פורסם 2008 במרץ 2717 שנים מישהו יכול להסביר לי למה הסקריפט הזה לא צובע לי את המילים?הוא רק דוחף את התוכן פנימה, זאת אומרת שהוא כן עובד, אבל חלקית.Google Highlighter/* Google Highlighter ------------------------------------------- Author: Piotr 'Zamber' Zaborowski Version 1.0*/@namespace url([url]http://www.w3.org/1999/xhtml[/url]);@-moz-document domain("google.com") {div.g > table { margin: 0px 6px !important;}.g > table > tbody > tr > td > font[size="-1"] > b { background: #fff8c1 !important;}}
פורסם 2008 במרץ 2817 שנים אוקי,פעם ראשונה שלי עם הממשק ובינתיים נחמד,משהו אחד מפריע לי,הדפים נפתחיל באיטיות משומה,כאילו מתחיל מלמעלה ויורד וזה דיי איטי ומוזר,יש פתרון לזה ?
פורסם 2008 במרץ 2917 שנים נשמע כאילו אתה צריך דרייברים אחרים לכרטיס מסך אם אני מבין נכון. בכל מקרה, כאן זה לא המקום לזה. תפתח נושא בתמיכה טכנית.
פורסם 2008 במרץ 2917 שנים נשמע כאילו אתה צריך דרייברים אחרים לכרטיס מסך אם אני מבין נכון. בכל מקרה, כאן זה לא המקום לזה. תפתח נושא בתמיכה טכנית תוכנה.
פורסם 2008 במרץ 2917 שנים נשמע כאילו אתה צריך דרייברים אחרים לכרטיס מסך אם אני מבין נכון. בכל מקרה, כאן זה לא המקום לזה. תפתח נושא בתמיכה טכנית.איך זה קשור ?זה נראה כאילו הדפדפן פותח את זה לאט.
פורסם 2008 במרץ 2917 שנים וזה דיון על תוספים לדפדפן, ולא על בעיות (או:"נראה לי שזו הבעיה") בדפדפן.תפתח דיון חדש בפורום הרלוונטי (תוכנה), מה קשה להבין?
פורסם 2008 במרץ 3017 שנים כשאני לוחץ CTRL + B(קיצור להגיע למועדפים שנפתחים בצד כמו אינטרנט אקספלורר ולא ידני עם "סימניות למעלה" כי זה מציק) אז זה נותן לי שגיאה. "שגיאה בניתוח XML" מצורפת תמונה. איך אני מסדר את זה? (ממש לא נוח כל פעם להיכנס לסימניות ושעה לרדת למה יש לי הרבה לינקים שמורים)
פורסם 2008 במרץ 3017 שנים וזה דיון על תוספים לדפדפן, ולא על בעיות (או:"נראה לי שזו הבעיה") בדפדפן.תפתח דיון חדש בפורום הרלוונטי (תוכנה), מה קשה להבין?...
פורסם 2008 באפריל 217 שנים קליק ימיני על הטולבאר- CUSTOMIZEואז תגרור את האייקון של הBOOKMARKS לאן שאתה רוצה על הטולבאר..
פורסם 2008 באפריל 317 שנים מחפש תוסף שאני יכול להוסיף אתרים במועדפים מתחת "סרגל כלים ניווט", שיראו גם את הסמל של האתר.
פורסם 2008 באפריל 417 שנים מחפש תוסף שאני יכול להוסיף אתרים במועדפים מתחת "סרגל כלים ניווט", שיראו גם את הסמל של האתר. Favicon Picker2 תעשה את העבודה. אם תבקש יפה היא תוסיף אייקון לאתר שאין לו סמל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.