גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,770 דיונים בפורום זה
-
שלום! למישהו יש מושג עם איזו תוכנה ניתן לנווט במפות המזרח הרחוק ע"י GPS במכשיר POCKET PC? כידוע לארץ ולאירופה אפשר להשתמש בIGO ואילו לארה"ב בDESTINATOR... אשמח על כל עזרה...
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עכשיו כשסוף סוף הגיעו המכשירים החדשים, מגיע החלק האהוב עלי- לבחור אחד ולקנות אותו (לשלם עליו זה לא אחד מהחלקים האהובים). אז ככה, אני יודע שהיה פה דיון על ה-N73 אבל לא היה שום דבר בקשר לאיך הוא לעומת הSE. בהתחלה חיכיתי שיגיע ה-K800i אבל אני די נוטה לעבר הנוקיה. מה שאני מחפש בפלאפון זה עיצוב, עיצוב, עיצוב, נוחות שימוש (עוד סיבה לנטייתי לעבר הנוקיה), מצלמה איכותית (יש לשניהם) ונגן MP3 שאני מקווה שיהיה ברמה טובה בשביל לא להתמש בנגן הפלאש שלי. תודה רבה
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
http://www.apple.com/ipodshuffle/ http://www.apple.com/ipodnano/ http://www.apple.com/ipod/ipod.html זה אומר שזה הזמן לבקש מסבתא מתנה ליום הולדת.. חחח תקציר: שאפל: הפך לקטנטן עם קליפס לחולצה (או לכל דבר שתרצדו להצמיד אותו אליו) יכיל 1GB ויעלה 79$. זמן בטרייה של 12 שעות. נאנו: המחירים ישארו זהים והנפח יוכפל לכל אורך הסדרה. דגם ה4GB (האמצעי) יבוא במגוון צבעים סטייל הIPOD מיני. המכשיר יהיה דק אף יותר מהקודם ויצוייד בבטריה שתאפשר ניגון רציף מוצהר של 24 שעות (!). המסך בהיר יותר ב40%. וידאו: פה יש גם הגדלת נפח ובד בבד הורדת מחירים. 3060GB יעלה 250 דולר בלבד!. המסך שופר (60% יותר בהירות), ישנם מלא משחקים חדשים, שירות הורדת סרטים חוקי דרך הITUNES ואוזניות חדשות…
-
- 137 תגובות
- 15.9k צפיות
-
-
לאיזה פלאפון יש את המצלמה הכי אייכותית? ולאיזה פלאפון יש ספיקר הכי חזק(עם הפשרות להשמיע קבצי MP3)?
-
- 6 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
מישהו יודע מתי מגיע ה Nokia N70 לארץ לספקיות??? ומה לדעתכם יותר טוב 6280 או N73 ?? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קודם כל קצת רקע http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=198644.msg1753771#msg1753771 אז היום הגיע סופסוף הזמן המתאים וקבלתי את הV3 ויצא לי לשחק איתו לא מעט. אוקי אז ככה, הציפיות שלי מהפלאפון היו גבוהות- ולמרבה הפלא הן התממשו! הפלאפון עצמו מגיע בבאנדל די מקיף שכולל אוזניות, נרתיק, כבל, עוד סוללה וכו' וכו' וכמובן חוברת הוראות מפורטת. ממממ מה יש עוד להרחיב, השימוש עם הפלאפוןמאוד נוח, ניכר כי יחסית לשאר הV3ים שאני מכיר זמני התגובה השתפרו מאוד. כרגע עברתי מסמסונג למוטורולה, ואני מרגיש שהממשק נוח ומסודר יותר אם כי יש עדיין להתרגל לדברים מסויימים שבמוטורולה החליטו ליישם קצת אחרת. נקודה נוספת היא שלמרבה ההפתעה אין יותר מדי חסימות בפלאפון, ולא נתקלתי בבאגים מיוחדים כר…
-
- 35 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
שלום. אני לא מבין הרבה בפלאפונים (כי בחיים לא היה לי). אני רוצה אם לקנות פלאפון. אין לי מושג וחצי איזה לקנות ואיפה אז אם תוכלו לעזור לי להחליט אני אשמח מאד. התקציב שלי עומד על 700-600 שקל. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מכשיר GPS לרכב הכי זול שאתם מכירים בסגנון המאיו או משהו דומה הדבר היחיד שאני הולך לעשות איתו זה ניווט וכמובן על איזו תוכנה אתם ממליצים?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הסאנדדיסק sansa e130 שלי לא עובד הוא לא נדלק אבל כשאני מחבר אותו לusb אז הוא מפעיל תאורה אחורית מישהו יכול לעזור
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בכללי הוא ישמש אותי יותר כטייפ ודיסק און קיי (חובה תיקיות) כי יש לי נגן של SAN DISK ואני מאוד מרוצה ממנו. אם זה 512M אז עד 200 שקל (מומלץ פחות). אם 1G אז עד 240 וגם זה מאוד יקר בשבילי. אני לא רוצה נגן מחברה לא ידועה ואני יודע שיש אפשרויות במחיר הזה של חברות ידועות. ראיתי את זה של TEAC http://www.pompa.e-shop.co.il/Product.asp?Pid=MP222&Cat2Cat1ID=59&Cat2ID=167&aff=Zap〈=he# אשמח לשמוע המלצות נוספות למרות שאני יודע שהמחיר לא מאפשר הרבה.
