פורסם 2005 בנובמבר 320 שנים השאלה בכותרת........והאם יש מצלמה שמצלמת ברזולוצייה יותר גבוהה מהראייה שלנו???????? אם כן מוכרים כאלה?
פורסם 2005 בנובמבר 320 שנים מחבר אני רציני..........בלי קשר לפיקסילים...........האם מצלמה יכולה להשתוות לראיה אנושית???? אני מדבר על החדות
פורסם 2005 בנובמבר 320 שנים מבחינת זום היא גם יכולה לעבור עין אנושית ודווקא כן אפשר להגדיר לה רזולוציה לפי מספר התאים הקולטים
פורסם 2005 בנובמבר 320 שנים מחבר נו באמת!!!!!!! תענו ברצינות!!!!!!!! האם מצלמה יכולה להחליף עין אנושית???????? האם יש כזה דבר?????? מצלמות שמשתוות לראיה אנושית???? אחריי הכל גם העין שלנו היא מצלמה!!!!
פורסם 2005 בנובמבר 320 שנים מחבר היא כה!!!! היא מצלמת את הסביבה!!!!!! אם לא אז מה אתה מגדיר אותה????? (חוץ מהמילה עין).אבל אוליי תענו לי על השאלה???? יש מצלמה שיכולה להחליף עין אנושית?
פורסם 2005 בנובמבר 320 שנים בקיצור STFU ןמספיק כבר להתווכח, פה לא תקבל תשובה אז מספיק לעשות מעצמך צחוק... AF, AA חחחח אהבתי..
פורסם 2005 בנובמבר 320 שנים מספיק עם הספאם לעין האנושית אכן יש "רזולוציה" או במילים אחרות - כושר הפרדה. כושר הפרדה של העין זו זוית הראיה המינימלית שבה לא מפרידים בין 2 נק' סמוכות. היחידות למדידה כזו היא מעלות או רדיאנים. כושר ההפרדה הממוצע של העין האנושית הוא 1/60 מעלות (deg) או 1/3340 רדיאנים (rad). הנושא יותר קשור למדע וטכנ' (להעביר בבקשה )
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.