פורסם 2007 בינואר 2018 שנים highlightall - מאפשרת לסמן מילה (או אות או קטע) ולראות את כל המופעים שלה/ם בדף, תחליף ראוי ל-findbar שסורס בגרסה 2. מה סורס בו?
פורסם 2007 בינואר 2018 שנים זה Searchbar Autosizer באמת לא הבנתי למה בודק האיות סימן לי את המילה . חשבתי שזה רק בגלל שהוא לא הבין את החיבור ביניהן.
פורסם 2007 בינואר 2018 שנים highlightall - מאפשרת לסמן מילה (או אות או קטע) ולראות את כל המופעים שלה/ם בדף, תחליף ראוי ל-findbar שסורס בגרסה 2. בשביל מה צריך תוסף מיוחד שיעשה את זה אם זה כבר מובנה בFF?
פורסם 2007 בינואר 2018 שנים בשביל מה צריך תוסף מיוחד שיעשה את זה אם זה כבר מובנה בFF?הרבה יותר נח רק לסמן את המילה , וזהו. בלי CTRL+F , בלי חפש , בלי הבא , בלי כלום. רק לסמן.
פורסם 2007 בינואר 2018 שנים תחליף ראוי ל-findbar שסורס בגרסה 2. תוסיף את זה: #FindToolbar > * {display:-moz-box} לקובץ ה- userChrome.css שלך וה- findbar יחזור לתפקד כמו בגירסה הקודמת.
פורסם 2007 בינואר 2118 שנים הרבה יותר נח רק לסמן את המילה , וזהו. בלי CTRL+F , בלי חפש , בלי הבא , בלי כלום. רק לסמן. אתה מבין מה זה חיפוש נכון ? אם לא תמצא את המילה איך תסמן אותה ? אלו שימושים שונים, תחשוב על זה ודווקא על רוב ההרחבות שדיברת , כתבו כבר, stop&reload חמוד עוד 8 מילימטר התפנו לי למעלה...
פורסם 2007 בינואר 2118 שנים TAB EFFECT נחמד מאוד (מרגיש ויסטה כזה ) כן זה יפה,אבל מחקתי אותו ... בשביל מה לחכות שזה יעבור לטאב אחר ?
פורסם 2007 בינואר 2118 שנים אני מחפש תוסף שבעזרתו אני אוכל לעבור בין הטאבים בעזרת מקשי החיצים.יש דבר כזה?
פורסם 2007 בינואר 2218 שנים כעקרון אתה לא צריך CTRL+PAGE UP/DOWN עושה את זה, אבל עם אתה מתעקש:http://heygom.com/extensions/swifttabs
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.