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הכוונה היא MP3 עם יכולות הקלטה גבוהות (איכות הקלטה, זמן סוללה ארוך, אפשרות להרחבת זיכרון) איזה מכשירים אתם יכולים להמליץ?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום! אני מחפש נגן MP3, מבוסס דיסק קשיח שיוכל לתמוך בהצגה של תיקיות מה הכוונה: יש לי אוסף ענק של MP3 ואני מחולק למלא תתי תיקיות, ממה שראיתי עד עכשיו בIPOD ובZEN, יש להם תוכנה פנימית לניהול קבצי מוזיקה, שאפשר להציג את השירים לפי אומן או אלבום אבל לא לפי תיקיות וזה מאוד לא נח לי כי אני רגיל למבנה התיקיות שעשיתי בדיסק הקשיח מכירים נגן שיוכל להציג לי את הקבצים לפי תיקיות?? כמו כל נגן פלאש פשוט וזול, אבל מבוסס HD... תודה לעונים
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.gpsnow.co.il/Product.asp?Pid=419&Cat2Cat1ID=25&Cat2ID=0 יש לי X51V של DELL, מכשיר מאוד חזק שאני משתמש בו בעיקר לתוכנות רפואיות ולשחק WORMS WORLD PARTY, אבל חשבתי שאולי יהיה נחמד להשתמש בו כדי למצוא את הדרך למטבח שלי וחזרה. נראה לכם שהעסקה הזאת משתלמת? (כן, ברור לי שצריך תוכנה עם מפות, וברור לי שאלו מאוד יקרות, אבל בוא נגיד שמבחינת מפות ותוכנה כסף הוא לא בעיה, והשאלה מתרכזת רק בחומרה כרגע). האם כל תוכנה עובדת עם כל מקלט? האם כל מקלט עובד עם כל POCKET PC?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אנשים אני צריך המלצה לפלאפון חדש עם MP3 ומצלמה טובה ושיתמוך ברשת אורנג' עד 1500 שקל כי זה לא נקנה ברשת תודה מראש
-
- 22 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
האם יש איזה שדרוג או שלט שמוסיף רדיו לאיפוד ?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איך עושים שהשירים לא יהיו בגבריש ואם יש לך טיפים נוספים בכייף
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני שוקל לקנות אייפוד דור חמש, אבל אין סיכוי שאני אעשה את זה בלי רוקבוקס. מישהו יודע מה המצב של הפירמוואייר לדור חמש? הוא כבר בשלב שהוא מתאים לשימוש יומיומי?
-
- 14 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
לאחר שעות רבות של קריאת חומר רב על כל הנגנים המובילים נראה לי שהגעתי להחלטה לבחור ב CREATIVE ZEN Vision M האם איכות הקליטה של הרדיו אכן מספיק טובה והרדיו אכן שימושי ? איך איכות הוידאו במכשיר ? איך תצוגת העברית במכשיר ? אני יודע שהוא לא תומך בעברית אך בכל זאת איך שיר בעברית מוצג שם ? תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
לאחרונה נתקלתי בנגן PMP הזה, Cowon A2 30G. מבחינת מחיר - 2600 בבאג זה הכי נמוך שמצאתי. מבחינת נפח - 30G, לא רע, מניח את הדעת. מבחינת תפעול - המסך נראה די טוב, התפעול נראה די אינטואיטיבי. מבחינת זמן בטריה - נראה די טוב, 18 לאודיו ו-10 לוידאו. מבחינת באנדל - אני לא ממש יודע, הוא נראה די יסודי מלבד אולי האוזניות שייתכן שאחליף. מה דעתכם עליו? אני שוקל אותו די ברצינות, הוא נראה כמו מוצר ששווה את הכסף...
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני לא אחד מאותם אנשי הבוקר. השעון הביולוגי שלי עובד הפוך. לא משנה מה אני עושה ולא חשוב כמה שעות בלילה אני ישן, ברגע שהשמש עולה אני עייף - וכשהיא נעלמת מהשמיים אני מוצא את עצמי מלא מרץ ומוכן לפעולה. יחד עם זאת, יש לי דבר אחד המשותף עם חובבי הבקרים - ההתעוררות הורגת אותי. העולם יוצר טכנולוגיות חדשות ללא הרף, חלקן נועדו להפוך את היקיצה לנעימה יותר - למשל מערכות סטריאו או טלפונים סלולאריים המנגנים את השיר האהוב עליכם כצליל היקיצה, אך גם מערכות אלו סובלות מבעיות - או שהמוסיקה הופכת לחלק מהחלום ואנו נשארים במיטה, או לחלופין אנו מוצאים את עצמנו שוב מתעוררים בבהלה בגלל שהשיר קצבי מידי. נראה שאין ישועה ונגזר עלינו להתעורר עם דופק גבוה וחיים קצרים יותר. לחיינו נכנסת ההמצאה החד…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
Mustek הכריזו על מוצר חדש, ה- DV536, מצלמת וידאו המתיימרת לעשות כמעט הכל. ה-DV536 מציעה מצלמת סטילס באיכות של 10 מגה-פיקסל עם זום X10, צילום וידאו באיכות של 30 פריימים לשניה וקריאת כרטיסי זכרון SD או MMC. כמו כן, המצלמה מסוגלת ללכוד וידאו ממכשיר DVD או משידורי טלוויזיה, לנגן מוסיקה בפורמט Mp3 ווידאו בפורמט MPEG-4 והיא מצויידת במיקרופון להקלטת קול בפורמט WAV. למרות שכל הנתונים נשמעים טוב על הנייר, בפועל הם לא כל כך מרשימים. על מסך בגודל 2.4 אינץ' קשה מאוד לראות סרטים, 10 המגה-פיקסלים של המצלמה מושגים באמצעות אינטרפולציה, שכן למצלמה חיישן CMOS של 5 מגה-פיקסל והזום הוא זום דיגיטלי הפוגם באיכות התמונה. כמו כן, לחדש של Mustek רק 32 מגה-בית זכרון פנימי, כלומר יש צורך ברכישת…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
"אפשר לאפסן את מכשירי ה- DVD הצורבים (והיקרים) ואת מקליטי הווידיאו הישנים. קבוצת ח.י., המייצגת את LG Electronics, משיקה לראשונה בישראל את ה- MAGIC PLASMA - טלוויזיית פלזמה בגודל "42 הכוללת כונן קשיח מובנה, המאפשר להקליט עד 40 שעות של תוכניות טלוויזיה." בהצהרה חגיגית זו נפתחה ההודעה ששלחה LG אודות פלאזמה חדשה שהושקה הבוקר בישראל. הטלוויזיה החדשה, המצוידת בהארד דיסק בנפח 80GB (הניתן להרחבה) מקליטה מכל מקור חיצוני, דוגמת ממיר דיגיטאלי, טיונר (אנטנה), DVD, מצלמת וידיאו ועוד. ניתן לצפות במקור וידאו אחד ולהקליט באותה עת ממקור וידאו אחר. למכשיר רזולוציה טבעית של768 x 1024 לקליטה ותמיכה מלאה בשידורים ברזולוציה גבוהה. תכונות נוספות של הטלוויזיה: מעבד וידאו -R מתקדם ומעבד וידא…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.elecom.co.il/product_info.php?cPath=47&products_id=798 תומך בעיברית? תודה רבה טוב אחרי כמה בירורים הבנתי שהוא לא תומך בעיברית.. אבל זה לא כזה קריטי כי אני יכול לכתוב את השם של השיר באותיות באנגלית עם משמעות בעיברית לדוגמה ANI YOSHEN נכון?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
נראה לי אתר דיי טוב לביקורות והוא בעברית, טוב אז הנה הכתובת : http://www.gadgetim.co.il/
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-