עבור לתוכן

Firefox - תוספים לגרסאות 1 ו-2

Featured Replies

פורסם

thanks dude

:xyxthumbs:

• תגובות 2k
  • צפיות 244.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

ומה הפתרון של הג'יבריש המעצבן הזה ב IE TAB?

פורסם

אוליי היה את זה כבר ופיספסתי אבל .. לעוד מישהו יש בעייה בie-tab עם כפתור הback?

כשאני חוזר אחורה אז הדף חוזר להיות מוצג בFF, אפילו שהמקורי היה מוצג בie

פורסם

גם לי זה ככה :-\

פורסם

מה שמוזר שגם אם אני שולח תגובה דרך IE-Tab לפוסטים בבלוגים בתפוג הוא גם ככה מראה את זה ב-FF וב-IE בג'יבריש. :-\

פורסם

Gmail Notifier - בודק איימיליים חדשים בGmail

IE View - פותח אתרים דרך הIE

RefreshBlocker - מונע מאתרים לעשות ריפרש לדף, מעצבן בכמה מקרים אבל מונע ממני להשתגע כשאני קורא כתבה ארוכה בYnet או משהו כזה...

undoclosetab - נותן לפתוח שלושה טאבים אחרונים שסגרתי... יש לו כמה חסרונות אבל עדיין שימושי... זה שומר רק שלושה אתרים אחרונים ואי אפשר לבחור איזה אחד מהם אתה רוצה... אם סגרת שלושה טאבים ואתה רוצה להגיע לשלישי אז אתה תצתרך לפתוח את שלושתם...

HWZone Forums - אתם מכירים לא?

וזה בDisable

IE Tab - פותח דפים דרך הIE בFF... זה עכשיו בDisable בגלל שאחרי שהתקנתי אותו הFF התחיל לקרוס כל חמש דקות...

בהמשך להודעה הקודמת שלי... הנה כמה תוספים שהוספתי:

Tabbrowser Prefernes - מוסיף כל מיני אפשרויות לטאבים

ReminderFox - נותן לך לשים תזכורות וtodo's בFF... חמוד...

SessionSaver - שומר את הטאבים שהיו פתוחים בזמן שהפיירפוקס נסגר או קורס...

Add Bookmark Here - מוסיף לך אפשרות להוסיף את האתר לבוקמארק בתייקיה שבא אתה נמצא (הסבר צולע... לא יודע איך להסביר נורמלי..)

Gmail Manager - החליף את Gmail Notifier עושה את אותו עבודה אבל קצת יותר טוב עם קצת יותר אפשרויות

Html Validator - אי לא משתמש בה ממש (הוא בדיסאבל עכשיו...) אבל תוסף טוב לכל כותבי האתרים שבינכם... בודק כל דף שאתה נכנס אליו אםהכתיבה שלו תקנית ואם לא אז הוא מציג לך את הטעויות...

פורסם

Tabbrowser Prefernes - מוסיף כל מיני אפשרויות לטאבים

Tabbrowser Preferences :kopfpatsch:

SessionSaver - שומר את הטאבים שהיו פתוחים בזמן שהפיירפוקס נסגר או קורס...

לא עובד בגירסה 1.5.

פורסם

עובד וחצי, תוריד את הגרסה מהאתר של המפתח, לא מהאתר של מוזילה

פורסם

Tabbrowser Preferences :kopfpatsch:

קורה... ככה זה.. לפעמים נעלמות שתי אותיות.... זה לא משהו קריטי... סך הכל העתקתי מהדף הרחבות...

לא עובד בגירסה 1.5.

זה בסדר אני משתמש ב1.0.7

פורסם

גיליתי בעיה ב-SessionSaver, אם אני פותח חלון כמה טאבים של FF ופותח חלון של התוספות וסוגר רק את החלון עם הטאבים הוא לא זוכר אותם...

אולי מישהו הצליח להתגבר עליה? :-X

פורסם

ברור שהוא לא יזכור אותם, כל עוד החלון של התוספות פתוח לא סגרת את פיירפוקס, התוכנה שומרת את המצב ביציאה מלאה מפיירפוקס

פורסם

מישהו מכיר תוסך לALIAS URL שעובד ב1.5?

השתמשתי בזה המון בMAXTHON

פורסם

מצאתי שני תוספים נחמדים, אחד הוא סוג של download bar שמראה בתחית המסך מידע על מצב ההורדה מהירות+גודל קובץ

ושם הקובץ ונותן עוד הרבה אפשרויות כולל אפשרות למחוק את הקובץ בליחצה ימנית עליו וסריקה ע"י אנטי וירוס

http://downloadstatusbar.mozdev.org/installation.html עובד גם על 1.5 וגם על 1.0.7

http://downloadstatusbar.mozdev.org/

השני מאפשר שינוי של התפריט של firefox מאוד שימושי לכול אלה שתפריט "לך" או "go" נתקעים להם שעה ובכלל להוריד תפריטים לא נחוצים

http://menueditor.mozdev.org/

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים