עבור לתוכן

מי רצח את רבין??

Featured Replies

• תגובות 191
  • צפיות 13.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם
  • מחבר

היא לא מעובדה אבל אתה צודק במאה אחוז יש הרבה מאוד שאלות לא פטורות.

פורסם

שערוריה שערוץ 2 ואושרת קוטלר עושים תכנית הזויה שמקדמת את הקמפיין לשחרור יגאל עמיר

פורסם

שערוריה שערוץ 2 ואושרת קוטלר עושים תכנית הזויה שמקדמת את הקמפיין לשחרור יגאל עמיר

nah,לא הייתי הולך כל כך רחוק,פשוט עוד דרך להחיות את השיח הציבורי לגבי הרצח,זה הכל.

פורסם

לא פשוט הם ירו בו כמה פעמים

יגעל עמיר ירה בו כדורי סרק ובלימוזניה ירו בו באמת והתסובבו איתו כדאי לוודא הרגיה אך בכול זאת הצליחו להחיאות אותו ובסוף בניתוח גמרו אותו

אין מצב!!!!!!

איזה אדם ירה לעצמו ביד?

הם היו יכולים לתקוע בו 3 כדורים בלי לירות במאבטח...

אגב...בן כמה אתה?

פורסם

למה, כי זה דורש ממך להפעיל קצת את המוח ולא להיות מקובע במה שנוח לך? ::) ::) ::) ::)

פורסם

16

איזה אדם היה יורה לעצמו ביד ? אדם שלא רצה שירו לו בראש

כמו שהם חיסלו את רבין ואחרי זה את איש השב''כ ואימו על הפתלוגים וזרקו את יגאל עמיר לכלא

אותו אדם אמר עדיף כדור ביד ולשותוק מאשר להצטרף לרבין

פורסם

16

איזה אדם היה יורה לעצמו ביד ? אדם שלא רצה שירו לו בראש

כמו שהם חיסלו את רבין ואחרי זה את איש השב''כ ואימו על הפתלוגים וזרקו את יגאל עמיר לכלא

אותו אדם אמר עדיף כדור ביד ולשותוק מאשר להצטרף לרבין

אחי, סייג לחוכמה שתיקה...

פורסם

למה, כי זה דורש ממך להפעיל קצת את המוח ולא להיות מקובע במה שנוח לך?  ::) ::) ::) ::)

אז למה שאתה לא תפעיל מוח ותסתכל על הודאה חתומה של אדם שמודה שהוא ירה בו לבד, ועדת חקירה בראשות שופט עליון שקבעה שהיה רוצח אחד, מז"פ של משטרת ישראל שקבע שיגאל עמיר פעל לבדו וחקירה של השב"כ שקבעה אותו דבר. מכולן אתה מתעלם ומתעקש להיצמד לחור בודד בחולצה אשר מומחה מבריטניה קבע שיש סבירות גבוהה שנוצר מסיגריה או סיגר.

פורסם

עזוב, כולם דבילים ואתה חכם.

מי זה "כולם"? כי "כולם" דווקא מסכימים איתי ולא איתך. יש בודדים שמאמינים בכל מיני תאוריות קונספירציה שכאלו.

פורסם

אז למה שאתה לא תפעיל מוח ותסתכל על הודאה חתומה של אדם שמודה שהוא ירה בו לבד, ועדת חקירה בראשות שופט עליון שקבעה שהיה רוצח אחד, מז"פ של משטרת ישראל שקבע שיגאל עמיר פעל לבדו וחקירה של השב"כ שקבעה אותו דבר. מכולן אתה מתעלם ומתעקש להיצמד לחור בודד בחולצה אשר מומחה מבריטניה קבע שיש סבירות גבוהה שנוצר מסיגריה או סיגר.

תגיד, יש לך בעיה שכלית כלשהי ?

אחרי 8 עמודים עדיין לא הבנת מה אני טוען ?

פורסם

אז למה שאתה לא תפעיל מוח ותסתכל על הודאה חתומה של אדם שמודה שהוא ירה בו לבד

תאמין לי שאם השב"כ ממש רוצה אתה תחתום גם על רצח קנדי

פורסם

בעע, פספסתי את הסרט ששידרו בערוץ 2.

מאיפה אני יכול להוריד אותו?

פורסם

תאמין לי שאם השב"כ ממש רוצה אתה תחתום גם על רצח קנדי

ולא תחזור בך אחרי 10 שנים? בחלום!

פורסם

יש סיכוי ממש ממש קלוש שזה נכון שיגרל עמיר לא רצח את רבין

כי היו מיקרים בארץ ש"הלבישו" תיקים על אנשים בכוח (השב"כ והמשטרה).

אני זוכר שהיתה מקרה כזה לפני 10-13 שנה שהלבישו על מישהו ולפני שנה או שנתיים שיחררו אותו כי ראו שזה לא נכון ועכשיו הוא טובע את המדינה...

מישהו זוכר מי זה ועל מה זה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים