גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
הסמארטפון שמיועד ללוות צלמים מקצוענים מגיע באיחור, עם חומרה מהשנה שעברה - ותג מחיר שיגרום גם לדגמי ה-iPhone וה-Galaxy היוקרתיים ביותר להרגיש כמו דיל מדהים באופן יחסילכתבה
-
- 0 תגובות
- 510 צפיות
- 1 follower
-
-
דגם תקציבי חדש מבית סמסונג מחליף את שבב ה-Exynos הצנוע בשבב Snapdragon צנוע ומרחיב את הצילום למערך משולש - אבל האם זה באמת מספיק בכדי למשוך קונים חדשים? לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
ראיתי מדריך באתר(לא יודע אם מותר להזכיר את שמו....) אשר מראה כיצד ניתן להחליף או להאריך את אנטנת ה GPS למכשיר N95. כמובן שזה מסיר אחריות וכו'. האיש אומר שהGPS לאחר המוד שהוא עשה, קולט אפילו בתוך הכיסים,בתוך הרכב, בתוך מאפרת הרכב ובבית. בקיצור, זה שיפור עצבני ביותר לאיכות הקליטה של אנטנת ה GPS. לשימושכך (אם אתם מעיזים!): 1. מסירים את האנטנה המקורית, וגם את 3 הפינים שמחברים אותה ללוח. (אני בטוח שתמצאו היכן נמצאת האנטנה לפי התמונות). 2. מלחימים לשם חוט דיי עבה(הבחור אומר 3" אני חושב שכדאי יותר דק ויותר ארוך). 3. לאחר המוד הזה, מקבלים FIX ללווינים תוך 5-10 שניות! וזה בתוך הבית ביום מעונן! 4.בבדיקה שהבחור עשה, יש קליטה של 50% מתחת ל 2 גגות, ו4 קירות. שזה מעולה! …
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האתר Phone Arena החליט להשוות את מצלמת מכשיר הגלקסי S5 אל מול המכשיר שהתחיל את הסדרה, הגלקסי S המקור, עם תוצאות שיגרמו לכם להעריך את הסמארטפונים של היום לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a9%d7%99%d7%a4%d7%95%d7%a8-%d7%91%d7%99%d7%9f-%d7%92%d7%9c%d7%a7%d7%98%d7%99-%d7%a6%d7%a4%d7%95-%d7%91%d7%90%d7%91%d7%95%d7%9c%d7%95%d7%a6%d7%99%d7%94-%d7%a9%d7%9c-%d7%9e%d7%a6%d7%9c%d7%9e%d7%95/
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
מפתחת שבבי המובייל המצליחה חושפת שיפור טכנולוגי גדול במסגרת סדרת המוצרים התקציבית שלה אשר מקדם אותה אל עידן ה-5G - כמעט שנה אחרי ש-Mediatek החלה במהלך דומה משלהלכתבה
-
- 3 תגובות
- 602 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, הייתי רוצה התייעצות לגבי שני רכיבים שיש לי כרגע במחשב. זהו המפרט שלי: CPU - Intel Premium Dual CPU E2200 @ 2.20Ghz GPU - Radeon 5400 HD Series RAM - 3.0GB DDR2 OS - Windows7 32bit MotherBoard - Micro Star MS-7528 מחשב מאוד ישן, לפחות 6-7 שנים. אבל בתקציב הנוכחי אני יכול לשפר רק אחד מהדברים למעלה, ומן הסתם הייתי מעדיף שזה יהיה כרטיס מסך או מעבד. כנראה שאני אקנה מחשב חדש בקיץ, אז אפשר להסתפק במשהו זול אבל מתאים יחסית. מה אתם ממליצים לי לשפר - מעבד או כרטיס מסך? ולמה הייתם משפרים? תודה. * אני יכול לקנות amd 6870HD ב200 שקל מחבר, יד שנייה. מומלץ?
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלישיית מכשירי הדגל של סמסונג מביאה איתה מאפיינים משוכללים, פשרות מסויימות וגם שינוי באסטרטגיה - כך שתוכלו למצוא אותם בחנויות עוד לפני סוף החודש הנוכחי, גם בישראללכתבה
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
- 2 followers
-
-
הכירו את ה-Poco F4 וה-Poco X4 GT, שיסבכו עוד יותר את מלאכת בחירת מכשיר הביניים המשתלם ביותר בסביבהלכתבה
-
- 1 תגובה
- 375 צפיות
- 2 followers
-
-
משפחת Q3 נוחתת עם שלושה דגמים לחיזוק ההיצע של המותג הסיני - ועם אלמנט עיצובי אחד שינסה לבלוט בשטח כשהאורות כביםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום. קניתי מכשיר GPS מסין דרך איביי. המכשיר הגיע עם תוכנת iGo מעודכנת, יש לו כניסת AV (נראה לי mm2.5), כניסת USB, כניסת אוזניות וכו'. בתוך תוכנת ה IGO ישנו חלון של TMC שאחרי חיפוש קצר באינטרנט הבנתי שזוהי מערכת מוסימת להתראה על פקקים ודיווחי תנועה שונים. עוד התברר לי, כי האופציה הזו לא עובדת לי במכשיר מכיוון שאין לי אנטנה מסוימת שמתקשרת לשירות ה TMC או משהו כזה. מכיוון שאין לי במכשיר אנטנטה שכזו, ואין ברצוני לקנות מכשיר נוסף שבו כן יש, חיפשתי באיביי האם ישנם אנטנות חיצוניות בלבד למכירה ומצאתי אחת. שאלתי כרגע - האם אני אוכל לחבר את האנטנה למכשיר וזה יתפקד כמו מכשיר שהגיע עם אנטנה מובנית? איך עובד בכלל השירות? אני משלם עליו כמו שמשלמים על שירותי סלולר לסלקום וכמו אינטרנט ל…
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
קניתי באוקטובר האחרון מכשיר HTC One X בחנות בר"ג, אחלה חנות קיבלתי מכשיר חדש לא פתוח קופסה סגורה הרמטיתמכשיר מעולה עבד סבבה הכל היה טוב עד לפני חודש,המכשיר כנראה ריסט את עצמו במהלך הלילה(אולי עידכון או משו) ושמתי לב לתופעה מאוד מוזרה: כשאני נועל את המסך ומנסה לפתוח אותו שוב לוקח לו 6-7 שניות לעלות חזרה... אמרתי בסדר לא נורא אולי משו עם הגירסה(לא שיניתי רום אגב למתעניינים..)ומלבד זאת, המסך כל כמה זמן היה "נמתח" בקיצור, עשיתי איפוס למכשיר ו... אותה בעיהעברתי לא מזמן לאנגליה ואני חי פה כיום כמובן שHTC חברה מכובדת עם שם עולמי מתקנת מכשירים באחריות בכל העולם.. אז יצרתי קשר עם נציגה של HTC UK בשם אלינור, לה מסרתי את כל הפרטים של המכשיר כולל IMEI, סריאלי ותאריך רכישה והיא נתנה ל…
-
- 0 תגובות
- 882 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מנהל מוצר ב IBM ורציתי לשמוע את דעתכם על שירות חדש שהוצאנו. השירות מאפשר מאוד בקלות למפתחי אפליקציות לאנדרואיד להעלות את ה apk שלהם לאתר שלנו ולקבל דו"ח שמפרט את הפגיעויות שנמצאו ואיך לתקן אותם. אפשר לנסות את השירות בחינם לשלושים יום דרך הלינק הזה - https://ibm.biz/BdEC8V אני אשמח לשמוע פידבק ולספק פרטים נוספים תודה, איתן
-
- 2 תגובות
- 3.2k צפיות
- 1 follower
-
-
https://www.golantelecom.co.il/web/news1.php מה דעתכם?
-
- 2 תגובות
- 4.7k צפיות
- 1 follower
-
-
מתנצל מראש על פתיחת כל השרשורים במקביל, הנושא פשוט בוער בי כרגע ואני מנסה לבדוק כל מיני דברים וחצאי דברים ששמעתי או קראתי לפני שמקבל החלטה סופית. הבנתי ממוכר אקראי בחנות אקראית ברמת גן שלא כדאי לקנות מכשירים שהם לא אפל, סמסונג או LG כי אם אצטרך שירות תיקונים או חלקי חילוף (מסך למשל) אצטרך לשלם הרבה יותר מאשר במקרים של שלושת הגדולות רציתי לשאול כאן האם זה נכון ועד כמה זה אכן מסבך או מייקר את כל העניין? תודה שוב
-
- 1 תגובה
- 767 צפיות
-
-
שלום חברים. העברתי קבצי MP3 בעברית מהמחשב לסמארטפון אנדרואיד. משום מה את רב השירים בעברית רואים בג'יבריש. בדקתי את זה עם כמה נגנים בסמארטפון ועם כמה סמארטפונים שונים והבעיה חוזרת על עצמה. במחשב זה לא קורה ומשהו אמר לי שזה קשור ל ID TAG ושיש תוכנות שיודעות לסדר את זה. מישהו יודע על מה מדובר?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. העברתי שירים מהמחשב למכשיר. השמות שלהם היו בסדר במחשב אבל מופיע לי בג'יבריש במכשיר. האם אני יכול לערוך את שם השיר? אם כן איך? תודה
-
- 1 תגובה
- 816 צפיות
-
-
תביא פה כל מיני אתרים שיש בהם רקעים,אנימציות,סירטונים....לסלולר הנה 2 שלי: למוטורלה: http://www.motoheaven.co.uk/v2/ סוני אריקסון : http://www.seheaven.co.uk/ לסוני אריקסון ונוקיה : http://www.mobile9.com/ MORE
-
- 3 תגובות
- 999 צפיות
-
-
אנחנו עדים בימים אלו לסוג של "מהפך" בעולם הטאבלטים בו יש תחרות בשוק הנמוך והזול. על הטאבלט ההודי שפרץ את "המלחמה" רובנו מכירים, ומטרת הת'ראד הנ"ל היא לדון על טבלטים מעניינין/חדשים בשוק הזול הזה של עולם הטבלטים. רצוי לציין שמי שרכש טאבלט מדגם זה או אחר מוזמן לשתף בסקירה קצרה או חוות דעת עליו ולומר מאיפה רכש. בכדי שהשרשור יהיה פורה, רצוי לא לקשר לפה טבלטים חלשים וישנים בשוק עם מערכות אנדרואיד "זקנות" ונטוליי שם (ג'אנרים). אם יש מכירות SALE או אתרים יותר זולים עם משלוח ארצה שלא צוינו כאן ויותר משתלמים אתם גם כן מוזמנים לשתף. אתחיל עם כמה טבלטים מעניינים שרצים כעת בשוק: הטבלט ICS אחד הראשונים, AINOL- http://www.pandawill.com/ainol-novo7-paladin-first-android-40-table…
-
- 805 תגובות
- 168.1k צפיות
- 1 follower
-
-
לפני שנה פתחתי ת'ראד דומה על טאבלטים כי נוצר "אינפלציה" במחיריי הסמארטפונים, בדגש רב על הסמארטפונים הסינים שמציעים היום חומרה אייכותית כגון מסכיי IPS, מעבדי דואל-קור, וזיכרון רב במחירים זולים מאוד. בשירשור הנ"ל אתם מוזמנים להוסיף כל סמראטפון מעניין שמצאתם ברשת ושווה מבט ובדיקה במסגרת תקרת המחיר- 350$. שירשור זה הינו מקבילה לשירשור הטאבלטים, רק בעולם הסמארטפונים. כמובן שאם רכשתם סמארטפון מעניין במסגרת מחיר עד 350$ ואתם מעוניינים לשתף בסקירה קצרה ומעט פרטים זה מבורך. שיהיה שירשור פורה!
-
- 25 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
היצרנית הטאיוואנית הדועכת חברה ל-Under Armour ויצרה מערך של שלושה מוצרי כושר חכמים זוכרים את צמיד ה-Grip החכם שהציגה HTC אי שם בשנה שעברה? בינתיים אין לו זכר – אבל לחברה דווקא כן יש שלושה מוצרי כושר חכמים חדשים עבורכם, אשר נוצרו בשיתוף פעולה עם חברת הספורט, הכושר והבריאות האמריקאית העולה Under Armour. שתי החברות שיתפו פעולה ויצרו יחד את חבילת ה-Health Box, שבא תמצאו צמיד יד חכם שידע למדוד את הצעדים, הריצות ושאר הפעילויות הספורטיביות שלכם, רצועת חזה למדידה מדוייקת של קצב דופק הלב, וגם משקל אדם חכם שידע לומר לכם כיצד משפיע עליכם כל הכושר שביצעתם עם השניים הקודמים. כל המוצרים מציעים עיצוב שחור-אדום מינימליסטי יחסית, עם מיתוג בולט של Under Armor אותה ניתן לראות יותר…
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
עסקי ייצור השבבים של אינטל צוברים תאוצה עם תוספת לקוחה משמעותית מאוד - שעתידה לאמץ את התהליך הראשון שיעבור לספירה באנגסטרומים כתחליף לננומטריםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
- 1 follower
-
-
-
המותג הסיני Doogee שובר את השיא של מקבילו Oukitel, ומציג מכשיר חכם שמרגיש קצת כמו סוללת גיבוי חיצונית עם מסך לכתבה
-
- 2 תגובות
- 862 צפיות
- 1 follower
-
-
זכוכית על חצי מגב הסמארטפון - הברקה או בדיחה לא מצחיקה? לכתבה
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-
-