עבור לתוכן

צו ראשון + כמה שאלות

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אתם מתווכחים על דברים, אין לי מושג למי להאמין, אין לי מושג מה להגיד שם, איך להתנהג,

זתומרת:

שאני אתבלבל, אגיד שטויות, אראה כמו מטומטם, וסתם יצאו לי זיבולים מהפה כי אני אהיה מבובלבל :-\

• תגובות 189
  • צפיות 17.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

תגיד להם שאתה רוצה להיות ג'ובניק בקריה

שירות מהנה בגולני...

נשבר לי כבר להתווכח

פורסם

חחחחחח :yelclap:

That's the spirit

פורסם

[glow=azure,2,300]לו תשטיק את רוחנו Burton! לעולמים!!!!!! וי וי וי אנחנו בילתי מנוצכים![/glow]

פורסם
  • מחבר

חחח נו ברצינות תענו לי, אני כבר לא מבין כלום .............

כלוםםםםםםםםםםם.....

פורסם

[glow=azure,2,300]לו תשטיק את רוחנו Burton! לעולמים!!!!!! וי וי וי אנחנו בילתי מנוצכים![/glow]

אתה מ-צ-ח-י-ק!!!!

פורסם

אני לימדתי אותו את כל מה שהוא יודע ;D

פורסם
  • מחבר

מה זה קשור הדברים האלו שאתם אומרים, לשאלה שלי :-X :-X :-X

פורסם

כי השאלה שלך מטופשת. תגיד למראיינת מה שאתה חושב.

פורסם
  • מחבר

היא ממש לא מטופשת, אני פשוט צריך עזרה, וזה המקום לשאול, אני טועה ?

פורסם

DUDE!

What's wrong in KABA 45? ;D

פורסם
  • מחבר

תאמת, אין לי מושג במספרים של הקב"א

פורסם

תחכה את מרדוק מיצוות לעינין ולא תילך לצבא ביכלל  :silly: מיבחינתי צבא=ביזבוז של 3 שנים אני יודע שהיום אתה בטח פטריוט מושבע

גם אני היתי בגיל הזה ובתמימות הזות אבל השאלה הגדולה מה קורה אחרי זה היום מיתיחסים לזקנים\ חולים\נכים\ענים וכו כמו זבל שכר המינימום מגוחך

יחסית למדד אבל הפוליטקים עדין נוסעים לחול כל הזמן ומבזבזים טונות של כסף על עצמם והמקורבים שלהם אני אישית מיצתער שיתגיסתי למזלי לפחות אין לי מילואים

אני יודע שהרבה פה יתצבנו על מה שאמרתי אבל שאתה בחור צעיר בן 27 שעובד מישרה מלאה ומקבל יותר מישכר המינימום

לא קרוב אפילו ליקנות דירה ונאלץ לחיות בדירה של האמא אתה מיתצבן גם משכנתה וגם שכירות מאוד יקרים יחסית למשכורת ואני לא יצור מוזר היום אני גר בעיר עשירה

(רעננה)ויש הרבה כמוני באותה בעיה בידיוק וזה מה שיהיה לרובכם אחרי ה3 שנים האלו לא סטם אנשים מיתחתנים מאוחר אז תתחיל לחשוב גם על זה ומה תוכל להשיג

מהצבא ולא מה הצבא ישיג מהשרות או יותר נכון שעבוד שלך

פורסם

DUDE!

What's wrong in KABA 45? ;D

חבר שלי פגש אחד עם קב"א 45 בצבא (זה נודע לו לאחר שהוא פגש אותו) והוא אמר שהבן אדם כל כך טיפש שהוא מוציא אותך מדעתך תוך דקות.. :silly: בקיצור תהיה עצמך בצו הראשון ובלי שום שטויות או המצאות והכל יהיה בסדר.

פורסם

*snip*

אל תשאל מה המדינה יכולה לעשות לך, תשאל מה אתה יכול לעשות לה חזרה ;D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים