עבור לתוכן

תראו מה צה''ל עושה !#$ בתובה לקאסמים

Featured Replies

פורסם

אתה יכול לזרוק אבן של 5 קילו למרחק 60 מטרים?

אתה הרקולס?

• תגובות 124
  • צפיות 13.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם
  • מחבר

בלי להשוויץ אבל אנ דייי חזק במפבגש הבא תראה אותי אם תרצה

ובקשר למה שאמרתי מקודם כול אחד שהוא מעל גיל 10 יכול לזרוק 5 קילו למרחק כזה

פורסם

שניכם מפגרים.

אתה יכול לקחת משקולת של 5 קילו (תחזיק שתיים של שתי קילו ותראה מה זה) למרחק 60 מטרים???????

לא נראה לי כל כך.

פורסם

^^^^ רואים שלא היית שם מעולם..

כי זה בירידה?? :nixweiss:

הבנו שלא היינו שם. אתה מוכן קצת יותר לפרט...

פורסם

מה יש פה לפרט ?

כן, הם כן מצליחים לזרוק אבנים (יותר בכיוון של סלעים..) למרחקים האלה.

ואם כבר הזכרת "ירידה", אז כן - גם ממש לא חסרים מקרים של חפצים מטורפים שהושלכו מגגות הבתים, ואני מדבר על מקררים, ספות, צינורות ברזל גדולים, ומה לא..

פורסם

זה משפט מהוראות בטיחות במטווחים, לא של הוראות פתיחה באש בשטח עוין. תתעדכן\תתעורר.

אם יש לך ספק אם האדם שמתקרב אליך בריצה הוא מחבל או סתם אחד שעושה ג'וגינג בלילה עם iPod, אז תירה בו ואח"כ תעשה נוהל מעצר חשוד.

עדיף שתהרוג סתם "חף מפשע" מאשר שמאוחר יותר יתברר למפקדים שלך שמחבל מתאבד פוצץ אותך ואת כל החוליה שלך.

נכון, עצוב שחפים מפשע מתים, אבל מלחמות זה דבר עצוב.

אני לא כ"כ עצוב כאשר אני שומע שפלשתינים "חפים מפשע" נהרגו. מצד שני, אני גם לא פותח במצהלות שמחה.

צריך לשנו תחוקים כי אבן יכולה בכיף להרוג

אבן לראש במשקל של 3-5 קילו ממרחק של 30-60 מטר הורגת כמעט על בטוח

זה לא אבנים. מדובר בבלוקים וסלעים.

פורסם

אם יש לך ספק אם האדם שמתקרב אליך בריצה הוא מחבל או סתם אחד שעושה ג'וגינג בלילה עם iPod, אז תירה בו ואח"כ תעשה נוהל מעצר חשוד.

עדיף שתהרוג סתם "חף מפשע" מאשר שמאוחר יותר יתברר למפקדים שלך שמחבל מתאבד פוצץ אותך ואת כל החוליה שלך.

אבל זה אתה אומר, לא ההוראות. ולכן אמרתי - תתעדכן\תתעורר. את ההוראות הרלוונטיות ב-99% מהמקרים פירטתי מוקדם יותר.

זה לא אבנים. מדובר בבלוקים וסלעים.

וכאמור, זה במקרה הטוב..

פורסם
  • מחבר

לא יודע למה אבל עומרי תן קצת פרוט איזה יחידה ומה הפעילות שלך היתה זה מענין לשמוע סיפורי קרביים

פורסם

אני בטוח שהסיפורים שלו יהיו מנופחים מדי ולא מציאותיים מדי.

אתה אומר לי שאתה יכול לזרוק כדור ברזל במשקל של 5 קילוגרמים למרחק של 60 מטרים?

5 קילוגרמים של כדור ברזל?

באלוימפידה מגיעים לבערך 20 מטרים.

פורסם

5 קילוגרמים של כדור ברזל?

בניגוד ל-5 קילו של בטון? ::)

פורסם

לא הבנת נכון את המשפט הזה.

פורסם

אבל זה אתה אומר, לא ההוראות. ולכן אמרתי - תתעדכן\תתעורר. את ההוראות הרלוונטיות ב-99% מהמקרים פירטתי מוקדם יותר.

לא דיברתי על ההוראות. כשאתה נמצא בשטח, אז אתה צריך צריך לדאוג לבטחון שלך ושל החיילים שלך.

כפי שאמרתי, אם יש ספק, אז אין ספק. אלא אם כן אתה רוצה ללכת לבית של החייל שלך, ולהסביר לאימא שלו שהבן שלה מת מכיוון שלא היה אישור לפתוח באש על המחבל שפוצץ אותו, מכיוון שלא היה לו נשק ולא ראו את חגורת הנפץ שהוא נשא מתחת לחולצה.

בניגוד ל-5 קילו של בטון? ::)

5 קילו של בטון זה יותר קל, מכיוון שיש בזה פחות ברזל.

פורסם
לא הבנת נכון את המשפט הזה.

אני לא אשם בהבנה הלקויה שלכם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים