פורסם 2006 במרץ 2219 שנים אוקי אז הם לא מקוריים אז מה?המשחק גרוע כמו 25 To Life? לאאולי המשחק הוא "שכפול" של GTA ומאפיה אבל זה לא טוב?בואו נגיד שהמשחק הזה לא ממש את ה-HIGH ויכל לכלול יותר אבל בסך הכול 8.1 הוא ציון טוב ומי שאומר שזה רע אז שיחשוב פעמייםאגב כדאי לי לקנות GAMEPAD כזה?[attachment deleted by admin]
פורסם 2006 במרץ 2219 שנים EA היא חברה שיכול לעשות הרבה יותר. כשמשקיעים כל כך הרבה כסף במשחק והוא יוצא בינוני ומטה, זה אכזב ענקית.אני חושב שת8.1 הם קיבלו על ההפקה והגרפיקה (כלומר שהם שכרו שחקנים מפורסמים בשביל הקולות, ועשו תפרצופים ממש קופי) ואולי תעלילה.אבל מזה משנה אם לא כיף לשחק בו
פורסם 2006 במרץ 2219 שנים מישהו הגיע למשימה שהוא צריך לפגוש את מייקל קורליאונה באחוזה ? אני מגיע לאחוזה יש סימון כחול כזה אבל שום דבר לא קורה ... פעם אחת מצאתי את מייקל אבל לא הצלחתי לדבר איתו מישהו יודע מה מקור הבעיה ? עשיתי את כל המשימות האחרות כבר...
פורסם 2006 במרץ 2319 שנים לא יודע מה איתכם אם כל התגובות משחק לא משהו וכל זה לדעתי מאפיה היה משחק ממש עלוב לא נהנתי לשחק בו וגם לא סיימתי אותו בגלל זה אבל השמחק הזה The Godfather משחק מצויין אני אהבתי אותו ולא מפסיק שלחק בזה כבר כמה ימים למרות שיש כמה דברים מועתקים ממשחקים אחרים לא אכפת לי זה גם ככה משחק טוב
פורסם 2006 במרץ 2319 שנים מישהו הגיע למשימה שהוא צריך לפגוש את מייקל קורליאונה באחוזה ? אני מגיע לאחוזה יש סימון כחול כזה אבל שום דבר לא קורה ... פעם אחת מצאתי את מייקל אבל לא הצלחתי לדבר איתו מישהו יודע מה מקור הבעיה ? עשיתי את כל המשימות האחרות כבר... :
פורסם 2006 במרץ 2319 שנים איזה קטע אדיר...הדיון הפך לדיון על שלטים ושאר חרטות...בכל מקרה יש לי משהו להגיד על זה...לדעתי זאת סתם התבכיינות להגיד שהשליטה חרא במשחק...אחרי חצי שעה של משחק,מתרגלים וזה בכלל לא נורא(אפילו די נחמד כל הקטע של להרביץ רק עם להזיז את העכבר).בכל אופן אני לקראת סיום(כבר דון...)אם מישהו צריך עזרה שישאל פה...
פורסם 2006 במרץ 2319 שנים חברה יש לי שאלהבמשימות אחרי שאני הורג את שני הנערים אומרים לי לכבוש עסקים. כבשתי כמעט הכל באיטליה הקטנה לעשות גם בחוץ?
פורסם 2006 במרץ 2319 שנים ברור...אבל עדיף קודם לעשות את המשימות וההתנקשויות(כי הם מביאים הכי הרבה ריספקט וככה אתה משפר את הדמות שלך בקלות).
פורסם 2006 במרץ 2319 שנים תשמע אני כבר SOLIDER ועוד רגע אני מפוצץ את המסך!!!!!!!!!!!1 :pissed: :pissed: :bash: אני צריך להרוג את ה*** הזה אחרי שההוא נופל מהבניין כשסוני מדבר איתו אז הוא נופל. אני הולך למלון הזה ואחרי זה אומרים לי לשרוף את הבן אדם הזה הרגתי את כל השומרים עד שאני 1 vs כ1 איתו ואז הוא יורה בי והורג אותי. אני מנסה לירות לו ביד וזה לא עוזר מה לעשות
פורסם 2006 במרץ 2319 שנים למה אתה יורה בו בכלל?תרוץ אליו בראבק ואז תתפוס אותו עם לחיצה על שני הלחצנים של העכבר,אחרי זה תמשוך אותו לאש ותלחץ כמה פעמים על W.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.