עבור לתוכן

יש לamd סיכוי לעקוף בגודל את אינטל??

Featured Replies

פורסם

לא משנה מי יפשוט רגל עוד שנתיים, לא משנה למי לא יהיה מה להציע עוד שנתיים, לא משנה מי רמאי, לא משנה מי עובר אפקטי אוסבורן.

אני אקבל את המעבד הטוב ביותר להיום! ולא איכפת לי מה יקרה בעוד שנתיים או מה החברה עוברת.

והיום אינטל שולטת בשוק המעבדים הביתיים, זה לא ניתן לוויכוח.

:xyxthumbs:

ואני רוצה להדגיש ולחזק - נניח את ההנחה המופרכת מיסודה שמשהו שאתה, urib, אומר הוא נכון.

אז, מה אתה מנסה להגיד? שלא עדיף לקנות היום מעבדים של אינטל על פני AMD? טעות, לרוב הגדול של התקציבים והייעודים עדיף אינטל.

אני לאט לאט מתחיל לחשוב שאולי urib בכלל מקבל משכורת מאינטל, ותפקידו לעורר אנטגוניזם כלפי AMD ::)

• תגובות 88
  • צפיות 5.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

:xyxthumbs:

ואני רוצה להדגיש ולחזק - נניח את ההנחה המופרכת מיסודה שמשהו שאתה, urib, אומר הוא נכון.

אז, מה אתה מנסה להגיד? שלא עדיף לקנות היום מעבדים של אינטל על פני AMD? טעות, לרוב הגדול של התקציבים והייעודים עדיף אינטל.

אני לאט לאט מתחיל לחשוב שאולי urib בכלל מקבל משכורת מאינטל, ותפקידו לעורר אנטגוניזם כלפי AMD ::)

1. דווקא למחשבים התקציבים האתלונים נותנים עלות מול תועלת בהרבה יותר טובה, אל מה אתה מדבר בכלל.

מה רע ב-3600 x2 ?

2. די, די... עם השטויות תתבגר כבר.

פורסם

לא יודע מאיפה הפלצת את הנתונים האלו, תגיד לי מה אינטל תעשה עם 90% נטברסט תזרוק אותה בחירייה? :kopfpatsch:

מהדוחות הכספיים של AMD ו-INTEL. אתה מוזמן לבדוק. אולי לשם שינוי תבדוק את המציאות במקום את הבלוגים.

היא עדיין מוכרת אותם אם לא שמת לב - קפוץ לחנות המחשבים השכונתית שלך. איכשהוא אינטל השתלטה על עוד 3% נתח שוק ברבעון הקודם...

ועד אמצע שנה הבאה היא כבר לא תייצר אותם בכלל...

פורסם

חחח כשראיתי את מה שהם כתבו פה זה הדבר הראשון שחשבתי :)

פורסם

מהדוחות הכספיים של AMD ו-INTEL. אתה מוזמן לבדוק. אולי לשם שינוי תבדוק את המציאות במקום את הבלוגים.

היא עדיין מוכרת אותם אם לא שמת לב - קפוץ לחנות המחשבים השכונתית שלך. איכשהוא אינטל השתלטה על עוד 3% נתח שוק ברבעון הקודם...

ועד אמצע שנה הבאה היא כבר לא תייצר אותם בכלל...

אתה שוב תקוע בישראל, אתה חושב שכולם טמבלים קונים פנטיום D כאשר יש את 3600 X2 במחיר טוב עם ביצועים טובים יותר,

ולא לקחנו בחשבון את המסלול שדרוג ל-K8L בפלטפורמה של אינטל למה תשדרג בדיוק?

לקונרו עם 8 מגה מטמון. :kopfpatsch:

ותגיד ממתי אתה מומחה למעבדים, מה זה הכוכבים השחורים האלו זה משהו חדש פה? :lol:

פורסם

תפסיקו להתווכח בפסים אישיים !!

כל משתתפי התראד הזה כולם מהמובילים בידע במעבדים באתר כולל urib

שהוא "המומחה " לamd

פורסם

אתה שוב תקוע בישראל, אתה חושב שכולם טמבלים קונים פנטיום D כאשר יש את 3600 X2 במחיר טוב עם ביצועים טובים יותר,

ולא לקחנו בחשבון את המסלול שדרוג ל-K8L בפלטפורמה של אינטל למה תשדרג בדיוק?

לקונרו עם 8 מגה מטמון. :kopfpatsch:

ותגיד ממתי אתה מומחה למעבדים, מה זה הכוכבים השחורים האלו זה משהו חדש פה? :lol:

אה סליחה, Kentsfield זה קונרו עם סופר-גלו

אבל מה עם Yorkfield?

פורסם

עזוב ליאור, זה לא יעזור לך.

אתה לא יודע ש3600X2 הוא המעבד הכי טוב ומשתלם, למרות שרוב התקציבים גדולים מ-5K וקונרו E6300 אוכל את הAMD בלי מלח?

פורסם

אה סליחה, Kentsfield זה קונרו עם סופר-גלו

אבל מה עם Yorkfield?

הגיון פשוט.

Kentsfield vs. Rev G

Yorkfield vs. Rev H

יש לך MCM מול MCM, ו"מרובע ליבה אמיתי" מול "מרובע ליבה אמיתי".

פורסם

ידעתי שהייתי צריך להוסיף טאג [ציניות] בהודעה...

פורסם

עזוב ליאור, זה לא יעזור לך.

אתה לא יודע ש3600X2 הוא המעבד הכי טוב ומשתלם, למרות שרוב התקציבים גדולים מ-5K וקונרו E6300 אוכל את הAMD בלי מלח?

כבר הוכחתי שזה לא נכון, אז למה לכתוב שטויות בטונות. :screwy:

פורסם

כבר הוכחתי שזה לא נכון, אז למה לכתוב שטויות בטונות. :screwy:

איפה בדיוק הוכחת שזה לא נכון ?

פורסם

איפה בדיוק הוכחת שזה לא נכון ?

לא עוד פעם :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch:

עכשיו הוא יתחיל את הכל עוד פעם,לא מספיק ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים