עבור לתוכן

סקר : האם לדעתך ערבי ישראל מהווים בעיה ביטחונית דמוגרפית למדינת ישראל ?

האם לדעתך ערבי ישראל מהווים בעיה ביטחונית דמוגרפית למדינת ישראל ? 689 הצבעות

1. 1. האם לדעתך ערבי ישראל מהווים בעיה ביטחונית דמוגרפית למדינת ישראל ?

• כן,בעיה חמורה .
    • מהווים בעיה שולית ולא קיומית .
    • לא, מה פיתאום .
    • לא, ועצם השאלה זו גזענות לשמה.
    • אין לי דעה בנושא .

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

Doctor Robert - לפי המצע של קדימה היא המפלגה שתעשה את זה(כולל חוקה)...ד"א מאיזו עיר אתה?

• תגובות 294
  • צפיות 20.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

Doctor Robert - לפי המצע של קדימה היא המפלגה שתעשה את זה(כולל חוקה)...ד"א מאיזו עיר אתה?

בת-ים

פורסם

בטווח הרחוק

גם אני לא רואה יותר מדי סיבה לאופטימיות.

הרי זה עניין של זמן

מתישהו יהיה פה רוב ערבי

נגיד ונפתור את הבעיה הזאת

נגיע למצב גרוע לא פחות

מתישהו יהיה פה רוב חרדי.

בכל אחד מהמצבים האלו, גם אני לא אשאר פה.

פורסם

אמרתי את זה קודם

אני בעצמי הייתי מצביע למפלגה שמאלית אם הייתי יודע שבמקרה של אירועי טרור הייתי בטוח ב-100 אחוז שהם יגיבו ביד קשה כנגד הפלסטינאים.

אבל, ביחד עם הפתרון הריאלי של השמאל באה גם חולשה עצומה. אני לא מוכן לקבל את החולשה הזאת.

אני מעדיף להצביע למפלגה שאני יודע שהיא תשמור עליי מאשר למפלגה שתנסה בכל מחיר להגיע לפתרון.

אמירה מעניינת, אני חושב שגם בממשלה שמאלית מתונה מובטח לך שיעשה הכל למען ביטחונך

חיסולים ממוקדים ימשכו, גדר ההפרדה תמשיך להבנות והלחץ על איראן יימשך במלוא הכוח

כיוון שבמה שקשור לביטחון מי שמקבל את ההחלטות הם לרוב הדרג הבכיר של צה"ל ושאר כוחות הבטחון, הדרג המדיני גם ימין וגם שמאל בד"כ מאשר את מה שממליצים לו

מה שלא מובטח כל כך בממשלה ימנית או ממשלת הצללים של אולמרט זה הבטחון הכלכלי איכות הסביבה והבריאות

הנושא הכלכלי והפער האדיר בין העניים לעשירים הוא איום קיומי על מדינת ישראל שיש לטפל בו בדחיפות

מה כ"כ טוב לך כאן?

לא חסרים מקומות שאליהם אנחנו יכולים לעבור. זה לא משהו חקוק בסלע שאנחנו חיים כאן.

ואחת ולתמיד, תסביר לי את ההיגיון ברצח מנהיגים שלהם?

המעשה: רצח מנהיגים.

תוצאה:

-שנאה עולמית.

-פיגועים באופן מוגבר.

יתרונות:

-nothing

הרגת להם מנהיג, למחרת יקום אחד חדש. מה הרווחת?

אם נגיע לפתרון אולם ולא נתייחס לאנשים כמוני וכמוך כאנשים סוג ת', לא רק שהעולם לא ירצה להרוג אותנו, הם גם יאהב אותנו. אבל ברגע שרק שומעים עלינו דברים רעים, איך העולם בדיוק יאהב אותנו?

בואנה אתה חתיכת מטומטם שבא לי להביא לך נגחה לראש,

אומה שמסכימה לעזוב את המדינה שלה ולנדוד לארצות אחרות ולחיות שם כזרים היא אומה שסופה להכחד ולהיות מגורשת מכל מקום בעולם

אנחנו פה כדי שהשואה לא תתרחש עוד לעולם

ולמה להרוג את המנהיגים שלהם : צריך לזמבר את המוסלמים כדי שכל החיים שלהם יחשבו רק על לברוח ולהתחבא ולא יהיה להם זמן לתכנן את מתקפת ה- 11 בספטמבר הבאה, זה למה

למה שאתה וה- freedom לא תצאו לדייט עם אחמדניג'אד ותסגרו עניין

פורסם

אחמדניג'אד- מקביל לך....אם עדיין לא הגעת למסקנה הזאת.

פורסם

אחמדניג'אד- מקביל לך....אם עדיין לא הגעת למסקנה הזאת.

