פורסם 2007 באוגוסט 1218 שנים לא יודע אם זה אישית ספיציפית אותך.אני יודע שיש להם כמה סדרות של איפי שהם לא חסומות. זה הכל
פורסם 2007 באוגוסט 1218 שנים ואו עכשיו יש גם בעיות בחיבור לבאטל נט וגילד ווארס. נראה לי שזה סוף הסיפור שלי עם ברק.
פורסם 2007 באוגוסט 1218 שנים תגידו, למה אף אחד פה לא פונה לבשידור חוקר/אמנון לוי/גיא מרוז? אני בטוח שהם יאהבו את זה..
פורסם 2007 באוגוסט 1818 שנים ok אז ככה...עשיתי בדיוק וכו'כשאני מתחבר עם IP 89.0.X.XאוIP 89.0.x.xהחיבור מעולה יציב ומוריד מעולה..כשאני מתחבר על ה-IP 82.166.X.X או כל IP השונה מהIPים העליונים החיבור על הפנים תרתי משמע.. חיבור לא יציב ל-USENET וכו' וכו'לדעתי ה-NETWORK ID האחרון שייך לגועל וויזיון (נט וויזיון) אז כנראה זה BAD INTERNAL ROUTING או משהו כזה..לא יודענחכה לתחילת ספטמבר כדי להתחיל להציק להם שוב..(כביכול הנציג הבכיר אמר שתהליך השידרוג שלהם יסתיים בתחילת ספטמבר)...
פורסם 2007 באוגוסט 1818 שנים אני חייב לציין שמאז שעברתי מ 013 גיימר ל 014 הכל השתנה אני סוף סוף מוריד כמו שצריך ויכול לשחק ב BF2
פורסם 2007 באוגוסט 1918 שנים נשבר הזין כבריש למישהו עצות מה לעשות?מחובר לנטויז'ן, אינטרנט כבלים דרך HOTמהירות זוועה באינטרנט...בסופ"ש זה בלתי אפשרי להשתמש בתוכנות P2P,מוריד קבוע על משהו כמו 10KB\Sובשאר השבוע המהירות הכי גבוהה שקיבלתי היא 70KB\S[לצורך השוואה- בתקופה היותר יפה של נטויז'ן הייתי מוריד קבוע על 170-200KB\S ]יש הצעות מה לעשות? אפשרי להגיש תלונה? יש אולי ספקיות אינטרנט אחרות ששווה לעבור אליהן?נמאס מהחברה המגעילה הזו...
פורסם 2007 באוגוסט 1918 שנים לא014 היא בסה"כ ספקית אינטרנט (שבמקרה היא גם חברה בת של בזק)אפשר להתחבר דרכה לאינטרנט דרך כבלים או ADSL
פורסם 2007 באוגוסט 1918 שנים אני ב 014, ויש לי בעיות נוראיות עם האינטרנט.. ולא מדובר רק ברשתות שיתוף, אפילו SPEED TEST שהומלץ כאן אומר לי שיש בעיה, משהו עם QUALITY OF SERVICE שהוא נמוך מאוד, בסביבות ה 20 אחוז... יש למישהו המלצות??????
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.