פורסם 2006 במרץ 2919 שנים שלום לכולםהיום התקנתי את המשחק ושיחקתי.. נראה מעולה..בחרתי בWood-Elf ואני די מרוצה מהבחירה... רק משהו לא הבנתי-כשהייתי צריך לפרוץ מנעול אז היה שם הסבר איך לעשות את זה אבל לא ממש קראתי בגלל שרציתי להמשיך עכשיו השאלה שלי היא א' איך אני קורא שוב את מה שכתבו לי בטוטוריאל? וב' איך לעזאזל פורצים מנעולים?איפה במשחק מגיעים לאיזה מקום של עזרה..?זה הפאק הרציני במשחקהמשחק עמוס בפיצ'רים בכמות שלא תאמן,ואין לו מערכת FAQ או הסברה [פרט להסברים ראשוניים לחלק מהדברים]כל ההסברים נמצאים בחוברת הוראות...ככה שמי שלא קנה די נדפק בעניין הזה...בכל מקרה,העיקרון של הפריצת מנעולים עובד ככה:יש כמה פינים למטה,אתה מכוון את הLOCKPICK לאחד הפינים האלה ומקפיץ אותו למעלה...אתה צריך ללחוץ על לחצן שמאלי של העכבר בדיוק כשהפין נמצא למעלה [מקסימום למעלה],אם הצלחת-הפין ישאר למעלה,אם לחצת על העכבר כשהוא היה בדרך למעלה או ירד [אפילו במליונית המילימטר] אז הפין ייפול למטה וישבור לך את הפורץ מנעוליםכשהצלחת להעלות את כל הפינים למעלה-המנעול ייפתח.
פורסם 2006 במרץ 2919 שנים לגבי החוברת, מישהו הביא קודם לינק להורדה שלה (קיצרתי אותו):http://tinyurl.com/nd79w
פורסם 2006 במרץ 2919 שנים זה הפאק הרציני במשחקהמשחק עמוס בפיצ'רים בכמות שלא תאמן,ואין לו מערכת FAQ או הסברה [פרט להסברים ראשוניים לחלק מהדברים]כל ההסברים נמצאים בחוברת הוראות...ככה שמי שלא קנה די נדפק בעניין הזה...אתה לא חושב שזה קצת צבוע להתלונן המשחק מסביר דברים רק בחוברת שלו?
פורסם 2006 במרץ 2919 שנים תגידו מישהו כבר עשה תמשימה שצריך ליסגור את השער OBLIVION?מה עושים שם?ענו על זה ליפני זה , בכל מקרה אתה מתקרב לשער לוחץ על להיכנס לתוכו נכנס, ושם יש מגדלים בפנים. באחד המגדלים יש משימה.
פורסם 2006 במרץ 2919 שנים אני קניתי ולא קיבלתי חוברת... דיברת עם החנות? בעצם לא חשוב, אפשר להוריד את החוברת.
פורסם 2006 במרץ 2919 שנים אתה לא חושב שזה קצת צבוע להתלונן המשחק מסביר דברים רק בחוברת שלו?התלוננתי?ממש לא.רק ציינתי שכדי להבין דברים במשחק לעומק-כדאי לקנות את המשחקוהפאק היחידי שיש במשחק זה שאין לו מערכת FAQ מובנית במשחק...זה לא ממש נוח תמיד להסתכל בחוברת הוראות
פורסם 2006 במרץ 2919 שנים נכון מאוד משחק כזה גדול ומלא בפרטים היה נחמד אם הייתה מערכת מובנית שתוכל לעזור במיוחד לשחקנים היותר מתחילים..
פורסם 2006 במרץ 2919 שנים סדרת אלדרס סקרול תמיד הייתה יותר "הארד קור" ופחות למתחיליםאני חושב שהיא טובה יותר בזכות זה, הרצון להיות נגיש הורס משחקים רבים
פורסם 2006 במרץ 2919 שנים לא התכוונתי למתחילים כאילו למתחילים במשחקי מחשב..התכוונתי לכאלה שרק עכשיו התחילו לשחק ועוד לא התרגלו לכל הכפתורים והמקשים(כמוני) ותאמין לי שלוקח קצת זמן להתרגל.
פורסם 2006 במרץ 2919 שנים לא יודע... לי לא לקח זמן להיתרגל.כנראה שלא היה לך ניסיון עם הרבה משחקי RPG.
פורסם 2006 במרץ 2919 שנים תהיה בטוח שלא לקח לי יותר מדי זמן להתרגל למשחק עצמו... אבל עובדה שבאתי לפה לשאול איך פורצים מנעולים, וזה בגלל שפספסתי את ההסבר של המשחק, ולא היה במשחק עצמו מאגר מידע שיכולתי להעזר בו...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.