פורסם 2007 באפריל 718 שנים אם כבר הזכרתם את זה SSR: נראה שהתכוונת לתת למארז צורה של כל הרכב אולי אם תתמקד לדוג' במכסה מנוע, עם העיצוב המיוחד שלו (בייחוד התעלות המשיקות לכנפי הגלגלים), המארז יקבל צורה שונה ולא פחוסה כמובן שהכל ענין של טעם אבל מי כמוך יודע, שאולי צורות אחרות בגודל הזה לא יכילו את כל החומרה שאתה רוצה להכניס למארז (מי יודע אילו הפתעות אתה מכין לנו )
פורסם 2007 באפריל 818 שנים מדהים, עכשיו זה באמת ניראה כמו הקדימה של הפרארי. מה שכן ראיתי את הסירטון ואמרת שאתה מתכוון לשים שלוש כפתורים 1= להדליק את המחשב 2 = ריסט 3= להדליק את המערכת קירור מים לא עדיף לשלב את 1 ו3 לכפתור 1 ? זה פשוט ניראה לי קצת מפחיד אם פיתאום ידליקו את המחשב וישכחו מהקירור אחלה עבודה ניראה מדהים !!! :yelclap:
פורסם 2007 באפריל 918 שנים את האמת... גם אני הייתי משלב את שני הכפתורים... גם בגלל הסיבה שהבחור מעליי ציין וגם בגלל ש..... לא הבנתי מה הקטע? אתה הרי בכל מקרה לא תפעיל אותו בלי הקירור.. וגם לא תפעיל את הקירור בלי המחשב... אלא אם כן יש לך סיבה אחרת לעשות את זה... שתף אותנו....
פורסם 2007 באפריל 1018 שנים לא יודע זה לא נשמע לי הגיוני כולכךתחשוב שעד שהמערכת מגיע לעליית הוינדאוז עובר כבר זמן מה והמערכת כבר ניכנסת לתיפקוד מלא עד אזואני מאמין שהמחשב לא על 100 אחוז בעליית הווינדאוז בכל מקרה
פורסם 2007 באפריל 1118 שנים את האמת... גם אני הייתי משלב את שני הכפתורים... גם בגלל הסיבה שהבחור מעליי ציין וגם בגלל ש..... לא הבנתי מה הקטע? אתה הרי בכל מקרה לא תפעיל אותו בלי הקירור.. וגם לא תפעיל את הקירור בלי המחשב... אלא אם כן יש לך סיבה אחרת לעשות את זה... שתף אותנו.... מה כול כך משנה לכם הוא רוצה את זה ככה וזהו
פורסם 2007 באפריל 1118 שנים בשביל להציף דברים שאולי הוא לא חשב עליהםואם הוא חשב עליהם לעומק אז לשמוע את הסיבות ולנסות לילמוד מזהסה"כ הוא בן אדם מאוד מוכשר ובעל יכלות רבות וחשוב לילמוד מאנשים כאלה
פורסם 2007 באפריל 1118 שנים אכן, בכל מקרה, ה-AQUA הנודע הגיע לאיזה 100-110 עמודים, ואני מקווה לראות פה אפילו יותר ;D אחלה פרויקט בינתיים, המשך כך
פורסם 2007 באפריל 1118 שנים לפי מה שראיתי בביטק כל החלקים הולכים להיות מוסתרים. ולא יראו כלום חוץ מהמערכת קירור מים (שלא אמרת כלום לגביה). מצד אחד מגניב ונקי אבל מצד שני הלך כל החלק של ה"מנוע" ב"רכב" שלך כי לא יראו אותו.אולי תעשה משהו על המעבד, בנוסף לקירור המים, בסגנון של סוניק טאור שאותו תעצב כמו מנוע. כי זה ניראה כמו קופסא עם קופסאות בפנים. =\בכל מקרה, כרגיל, סקסי!תמשיך ככה! עוד עדכונים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.