עבור לתוכן

בעיה עם ספק LIBERTY 400W

Featured Replies

פורסם

קניתי ספק של ENERMAX LIBERTY 400W והוא מגיע עם כבל שיש בו תקע עם פיוז והוא לא נכנס לשקע רגיל מה אני צריך לעשות והאם אני יכול לשים לו כבל אחר בלי הפיוס?

פורסם

איזה פיוז? על מה אתה מדבר?

איזה כבל ולאן הוא אמור להתחבר?

פורסם
  • מחבר

אמרו לי שזה כבל עם פיוז אולי זה סתפ תקע אמריקאי . הכבל מחבר בין השקע של הבית לבין הספק השאלה היא אם בנתיים אני יכול לשים כבל כזה ממחשב אחר ?

פורסם

אם זה לא נכנס לך בקיר אז איך אתה מצפה לעבוד עם הספק הזה?

ברור שאתה יכול להשתמש בכבל ממחשב אחר.

פורסם

כמובן.

אני לא יודע ממתי הכבל הזה מגיע עם פיוז אבל כבל ממחשב אחר יתאים, הספק שלי הגיע עם כבל שחור סטנדרטי לחלוטין והכל עובד פרפקט!

פורסם
  • מחבר

פשוט אני מרכיב את המחשב עכשיו ואני יקנה מתאם ביום אחר אני רק רוצה לדעת שכבל ממחשב ישן יהיה בסדר כי הוא כן מתחבר לספק.

המתח שהוא מעביר צריך להיות אותו דבר נכון?

פורסם

החוט הוא כולה חוט והוא יעביר את אותו מתח, אבל עכשיו זה נישמע יותר מחשיד, מה עושה אצלך כבל של אמריקה? אם הוא בא בתוך הקופס אז אולי הספק הזה מיועד להשקה באמריקה, ששמה המתח הוא 110 ופה זה 220, אז תבדוק את זה!! (להרבה ספקים יש כפתור שבו אתה יכול "להגדיר" כמה מתח בעצם נכנס, אני לא יודע אם יש את זה לליברטי אבל אם יש את תבדוק שהוא על 220, אם אין פשוט תבדוק שהוא מותאם לעבוד עם 220V).

פורסם
  • מחבר

על הכבל רשום 250 V ו- 13 A ועל הפיוז רשום 13A

פורסם

הליברטי מתאים את עצמו אוטומטית לפי מה שהבנתי..

פורסם

הליברטי מתאים את עצמו אוטומטית לפי מה שהבנתי..

הוא באמת מתאים את עצמו אוטומטית.

ואתה לא צריך לקנות שום מתאם לכבל המקורי, זה כולה כבל... פשוט תקנה כבל רגיל וזול באיזה 10 שקל למחשב השני וזהו.

פורסם

אם הוא מתאים את עצמו אוטומטית כמו שהם אומרים, אז פשוט תחבר אותו עם הכבל שיש לך עכשיו.

פורסם
  • מחבר

חיברתי אבל המאוורר לא נדלק

פורסם

מה זאת אומרת המאורר לא נידלק?

אתה צריך לחבר אותו לחשמל, ואז להדליק את המחשב, ורק אז המאורר יפעל, לא פועל אז יש בעיה בספק.

פורסם
  • מחבר

אני עכשיו מרכיב את המחשב אז קודם אני בודק את הספק וחיברתי אותו לחשמל והפעלתי את המתג ואין שום תגובה.

פורסם

לא אמורה להיות שום תגובה... המתג הזה פשוט מכבה את הספק כאילו אתה מוציא אותו מהחשמל.

אתה צריך לחבר את הספק ללוח אם בשביל לבדוק אותו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים