עבור לתוכן

סיפורי תמיכה שקרו באמת

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

הייתה לי לקוחה עכשיו ששאלה אותי אם לכתוב E כמו המסרק, או i כמו הקו עם הנקודה למעלה :)

(הקו עם הנקודה למעלה זה עוד בסדר, לא נדיר להתקל באנשים שלא יודעים אנגלית, וזה לגיטימי כמובן,

אבל המסרק, גמר אותי... איזה יצירתיות..)

• תגובות 1k
  • צפיות 375k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מסרק? חחחח

פורסם

אני מרחמת על עובדים בתמיכה טכנית. נדיר שאני צריכה כזה, לפעמים קורה משהו עם ההגדרות של החיבור שלי וצרייך לשנות אותן אז אני מאד מנומסת וצוחקת עם מי שעוזר לי שם, אומרת תודה ומאחלת שלא יהיו להם לקוחות מטומטמים. אני בחיים לא אצעק על בנאדם, הוא בא לעזור לי, וגם אם זה יקח שנה ואני מתחילה לאבד סבלנות אני יודעת שזה לא באשמתו. חוצמזה, כשבנאדם כזה נופל על לקוח כמוני הוא אולי ירגיש שיש תקוה ולא כולם מגעילים כאלו וגם הוא יהיה נחמד לאנשים שנותנים לו שירות בין אם זה מלצרים או קופאים או אנא אערף מה - ברמנים בשדא התעופה :smile1:

הלוואי כל הלקוחות בעם הזה יהיו כמוך!!! :'(

פורסם

אולי אתם לא מבינים למה אבל יש הרבה אנשים שהסיפורים האלה גורמים להם לרצות לעבוד במוקדי תמיכה (MEMEMEMEMEMEM) לרוב רק כדי לאמר "גם לי זה קרה"....

--------

ד"א אני זוכר שהייתה מערכת הפעלה מבוססת DOS אבל גרפית (מסך כחול עם COMMAND LINE.אפשרות לפתוח 2 תיקיות באותו הזמן.סמן כתום..., משו?)

מה השם שלה?

פורסם

NC5 היה פריצת דרך, יש לי עדיין את הדיסקט של NC4 ופעם היו לי גרסאות עוד יותר מוקדמות :P

פורסם

וואוו... איזה נוסטאלגיה... אני זוכר שאחרי חודש עם WIN95 רציתי לחזור לNC ;D

פורסם

אולי צעיר אבל גם אני מכיר את הדיסקטים הגדולים עטופי הנייר... (גיל 4-3 שלי אם אני לא טועה...)

פשוט אמרתי מערכת הפעלה כי זה מה שאני זוכר מאז

פורסם

וואוו... איזה נוסטאלגיה... אני זוכר שאחרי חודש עם WIN95 רציתי לחזור לNC ;D

אני זוכר שעוד פעם עבדתי במקביל עם win98 וNC ;D

פורסם

שתהיו בעניינים, עד היום הוא מותקן אצלי..

אני משתמש בו בעיקר בשביל לעשות חיפוש בתוך הקבצים, משהו שה-WinXP משום מה פשוט לא יודע לעשות! :screwy:

כלומר הוא טוען שכן, אבל הוא פשוט לא מוצא כלום.. אף פעם..

פורסם

למה אתה לא מתעדכן עם TOTAL COMMANDER או FILECOMMANDER ?

פורסם

כי זה ה-latese unstable shit :smile1:

(וכן, אני יודע שהNC הרבה יותר יציב מווינדוס...)

פורסם

סוף סוף! אין יותר תקלות של גלישה סלקטיבית, חוסר גלישה, סיסמה לא נכונה, תקלות דואר וכל השטויות האלה :la:

התקבלתי לבזק :smile1::funn:

פורסם

חח לבזק יש צרות משלהם :silly:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים