פורסם 2008 במאי 1317 שנים FF 3 גירסא מגעילה .. אני לא יכול להוריד כלום יש בה מלא באגים היא קורסת אני לא יכול לחזור ל2 בגלל התוסף האהוב עלי NOSQUIT שמגדיל תכתב וIETAB מה עושים? הוא כנראה קורס בגלל התוספים, עם איזה תוספים אתה עובד?
פורסם 2008 במאי 1417 שנים הוא כנראה קורס בגלל התוספים, עם איזה תוספים אתה עובד? ie tab no squint night nasa launch יש איזשהו תוסף לBOOKMARKS שייראו כמו בEXPLORER? אני מחפש את זה כבר הרבה זמן תודה לכם !
פורסם 2008 במאי 1417 שנים יש איזשהו תוסף לBOOKMARKS שייראו כמו בEXPLORER? אני מחפש את זה כבר הרבה זמן תודה לכם ! שיפתחו בצד? - CTRL+B
פורסם 2008 במאי 1417 שנים שיפתחו בצד? - CTRL+B לא אחי.. תוסף ADDON ( שעושה תBOOKMARKS כמו בEXPLORER בידיוק שאתה לוחץ על FAVORITES ונפתח לך חלון בצד ימין ! אבל החלון של הFF מעפן! אי אפשר איתו הוא מעצבן ולא נוח יש משהו ?...
פורסם 2008 במאי 1417 שנים כל הדיון הזה הוא על תוספים מומלצים ל-FF אני מדבר על תוספים שהם ממש חיוניים..
פורסם 2008 במאי 1417 שנים ובגלל זה יש את הדיון הזה..כל מי שפירסם פה חושב כנראה שהתוסף שהוא ממליץ עליו הוא ממש ממש חיוני..
פורסם 2008 במאי 1617 שנים רציתי לדעת אם ישנם תוספים ל FF שיוכלו להסיר או להעלים תמונות "לא הולמות" באתרים?פשוט גם הילדים שלי גולשים באינטרנט ורציתי לדעת שהם אינם חשופים עד כמה שאפשר לזה.
פורסם 2008 במאי 1817 שנים אם אני לא טועה יש אפשרות פשוט לחסום את כל התמונות...אני לא בטוח אם אפשר לחסום את התמונות עצמן כי איך פיירפוקס תזהה שהתמונות פוגעות?מה שכן אפשר זה לסנן אתרים.
פורסם 2008 במאי 2117 שנים האם ישנה דרך להעברי את כל הסקריפטים של greasemonkey מפיירפוקס 2 לגרסא 3 לא מצאתי שום דרך ייבוא / ייצוא הצלחתי למצוא את הסקריפטים עצמם (הקבצים) אבל גם שהעברתי אותם לתיקייה הזה של פיירפוקס 3 הוא עדיין לא זיהה אותם
פורסם 2008 במאי 2317 שנים תודה, מצאתי!עברתי כמעט על כל תוסף בסיגנון כולל זה, כניראה שעברתי בהגדרות זריז מידי ולא שמתי לב.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.