עבור לתוכן

מערכת קירור מים

Featured Replies

פורסם

פשששש מגניב תודה לא ידעתי..

:silly:

• תגובות 65
  • צפיות 3.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לפי הביקורות הגיגהביית יותר טובה מהBIG WATER (לא חוכמה גדולה) והיא טובה יחסית למחירה - למרות ששוב תשקול להשקיע במחיר הזה במערכת אויר (מאווררים, HS וכו')

פורסם
  • מחבר

כמו שרשמתי בהודעה הקודמת שלי אני יכול להרשות לעצמי 800 שקל להשקיע השאלה מה אני צריך לקנות? קישורים ותמונות יתקבלו בברכה . אני פשוט לא מבין בזה הרבה והרעש הורג אותי + הטמפ הגבוהה ועשיתי הכול על מנת שלא תהיה טמפ' גבוהה. חוץ מקירור מים

פורסם

bitchslap.gifאתה לא מבין בזה ורוצה את זה? bitchslap.gif

אתה רוצה שקט? קח קירור אוויר טוב ואל תסתכן במשהו שאתה לא יודע

מה כבר עשיתה?

פורסם

אם אתה רוצה שקט קח ביגטייפון

פורסם

חבל לקנות מערכת ב800 שקל של גיגהבייט ש הזלמן 9500 עומד לצאת והוא יותר טוב....

פורסם

ה9500 יצא כבר ונמכר בארץ

פורסם
  • מחבר

בראש וראשונה שקט אבל גם קירור טוב . עשיתי הכול הזמנתי מאווררים מאלומיניום מחו"ל וזה לא עזר. יש לי על המעבד TM המאוורר מגיע ל6000 RMP אבל הטמפ מגיע ל- 54 מעלות יש לו קפיצות של טמפ' פעם הו יורד ל- 44 בשניה קופץ ל-52 וככה משחק לו . אז אמרתי לעצמי זהו אני רוצה לסדר את והתחלתי לברר על מערכת קירור מים ראיתי בחו"ל אתרים של מערכות קירור מים והגעתי לכאן . אז לא איכפת לי לקנות מערכת קירור מים ולהרכיב אותה שתעשה את העבודה תוריד טמפ' וגם שקט .

תודה לעונים . ואנא קישורים למערכות שאתם ממליצים

פורסם

בראש וראשונה שקט אבל גם קירור טוב . עשיתי הכול הזמנתי מאווררים מאלומיניום מחו"ל וזה לא עזר. יש לי על המעבד TM המאוורר מגיע ל6000 RMP אבל הטמפ מגיע ל- 54 מעלות יש לו קפיצות של טמפ' פעם הו יורד ל- 44 בשניה קופץ ל-52 וככה משחק לו . אז אמרתי לעצמי זהו אני רוצה לסדר את והתחלתי לברר על מערכת קירור מים ראיתי בחו"ל אתרים של מערכות קירור מים והגעתי לכאן . אז לא איכפת לי לקנות מערכת קירור מים ולהרכיב אותה שתעשה את העבודה תוריד טמפ' וגם שקט .

תודה לעונים . ואנא קישורים למערכות שאתם ממליצים

קניתה מאווררים מאלומיניום :o (סרקזם) אז מה? מה שמשנה זה המספרים

קח קירור פסיבי ויהיה לך שקט

בכל מקרה זה יעלה פחות ממים

פורסם
  • מחבר

לא איכפת לי מהכסף . אנא תמליצו לי על מערכות

פורסם

זלמן

הכי שקט שרק יש

פורסם
  • מחבר

איזה זלמן ? מספרים וקישורים למערכות קירור מים בבקשה

פורסם
  • מחבר

במידה והיית קורא מה שרשמתי לפני זה הייתה יודע שאמרתי בהתחלה עד 400 אבל אחרי זה ראיתי שהמחיר הזה מצחיק לכן עד 1000 שקל זה מחיר סביר

פורסם

אתה יכול להרכיב לבד מערכת

רדיאטור - Swiftech MCR-220 Radiator עולה 270

בלוק - Zalman ZM-WB3 Gold Water BlocK עולה 240

משאבה - תמצא בחנות (אני ממליץ על הCOMPACT 1000 במיוחד כי יש מכירה טובה שלהם)

צנרת - זול מאוד וזמין בכל מקום - 50 ש"ח בערך

מאווררים - עוד 100

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים