עבור לתוכן

Firefox - תוספים לגרסאות 1 ו-2

Featured Replies

פורסם

מישהו מכיר אולי תוסף שמסוגל לחטט ב-RAM וככה "לגנוב" למחשב כל מני תוכן Streaming מאתרים?

• תגובות 2k
  • צפיות 245.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

לא תוסף אלא מנהל הורדות, Orbit Downloader.

יש לו תוסף בשם GRAB++.

פורסם

Favicon Picker2 תעשה את העבודה. אם תבקש יפה היא תוסיף אייקון לאתר שאין לו סמל. :xyxthumbs:

תודה :xyxthumbs:

פורסם

Adblock Plus - תוסף סינון פרסומות ובאנרים. מאפשר ליבא רשימות סינון , להגדיר אתרים , שיסוננו ולעיין בתוכן שסונן.

פורסם

זה גם אחד התוספים שדיברו עליהם הכי הרבה פה ::)

רצוי להריץ חיפוש על ההמלצה פעם הבאה...

פורסם
  • מחבר

קיים איזשהו פיתרון להוספת RTL לג'ימייל (בממשק אנגלי מין הסתם) שעובד בגירסה החדשה שלהם?

פורסם

http://nonsfw.com/

תוסף נחמד שמזהיר מפני אתרים שלא מומלץ שתכנסו אליהם מהעבודה.

פורסם

יש אפשרות להפוך את הכיוון של פס הגלילה?

עריכה:

יש לי את הגירסה הכי חדשה ויש הרבה תוספים שהיו לי ואני לא יכול להתקין אותם עכשיו כמו ie tab ו no squint

יש מה לעשות?

פורסם

להוריד את התוספת nightly tester tools

מפה

http://www.oxymoronical.com/web/firefox/nightly

ואז במסך של התוספים אתה יכול לאפשר אותם אחד אחד או את כולם

הערה- יכול להיות שחלקם באמת לא עובדים עם הגרסא חדשה... לכן אני ממליץ לבדוק אותם אחד אחד

פורסם

הבעיה היא שאני בכלל לא יכול להתקין אותם

2ladels.jpg

פורסם

תשדרג לפיירפוקס 3 או שתוריד גרסה ישנה יותר של התוסף (יש לך שם לינק).

פורסם

אני לא מצליח גם להתקין את הישנות, זה ממש מוזר כי כל התוספים האלה היו מותקנים אצלי לפני שפירמטתי את המחשב (היום)

פורסם

אוקי, אז במהלך משמרת לילה בעבודה, החלטתי להתקין את הבטא 5 על הלפטופ שלי (והסרתי את FF2 לחלוטין)

על הדרך, הייתי כמובן חייב למצוא פתרונות להתקנת התוספים שלי...

אז מי שמעוניין להתקין את ההרחבות החביבות עליו, למרות שנושא התאימות בינן לבין 3.0b5 עדיין לא ברור,

יכול לעקוב אחרי מה שמוסבר כאן:

http://lifehacker.com/355973/make-your-extensions-work-with-the-firefox-3-beta

(להשתמש ב about:config על מנת לבטל את בדיקות התאימות ואת בדיקות העדכונים המאובטחים לתוספים)

עכשיו, כמו שרואים בתמונה שהביא natim9, אתר התוספים המחודש של מוזילה, מבצע בדיקת תאימות בין הדפדפן

למה שהוא יודע על התוסף שאנחנו מבקשים להוריד, ומתנה בכך את ההורדה, מה שגורם לבעיה.

הבדיקה מתבצעת בצורה מאוד פשוטה, ע"י ה user agent שהדפדפן שולח בכל פעם שטוענים דף מהרשת.

הפתרון הוא פשוט, ואפשרי בכמה דרכים, בחרו את החביבה עליכם:

- להכנס לדף הורדת התוסף באמצעות דפדפן אחר (אינטרנט אקספלורר / אופרה וכו') משם להוריד את התוסף (XPI) למחשב

ולהתקין אותו ידנית (לגרור את הקובץ על גבי ה firefox הפתוח, ומשם להמשיך בהתקנה רגילה)

(אפשרי גם באמצעות IE-TAB, אם כבר התקנתם אותו)

- להשתמש בתוסף user agent switcher (שכן תואם לבטא, ואותו אפשר להתקין בלי בעיה)

ולגרום לשועל שלכם להזדהות זמנית כדפדפן אחר (למשל אקספלורר) אבל עדיין לתפקד כשועל לכל דבר.

(בעצם "עובדים" על האתר של מוזילה שאנחנו גולשים בדפדפן שונה, כדי שייתן לנו להוריד/להתקין את התוספים ממנו בלי בדיקות גרסה)

זה הפתרון החביב עלי, שכן לאחר יישום שלו, התקנת התוספים מאתר מוזילה פתוחה כמו שתמיד היתה, ומתקינים את התוספים כרגיל.

( <--- שימו לב אגב, שגם hwzone מזהה את הדפדפן שלי כ IE7 עכשיו, כי אני עדיין עם ה user agent הזה על השועל)

--

כמובן, כל זה על אחריותכם.. בדיקות התאימות לפעמים יכולות להיות מוצדקות, בלה בלה בלה...

פורסם

התקנתי את user agent switcher ואני אכן יכול להוריד את התוספים

אבל אחרי שאני מתקין אני עדיין מקבל שגיאת תאימות

2vhxag3.jpg

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים