פורסם 2007 בנובמבר 1818 שנים אז אני מאמין ששנינו התחלנו מאותה נקודת מוצא אבל שוב אני חוזר התקנת לינוקס אבל מה גרם לך להישאר בה?ועוד משו אני התקנתי לינוקס אבל אני עדיין מרגיש סקרן לגביה אני מרגיש כאילו אני לא יודע עליה שום דברולכן אני פונה אלייךעריכה:נ.ב. omrij הקישור שהבאת לסרטון של מסיבת הלינוקס חזק ביותר! אהבתי כל כך מצחיק
פורסם 2007 בנובמבר 1818 שנים מחבר סיבה אחת היא אותה הסיבה שאתה הזכרת - תמיד יש משהו ללמוד, לשנות, לערוך, להתקין, להסיר ולהתאים לצרכים שלי סיבה אחרת היא שפשוט מאוד התרגלתי - כל מערכת וינדוס פתאום נראת לי מסורבלת, ג'נרית וכבדה - המרדף המעייף הזה אחרי תחזוקה של המערכת defrag, עדכונים לוינדוס/אנטיוירוס/אנטיספייוור וכדומה פשוט... מעייף - התרגלתי לממשק הטקסט המצויין, כל פעולה שאני רוצה מתבצעת מאותו המקום בזריזות ובפשטות
פורסם 2007 בדצמבר 917 שנים אבל מה יעשה הגיימר המזדמן? כל פעם שיוצא משחק חדש והוא בא להתקין אותו הוא צריך להתחיל לחפש שעות בנרות...
פורסם 2007 בדצמבר 917 שנים אבל מה יעשה הגיימר המזדמן? כל פעם שיוצא משחק חדש והוא בא להתקין אותו הוא צריך להתחיל לחפש שעות בנרות...לא הבנתי איך זה קשור...ה"גיימר" יכול להתקין משחקים באותו אופן בידיוק שהוא מתקין אותם בווינדוס
פורסם 2007 בדצמבר 917 שנים יש לי ויסטה מותקנת במחשב החדש וכרגע אני מוריד את אבונטו -32 ביט כי אמרו לי ש64 בעיתי בקרוב אני יעשה ויסטה VS אבונטו על מחשב חזק
פורסם 2007 בדצמבר 1617 שנים חברים מישהו בבקשה יכול להסביר לי פעם אחת ולתמידלינוקס היא מערכת הפעלה כמעין WINDOWS רק שונה בצורת הממשק שלה וכדו'..ז"א זה כמו להשוות את אקספלורר לפיירפוקס?אם מישהו יכול לתת לי הסבר קולע כזה אני אשמח.
פורסם 2007 בדצמבר 1617 שנים לינוקס היא מערכת הפעלה מבוססת קוד פתוח ויש הרבה גירסאות הרבה מהן חינמיות ויש גירסאות דומות לWIN ויש פחות דומות אבל כמובן יש דברים לא תואמים בין לינוקס לWIN כמו משחקים לדוגמה
פורסם 2008 בפברואר 817 שנים לינוקס לא תתחיל להתפשט לשימושים נרחבים של השוק הרחב עד שהיא לא תפתור את הקטע הזה שכל פעם שאתה רוצה להתקין משו אתה צריך להתחיל לעשות דוקטורט
פורסם 2008 בפברואר 817 שנים לינוקס לא תתחיל להתפשט לשימושים נרחבים של השוק הרחב עד שהיא לא תפתור את הקטע הזה שכל פעם שאתה רוצה להתקין משו אתה צריך להתחיל לעשות דוקטורטפעם זה היה ככה , עכשיו כבר לא .וכבר החליפו את הווינדווס בכל מיני מדינות בצבא,משטרה וחינוך ..
פורסם 2008 בפברואר 817 שנים לינוקס לא תתחיל להתפשט לשימושים נרחבים של השוק הרחב עד שהיא לא תפתור את הקטע הזה שכל פעם שאתה רוצה להתקין משו אתה צריך להתחיל לעשות דוקטורטהתקנתי ושיחקתי אם SUSE וזה בכלל לא נכון שקשה להתקין לה דברים למעשה יש תוכנת התקנה אוטומטית ומאוד יעילה שלומדים להשתמש בה זה אומנם שונה מWIN וצריך להתרגל אבל בקלות אפשר להתקין הרבה דברים חוץ מזה אפשר להריץ WIN מתוך הלינוקס
פורסם 2008 בפברואר 817 שנים יש לי ויסטה מותקנת במחשב החדש וכרגע אני מוריד את אבונטו -32 ביט כי אמרו לי ש64 בעיתי בקרוב אני יעשה ויסטה VS אבונטו על מחשב חזק אתה לא יכול לעשות את זה, כי לא משווים מערכת קניינית למערכת קוד-פתוח ללא תוכנות מסחריות.
פורסם 2008 בפברואר 817 שנים אתה לא יכול לעשות את זה, כי לא משווים מערכת קניינית למערכת קוד-פתוח ללא תוכנות מסחריות.תלוי מהם קטגוריות ההשוואה ...לדוג' http://people.freebsd.org/~murray/bsd_flier.html
פורסם 2008 בפברואר 817 שנים אתה לא יכול לעשות את זה, כי לא משווים מערכת קניינית למערכת קוד-פתוח ללא תוכנות מסחריות.אבונטו לא תואם לחומרה שלי גם ככה אבל SUSE נותנת לי כמאת כל מה שאני צריך ואני כן חושב שיש לה יתרונות מול WIN רק חסרון גדול במשחקים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.