:xyxthumbs:

NJorl, אתה סתם אידיוט שלא מבין כלום מהחיים שלו. לך תכין שיעורים או משהו...

אתה ועוד מליון כמוך לא מבינים שאומנם לא הושג כזה הסכם מעל פני השטח, אך מתחת לפני השטח אחוז גדול של ישראל עוזב את הארץ מדי שנה, התקשורת עושה הכל כדי להשתיק הזה, אבל בפועל זה מה שקורה. יותר ויותר אנשים שנמאס להם עוזבים. ואם לא נגיע אנחנו להסכם מה שיקרה שבסוף ישראלים יתחילו לנדוד בעולם, במקום לשבת כולם במקום אחד מוסכם.

כי בקרוב מאד הולך להיות כאן רוב חרדי שהולך למרר לכולם את החיים, ומצד שני גם מספר הערבים יתחיל להתעצם, אתה מסוגל לדמיין איזה גיהנום יהיה כאן או לא?

בעוד מספר עשורים (במקרה הטוב) יהיה פשוט בלתי אפשרי לחיות כאן.

לך תשחק בפוקימון, אידיוט.

פורסם

:xyxthumbs:

NJorl, אתה סתם אידיוט שלא מבין כלום מהחיים שלו. לך תכין שיעורים או משהו...

אתה ועוד מליון כמוך לא מבינים שאומנם לא הושג כזה הסכם מעל פני השטח, אך מתחת לפני השטח אחוז גדול של ישראל עוזב את הארץ מדי שנה, התקשורת עושה הכל כדי להשתיק הזה, אבל בפועל זה מה שקורה. יותר ויותר אנשים שנמאס להם עוזבים. ואם לא נגיע אנחנו להסכם מה שיקרה שבסוף ישראלים יתחילו לנדוד בעולם, במקום לשבת כולם במקום אחד מוסכם.

כי בקרוב מאד הולך להיות כאן רוב חרדי שהולך למרר לכולם את החיים, ומצד שני גם מספר הערבים יתחיל להתעצם, אתה מסוגל לדמיין איזה גיהנום יהיה כאן או לא?

בעוד מספר עשורים (במקרה הטוב) יהיה פשוט בלתי אפשרי לחיות כאן.

לך תשחק בפוקימון, אידיוט.

א. עדיף לחיות תחת שלטון חרדי מאשר שילטון מוסלמי, בדת היהודית אין שום צורך בכריתת יד לגנבים או בהוצאות המניות להורג...לעומת אמממ דת אחרת שצויינה כאן.

ב. מאוד בוגר מצידך לקרוא לאנשים "אידיוט", אז בן כמה אתה? אני נותן לך גג 14.

ג. זה שישראלים יורדים מהארץ לא אומר שחלקם לא יחזור וזה גם לא אומר שמי שעדיין נשאר פה צריך לעזוב ולהרים ידיים, כי זה לא הפתרון.

ד. מה כל הבילבולי שכל שלך קשורים בכלל לדיון? מה אתה מנסה להגיד בזה? שאתה שונא/אוהב ערבים? שאתה חושב שהם כן בעייה דמוגרפית?

או שאתה סתם מחפש צומי?

פורסם

אם אתה חושב שכריתת יד לגנבים זה הדבר שבגללו החרדים עדיפים אז לא.....ד"א מה הטעה הזאת אתה תומך בגניבה במקרה?....

השלטון החרדי היה עושה בדיוק מה שהשילטון האיסלמי עשה ביראן...ד"א דוגמה מצויינת למה שילטון דת יכול לגרום.

ד"א מה יש פה לכולם מהגיל? נראה לי בסוף כולכם בני 10-12 :lol:....אהה וכן אני חוסך לך הודעה 1 אני לא בן 14 או פחות מזה.

פורסם

אם אתה חושב שכריתת יד לגנבים זה הדבר שבגללו החרדים עדיפים אז לא.....ד"א מה הטעה הזאת אתה תומך בגניבה במקרה?....

השלטון החרדי היה עושה בדיוק מה שהשילטון האיסלמי עשה ביראן...ד"א דוגמה מצויינת למה שילטון דת יכול לגרום.

ד"א מה יש פה לכולם מהגיל? נראה לי בסוף כולכם בני 10-12 :lol:....אהה וכן אני חוסך לך הודעה 1 אני לא בן 14 או פחות מזה.

א. אני פניתי אליך? אני דיברתי איתך?

ב. אה סליחה, 15!

ג. הדת היהודית הרבה פחות הומאנית מהדת המוסלמית...אין לנו עונש מוות, לא מספיק?!

מה אתה משווה חרדים לפנאטים מוסלמים?

