פורסם 2007 בפברואר 2318 שנים להתנצל על מה? על הדמגוגיה שלך?אני טוען שהמתנחלים התחילו עם האלימות והשוטרים המשיכו (ברמה מוגזמת בחלק מהמקרים)אתה טוען שהשוטרים התחילוכהוכחה אתה מביא לי מקרים של שוטרים שהכו אזרחים ללא סיבהאמרתי לך, הסקה כזאת היא פשוט לא נכונהאני לא טענתי מעולם שלא קיימים מקרים כאלה (התפוחים הרקובים)אז אין צורך לתת לי דוגמאות לא קשורות
פורסם 2007 בפברואר 2318 שנים אתה טוען שהשוטרים התחילוכהוכחה אתה מביא לי מקרים של שוטרים שהכו אזרחים ללא סיבהאמרתי לך, הסקה כזאת היא פשוט לא נכונהאני לא טענתי מעולם שלא קיימים מקרים כאלה (התפוחים הרקובים)אז אתה טוען שהשוטרים לא התחילו?
פורסם 2007 בפברואר 2318 שנים אני טוען שאם לא קראת את הת'רד והחלטת פתאום בעמוד 20 להגיבאז אתה לא ממש שווה תגובה :-\
פורסם 2007 בפברואר 2318 שנים ממש כאן. במקום לכתוב הודעה אחת של שתי אותיות ("כן") אתה מתחיל ללכת סחור סחור.
פורסם 2007 בפברואר 2318 שנים כי חזרתי על עצמי מספיק פעמים במהלך הת'רד הזה בהתחלה עם aquarius ואח"כ עם איסתרא בלגינא אין לי כח לשמוע את אותם טיעונים שוב ולראות אותם סרטונים בגדול, מיציתי את הת'רד הזה כבר מזמן. נמשיך אותו בפינוי הבא
פורסם 2007 בפברואר 2418 שנים מחבר נמשיך אותו בפינוי הבא אהוד אולמרט ובכבודו ובעצמו הגיע למסקנה שתוכנית ההתכנסות שלו לא רלוונטית ושווה יותר מידי והוא ירד מימנה. הברבורי שכל היחידים ששומעים כרגע על פינוי הם משר הביטחון אמיר פרץ(עדיין מוזר לי לירשום את צמד המילים פרץ-ביטחון) על מאחזים כביכול בלתי חוקים.
פורסם 2007 בפברואר 2418 שנים לא דיברתי על תוכנית "ההתכנסות"למעשה זה היה בעיקר בצחוקאבל אני מניח שיהיו עוד פינויים פה ושם של מאחזים לא חוקיים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.