עבור לתוכן

יש לamd סיכוי לעקוף בגודל את אינטל??

Featured Replies

פורסם

אחרי שהם קנו את ati חברת ענק בפני עצמה....וכמו שזה נראה כל הרווחים מהכרטיסים והחומרה של ati תכנס לכיס של amd יש להם סיכוי לעקוף את אינטל בהכנסות בסה"כ מעבדים וכרטיסי מסך???

• תגובות 88
  • צפיות 5.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מה הקשר בין הרכישה של AMD לבין התחרות שלה עם Intel? אולי רק בזה שמעבדי AMD עתידיים יכילו מעבד גראפי מובנה.

זה לא ש AMD קנו חברה שיש לה טכנולוגיות מסויימות שיעשזו ל AMD בתחום המעבדים...

אל תדאג ל AMD ;)

פורסם

ATi היתה קרובה מאוד לגודל של AMD (לכן תחילה חשבו שמדובר במיזוג), אך עדיין לIntel יש מחלקות ששוות יותר משתיהן יחד. :P

פורסם

לא חושב האמת אבל אישית אני מעדיף את AMD הרבה מעל אינטל, AMD מאוד מצומצמת לעומת אינטל ותראו איך היא מצליחה עכשיו תארו לכם מה היה קורה אילו AMD הייתה בדיוק בגודל של אינטל עם אותם משאבים ויכולות שיווק, פיתוח וכו... היו רואים את אינטל מזמן בקבר עם 2 הרגליים והטכנולוגייה שלה.

פורסם

למי איכפת מה גודל החברה וכו'? למה אני אמור להתחשב בזה כשזה משפיע לי על הכסף?

כל עוד מעבד יציג ביצועים גבוהיים יותר (או כל קריטריון אחר שחשוב למישהו אחר) אני יקח אותו, ולא אתחשב בשום דבר אחר.

פורסם

למי איכפת מה גודל החברה וכו'? למה אני אמור להתחשב בזה כשזה משפיע לי על הכסף?

כל עוד מעבד תציג ביצועים גבוהיים יותר (או כל קריטריון אחר שחשוב למישהו אחר) אני יקח אותו, ולא אתחשב בשום דבר אחר.

בדיוק.

פורסם
  • מחבר

אני שואל בלי קשר למה שזה יוצא לי....

הכוונה שלי היא שהאם עקב זאת שהרווחים יצמחו לamd בעשרות אחוזים בגלל ati האם יש לה סיכוי לעקוף את אינטל.

פורסם

לעקוף את אינטל מבחינת מה? מבחינת גודל החברה ונתח השוק אני ממש לא חושב, אבל מבחינת הביצועים - גם בלי הרכישה AMD מתכוונת לתת תחרות טובה לאינטל עם מעבדי ה K8L שלהם.

פורסם

אני שואל בלי קשר למה שזה יוצא לי....

הכוונה שלי היא שהאם עקב זאת שהרווחים יצמחו לamd בעשרות אחוזים בגלל ati האם יש לה סיכוי לעקוף את אינטל.

אתה מתכוון שעם הרווחים המשולבים הם למעשה צמודים או עוקפים את Intel? ממש לא.

פורסם

AMD נותנת תחרות מבחינת ביצועים ואיכות אין על מה לדבר וזה טוב ובריא לשוק שהוא תחרותי וככה המחירים עוד יחסית סבירים.

אבל, אין על מה לדבר, אינטל גדולה פי מאה מAMD ותמיד תישאר כך.

פורסם

אין קשר בין הרכישה של ATI לתחרות עם אינטל.

לאינטל יש שבבים גרפים משולבים שהולכים ומשתפרים - וגם הם מתכוונים (לפי שמועות) לשלב אותם במעבדים. למשתמש שאינו זקוק לכוח עיבוד גרפי רציני ורוצה מעבד תקציבי שכולל שבב גרפי, גם לאינטל יהיה פיתרון. למשתמש שרוצה שבב גרפי חזק, השבב המשולב לא עוזר כי הוא מאוד חלש, בשני המקרים. מעבר לזה, ל-ATI יש את הרווחים שלה, אבל גם את הוצאות הפיתוח שלה. כך שלדעתי הרכישה לא נותנת הרבה כוח נוסף ל-AMD.

פורסם

חוץ מזה, אל תשכחו שאינטל היא יצרנית השבבים הגרפיים הגדולה בעולם.

אה - ויש שמועות כל הזמן על כרטיסי גיימרים מבית אינטל..

פורסם

השמועות האלה התחילו ממתיחה של צוות האתר, מאפריל האחרון (נדמה לי).

פורסם

אינטל היא חברה שראויה לביזיון כולל של האנשים, לא לשכוח אף פעם מה קרה בין השנים 2003-2006 ראינו מי היא אינטל האמיתית כמו ב1999 שמעבד הDURON פתח לפנטיום 3 תצורה למרות שלא התחרה בו בכלל, AMD ראויה להערצה הלוואי וAMD תגדל ותהיה בגודל של אינטל אני רוצה לראות את אינטל נופלת...

פורסם

השמועות האלה התחילו ממתיחה של צוות האתר, מאפריל האחרון (נדמה לי).

למרות שנפלתי בפח ( :-[ ), גם בכירים בחבר (תסתכל בסיקור של הIDF האחרון אם אני לא טועה) כבר מדברים על זה =]

אינטל היא חברה שראויה לביזיון כולל של האנשים, לא לשכוח אף פעם מה קרה בין השנים 2003-2006 ראינו מי היא אינטל האמיתית כמו ב1999 שמעבד הDURON פתח לפנטיום 3 תצורה למרות שלא התחרה בו בכלל, AMD ראויה להערצה הלוואי וAMD תגדל ותהיה בגודל של אינטל אני רוצה לראות את אינטל נופלת...

טוב, נו.. גם כאלה אנשים יש :/

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים