עבור לתוכן

הרבה מאוד מידע על "מפלצות" חדשות מבית AMD, תקראו!!

Featured Replies

פורסם

באתר של http://www.theinquirer.net פורסמו כמה דברים מעניינים

http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=36017

http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=36003

http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=36004

לפי הכתבות האלו AMD עומדים להוציא מעבד חדש בעל 4 ליבות אמיתי (בשונה ממה שאינטל הוציאה עד כה :nono:), יכלול בקר זכרון משופר ומאוד מהיר, בין היתר יתמוך ב4X4 שלהם, שזה אומר שנוכל להריץ שני מעבדים מרובעי ליבות במחשב אחד וס"ך הכול של 8 ליבות במחשב אחד!!!

עכשו, מי רוצה MULTITASKING ?

:o

מה דעתכם?

קראו את הידיעות, יש הרבה חומר מעניין שם :xyxthumbs:

• תגובות 153
  • צפיות 14.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

AMD מפציצים והצרכנים נהנים , טוב לדעת שיש ניסיון תשובה לCORE

פורסם

4X4 מרובע ליבה....פאקקקק זה צריך להיות מטורף...מעניין כמה זה יעלה...

8 אלף שקל יספיקו לי ללוח + 2 מעבדים

פורסם

נשמע מצויין פשוט מצויין

פורסם
  • מחבר

מלהיב גם לקרוא על הטכנו' שעומדת מאחורי זה, קודם כול מעבדים שיעבדו על 3 ומעלה ג'יגה הרץ, סט פקודות של 128 ביט!!! לצורכים מתמטים, מהירות בקר זכרון מוכפלת מ2000 ליותר מ4000 מגה הרץ :o

ועוד המון המון שיפורים, זה נשמע פשוט מפוצץ, השילוב של מעבד כזה יחד עם R700 שבטח יצא באותה תקופה גם מבית AMD וATI נראה לי הולך להיות ממש טוב, המעבד שAMD הולכים להוציא הולך להיות כול כך חזק, שלא נשאר לי אלא רק ל :o :o

פורסם

דבר אחד אני עדיין לא מבין.

איך urib עדיין לא הגיב?! :lol:

פורסם

ווואאהווווו הגיע הזמן :smile1:

הנה הם באים השדים האדומים+ירוקים :silly:

[attachment deleted by admin]

פורסם

מצחיק --- זה לא היה הINQUIRER שאמר שלAMD גם תהיה טכנולוגיה שנקראת REVERSE HYPERTHREDDING? -- זה כן היה ;) מה שאומר שקשה לסמוך על כל דבר שרשום שם כי הם ממהרים לעשות כותרות ולא אכפת להם כמה מהימן המקור.

ובכל מקרה, עד שכל הדברים הללו יגיעו לשלב ייצור ושיווק אני אוכל לגדל זקן עד התחת, ולאינטל כבר יהיו עשרים תשובות לתשובה של AMD לCORE 2 QUAD.

ואם כבר אנחנו בקטע של "לתת תשובה ל.." של שתי החברות [אחת לטכנולוגיה של השניה], כש"נותנים תשובה ל.." זה צריך להיות במיידי, חודש אחרי לא יותר אחרי יציאת הטכנולוגיה שעליה נותנים תשובה, לא חצי שנה+++....

מצטער על הפוסט הפסימיסטי אבל זו המציאות

-ג'ו

פורסם

ג'ו מה... אתה עובד באינטל או משו? :screwy:

יש תחרות

רואים ניצוצות

זה טוב לצרכן

אנחנו שמחים

מה אתה משבית שמחות בפוסטים פסימיסטים?

חוצמזה ה4X4 לא בא "לתת תשובה ל...". לפי איך שאני רואה את הדברים AMD מחדשים ומשתפרים ומתייעלים ומביאים טכנולוגיות חדשות ולא "נותנים תשובה ל..." ע"י פשוט העלאת תדר שעון כמו שאינטל עשו למשך 3 שנים עם הNetburst. :kopfpatsch:

אבל זה רק איך שאני רואה את זה :smile1:

פורסם
  • מחבר

^^^

יש משהו בדבריך, בהחלט חבל שלוקח לAMD כול כך הרבה זמן לייצר תשובת נגד, אבל לפחות אתנחם בזה שכאשר הם יוציאו מעבד, הוא הולך להיות ממש "סוס עבודה" רציני :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

הדבר היחידי שאני מחכה לו אחרי ההכרזה הזאתי זה כבר הR700 שיצא בעתיד ופרטים לגביו, וכמובן DDR 3 :jump:

פורסם

הדבר היחידי שאני מחכה לו אחרי ההכרזה הזאתי זה כבר הR700 שיצא בעתיד ופרטים לגביו, וכמובן DDR 3 :jump:

אל תשכח GDDR4 החדש שאני כבר רוצה לראות ביותר כרטיסים.

כמובן דיסקים קשיחים היברידיים.

מצפה לנו שנה מעניינת.... :yelclap:

פורסם

תגידו עד מתי 4*4 (AMD וINTEL) יהיו?

כלומר מישהו יודע מה המעבד הבה שעובדים אליו..?

פורסם

תגידו עד מתי 4*4 (AMD וINTEL) יהיו?

כלומר מישהו יודע מה המעבד הבה שעובדים אליו..?

מעבדים מרובעי ליבה, אם לזו הכוונה שלך, כבר יש והגיעו לשוק (של INTEL) והם נקראים Core 2 Quadro. הוא, אגב, פשוט 2 מעבדי C2d ש"הודבקו" על אותו המעגל, הוא מספק אחלה ביצועים ואתה יכול לקנות כבר עכשיו.

ה4X4 של AMD, שהוא מרובע ליבה "אמיתי" (לא 2 מעבדים שהודבקו אלא 4 ליבות שונות שפועלות בסינכרוניזציה מלאה) צפוי להכנס לשוק עוד 10 חודשים בערך. והוא... וואיי וואייי... אני מקבל חום רק מלחשוב על איזה תותח זה יהיה...

פורסם
  • מחבר

^^^

כן בהחלט!

INTEL עובדים כבר על מעבדים עם יותר מ4 ליבות, כרגע עובדים על מעבד שיצא רק ב2008 אולי בסוף 2008 אפילו שיכלול 4 ליבות, עם HYPER THREADING חדש (לא מה שהיה בפנטיום 4), כלומר נקבל מחשב שיחשוב לפחות שיש לו 8 ליבות לעבוד איתן!

אחרי זה כנראה יעברו למיזעור של פחות מ45 ננומטר, כנראה אפילו 30 ופחות ויגדילו זכרון על המעבד (יש תוכניות למעבדים בעתיד שיכללו אפילו 1 ג'יגה של זכרון!!)

וכמובן עוד הרבה יותר ליבות, ליתר דיוק אפילו עד 32 ליבות

מבחינת AMD הצעד הבא העיקרי במעבדים הוא שילוב מסיבי רציני יותר של המעבד עם כרטיס המסך, כך שנוכל להגיע לפחות לטענת AMD לביצועים שעד היום היינו רגילים במחשבי על, על המחשב בבית שלנו!!!

כמובן שזה לא יקרה בשנה או שנתיים הקרובות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים