פורסם 2005 בנובמבר 320 שנים תגיד, יש לך בעיה שכלית כלשהי ?אחרי 8 עמודים עדיין לא הבנת מה אני טוען ?אתה כנראה לא ראית את התשובות של המומחים לשאלות שלך. זכותך להתעלם מכך אך אל תאשים אחרים בבעיה שכלית...
פורסם 2005 בנובמבר 320 שנים תסרט של הרצח ? שרואים הכול בפיים בי פררים ? לא לא לא, מה ששידרו עכשיו. "תיק לא סגור".
פורסם 2005 בנובמבר 320 שנים אם תחזור בך תוכל לפתוח את התיק מחדש. ותאמין לי שאם הוא יחזור בו אנחנו נדע על כך.
פורסם 2005 בנובמבר 320 שנים תקלוט משהויש שב''כ יפה ? הם ארנגו תרצח יפה ? הם רצחו בן אדם יפה ? הם רצחו עוד אחד כדאי שזה לא יתגלה יפה ? הם אימו על כול מי שהיה לו גישה לגופה או לממצאים מהחקירה שירשמו מה שהם רוצים ולא הם יצטרפו לרבין יפה ? עכשיו אם לא תשתפף פעולה גם אתה תעלה לגן עדן והם ימצאו מישהו אחר להלביש עליו תתיק ולא חסר (מאבטח בוגד,צלף על הגג,הנהג,המנתח,הצלם שצילם)קיצר לא חסר
פורסם 2005 בנובמבר 320 שנים אם תחזור בך תוכל לפתוח את התיק מחדש. ותאמין לי שאם הוא יחזור בו אנחנו נדע על כך.זה שהוא יחזור בו לא יתרום לו שום דבר.
פורסם 2005 בנובמבר 320 שנים לאנשים אחרים זה כן יעזור אבל לו זה לא יעזור כי יש ראיות שמוכחות חד משמעית שהוא אשם.
פורסם 2005 בנובמבר 320 שנים קיצר נראה לי שראינו פה את כוחה המגעיל והמשוחט של הפוליטיקה שמזכיר סרטי מאפיות ודברים שקרו בארה''ב רוצחים חופשי חודשי בלי מצפון על הלב בשביל אינטרסיים אישיים ועוד סתםאבל הכי מגעיל פה שהיה פה בגידה כפולהידעו כי יגעל אמיר הולך לנסות להתנקש או אפילו תכננו את זה אבל היו אמורים להיות לו כדורי סרק או שהיו (כול זה היה אמור לתת יותר כוח למפלגה ולחזק את מעמדה ואת רבין)אבל בסוף דפקו את רבין והעפיו אותו החוצה ופרס ניסה לתפוס את מקומו ללא הצלחהעכשיו ראמסי אני לא יודע למי להאמיןפרס - זבל חולראה מושחטביבי - רק הביא למצבים גרועים מבחינת כול היבט אפשרישרון - פאדיחות עם כול הקומנביות שלו והתנתקות
פורסם 2005 בנובמבר 320 שנים זה רק אתה חושב... העובדות בשטח מוכיחות שיגאל עמיר רצח ביודעין את רבין ז"ל.
פורסם 2005 בנובמבר 320 שנים טוב, אין לי ספק שיש לך בעיה שיכלית כלשהיא.אף אחד לא טען שיצחק רבין לא מת.אף אחד לא טען שיגאל עמיר לא רוצח.זה לא אומר שום דבר על כך שאולי זאת לא כל האמת. וזה "חשוד מאוד" שאף גורם ממלכתי לא מעוניין לענות על השאלות שנשארו פתוחות והוא פשוט מתעלם מהן.
פורסם 2005 בנובמבר 320 שנים תשסע בו את הערנב ? שמע אחי אתה רוצה תמשיך להאמין במה שאתה רוצה אבל יש מלא דברי מוזריםהבן אדם נורה בחוליות בגב והוא זינק לאוטו כאילו הוא סופרמןהייתה דמו רביעית במכונית שלא מווכנים להגיד מי היא ומכחישים את קיומהה"צלם" התמקד ביגעל אמיר כאילו הוא חזה שזה הולך לקרות שמתם לב ?שמעון פרס וכול השרים ברחו לפני הרצחשמעו קראיות סרק סרק תוך כדאי הירי הודחות של האחרי מחלקה ושל מז''פ ושל הפתלווג שונו מא לב באמצע הלילההוכח כי ליגעל אמיר לא היה אבק שריפה על הייידים אז מה לאזאל ירה ברבין ? קרנף סורי טועה ? קיצר משהו מאוד מאוד מאוד מסריח פה
פורסם 2005 בנובמבר 320 שנים טוב, אין לי ספק שיש לך בעיה שיכלית כלשהיא. אף אחד לא טען שיצחק רבין לא מת. אף אחד לא טען שיגאל עמיר לא רוצח. זה לא אומר שום דבר על כך שאולי זאת לא כל האמת. וזה "חשוד מאוד" שאף גורם ממלכתי לא מעוניין לענות על השאלות שנשארו פתוחות והוא פשוט מתעלם מהן. בדיוק. יש עוד סימן של כניסת כדור בפרונט של החולצה, וזה פשוט לא מובן איך זה הגיע לשם. כניראה שאחד משומרי הראש שלו ניסה לירות ביגאל עמיר, וכניראה שהוא פגע ביצחק רבין בטעות והשב"כ מנסה להעלים את זה. עניין נוסף מסריח הוא שלא צלמו את כל הגופה, רק מקומות ספציפיים. יש כאן משהו מסריח ... (כמובן מה שאמרתי זאת רק השערה שלי...) :-X זה רק אתה חושב... העובדות בשטח מוכיחות שיגאל עמיר רצח ביודעין את רבין ז"ל. פאק, אני לא מאמין איך אנשים בכלל יכולים להטיל ספק בזה. הרוצח הודה, הוא שיחזר, ויש קלטת שמתעדת!!! התאוריה הזאת לא סוטרת את זה שיגאל עמיר רצח את יצחק רבין, אלא שיש דבר נוסף שהשב"כ מנסה להעלים. כניראה רשלנות כלשהי...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.