פורסם 2005 ביולי 2420 שנים הנה כתבה נחמדה בנושא טכנולוגיה מYNET (דבר נדיר מאוד)http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3114612,00.htmlמה אתם אומרים על הרעיון? לפי דעתי רעיון גדול רק נקווה שהוא ייושם כמה שיותר מהר.
פורסם 2005 ביולי 2420 שנים ראיתי את זה בדיוק לפני 2 דקות...אבל האמת, לא נראה לי שזה יהיהזה מהדברים האלה שפשוט טובים מדי מכדי להיות אמיתייםחוץ מזה,איפשהו, מישהו בטוח משלם על משהו, ולכן זה ייפול
פורסם 2005 ביולי 2420 שנים מחבר הרעיון די מעשי וגם אם תשלם על השימוש בפטנט או קצת יותר על פלאפון שתומך בפטנט זה שווה את הכסף, בכול מקרה אם זה יממוש זה יהיה הרבה יותר זול מהתעריפים של חברולת הסלולר.
פורסם 2005 ביולי 2420 שנים ראיתי את זה בדיוק לפני 2 דקות...אבל האמת, לא נראה לי שזה יהיהזה מהדברים האלה שפשוט טובים מדי מכדי להיות אמיתייםחוץ מזה,איפשהו, מישהו בטוח משלם על משהו, ולכן זה ייפולגם משחקים וסרטים בחינם נשמע לא הגיוני.וזה עוד לוקח הרבה עבודה להפיץ אותם.וזה פועל די טוב.דבר שני - חברות המכשירים סולולרים יתמכו ברעיון בטוח. כמו שיצרני נגני MP3 מרוויחים מוארז, יצרני פלאפונים ירוויחו מדיבור בחינם, זה רק יגדיל את השימוש במכשירים בעולם.
פורסם 2005 ביולי 2420 שנים זה יעבוד כמו התוכנה VOIPBUSTER רק שזה יהיה נייד נחמד הייתי מוכן לשלם את הדולר בשביל שיחות חינם ותחשבו על זה בגלל שזה יהיה על רשת כמו אינטרנט אז המהירות בה תיהיה רק גבוהה
פורסם 2005 ביולי 2520 שנים חברות הסלולר לא יתמכוחברות הסלולר מרוויחות מזמן אווירהן יילחמו כל עוד הן יכולותיצרניות הפלאפונים יתמכו בגדולמה שבעייתי בזה, אם אתה באפריקה במקום נידח או באיזה חור אחר, ורוצה לשוחח בפלאפון שלך , אין מכשיר אחר במרחק די קרוב בשביל לקשר אותך לרשת העולמיתאז מה תעשה ? תצטרך להשאיר "שביל" של מכשירי פלאפון קטנים כל כמה מאות מטרים בדרך, כמו עמי ותמי ופירורי הלחם ?
פורסם 2005 ביולי 2520 שנים מחבר אם אתה באפריקה באיזה חור גם טלפון סלולארי לא יעזור לך רק לוויני ככה שזה לא משנה.ולא צריך שום תמיכה של חברות הסלולאר צריך רק ביקוש של הצרכנים וחברות הפלאפונים ייצרו.
פורסם 2005 ביולי 2520 שנים זה לא כל כך פשוטיש מליון הגבלות על תקשורת אלחוטית, וכל פיתוח כזה צריך לקבל אישורים ושות'. לא נראה לי שספקיות הסלולר יתנו לזה לעבור בצורה כל כך שקטה...בכל אופן, הפטנט הזה בהחלט מענין... אבל הוא רק בתחילת הדרךנגיד ש-X רוצה לדבר עם Y. אבל X לא יודע איפה Y נמצא, אז הוא יצטרך לשלוח את המידע לכל הטלפונים בסביבה. וגם הם יצטרכו לשלוח לכל הטלפונים שסביבם, וכן הלאה עד שהמידע יגיע ל-Y. עכשיו, אם יש יותר משיחה אחת במקביל? כמויות הקרינה אולי קטנות, אבל עדיין יש די הרבה גלים שמסתובבים באויר...
פורסם 2005 ביולי 2520 שנים וגם תהיה בעית אבטחה, אני מוכן לשים כסף שתוך פחות מחודש ממתי שזה יוצא יוצאת תוכנה לציתות על גבי הרשת הזו, גם אם יצפינו את המידע, כי כל הצפנה אפשר לפענח..
פורסם 2005 ביולי 2520 שנים קפרע,לפני שאתה מדבר תחקור קצת את העניין,אולי כול הצפנה אפשר לפצח,אבל יקח לך עשרות או אפילו מאות שנים בשביל לפצח הצפנות מסויימות. וגם צריך מחשב על דיי חזק,ואני לא חושב שלכול סקריפט קיד יש כזה.
פורסם 2005 ביולי 2520 שנים קפרעעעעעעעעעעעעעעעע,אם משקיעים מיליארדים בטכנולוגיה כול כך רגישה אז יפתחו הצפנה גם בעשרות מיליארדים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.