פורסם 2006 בדצמבר 219 שנים זה לא ממש משנהכי שאר החברות עובדות ביחד עם AMD אז מה שמטיב לAMD יטיב גם להםהם יכלו לרשום פטנט ביחד אם הם היו רוצים
פורסם 2006 בדצמבר 219 שנים ואולי שאר החברות שפיתחו איתן לא רצו שהפטנט יהיה רשום רק לAMD? זה טרייד מארק אי אפשר לרשום "כל הזכויות שמורות ל" ומאה חברות אחרי זה, חברה אחת מקבלת ת'זכויות וזהו, ואף חברה לא רוצה כנראה להיות כבולה בהסכם כזה או אחר עם AMD, ולכן *כנראה* שזו הסיבה שלא נרשם על כך פטנט.זו רק השערה כמובן, אבל זה מה שנראה לי הכי הגיוני.ואני לא בטוח שהשימוש בHT הוא חינם, לדעתי רק המפתחות ראשיות להשתמש בו כרצונן, כל חברה אחרת תצטרך לשלם [ככה נראה לי, לא ראיתי שום זכר שבו רשום שהHT היא טכנולוגיה חינמית]מצד שלישי, כל הפוסט הזה עלול להיות סתם הזיה של 2:30 לפנות בוקר.-ג'ו
פורסם 2006 בדצמבר 219 שנים יש שתי דרכים להגן על טכנולוגיה: פטנט או סוד מסחרי. המפרט גלוי, לכן זה לא יכול להיות סוד מסחרי. פטנט אין. לכן אין על הטכנולוגיה שום הגנה חוקית וכל אחד יכול להשתמש בה כאוות נפשו.
פורסם 2006 בדצמבר 219 שנים ואולי שאר החברות שפיתחו איתן לא רצו שהפטנט יהיה רשום רק לAMD? זה טרייד מארק אי אפשר לרשום "כל הזכויות שמורות ל" ומאה חברות אחרי זה, חברה אחת מקבלת ת'זכויות וזהו, ואף חברה לא רוצה כנראה להיות כבולה בהסכם כזה או אחר עם AMD, ולכן *כנראה* שזו הסיבה שלא נרשם על כך פטנט.זו רק השערה כמובן, אבל זה מה שנראה לי הכי הגיוני.ואני לא בטוח שהשימוש בHT הוא חינם, לדעתי רק המפתחות ראשיות להשתמש בו כרצונן, כל חברה אחרת תצטרך לשלם [ככה נראה לי, לא ראיתי שום זכר שבו רשום שהHT היא טכנולוגיה חינמית]מצד שלישי, כל הפוסט הזה עלול להיות סתם הזיה של 2:30 לפנות בוקר.-ג'ואתה צודק "כל הזכויות שמורות ל" זה רק לחברה אחתאבל זה לא בעיה להקים חברה שמוורכבת מכל החברות שיצרו את ה HTשבה כל חברה (אלה שפיתחו את ה HT) היא שותפה ובעלת מניות שוות בחברה הגדולה שאחראית על הHT (כמובן שאפשר לחלק את המניות לפי מי היה יותר מעורב בפיתוח ומי פחות זה לא חייב להיות שווה)זה "טריק" ידוע בשוק
פורסם 2006 בדצמבר 219 שנים לרשום פטנט היה מועיל להם כמו כוסות רוח למתל-AMD לא אכפת שכל חברה אחרת בעולם תשתמש ב-HTT (למעשה זה דווקא טוב לה, זה ישריש את ה-HTT בתור תקןהעיקר שאינטל לא יתשמשו ב-HTTאבל הבעיה הקטנה היא של-AMD ואינטל יש הסכמים חוצי פטנטים (אחת יכולה להשתמש בפטנטים של השנייה ללא תמלוגים), מאותה סיבה AMD מכניסים תמיכה ב-SSE וההרחבות שלו, כי זה לא עולה להם כמעט כלום
פורסם 2006 בדצמבר 219 שנים קיצר כמה יעלה המרובע ליבות הזה הרבה כסף לא .. אין לו תמיכה או משו עכשיו משחקים או מה ..אז חבל אפילו להסתכל עליו
פורסם 2006 בדצמבר 319 שנים לרשום פטנט היה מועיל להם כמו כוסות רוח למת ל-AMD לא אכפת שכל חברה אחרת בעולם תשתמש ב-HTT (למעשה זה דווקא טוב לה, זה ישריש את ה-HTT בתור תקן העיקר שאינטל לא יתשמשו ב-HTT אבל הם לא יכולים להרשות לחברה אחת ולאסור על חברה אחתר את השימוש בלי פטנט אם היה להם פטנט הם היו יכולים "למכור" את זה לכולם בחינם ורק לאינטל ב 250 מליארד דולר
פורסם 2006 בדצמבר 319 שנים הם לא היו יכוליםזאת מהות ההסכם ביניהןכל פטנט שרשום עליו AMD הוא נגיש לאינטל והפוך
פורסם 2006 בדצמבר 419 שנים נכון אבל זה בגלל שישי בניהם הסכם נוסףזה בגלל ההסכם חוצה הפטנטים שדיברתי עליו קודםלא הסכם נוסף
פורסם 2006 בדצמבר 419 שנים נוסף על מה?בשביל שהוא יהיה נוסף צריך להיות הסכם קודם לו (נתפשר אפילו על מאוחר ממנו)
פורסם 2006 בדצמבר 419 שנים חחחחח התכוונתי במצב היפותטי של רישום פטנט של AMD אבל עזוב אני הבנתי אותך אתה כנראה לא הבנת אותי אבל לא חשוב
פורסם 2006 בדצמבר 419 שנים זה לא משנה איזה פטנט AMD תרשום, הוא יהיה נגיש לאינטל והפוךמה גם שבשוק כזה שבו טכנולוגיות חדשות שורדות בקושי שנתיים ולוקח לטכנולוגיות כמה חודשים מההבשלה ועד ההגעה לשוק, זה מיותר להתחיל לפרט סיבות לפטנט ולעבור את כל הדרך לפטנט (שהיא לוקחת בערך שנה)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.