אמנם יש גם דוסים מטורפים, כמו "נטורי כארטא" למשל...אבל

חוץ מהם כולם די בסדר.

פורסם

1.אם הייתה מדבר רק איתו אז הייתה שלוח לו הודעה בפרטי.

2. גם לא 15+ וכמו שאמרתי תפסיק לעשות מאצמך צחוק כשאתה צוחק על הגיל של אחרים.

3.בדת אין אז? מי אמר שלך שעונד מוות זה דבר רע?

4.מרזל נחשב בסדר מפחינתך?

5. משווה חרדים לפנאטים מוסלמים מצורת חופש 2 הקבוצות יטילו מקבלות על החופש אם יהיו בשילטון למזלינו יש את החברה מcia(ועוד) שעושים את העבודה שלהם כמו שצריך(ראה דוגמה כהנא) שמצבים כאלו לא יקרו.

פורסם

עד כמה שאני יודע

בדת היהודית יש עונש מוות

(אבל זה לא ממש קשור לדיון בשום צורה)

עריכה:

http://tinyurl.com/odthh

פורסם

1.אם הייתה מדבר רק איתו אז הייתה שלוח לו הודעה בפרטי.

2. גם לא 15+ וכמו שאמרתי תפסיק לעשות מאצמך צחוק כשאתה צוחק על הגיל של אחרים.

3.בדת אין אז? מי אמר שלך שעונד מוות זה דבר רע?

4.מרזל נחשב בסדר מפחינתך?

5. משווה חרדים לפנאטים מוסלמים מצורת חופש 2 הקבוצות יטילו מקבלות על החופש אם יהיו בשילטון למזלינו יש את החברה מcia(ועוד) שעושים את העבודה שלהם כמו שצריך(ראה דוגמה כהנא) שמצבים כאלו לא יקרו.

1. זה שציטטתי אותו היה צריך להביא לך איזשהו רמז.

2. :lol: תוב, עני לו אאשה צכוק מאצמי.

3. אז?! זה אומר שהדת שלנו יותר הומאנית והגיונית. למה עונש מוות זה דבר רע? כי זה וולגרי וברברי.

4. כן, חוץ מהקטע עם לינור אברג'יל...אבל כמובן שזהבה גלאון הייתה חייבת גם לקפוץ, שמאלנים זה דבר מוזר :kopfpatsch:

5. כל הקישקוש שדיברת על השתלטות החרדים/מוסלמים על המדינה זה הכל בגדר וויכוח היפוטתי, אז זרמתי איתך...אבל אתה לוקח את זה

כבר לרמות חדשות של טימטום, חרדים לפחות מזדהים עם הלאום הישראלי וציביון של מדינת ישראל...לעומת המוסלמים שרק מפוצצים

פה אוטובוסים בלי סוף :pissed:

אז ברור שאני אעדיף פה רוב של דוסים ולא של מוסלמים, למרות שאין לי שום בעייה שאתה תחייה בתור יהודי באיראן איזה שנה שנתיים, למרות

שלא נראה לי שתשרוד את טקס קבלת הפנים החם (תרתי משמע) שתקבל שם.

פורסם

1.עונש מוות זה צדק.

2.מה שאתה תעדיף זה משהו אחר מה שטוב לחופש האנושי-שום דבר 2הם יהיו פשוט אסון.

3. אין לי שום כוונה לעבוד למדינה במודול איראן.

4.ואני לא צריך קבלת פנים חמה חם גם פה :lol:

פורסם

א. עדיף לחיות תחת שלטון חרדי מאשר שילטון מוסלמי, בדת היהודית אין שום צורך בכריתת יד לגנבים או בהוצאות המניות להורג...לעומת אמממ דת אחרת שצויינה כאן.

ב. מאוד בוגר מצידך לקרוא לאנשים "אידיוט", אז בן כמה אתה? אני נותן לך גג 14.

ג. זה שישראלים יורדים מהארץ לא אומר שחלקם לא יחזור וזה גם לא אומר שמי שעדיין נשאר פה צריך לעזוב ולהרים ידיים, כי זה לא הפתרון.

ד. מה כל הבילבולי שכל שלך קשורים בכלל לדיון? מה אתה מנסה להגיד בזה? שאתה שונא/אוהב ערבים? שאתה חושב שהם כן בעייה דמוגרפית?

או שאתה סתם מחפש צומי?

אתה צודק. עדיף לסקול למוות אנשים שלא מתלבשים בצניעות לדעת החרדים.

פורסם

אתה צודק. עדיף לסקול למוות אנשים שלא מתלבשים בצניעות לדעת החרדים.

או על זה שמישהו רוכב על אופניים בשבת(חבר שלי נפגע ככה)...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים