עבור לתוכן

Mac vs. PC

Featured Replies

פורסם

לא מצאתי שומדבר מיוחד בMAC לעומת PC רגיל או כול נייד אחר ויסלחו לי כול המקבויס :

1) אותן יצרניות חומרה בעטיפה לבנה אחת,ותוכנה נכה.

2) לרוב חומרה חלשה יותר ובמחיר מפוצץ.

3) במחירו של MAC נייח ניתן לבנות נייח עוצמתי מספיק שמוחק כול MAC וגם עוד יישאר עודף או 2 כאלו.

4) מעבר לסטייל של אמריקאן וואנאבי לא מצאתי בו מכשיר יפה (למעט האלומיניום שנראה לא רע)

5) מי שיודע בהחלט לנצל את מערכת ההפעלה שלו יוכל להפיק ממנו את המירב בעיקר בעריכת וידאו\תמונה.

רק שאינני מבין מה יש בתוכנות שלהם מול תוכנות אחרות בשוק?

• תגובות 845
  • צפיות 273.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
Macpclinux.gif
פורסם

^^^^^

מה זה משכנע ! חבל"ז !

:screwy:

לינוקס - מערכת הפעלה נכה

פיסי - מערכת הפעלה זקנה

צעיר - מערכת הפעלה "רעננה"

ובשורה התחתונה כולן מערכות הפעלה וכולן יושבות באותה הגוף (מחשב\מכשיר אלקטורני שקר כולשהו)

פורסם

עברתי להישתמש בosx לאחרונה לדעתי זו מערכצת מדהימה ואני בדרך כלל לא חובב את אפל אבל זוהי באמת מערכת יציבה יותר מוינדוס מהירה יותר לדעתי ויפה יותר לדעתי

היא יושבת אצלי על imac שהלוואתי מחבר ואין סיכוי בעולם שהוא יקבל אותו חזרה באמת משהו לא מהעולם הזה אני עם וינדוס גמרתי

פורסם

עברתי להישתמש בosx לאחרונה לדעתי זו מערכצת מדהימה ואני בדרך כלל לא חובב את אפל אבל זוהי באמת מערכת יציבה יותר מוינדוס מהירה יותר לדעתי ויפה יותר לדעתי

היא יושבת אצלי על imac שהלוואתי מחבר ואין סיכוי בעולם שהוא יקבל אותו חזרה באמת משהו לא מהעולם הזה אני עם וינדוס גמרתי

633730110082992810-Awesome.jpg

פורסם

Macpclinux.gif

לינוקס נכה?

אני בעיקר מרנדר בלינוקס במנטל רי ואני מזמין אותך אלי לראות את הביצועים בין חלונות ללינוקס (שאצלי זה גירסה של RED HAT)

לגבי פיסי ומק ההבדל היחידי ביניהם זה אך ורק מערכת ההפעלה וצר לי להגיד שלקנות מחשב בגלל מערכת הפעלה (ואולי גם בשל עיצוב יפה) זה בזבוז של כסף לפי ראות עיני.

פורסם

פרשתי לו את התמונה,אני דווקא מאד מתלהב מלינוקס,כרגע משתמש באובונטו אבל עובר לדביאן ואחיותיה הגדולות

פורסם

^ אתה יכול להסביר למה? ואולי עדיף בפרטי כי זה לא ממש קשור לפה...

פורסם

היום אני משתמש בעיקר בWin7 וOSX בגלל שהתכנות שאני עובד אתם עובדות רק על המערכות האלה.

בניגוד להרבה אנשים אחרים כאן, אצלי התכנות הן הקריטריון הכי חשוב בבחירת מערכת הפעלה, ולא ההפך.

פורסם

לא מצאתי שומדבר מיוחד בMAC לעומת PC רגיל או כול נייד אחר ויסלחו לי כול המקבויס :

1) אותן יצרניות חומרה בעטיפה לבנה אחת,ותוכנה נכה.

2) לרוב חומרה חלשה יותר ובמחיר מפוצץ.

3) במחירו של MAC נייח ניתן לבנות נייח עוצמתי מספיק שמוחק כול MAC וגם עוד יישאר עודף או 2 כאלו.

4) מעבר לסטייל של אמריקאן וואנאבי לא מצאתי בו מכשיר יפה (למעט האלומיניום שנראה לא רע)

5) מי שיודע בהחלט לנצל את מערכת ההפעלה שלו יוכל להפיק ממנו את המירב בעיקר בעריכת וידאו\תמונה.

רק שאינני מבין מה יש בתוכנות שלהם מול תוכנות אחרות בשוק?

לא יכול להסכים יותר.

מק זה בזבוז כסף שרק אנשי מותג המחפשים להראות בציבור "יוקרה" יבחרו לרכוש מק.

המון חברים שלי, שהלכו על עיוור לרכישת מק מתוך סטיגמת העבר כי הוא "טוב לגרפיקה" נתקלו מהר מאוד בחוסר שימושיות, האונס של אייטיונס, מחסור בוטה בתוכנות, בעיות התחממות קשות (הלפטופ ממש שורף אותך ברגליים ובידיים אי אפשר להניח על המקלדת) פנסים של פיקסלים אדומים על המסך (ממש איכות !)

ואת כל התענוגות האלו רכשו ב 15 אלף שקל לחתיכת לפטופ עם חומרה של לפטופ ב 3K

שלא נדבר על העיצוב ה"גאוני" של אפל. לא נתנו לך יציאת USB בצד ימין לעכבר, ככה שהכבל מתעכל מאחורי כל הלפטופ או מלפני אם יש לך כבל קצר לעכבר, חוסר נוחות טוטאלית.

אל לנו לדבר על מסך הגלוסי המעצבן (מוכרים את האופציה הגלוסית בלבד בארץ) שבכל סרט שאתה תצפה אתה תראה את הפרצוף המחוצ'קן שלך בהשתקפות L:)

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

בדקתי ב YAD2 כמה אנשים מוכרים את המק'ים שלהם [מחשבים ניידים]

גילתי משהו מעניין

18 עמודים הם רק של מק מתוך מ 78 עמודים 20 אחוזים בערך

מה זה אומר ?

פורסם

לא יכול להסכים יותר.

מק זה בזבוז כסף שרק אנשי מותג המחפשים להראות בציבור "יוקרה" יבחרו לרכוש מק.

המון חברים שלי, שהלכו על עיוור לרכישת מק מתוך סטיגמת העבר כי הוא "טוב לגרפיקה" נתקלו מהר מאוד בחוסר שימושיות, האונס של אייטיונס, מחסור בוטה בתוכנות, בעיות התחממות קשות (הלפטופ ממש שורף אותך ברגליים ובידיים אי אפשר להניח על המקלדת) פנסים של פיקסלים אדומים על המסך (ממש איכות !)

ואת כל התענוגות האלו רכשו ב 15 אלף שקל לחתיכת לפטופ עם חומרה של לפטופ ב 3K

שלא נדבר על העיצוב ה"גאוני" של אפל. לא נתנו לך יציאת USB בצד ימין לעכבר, ככה שהכבל מתעכל מאחורי כל הלפטופ או מלפני אם יש לך כבל קצר לעכבר, חוסר נוחות טוטאלית.

אל לנו לדבר על מסך הגלוסי המעצבן (מוכרים את האופציה הגלוסית בלבד בארץ) שבכל סרט שאתה תצפה אתה תראה את הפרצוף המחוצ'קן שלך בהשתקפות L:)

בובו, צריכים אותך כאן ודחוף! :xyxthumbs:

פורסם

צריך לקבוע חוק

מי שכותב את המילה פיכסי חייב לעבוד כ"מעצב שער" ...

פורסם

אני שומע את המילה הזאת "פיכסי" בעיקר במשרדי פרסום וסטודיואים לגרפיקה.

אותי זה מרגיז הקטע של הצביעות של משתמשי המק, כי אין להם בעיה להשתמש ב-WIN למשחקים ופתרון בעיות שהמק לא מסוגל להתמודד איתם.

פורסם

אני שומע את המילה הזאת "פיכסי" בעיקר במשרדי פרסום וסטודיואים לגרפיקה.

אותי זה מרגיז הקטע של הצביעות של משתמשי המק, כי אין להם בעיה להשתמש ב-WIN למשחקים ופתרון בעיות שהמק לא מסוגל להתמודד איתם.

אז במה אתה משתמש? avg? נורטון? ;D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים