פורסם 2006 באוגוסט 2419 שנים יפה מאוד ;D רעיון נחמד החורים בפינות, אבל בטח זה היה מייאש לעשות אותם לחור של המאוורר הצורה מאוד יפה בדלת ומכסה באמת את מה שרציתה, אז בסוף אתה שם מאוורר אחד או שאתה תשים מאוורר שני על הפרספקט? שוב, עבודה טובה
פורסם 2006 באוגוסט 2419 שנים מחבר יפה מאוד מתי אתה חותך את האלומניום? היום יפה מאוד ;D רעיון נחמד החורים בפינות, אבל בטח זה היה מייאש לעשות אותם לחור של המאוורר הצורה מאוד יפה בדלת ומכסה באמת את מה שרציתה, אז בסוף אתה שם מאוורר אחד או שאתה תשים מאוורר שני על הפרספקט? שוב, עבודה טובה אני יסתפק בנאוורר 120מ"מ אחד. ואל תשכחו יהיה גם את הכיתוב AQUALIGHT בחלק העליון של הלוח
פורסם 2006 באוגוסט 2419 שנים אני חדש בפורום אבל ממה שראיתי הפרוייקט שלך בנתיים עולה על כולם באמת אחי שיחקת אותה עד הסוף מצפה לעדכונים נוספים בקרוב
פורסם 2006 באוגוסט 2419 שנים רצוי לחורר יותר את הפינות עם אתה עובד עם דרמל, כדי ליישר - אבן ירוקה (סיליקון קרביד אם אני זוכר נכון) (תוכל להציץ בפרוייקט שלי) בקשר לאלומיניום - באיזה עובי הוא? מקווה שיש לך ברגים יפים כדי לקבע את העסק (אלא אם כן אתה הולך על הדבקה כל שהיא) מה התוכניות לעתיד?
פורסם 2006 באוגוסט 2419 שנים מחבר את כל השיופים אני כנראה יעשה עם שופינים רגילים, ככה אני רגיל וככה אני אוהב.האלומיניום הוא 5052 בעובי 1.5מ"מברגים יפים לא חסר. אני יפרסם תמונות של כמה היום.תוכניות לעתיד יבואו מאוחר יותר אני לא רוצה לחשוף הכל בבת אחד
פורסם 2006 באוגוסט 2419 שנים אוו, 1.5 מ"מ, עבה מאוד, מצוין בשביל השקט ובנאדם, איך לא חשבתי על מאוורר של 120mm? בואנה זה דבר מאוד פשוט אבל גם מאוד חכם לעשות, עבודה טובה ( כרגיל )
פורסם 2006 באוגוסט 2419 שנים מחבר טוב עדכון להיום. עבדתי סה"כ איזה 3 שעות. חתכתי את הפתחים של החלון. את הכתובת בחלק העליון אני יעשה מחר כנראה ואם לא אז שבוע הבא. את החלון חתכתי חצי עם דרמל וחצי עם גיגסו. לאחר מכן שייפתי את הכל עם דרמל פנאומטי וראש עם נייר שיוף 60. טוב שייפתי כמעט הכל.... אני יסיים בפעם הבאה... ועכשיו לתמונות הפאנל בסוף העבודה היום אחת הפינות בחלון הפתח של המאוורר בפוקוס...פינה שעדיין צריכה שיוף, ברקע החלון הקטן (הימני) שהושלם הפאנל החדש לצד הפאנל המקורי חתיכות מנוסרות... אני ישמור אותן לבנתיים אולי יצוץ לי איזה רעיון לגביהם
פורסם 2006 באוגוסט 2419 שנים מגניב, יצא נהדר אבל איך תחבר את המאוורר? זה לא נראה שיש חורים מסודרים לברגים
פורסם 2006 באוגוסט 2419 שנים מחבר תודה על התגובות חבר'ה פירגון נותן לי מוטיבציה להשקיע עוד. חיתוך מעולה, סוף סוף ירדת לעם או שזה גם עם מכונות משוכללות? תלוי למה אתה קורא "ירידה לעם". חתכתי את החלונות עם דרמל וגיגסו. כמו שאמרתי בתחילת הפרוייקט יש לי הרבה כלים. רובם זמינים גם למודרים מהשורה פשוט לי יש את כולם מגניב, יצא נהדר אבל איך תחבר את המאוורר? זה לא נראה שיש חורים מסודרים לברגים חיבור רגיל עם ברגים. רציתי לקדוח חורים לפני חיתוך החלון אבל איך שהו דחיתי את זה לאחר כך ובסופו של דבר זה ברח לי מהראש. אני יקדח אותם בפעם הבאה חומר יפה אהבתי מה התיכנון להדביק על הדלת המקורית או מה ? אם תסתכל בתמונות תראה שקדחתי חורים גם בהיקף הפאנל שתואמים לחורים בדלת המקורית. החיבור ביניהם יהיה עם ברגים כאשר באמצע ישב הפרספקס. אגב יצאתי קצת שוקיסט כשאמרתי שהאלומיניום זה 1.5מ"מ. זה למעשה 1.2מ"מ רואים את זה באחת התמונות, רק עכשיו שמתי לב, כנראה שטעיתי בקריאת הקליבר. לא שזה משנה...
פורסם 2006 באוגוסט 2419 שנים עכשיו ראיתי איזה צבע אתה מתכנן לאלומיניום ? שחור ? זה יקל על המארז במישקל לפחות זה מה שאני חושב ביכלל כל מה שעשית מקל מחזק וטוב ויפה
פורסם 2006 באוגוסט 2419 שנים אגב יצאתי קצת שוקיסט כשאמרתי שהאלומיניום זה 1.5מ"מ. זה למעשה 1.2מ"מ רואים את זה באחת התמונות, רק עכשיו שמתי לב, כנראה שטעיתי בקריאת הקליבר. לא שזה משנה... עדין סבבה, עבה יותר ממארזים איכותיים ונחשבים רבים ואני מניח שאתה צריך גם לחתוך חורים בשביל הידית של הדלת, כן?
פורסם 2006 באוגוסט 2419 שנים מחבר אני עדיין לא סגור על הנושא של הדלת. יש מצב ואני יחתוך את הבליטות האלה ויחשוב על משהו יותר מקורי ואלגנטי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.