פורסם 2005 באוקטובר 219 שנים מחבר בלי להשוויץ אבל אנ דייי חזק במפבגש הבא תראה אותי אם תרצהובקשר למה שאמרתי מקודם כול אחד שהוא מעל גיל 10 יכול לזרוק 5 קילו למרחק כזה
פורסם 2005 באוקטובר 219 שנים שניכם מפגרים.אתה יכול לקחת משקולת של 5 קילו (תחזיק שתיים של שתי קילו ותראה מה זה) למרחק 60 מטרים???????לא נראה לי כל כך.
פורסם 2005 באוקטובר 219 שנים ^^^^ רואים שלא היית שם מעולם.. כי זה בירידה?? הבנו שלא היינו שם. אתה מוכן קצת יותר לפרט...
פורסם 2005 באוקטובר 219 שנים מה יש פה לפרט ?כן, הם כן מצליחים לזרוק אבנים (יותר בכיוון של סלעים..) למרחקים האלה.ואם כבר הזכרת "ירידה", אז כן - גם ממש לא חסרים מקרים של חפצים מטורפים שהושלכו מגגות הבתים, ואני מדבר על מקררים, ספות, צינורות ברזל גדולים, ומה לא..
פורסם 2005 באוקטובר 219 שנים זה משפט מהוראות בטיחות במטווחים, לא של הוראות פתיחה באש בשטח עוין. תתעדכן\תתעורר.אם יש לך ספק אם האדם שמתקרב אליך בריצה הוא מחבל או סתם אחד שעושה ג'וגינג בלילה עם iPod, אז תירה בו ואח"כ תעשה נוהל מעצר חשוד.עדיף שתהרוג סתם "חף מפשע" מאשר שמאוחר יותר יתברר למפקדים שלך שמחבל מתאבד פוצץ אותך ואת כל החוליה שלך.נכון, עצוב שחפים מפשע מתים, אבל מלחמות זה דבר עצוב.אני לא כ"כ עצוב כאשר אני שומע שפלשתינים "חפים מפשע" נהרגו. מצד שני, אני גם לא פותח במצהלות שמחה.צריך לשנו תחוקים כי אבן יכולה בכיף להרוג אבן לראש במשקל של 3-5 קילו ממרחק של 30-60 מטר הורגת כמעט על בטוח זה לא אבנים. מדובר בבלוקים וסלעים.
פורסם 2005 באוקטובר 219 שנים אם יש לך ספק אם האדם שמתקרב אליך בריצה הוא מחבל או סתם אחד שעושה ג'וגינג בלילה עם iPod, אז תירה בו ואח"כ תעשה נוהל מעצר חשוד.עדיף שתהרוג סתם "חף מפשע" מאשר שמאוחר יותר יתברר למפקדים שלך שמחבל מתאבד פוצץ אותך ואת כל החוליה שלך.אבל זה אתה אומר, לא ההוראות. ולכן אמרתי - תתעדכן\תתעורר. את ההוראות הרלוונטיות ב-99% מהמקרים פירטתי מוקדם יותר.זה לא אבנים. מדובר בבלוקים וסלעים.וכאמור, זה במקרה הטוב..
פורסם 2005 באוקטובר 219 שנים מחבר לא יודע למה אבל עומרי תן קצת פרוט איזה יחידה ומה הפעילות שלך היתה זה מענין לשמוע סיפורי קרביים
פורסם 2005 באוקטובר 219 שנים אני בטוח שהסיפורים שלו יהיו מנופחים מדי ולא מציאותיים מדי.אתה אומר לי שאתה יכול לזרוק כדור ברזל במשקל של 5 קילוגרמים למרחק של 60 מטרים?5 קילוגרמים של כדור ברזל?באלוימפידה מגיעים לבערך 20 מטרים.
פורסם 2005 באוקטובר 219 שנים אבל זה אתה אומר, לא ההוראות. ולכן אמרתי - תתעדכן\תתעורר. את ההוראות הרלוונטיות ב-99% מהמקרים פירטתי מוקדם יותר. לא דיברתי על ההוראות. כשאתה נמצא בשטח, אז אתה צריך צריך לדאוג לבטחון שלך ושל החיילים שלך. כפי שאמרתי, אם יש ספק, אז אין ספק. אלא אם כן אתה רוצה ללכת לבית של החייל שלך, ולהסביר לאימא שלו שהבן שלה מת מכיוון שלא היה אישור לפתוח באש על המחבל שפוצץ אותו, מכיוון שלא היה לו נשק ולא ראו את חגורת הנפץ שהוא נשא מתחת לחולצה. בניגוד ל-5 קילו של בטון? : 5 קילו של בטון זה יותר קל, מכיוון שיש בזה פחות ברזל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.