עבור לתוכן

הורדות משחקים

האם אתה בעד הורדת משחקים? 268 הצבעות

1. 1. האם אתה בעד הורדת משחקים?

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

לרוב המשחקים אתה מקבל רישיון להתקין על עוד 3 מחשבים בדרך כלל

מן הסתם לא כולם יוכלו לשחק ברשת ביחד כי אחרת פשוט תתקין את זה לחברים שלך

• תגובות 121
  • צפיות 12.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לרוב המשחקים אתה מקבל רישיון להתקין על עוד 3 מחשבים בדרך כלל

דווקא את זה ראיתי באופיס סטודנטים - 700 ש"ח (Word,Excel,Power Point, Outlook) כולל 3 רשיונות, אבל לא ראיתי את זה במשחקים.

מן הסתם לא כולם יוכלו לשחק ברשת ביחד כי אחרת פשוט תתקין את זה לחברים שלך

צודק, למרות שבעבר ראיתי משחקים שנתנו לשחק בLocal Network ללא בדיקה של הSerial.

פורסם

לכל המשחקים חוץ מהאלף לייף אין אימות סידיקי ברשת ביתית

ובעניין הרישיונות זה משתנה ממשחק למשחק, צריך לקרוא את היולה (רישיון משתמש קצה)

פורסם

אני נגד הורדת משחקים ,למרות שעד לפני חודש בערך אני רק הורדתי...והורדתי כל כך הרבה...אבל עכשיו אני כבר בכלל לא מוריד. עם יש משחק שאני ממש ארצה אני אקנה אותו. ועם לא ממש, אז אני פשוט התאפק.....

בינתיים המשחקים שקניתי הם:GTA SA ו UT2004 ואני לא מצטער.. :)

פורסם

תוכנות אני קונה אך לפני זה אני בודק בקפדנות את התוכנה

וחוץ מזה ראיתם כמה עולה OFFICE 2003 PRO?

חור עמוק ביותר ! (בכיס)

וTEATIME על תצטדק גם אתה פעם הורדת משחקים .....(אני כמעט בטוח)

פורסם

אף אחד לא מכריח אותך לקנות את הפרו וגם אף אחד לא מכריח אותך לקנות את הגירסא הכי אחרונה

אתה משתמש רק בוורד ואקסל? תקנה רק אותם, ותמיד גם את האופציות קוד הפתוח

פורסם

מה שיקר זה לא המשחקים עצמם,זה שאר הדברים שצריך בשביל משחקים מודרניים

מחשב חזק,וציוד היקפי-שהיום נהיו עסק יקר במיוחד...

גיימינג בימים כאלה זה תחביב יקר מדי,ממש ממש יקר מדי...

בכל מקרה,אני אישית קונה משחקים שאני רוצה ומצפה להם במיוחד,את השאר אני מוריד

ברשימת המשחקים המקוריים החדשים[משחקים שקניתי בשנים האחרונות] שיש לי:

GTA3

GTA:VC

GTA:SA

HOMEWORLD2

SIMCITY4

UT2K4

HALF LIFE2

הוצאות בטוטאל של  1520 ש"ח על כל המשחקים האלה [הכל מהכסף שלי :\ ]

נוסיף את המחשב שקניתי לפני שנה,שעלה בסביבות ה5000 ש"ח [לא זוכר מחיר מדויק]

וציוד היקפי שעומד על לפחות 1500 ש"ח [מערכת סראונד,מסך,מקלדת,עכבר,אינטרנט,מדפסת,גיימפאד וכו']

ויוצא לנו פה מחיר מאוד גבוה בשביל תחביב של כמה שנים.

די יקר הייתי אומר...

המשחקים עצמם כן שווים 200 ש"ח

משחקים מציעים הרבה שעות משחק...ככה שמחיר עבור שעת משחק הוא לא כזה גבוה

ונמוך בעשרות אחוזים ממחיר של שעה צפייה בסרט...

ואל תגידו לי לא להשוות בין השניים,כי יש הרבה מה להשוות-שניהם נועדו לבילוי שעות פנאי,שניהם סוג של בידור אלקטרוני,ויצאו במסגרת תעשייה זו.

פורסם

גם מחשב זה לא יקר אם מפרקים את זה למחיר פר שעה

נגיד מחשב עולה 5000 שקל ומחזיק שנתיים רק אפילו נגיד שאתה משתמש בו 20 שעות בשבוע בממוצע כפול 52 שבועות כפול 2 יוצא 2080 שעות מחיר מהחשב חלקי הזמן יוצא 2.4 שקל לשעה, יחסית לתחביב זה ממש כלום (וזה ועד בהקצנה, רק שנתיים ורק 20 שעות בשבוע)

פורסם

קראתי את הת'רד בסבלנות עד הסוף, והנה התגובה שלי:

בסקר הצבעתי 'כן' חד משמעי.

המשחק האחרון שקניתי היה HL2 עם CSS, וקניתי רק בשביל הCDKEY כדי לשחק ברשת. זה היה שווה כל שקל, וזה עדיין שווה.

סרטים כבר מזמן מזמן אני לא מוריד מהאינטרנט, לא שווה את הזמן. אם אומרים ש35ש' לא שווה שעתיים מהחיים אז צודקים, אבל 35ש' כן שווה חוויה. בגלל זה אני הולך לראות בקולנוע רק סרטים שאני מחכה להם או שאני בטוח שאני אהנה מהם, אחרת - דינם הוא כדין המשחקים.

ומהו דין המשחקים בעיני?

אם אלה משחקים שאני לא בטוח שאני אוהב (למרות שאני יודע בדיוק מה הטעם שלי במשחקים) אני מוריד בלי לחשוב פעמיים ובלי יסורי מצפון.

אם אני נתקל במשחק שאני ממש אוהב, וכתוצאה מזה שהוא גנוב אני לא יכול לממש את אחת הפונקציות בו (קרי, מולטיפלייר, שדרוגים וFIXים וכו'), אני אקנה אותו, שוב בלי לחשוב פעמיים ובלי יסורי מצפון.

אבל, אני לא מנסה להצטדק. את רוב המשחקים אני מוריד, ורק מעטים אני קונה אם בכלל.

אני חושב שסצנת המשחקים טעונה שיפור, בעיקר מצד החברות שמשחררות משחקים.

לפי דעתי החברות צריכות לשאוף לשחרר משחקי סינגל-פלייר במחירי רצפה, ולעבוד על שיווק נכון של משחקי מולטי-פלייר או על פונקציית המולטי-פלייר (כי שם העתיד, לא?).

על משחק מולטי-פלייר, שאנשים יודעים שהם ממש ירצו לשחק בו (כדוגמת CSS), אנשים יהיו מוכנים לשלם כסף טוב והם לא ירגישו מרומים. בתנאי שהם קיבלו "טעימה" טובה מאופציית הסינגל-פלייר. זה כבר עניין שיווקי.

הצידוקים האלה גורמים, לפחות לי, לישון טוב בלילה עם העובדה שאני מוריד משחקים.

חלק מהאשמה עליי, אבל רובה על התאגידים ועם זה אין לי שום בעיה.

פורסם

לדעתי גם בקשר לסרטים זה די דפוק להוריד ולא ללכת לסרט , כי בשבילי לפחות ללכת לקולנוע זה לא רק לראות סרט אלא לצאת לבילוי עם חברים.

פורסם

האשמה על תאגידים?! שמה? שהם מייצרים משחק עם אורך חיים של כ20 שעות ופר שעה עולה לך פחות מרוב צורות הבידור?

פורסם

מישהו פה קודם הזכיר את World of Warcraft ו- Guild Wars, וגם לדעתי אלה הן דוגמאות למשחקים שכדאי לקנות מהסיבות הפשוטות שהמשחקים האלו הם בעלי עומק עלילתי וחוויתי כה רב שפשוט לא ימאס לשחק אף פעם, וגם אם ימאס - החברות מחדשות כל תקופה מסויימת את המשחק עם עדכונים ותוספות.

כמו כן, אם Blizzard למשל הייתה נותנת Trial של שבועיים חינם ל-WOW היא הייתה מגדילה את כמות המשתמשים שלה בצורה דרסטית ביותר. האפשרות ל-Trial במשחקי רשת כאלה היא גאונית, כי זהו מין דמו שנותן לך להתמצא קצת במשחק ולדעת בבירור אם לקנות או לא לקנות...

למשל, חברת Funcom עשתה נכון (ואולי קצת הגזימה) כשהוציאה Trial של שנה(!) לגרסה הבסיסית של Anarchy Online, אני למשל מאוד התעניינתי במשחק ורציתי לשחק בו, אבל לא ידעתי אם אני אתמכר, ואחרי כמה זה די נמאס :-\ אז טוב שלא קניתי את החבילה המלאה, ועוד נרשמתי לכמה חודשי משחק טובים, כי אז באמת הייתי מפסיד הרבה כסף.

אותו דבר עם EVE Online שנראה ממש משחק פצצתי ברשת, ובסוף גיליתי שהוא לא מה שחשבתי.

אבל מצד שני, יש משחקי אינטרנט בסגנון WOW כמו RuneScape, שלמרות הגרפיקה הבסיסית, ומנוע המשחק הפרימיטיבי מספק חווית משחק מאוד מהנה ששווה 5$ בחודש לסרברים של ה-Members שמאפשרים המון קווסטים חדשים, ערים חדשות וכו'.

לסיכום, המשחקים היחידים שיש סיכוי שאותם אקנה, הם משחקי ה-MMORPG שמספקים לא שעות אלא חודשים מלאי הנאה.

פורסם

לכל המשחקים חוץ מהאלף לייף אין אימות סידיקי ברשת ביתית

ובעניין הרישיונות זה משתנה ממשחק למשחק, צריך לקרוא את היולה (רישיון משתמש קצה)

שגם ל RA2 -Yuris Revange יש בדיקה

ודרך אגב יש משחקים שרציתי לקנות אבל פשוט לא מוכרים אותם יותר ואין איפה למצוא אותם (או שאני פשוט לא מחפש מספיק טוב ::) )

לדוגמא : RA2 ,RA2 Yuris revange, Renegade... ועוד שאני לא זוכר אז את אלה אני מוריד כי אין ברירה...

פורסם

אני בטוח שתוכל למצוא אותם בחנויות רשת בחו"ל, ועוד בזול.

פורסם

כמות הזיוני שכל פה ממש מטמטמת אותי. אתם מורידים משחקים כי הם עולים הרבה? רובכם בכלל מקבלים עדיין דמי כיס מאמא ואבא אז מה אתה בכלל יודעים על כסף? מי אתם שתקבעו מה זה הרבה? 30 ש"ח זה גם הרבה בשביל מישהו שלא עובד.

אני לא מתיימר להיות איזה צדיק גדול. אבל אני לא משקר לעצמי ואומר שאני מוריד משחקים כי הם עולים הרבה. אני מוריד משחקים כי זה ממש קל וזה בחינם. אני לא עושה את זה בתור מחאה מגוכחת או כדי להצדיק לעצמי איזה טענה טיפשית שבסוף החברות יורידו את המחירים. אם כבר, ככל שההורדות הלא חוקיות עולות, עולים גם המחירים.

אני פשוט עושה את זה כי ככה אני. כמו שאם הייתי רואה כסף ברחוב הייתי לוקח אותו לעצמי, למרות שאני יודע שהוא של מישהו. זה פשוט לא מעניין אותי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים