עבור לתוכן

יש לamd סיכוי לעקוף בגודל את אינטל??

Featured Replies

פורסם

אני ממש לא מבין מה רוצים פה. אני אולי לא מומחה בעל שם עולמי, אבל כל מה שקראתי על קונרו מראה שזה מעבד חייתי שגם אם תקנה את הזול ביותר תקבל מעבד תותח שניתן להמהרה לתותח על. מעבד ב 1000 ש"ח זה לשוק הגבוה ? כשאינטל הייתה תקועה עם הפנטיום 4 שלה וכולם רצו לקנות AMD חשבתי שהחברה צריכה לדאוג אבל עכשיו ? המעבדים שלה פשוט קורעים למתחרים את הצורה.

מישהו יכול להסביר לי מדוע חברה שמייצרת מוצר מצוין ונחשק, נמצאת בדרכה מטה ? אני בכל אופן לא מבין על אילו הנחות יסוד מסתמכים אלו שמספידים את אינטל.

• תגובות 88
  • צפיות 5.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מישהו יכול להסביר לי מדוע חברה שמייצרת מוצר מצוין ונחשק, נמצאת בדרכה מטה ? אני בכל אופן לא מבין על אילו הנחות יסוד מסתמכים אלו שמספידים את אינטל.

זה בגלל שאינטל סובלת כרגע מאפקט-אוסבורן.

http://www.yoraispage.com/hebrew/articles/2005/06/19/2.asp

פורסם

אני בכל אופן לא מבין על אילו הנחות יסוד מסתמכים אלו שמספידים את אינטל.

על הזיות עם מעט עזרה של שוחד מהיבואן של AMD :lol:

אגב, יצאו ביקורות רציניות של הקנסטפילד ועושה רושם שלא נמצא עדיין צוואר הבקבוק עליו מדבר urib. אבל החיפושים נמשכים ::)

פורסם

על הזיות עם מעט עזרה של שוחד מהיבואן של AMD :lol:

אגב, יצאו ביקורות רציניות של הקנסטפילד ועושה רושם שלא נמצא עדיין צוואר הבקבוק עליו מדבר urib. אבל החיפושים נמשכים ::)

הייתי בIDF והם הראו שאין ניצול של כל הבאס בQUAD CORE עם 1333MHZ FSB .... החיפושים אכן נמשכים...

פורסם

אגב fsb .

כמה משפיע מהירות ה fsb על הביצועים ?

קצת ? או הרבה ?

פורסם

תיאורטית הרבה. מעשית - הוא לא חונק את המעבד בתדרים המתאימים (וURIB, הוא לא חונק אותו, זה עובדה, אבל לנסות להסביר לך משהו שהוא לא על AMD הדולה הוא כמו לדבר אל הקירות.. או שאל הקירות זה יותר פשוט :s07:)

פורסם

שאלה בנושא.

ה-FSB מקשר את כל הרכיבים על הלוח, נכון? (כלומר כרטיס מסך, זיכרון, מעבד, גשר דרומי/צפוני, דיסק קשיח וכו' וכו')

לינק עם הסבר מפורט על FSB יהיה מצוין...

פורסם

שאלה בנושא.

ה-FSB מקשר את כל הרכיבים על הלוח, נכון? (כלומר כרטיס מסך, זיכרון, מעבד, גשר דרומי/צפוני, דיסק קשיח וכו' וכו')

לינק עם הסבר מפורט על FSB יהיה מצוין...

http://en.wikipedia.org/wiki/Front_Side_Bus

פורסם

מישהו יודע מתי יוצאים ה4X4 של AMD יוצאים?

פורסם

זה כבר קיים, פשוט לא בשם 4X4..

כל אופטרון כפול ליבה שמיועד למערכת שני מעבדים (אני לא זוכר אם עוד קוראים לזה 2XX או לא) על לוח סוקט F מאפשר את זה..

פורסם

התכוונתי למעבדים החדשים של AMD לשוק הביתי. המתחרים של ה C2Q\D יש מצב שהתבלבתי בשם.

פורסם

Rev G בכל צורותיו יצא בקרוב.

פורסם

Rev G בכל צורותיו יצא בקרוב.

שזה אומר חודש הזה, חודש הבא, תחילת 07?

פורסם

שזה אומר חודש הזהת חודש הבאת תחילת 07?

לא יודע מה התאריך המדויק, אבל לא עוד הרבה לחכות.

בקרוב ניראה כפולי ליבה חזקים במיוחד (Rev G), ומרובעי ליבה חזקים לא פחות (Rev G MCM).

פורסם

urib

בוא נעשה ככה

1. התערבות - אתה קונה לכל אחד פה איזה בית או אוטו או נותן 200 אלף דולר ככה, כי אתה בטוח ב 1000000 אחוז שאינטל נופלת ב 2009.

האמת מתאים לי.

:lol:

2. אתה דביל.

3. אם אינטל לא נפלו בתקופת בפרסקוט, אז גם בעוד מיליון שנה הם לא יפלו, גם אם הם יוצאים עכשיו פנטיום 3 עם נצנצים ויגידו שזה הדור הבא

אנשים יקנו את זה.

4. 99.9 משוק הניידים נשלט על ידי אינטל , אני עובד בחנות מחשבים, יש לנו בערך 100 ניידים של אינטל מול בערך 2 ניידים של AMD.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים