פורסם 2006 בפברואר 2619 שנים חבר שלי השקיע רק בכרטיס 7800GT ונשאר עם מסך LCD ישן של IBM בעל פנל MVA וזמן ריענון של 25ms ואני יכול להגיד לך שמאזהוא פשוט לא עוזב את הבית ;Dעריכה: רק רציתי לציין שכל מה שאנשים רושמים על ההבדל בין 100 הרץ ל 85 הרץ ב CS. ההבדל נובע מעצם הצורה בה המשחק מתוכנת ולא בגלל מספר הפריימים הגדול בשניה.
פורסם 2006 בפברואר 2619 שנים עריכה: רק רציתי לציין שכל מה שאנשים רושמים על ההבדל בין 100 הרץ ל 85 הרץ ב CS. ההבדל נובע מעצם הצורה בה המשחק מתוכנת ולא בגלל מספר הפריימים הגדול בשניה.הסבר בבקשה.
פורסם 2006 בפברואר 2619 שנים :lol: נתנו כבר דוגמאות ויש מלא כאלה בסטיקי. THE 3DIDIOT. חח אתה רק מצדיק מה שחשבתי עליך...מטומטם גמור(אל תידאג זה לא אתה זאת המדינה שלך ) קיצר אין לך מה להגיד תן מסך ב או 30001800 שטוב מהמסך שלו!
פורסם 2006 בפברואר 2619 שנים מחבר כמובן שאני מעדיף ביצועים על עיצוב..אבל צריך גם לעצב לא :-Xאהה בקיצר אני עדיין לא שלם עם ההחלטה :{
פורסם 2006 בפברואר 2619 שנים למה שלא תלך לאיזה חנות של מחשבים ואז תראה מה אתה מעדיף?? ;Dנראה לי הוא מדבר לא על אך שמשחקים פועלים אלה על איך המסך בכללי....בכללי זה רעיון טוב אבל כמו שאמרו הוא גיימר ולא נראה לי שיתנו לו בחנות לבדוק משחקים על המסך.
פורסם 2006 בפברואר 2619 שנים לא עם כל משחק שאני הייתי בחנות הפעילו שם את המשחק ספלינטר-סל על כל המסכים
פורסם 2006 בפברואר 2619 שנים חח אתה רק מצדיק מה שחשבתי עליך...מטומטם גמור(אל תידאג זה לא אתה זאת המדינה שלך ) קיצר אין לך מה להגיד תן מסך ב או 30001800 שטוב מהמסך שלו! אידיוט.
פורסם 2006 בפברואר 2619 שנים ואף אחד לא דיבר על עומק הצבעים. עד כמה שאני יודע בCRT יש כ4 מיליארד צבעים(32 ביט), בעוד לLCD משהו כמו שלושה-ארבעה סדרי גודל פחות (לפחות למסכים המהירים)(זו הסיבה שגרפיקאים מעדיפים CRT)
פורסם 2006 בפברואר 2619 שנים פה ושם יש כמה LCD חדשים עם מריחות.אבל ב90 אחוז זה כבר לא קיים.עובדה שכל היצרניות כבר עזבו את ה CRT למעט מסכים בודדים ומתמקדות ב LCD.LCD מוכר יותר, הרבה יותר.כמו שרוב היצרניות עברו לCD, למה כי היו יותר טוב? 15 עמודים, אני חושב שעניו בינתיים רק על שאלה אחת.כן, כנראה שיש תחרות ;D
פורסם 2006 בפברואר 2619 שנים "כמו שרוב היצרניות עברו לCD, למה כי היו יותר טוב?"זה בכלל לא אותו דבר, בCD זה מעבר מאנלוגי לדיגטלי (כמו מעבר מAM לFM), מה שנותן שהמוצא דומה יותר לכניסהבמסכים (כמו שכתבנו קודם) התמונה דומה יותר למקור בCRTסיבה בהחלט מוצדקת (ואולי היחידה) לעבור לLCD היא המשקל (לי יש F900P שעיקם פה קצת את במדף שהוא יושב עליו, לא רוצה לחשוב מה קורה עם מסכים גדולים יותר) ואולי גם בקרינה וצריכת החשמל (אני חושב שזו הסיבה שחברות גדולות עוברות לLCD)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.