פורסם 2006 בפברואר 2619 שנים מה אתם חושבים על זהhttp://news.walla.co.il/?w=//865466לפי דעתי יש בזה דברים טובים בימיוחד בישבילי אבל כבר מדברים על תא מישפחתי ודברים כאלהאז אני חושב שבסוף זה ייושם בצורה כזות שיחלקו כסף לבטלנים שהשריצו 20 ילדיםולאנשים עובדים רגילים שליפעמים יוצא להם חודשים שהמשכורת בהם נמוכה לא יתנו כלום(וכרגע אני צריך ללכת לעבודה אז בי בינתים)
פורסם 2006 בפברואר 2619 שנים צעד פופוליסטי לחלוטיןמה אולמרט מבין בכלל בכלכלהאם כל בכירי האוצר מתנגדים, תהיה בטוח שיש דברים בגו
פורסם 2006 בפברואר 2619 שנים זה בחיים לא יעבוד בארץ , מה שיקרה הוא שכולם יעשו קומבינות עם דוד שיש לו עסק פרטי , יעבדו איזה 10 שעות בחודש ויקבלו משכורת נחמדה בעזרת הממשלה שתכנס לגרעון מכל הכסף שהיא תזרים לקומבינטוריםרעיון יפה בתיאורייה אבל לא ניתן ליישום במדינה כמו שלנו
פורסם 2006 בפברואר 2619 שנים לא ניראה לי שקראת את הכתבהזה לא יחול על עצמאיים. הם גם ככה חלאות שמעלימים מס
פורסם 2006 בפברואר 2619 שנים אני יודע, בגלל זה אמרתי קומבינה עם דוד\חבר שיש לו עסק, הוא מעסיק אותך בתור שכיר, אתה בא מתי בראש שלך או לא בא בכלל, הוא מצהיר שעבדת רק 10 שעות החודש והממשלה תאלץ להשלים לך את המשכורת
פורסם 2006 בפברואר 2719 שנים למה אתם ישר קופצים לאפשרות הכי קיצונית?מס הכנסה שלילי עדיף על דמי אבטלה, שצריכים לבטלם לאלתר. הם לא מעודדים עבודה, אפילו ההפיך, עדיף לקבל דמי אבטלה מאשר לעבוד במשרה חלקית.מהיבט כלכלי עדיף להוסיף לכל עובד במשרה חלקית 5000 שקל, מאשר לשלם דמיי אבטלה של 2000 שקל לכל מובטל.
פורסם 2006 בפברואר 2719 שנים מחבר למה אתם ישר קופצים לאפשרות הכי קיצונית?מס הכנסה שלילי עדיף על דמי אבטלה, שצריכים לבטלם לאלתר. הם לא מעודדים עבודה, אפילו ההפיך, עדיף לקבל דמי אבטלה מאשר לעבוד במשרה חלקית.מהיבט כלכלי עדיף להוסיף לכל עובד במשרה חלקית 5000 שקל, מאשר לשלם דמיי אבטלה של 2000 שקל לכל מובטל. עדיף אולי לשלם תוספת לעובדים אבל כבר מדברים על תא מישפחתי וכול החרא הזהכך שאני חושב שזה עוד דרך לתת קיצבאות למשריצי ילדים בטלנים ולא איזה דרך לתגמל עובדים רצינים שלא ברויחים טוב
פורסם 2006 בפברואר 2719 שנים עדיף אולי לשלם תוספת לעובדים אבל כבר מדברים על תא מישפחתי וכול החרא הזהכך שאני חושב שזה עוד דרך לתת קיצבאות למשריצי ילדים בטלנים ולא איזה דרך לתגמל עובדים רצינים שלא ברויחים טובעושר התא המשפחתי הכוונה לכמה משפחה שלמה מרוויחה, אין קשר למשריצי ילדים -.-
פורסם 2006 בפברואר 2719 שנים מחבר תיראה אני רווק אין לי תא מישפחתי לצערי זה אומר שבמיקרה שיהיה מס הכנסה שלילי ידפקו אנשים כמוני שלא יתחתנווהשריצו ילדים בגיל 10 וזה מה שמעצבן אני לא רוצה שיהיו לי ילדים ענים ואני לא יחשוב על ילדים בלי איזה בסיס כמו דירה בלי משכנתה לדוגמהובמיקרה שמחליטים לעזור לאנשים שלא מרויחים טוב צריך לעזור לכל העובדים ולא רק לנשואים+
פורסם 2006 בפברואר 2719 שנים אבל מן הסתם שאנשים עם משפחה שלמה צריכים יותר עזרה מרווק שצריך לפרנס רק את עצמו..
פורסם 2006 בפברואר 2719 שנים מחבר מה זה משנה אני מכיר אנשים שהחליטו שלהוליד ילדים בגיל 18 זה דבר חכםאתה רוצה לתת להם אחוזה כי היום הם מיסכניםהקמת מישפחה ברוב המיקרים זות החלטה ולא צריך לתת פרס על החלטות לא טובותבן אדם נורמלי לא יקים מישפחה לעוני חוץ מארצות כמו ברזיל לדוגמה ששם העוני זה דבר רגיל (בקרוב בישראל)
פורסם 2006 בפברואר 2719 שנים ועדיין, אבל מן הסתם שאנשים עם משפחה שלמה צריכים יותר עזרה מרווק שצריך לפרנס רק את עצמו.. למה שאתה, רווק שגר לבד, תקבל מהמדינה כסף כמו שמקבל בן אדם שצריך לפרנס משפחה שלמה ?
פורסם 2006 בפברואר 2719 שנים מחבר כי כמו שאמרתי מישפחה=החלטהזה שהרבה כמוני מחליטים לא לקחת משכנתה רצחנית ולא להקים מישפחה בגיל 4 לא אומר שצריך לקפח אותנוהיום המדינה מעודדת בטלנות והשרצות ילדים בכל מיני קיצבאותמס החנסה שלילי בטח יהיה תוסף לזהוזה סוג של פרס לכאלה שהחליטו להקים מישפחה בלי שיש להם בסיס כלכלי בישביל זהותבין אני ממישפחה ברוכת ילדים-5 ובכל זות אני חושב שזה דפוק
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.