עבור לתוכן

חיזבאללה: חטפנו שני חיילים; חילופי אש בגבול הצפון

Featured Replies

פורסם

אני באמת מקווה שזה לא נכון

http://debka.co.il

• תגובות 765
  • צפיות 53.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

באמת יכול להיות שמחפשים 4 אנשי צוות אבל תוך כדי אש עזה מכיוון החוף? איזה טילים כבר יש להם נגד ספינות, ואיפה הברק לעזאזל הם אומרים שיכול להיות שאלה טילים איראניים אם זה טיל הברק אמור להוריד אותו.

פורסם

נקווה שאים פגועים בספינה למרות שספגה מכה קשה :-\

פורסם

אבדה קשה אם כך

פורסם

אין להם טילים בליסטיים(ובשביל זה לא צריך גישה לסגול מצומצם כדי לדעת את זה, צריך טיפה לחשוב בהגיון, אין להם ידע, טכנולוגיה או מספיק משאבים כדי לתחזק משגר שלא נדבר על טילים. טוב שלא שיהאב 3 שלאיראן יש כולה כ15 משגרים וכמה עשרות טילים, יש להם יכולת ייצור עצמית אבל עדיין אין להם כמעט כלום), אין להם רקטות שמגיעות עד תל אביב, הטווח המקסימאלי שלהם הוא 300 ק"מ ויש להם רקטות בודדות כאלה. יודעים בדיוק מה הבריחו, לא יודעים בדיוק איפה הכל(ידוע כ80%), אבל יודעים מספיק.

איראן לא תתן לחיזבאלה טילים, ובטח שלא טילים באליסטיים התמיכה שלה בארגון היא תמיכה שקטה, כסף וציוד שעובר דרך סוריה בלבד. הבעל ברית האסטרטגי שלה החיזבאלה זאת היא סוריה, שמאמנת את החיילים שלה ומספקת גם היא אמלחים לחיזבאלה.

באמת?סמן את ה200 ק"מ

http://news.nana.co.il/Article/?ArticleID=383109&sid=126

פורסם

לפי מה שהבנתי הם מגיעים ל300, בכל מקרה לצערי אני גם בטווח. מישהו יודע בקשר לטילי ארוכי טווח של ישראל מה המרחק שהם יכולים להגיע?

פורסם

מספיק כדי לכסות את כל איראן. למה?

פורסם
לפי מה שהבנתי הם מגיעים ל300, בכל מקרה לצערי אני גם בטווח. מישהו יודע בקשר לטילי ארוכי טווח של ישראל מה המרחק שהם יכולים להגיע?

נכון אז אם ב200 ק"מ ת"א נכנסת תחשוב מה נכנס לטווח של 300 ק"מ?

לאיזה טווח הטילים שלנו מגיעים?בסביבות ה1000-3000 ק"מ אם אתה צריך מידע יותר מדוייק בקש.

פורסם

רשמית יריחו 2 לטווח של 2200 ק"מ רשק של 1.25 טון.

לא רשמי יריחו 3 טווח של 5500 ק"מ רשק של 1.5 טון, שניהם יכולים לשאת נשק גרעיני.

טילי שיוט לטווחים קצרים 400-600 ק"מ ללא יכולת לשאת ראשי קרב גרעיניים, רשק קונבציאונאלי 250-400 קילו.

פורסם

את האמת שאת רוב המידע הזה אבא שלי יודע הוא פשוט יושן עכשיו אז לא רציתי להעיר אותו, וסתם שאלתי מתוך התעניינות לראות עד כמה באמת ארוכה ידה של צה"ל וכמו שאני רואה היא באמת ארוכה.

פורסם

אם כבר ביכולת תגובה עסקינן,

לפי פרסומים זרים, ישראל רכשה צוללות גרמניות בעלות יכולת שיגור של טילים גרעיניים - ע"מ שגם אם תושמד המדינה לפני שנספיק להגיב, עדיין התוקפים שלנו יקבלו טיל בחזרה.

פורסם

סך הכל קנו עוד דולפינים מה חדש? :nixweiss:

יכולת זה טוב אבל איאפשר להכניס את יריחו לצוללת צריך לפתח,לבדוק ולייצר טילים שכן.

פורסם

ICBM אפשר לשגר בקלות.

יש עוד חדשות לגבי הספינה?

פורסם

אלג'זירה טוענים שיש 4 חיילים נעדרים מאז הפיצוץ בספינה.

פורסם

למה הם רומזים כשהם אומרים נעדרים?

זה ספינה באמצע הים, או שהם מתו או טבעו(ואני מקווה שזה לא נכון).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים