פורסם 2007 במאי 2118 שנים הפיתוח של SC2 קרה לפני הסרט מלחמת העולמות וסביר להניח שהם לא שאבו את הרעיון ליחידה משםוגם אם כן למי פאקינג אכפת היחידה הזאת כל כך מגניבה שזה פשוט מטריף לי את החושיםמלחמת העולמות זה ספר של ה.ג וולס מהמאה ה19, היצורים האלה הומצאו אז...
פורסם 2007 במאי 2118 שנים מלחמת העולמות זה ספר של ה.ג וולס מהמאה ה19, היצורים האלה הומצאו אז...אולי הם הומצאו אז אבל אף אחד לא דמיין שהם יראו ככהלמשל באנריל טורנמנט 3 אפשר להגיד שזו העתקה עם הDark Walkers שלהם
פורסם 2007 במאי 2118 שנים אולי הם הומצאו אז אבל אף אחד לא דמיין שהם יראו ככה למשל באנריל טורנמנט 3 אפשר להגיד שזו העתקה עם הDark Walkers שלהם איך? גדולים עם 3 רגליים וקרני לייזר? :
פורסם 2007 במאי 2118 שנים לא המאה ה-19 אלא שנות השלושים של המאה העשרים... הא באמת...? : הספר רק מ1898... http://en.wikipedia.org/wiki/War_of_the_worlds אולי הם הומצאו אז אבל אף אחד לא דמיין שהם יראו ככה למשל באנריל טורנמנט 3 אפשר להגיד שזו העתקה עם הDark Walkers שלהם לא רק שדיימנו תיארו אותם וככה הם נראו על הכריכות של הספר.. זאת הכריכה המקורית של המהדורה שייצאה ב1898.
פורסם 2007 במאי 2118 שנים אוקיי טעות שלי, התבלבתי עם המתיחה ברדיו של אורסון וולס, שהייתה אדפטציה לספר: http://en.wikipedia.org/wiki/The_War_of_the_Worlds_%28radio%29 לא מובן בדיוק מה רואים בתמונה הנ"ל... יש את הצלחות האלה וה...דברים על הרצפה. 'כל מקרה אני לא מזהה תלת-רגליים... הסרט הוא בדיוק עפ"י הספר?
פורסם 2007 במאי 2218 שנים לגבי הפיסיקה במשחק - זה מבוסס על מנוע הhavok (יש באתר הרשמי איפה שהוא) ועד כמה שאני זוכר הוא מאפשר שינוי אמיתי של תנאי הקרקע ולא רק וויזואלי (קחו לדוגמא את COH שמשתמש גם הוא בhavok) ולפי דעתי הם כן ישתמשו ביכולות האלו (זה הופך את המפה להרבה יותר דינאמית!)
פורסם 2007 במאי 2218 שנים לגבי הפיסיקה במשחק - זה מבוסס על מנוע הhavok (יש באתר הרשמי איפה שהוא) ועד כמה שאני זוכר הוא מאפשר שינוי אמיתי של תנאי הקרקע ולא רק וויזואלי (קחו לדוגמא את COH שמשתמש גם הוא בhavok) ולפי דעתי הם כן ישתמשו ביכולות האלו (זה הופך את המפה להרבה יותר דינאמית!)ז"א יהיה שם במו בCOH שימוש במחסה וכאלה?
פורסם 2007 במאי 2218 שנים הפיתוח של SC2 קרה לפני הסרט מלחמת העולמות וסביר להניח שהם לא שאבו את הרעיון ליחידה משם וגם אם כן למי פאקינג אכפת היחידה הזאת כל כך מגניבה שזה פשוט מטריף לי את החושים מגניב?? לא הייתי אומר וגם היחידה הזאת ממש לא בסגנון השמרני של הפרוטוס (וסתם נדחפת) אני אישית ממש לא מרוצה מהתלת רגלים המכוער הזה כי מספיק יצור אחד שלא מתאים מבחינת סגנון כדי להרוס את אותו צבא (במקרה הזה הפרוטוס)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.