עבור לתוכן

Firefox - תוספים לגרסאות 1 ו-2

Featured Replies

פורסם

כן בדקתי.. אותו הדבר כמו בXP.

משום מה אני לא מצליח להתקין בכלל תוספים...

t_Untitledm_2e2f6c1.jpg

בינתיים מה שניסיתי להתקין זה ג'ימייל נוטיפייר ואד בלוק פלוס ובשניהם זה נותן לי את ההודעה הזאת.

• תגובות 2k
  • צפיות 244.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

אני מציע לך פשוט לחזור לXP

זה גם מה שאני הולך לעשות

פורסם
  • מחבר

חיפשתי פה תוסף שמאפשר לשמור סרטונים מ-youtube ושות'.. בחיפוש ראיתי שאנשים משתמשים ב-VideoDownloader, אבל לא מצאתי משהו כזה בכלל באתר של מוזילה, ובחיפוש בגוגל מצאתי כל מיני אתרים שמדברים עליו.. משנת 2006 :-\

אז אומנם הגיל לא ממש משנה, אבל גם מצאתי screenshoots שמראים איך להשתמש בזה, וזה נראה כמו משהו ממש "מסובך" (לא מבחינת זה שקשה להבין, אלא מהבחינה שזה דורש המון לחיצות וכו').

אני זוכר שפעם ראיתי פה איזה תוסף בשם Download all או משהו כזה, שמאפשר לשמור בערך כל אובייקט שרואים בעמוד - כמו גם סרטונים..

יש למישהו מושג?

פורסם

ניסית את Video DownloadHelper?

מהנסיון שלי הוא הכי מוצלח

פורסם

hello,

i installed adblock plus a while ago, and it doesn't really work.

before i switched from "administrator" profile to another, it worked fine.

now, i can block images/flash manually and it seems to sometimes block some things,

but i want it to work automatically on all ads, of course.

so - is anyone familiar with this problem and how can i make it work again? :x

thanks

-you can reply in hebrew, it's just that i can't write in hebrew right now :\

ps - i hope it's the right place to this post

פורסם

ניסית את Video DownloadHelper?

מהנסיון שלי הוא הכי מוצלח

הוא באמת תוסף מצויין!

החיסרון היחיד שלו הוא שהוא לא יכול להוריד Streaming Video.

פורסם

חיפשתי פה תוסף שמאפשר לשמור סרטונים מ-youtube ושות'.. בחיפוש ראיתי שאנשים משתמשים ב-VideoDownloader, אבל לא מצאתי משהו כזה בכלל באתר של מוזילה, ובחיפוש בגוגל מצאתי כל מיני אתרים שמדברים עליו.. משנת 2006 :-\

אז אומנם הגיל לא ממש משנה, אבל גם מצאתי screenshoots שמראים איך להשתמש בזה, וזה נראה כמו משהו ממש "מסובך" (לא מבחינת זה שקשה להבין, אלא מהבחינה שזה דורש המון לחיצות וכו').

אני זוכר שפעם ראיתי פה איזה תוסף בשם Download all או משהו כזה, שמאפשר לשמור בערך כל אובייקט שרואים בעמוד - כמו גם סרטונים..

יש למישהו מושג?

אתה יכול לנסות את UNPLUG

https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/2254

פורסם

so - is anyone familiar with this problem and how can i make it work again? :x

אתה צריך רשימת פילטרים שתאמר להרחבה מה לחסום. אתה יכול ליצור אחת כזו לבד או להשתמש ברשימה שמישהו אחר יצר בשבילך.

לאפשרות השניה, גש להגדרות של Adblock Plus, לתפריט Filters->Add filter subscription ובחר אחת מהאפשרויות (בד"כ ממליצים על easylist). כדאי באותה הזדמנות למחוק את רשימת החסימות שכבר יש לך, שלפי התיאור שלך מכילה המון חסימות לפרסומות ספציפיות ולכן סביר שהיא מאוד לא יעילה.

נשמע כמו DownThemAll!, יופי של הרחבה לדעתי (ויש גם גרסאת בטא שעובדת על פיירפוקס 3 באתר של ההרחבה). יכולה להוריד בקלות את כל הקבצים מסוג X שיש בדף. אבל אני לא חושב שהיא לא תעזור לך במקרה של youtube - אתה רואה שם את הנגן (קובץ swf), לא את הוידאו שהוא מנגן (קובץ flv). בשביל זה אתה צריך את אחת מההרחבות שהציעו קודם (ויש עוד, חפש youtube באתר ההרחבות).

אגב, אם אתה רוצה להוריד קובץ ספציפי מהדף, אתה לא צריך הרחבה, פיירפוקס תאפשר לך את זה דרך page info. היתרון של DTA היא שהיא יכולה להוריד בקלות קבצים מסוגים שונים (למשל את כל קבצי האודיו שיש בדף) ושהיא מאפשרת pause ו- resume להורדות.

פורסם

בניתי מנוע חיפוש לפורום שלנו... זה תוסף קטן למנוע חיפוש המובנה של פיירפוקס שמחפש בהודעות בפורום הזה...

למזלי החיפוש פה לא שונה בהרבה מפורומים אחרים אז לא לקח לי כל כך הרבה זמן להבין מה לכתוב...

אני מקווה שזה יעזור קצת ויגרום לאנשים לחפש לפני ששואלים משהו שכבר ענו עליו :xyxthumbs:

תמחקו את ה.TXT בסוף שם הקובץ (זה קובץ XML פשוט) ותשמרו בתיקיה:

C:\Documents and Settings\USER NAME\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\PROFILE NAME\searchplugins

אם יש איזשהו באג זה ככל הנראה רק התמונה חסרה ולא יותר, אין ממש משהו שלא יעבוד...

[attachment deleted by admin]

פורסם

תשמע, אני לא רוצה לבאס אותך אבל יש תוסף מאוד ידוע שנקרא Add to Search Bar , שמאפשר בעצם להוסיף כל חלון חיפוש בקליק אחד , ככה שמה שעשית היה קצת מיותר :P

פורסם

ראיתי משהו כזה בסרטון, אבל לא מצאתי אפשרות כזאת אצלי אז פשוט הכנתי את זה בעצמי.. לקח לי 10-15 דקות להכין, לא נורא כל כך...

ותודה על התוסף...

פורסם

אהלן, משהו מציק לי בFF, כשפותחים חלון שהוא לא FULL SIZE, כמו חלון תגובה בYNET או תמונה שהיא קטנה, אז זה נפתח בחלון נפרד שיוצא מהטאבים וניראה לא קשור לFF.

האם יש תוסף שמתקן את זה כך שאני אראה את החלונות האלה בטאב חדש ועל מסך מלא?

פורסם

אחד התוספים הכי מדליקים שראיתי. חבל להכביר במילים, אני רק אגיד שהוא נועד לצפיית תמונות. הדגמה בלינק: http://www.piclens.com/site/firefox/win/

פורסם

me likes :xyxthumbs:

פורסם

אחד התוספים הכי מדליקים שראיתי. חבל להכביר במילים, אני רק אגיד שהוא נועד לצפיית תמונות. הדגמה בלינק: http://www.piclens.com/site/firefox/win/

קראתי משהו על זה, חשבתי שזה לא משהו אז לא ניסיתי

כמה טעיתי!!!

מ-ד-ה-י-ם

ככה צריך לעשות ממשקים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים