פורסם 2005 בנובמבר 320 שנים זו התאורייה שכתובה באתר של ברי חמיש - http://www.barrychamish.com/index_he.html.
פורסם 2005 בנובמבר 320 שנים שערוריה שערוץ 2 ואושרת קוטלר עושים תכנית הזויה שמקדמת את הקמפיין לשחרור יגאל עמיר
פורסם 2005 בנובמבר 320 שנים שערוריה שערוץ 2 ואושרת קוטלר עושים תכנית הזויה שמקדמת את הקמפיין לשחרור יגאל עמיר nah,לא הייתי הולך כל כך רחוק,פשוט עוד דרך להחיות את השיח הציבורי לגבי הרצח,זה הכל.
פורסם 2005 בנובמבר 320 שנים לא פשוט הם ירו בו כמה פעמיםיגעל עמיר ירה בו כדורי סרק ובלימוזניה ירו בו באמת והתסובבו איתו כדאי לוודא הרגיה אך בכול זאת הצליחו להחיאות אותו ובסוף בניתוח גמרו אותואין מצב!!!!!!איזה אדם ירה לעצמו ביד?הם היו יכולים לתקוע בו 3 כדורים בלי לירות במאבטח...אגב...בן כמה אתה?
פורסם 2005 בנובמבר 320 שנים שערוריה שערוץ 2 ואושרת קוטלר עושים תכנית הזויה שמקדמת את הקמפיין לשחרור יגאל עמיר למה, כי זה דורש ממך להפעיל קצת את המוח ולא להיות מקובע במה שנוח לך? : : : :
פורסם 2005 בנובמבר 320 שנים 16 איזה אדם היה יורה לעצמו ביד ? אדם שלא רצה שירו לו בראשכמו שהם חיסלו את רבין ואחרי זה את איש השב''כ ואימו על הפתלוגים וזרקו את יגאל עמיר לכלאאותו אדם אמר עדיף כדור ביד ולשותוק מאשר להצטרף לרבין
פורסם 2005 בנובמבר 320 שנים 16 איזה אדם היה יורה לעצמו ביד ? אדם שלא רצה שירו לו בראשכמו שהם חיסלו את רבין ואחרי זה את איש השב''כ ואימו על הפתלוגים וזרקו את יגאל עמיר לכלאאותו אדם אמר עדיף כדור ביד ולשותוק מאשר להצטרף לרבין אחי, סייג לחוכמה שתיקה...
פורסם 2005 בנובמבר 320 שנים למה, כי זה דורש ממך להפעיל קצת את המוח ולא להיות מקובע במה שנוח לך? : : : : אז למה שאתה לא תפעיל מוח ותסתכל על הודאה חתומה של אדם שמודה שהוא ירה בו לבד, ועדת חקירה בראשות שופט עליון שקבעה שהיה רוצח אחד, מז"פ של משטרת ישראל שקבע שיגאל עמיר פעל לבדו וחקירה של השב"כ שקבעה אותו דבר. מכולן אתה מתעלם ומתעקש להיצמד לחור בודד בחולצה אשר מומחה מבריטניה קבע שיש סבירות גבוהה שנוצר מסיגריה או סיגר.
פורסם 2005 בנובמבר 320 שנים עזוב, כולם דבילים ואתה חכם.מי זה "כולם"? כי "כולם" דווקא מסכימים איתי ולא איתך. יש בודדים שמאמינים בכל מיני תאוריות קונספירציה שכאלו.
פורסם 2005 בנובמבר 320 שנים אז למה שאתה לא תפעיל מוח ותסתכל על הודאה חתומה של אדם שמודה שהוא ירה בו לבד, ועדת חקירה בראשות שופט עליון שקבעה שהיה רוצח אחד, מז"פ של משטרת ישראל שקבע שיגאל עמיר פעל לבדו וחקירה של השב"כ שקבעה אותו דבר. מכולן אתה מתעלם ומתעקש להיצמד לחור בודד בחולצה אשר מומחה מבריטניה קבע שיש סבירות גבוהה שנוצר מסיגריה או סיגר.תגיד, יש לך בעיה שכלית כלשהי ?אחרי 8 עמודים עדיין לא הבנת מה אני טוען ?
פורסם 2005 בנובמבר 320 שנים אז למה שאתה לא תפעיל מוח ותסתכל על הודאה חתומה של אדם שמודה שהוא ירה בו לבדתאמין לי שאם השב"כ ממש רוצה אתה תחתום גם על רצח קנדי
פורסם 2005 בנובמבר 320 שנים תאמין לי שאם השב"כ ממש רוצה אתה תחתום גם על רצח קנדיולא תחזור בך אחרי 10 שנים? בחלום!
פורסם 2005 בנובמבר 320 שנים יש סיכוי ממש ממש קלוש שזה נכון שיגרל עמיר לא רצח את רבין כי היו מיקרים בארץ ש"הלבישו" תיקים על אנשים בכוח (השב"כ והמשטרה).אני זוכר שהיתה מקרה כזה לפני 10-13 שנה שהלבישו על מישהו ולפני שנה או שנתיים שיחררו אותו כי ראו שזה לא נכון ועכשיו הוא טובע את המדינה...מישהו זוכר מי זה ועל מה זה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.