פורסם 2006 באוגוסט 2119 שנים קניתי ספק של ENERMAX LIBERTY 400W והוא מגיע עם כבל שיש בו תקע עם פיוז והוא לא נכנס לשקע רגיל מה אני צריך לעשות והאם אני יכול לשים לו כבל אחר בלי הפיוס?
פורסם 2006 באוגוסט 2119 שנים מחבר אמרו לי שזה כבל עם פיוז אולי זה סתפ תקע אמריקאי . הכבל מחבר בין השקע של הבית לבין הספק השאלה היא אם בנתיים אני יכול לשים כבל כזה ממחשב אחר ?
פורסם 2006 באוגוסט 2119 שנים אם זה לא נכנס לך בקיר אז איך אתה מצפה לעבוד עם הספק הזה?ברור שאתה יכול להשתמש בכבל ממחשב אחר.
פורסם 2006 באוגוסט 2119 שנים כמובן.אני לא יודע ממתי הכבל הזה מגיע עם פיוז אבל כבל ממחשב אחר יתאים, הספק שלי הגיע עם כבל שחור סטנדרטי לחלוטין והכל עובד פרפקט!
פורסם 2006 באוגוסט 2119 שנים מחבר פשוט אני מרכיב את המחשב עכשיו ואני יקנה מתאם ביום אחר אני רק רוצה לדעת שכבל ממחשב ישן יהיה בסדר כי הוא כן מתחבר לספק.המתח שהוא מעביר צריך להיות אותו דבר נכון?
פורסם 2006 באוגוסט 2119 שנים החוט הוא כולה חוט והוא יעביר את אותו מתח, אבל עכשיו זה נישמע יותר מחשיד, מה עושה אצלך כבל של אמריקה? אם הוא בא בתוך הקופס אז אולי הספק הזה מיועד להשקה באמריקה, ששמה המתח הוא 110 ופה זה 220, אז תבדוק את זה!! (להרבה ספקים יש כפתור שבו אתה יכול "להגדיר" כמה מתח בעצם נכנס, אני לא יודע אם יש את זה לליברטי אבל אם יש את תבדוק שהוא על 220, אם אין פשוט תבדוק שהוא מותאם לעבוד עם 220V).
פורסם 2006 באוגוסט 2119 שנים הליברטי מתאים את עצמו אוטומטית לפי מה שהבנתי..הוא באמת מתאים את עצמו אוטומטית.ואתה לא צריך לקנות שום מתאם לכבל המקורי, זה כולה כבל... פשוט תקנה כבל רגיל וזול באיזה 10 שקל למחשב השני וזהו.
פורסם 2006 באוגוסט 2119 שנים אם הוא מתאים את עצמו אוטומטית כמו שהם אומרים, אז פשוט תחבר אותו עם הכבל שיש לך עכשיו.
פורסם 2006 באוגוסט 2119 שנים מה זאת אומרת המאורר לא נידלק?אתה צריך לחבר אותו לחשמל, ואז להדליק את המחשב, ורק אז המאורר יפעל, לא פועל אז יש בעיה בספק.
פורסם 2006 באוגוסט 2119 שנים מחבר אני עכשיו מרכיב את המחשב אז קודם אני בודק את הספק וחיברתי אותו לחשמל והפעלתי את המתג ואין שום תגובה.
פורסם 2006 באוגוסט 2119 שנים לא אמורה להיות שום תגובה... המתג הזה פשוט מכבה את הספק כאילו אתה מוציא אותו מהחשמל.אתה צריך לחבר את הספק ללוח אם בשביל לבדוק אותו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.