עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by אנטי-פסטו,

בשעה טובה מוטורולה שיחררה גם לישראל את העידכון המייוחל ics לטאבלט ה"דגל" שלה, xoom2. כבעלים של הטאבלט אני יכול להעיד על אין ספור הבעיות והתקלות שהמכשיר הזה טומן בחובו וחבל, מבחינת חומרה ופיצ'רים מדובר באחד הטאבלטים החזקים בשוק. ברגעים אלו אני מבצע עידכון ota בתקווה לשיפור ביצועים ותיקון באגים. אעדכן לאחר ההתקנה. motorola xoom 2 3g +wifi מסלקום.

• 1 תגובה
    • 767 צפיות
  2. Started by esaly,

מכירים את זה כשמפעילים את המכשיר יש את הלוגו של אורנג' עם הלוגו שלהם ("נשמע מצויין - נשמע אורנג') אחרי הפתיח של נוקיה? למישהו יש מושג איך מעיפים את זה? תודה מראש...

• 1 תגובה
    • 954 צפיות
  3. Started by eldad25,

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  4. Started by מגדל,

כותרת

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  5. ישנן 3 רמות מחיר ל S8 PLUS 2200 מגיע ללא מטען מקורי 2600 לא יבואן רשמי אך באריזה מקורית עם מטען מקורי וכו. 3000 יבואן רשמי מה הסיבות להפרש המחיר בין אופציה 1 ל 2 והאם יש סיכון ברכישה של אופציה 1? (עם הוספת מטען מקורי) האם שווה לשלם מאות שקלים לאופציה 3?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  6. כאילו ברמה תמיכתית מינימלית , SMSים וספר טלפונים..

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  7. אני יודע שיש חיישן תנועה בW910 ורציתי לשאול איזה משחקים תומכים בזה.. תודה D:

• 1 תגובה
    • 884 צפיות
  8. הי, חזרתי היום מהודו עם טלפון galaxy grand prime שקניתי משם (טלפון מחברה רצינית שבקניון ולא מהשוק ולכן אני די בטוח שהוא איננו מזויף), על האריזה היה כתוב שהוא רק לשימוש של סים הודי, אך כשהשתמשתי בסים שלי מהארץ (בעודי נמצא בהודו בחנות) קיבלתי אסמסים ויכולתי להתקשר. אך כשהגעתי לארץ הטלפון לא הסכים לקבל את הסים (סים של הוט) או סים של סלקום ונותן לי חלון שאומר sim network unlock pin ורוצה שאזין קוד שבחיים לא ראיתי, אני חושד שהוא תחת נעילה גאוגרפית. האם מישהו יכול לאשר את זה, ואם כן הוא מכיר פריצה בטוחה או פתרון שלא מצריך לשלם עשרות דולרים מיותרים לשיחור הטלפון (ואם כבר כן אז מה עדיף)?

9. אני רוצה כל פעם שמישהו מסוים מתקשר אלי השיחה תועבר אוטומטית למספר פלאפון אחר איך אני עושה את זה? סלקום, סוני W995

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  10. היורש של ה-Snapdragon 845 יוכל לצמצם משמעותית את הפער מה-Apple A12 וגם להתחרות ישירות ב-Kirin 980 של Huawei, כך נראה לכתבה

11. היי!, אז ככה, עד עכשיוו היה לי את הטלפון K750I, לאחרונה בעל כורחי נאלצתי להחליף אותו לW850I, לעומת הבטריה המדהימה של ה750 שהחזיקה 400 שעות המתנה! (לפי נתוני יצרן) ה850 התבלט בכמה באגים מעצבנים אופייניים לדור 3 כמו בעיית התחממות המכשיר לאחר שיחה ארוכה ובעיקר - זמן בטריה קצר - הייתי צריך לטעון את המכשיר כל יום! ואז עלה לי רעיון, באריקסונים, אם נכנסים ל->תפריט ראשי->הגדרות->קישוריות->רשתות סלולאריות-> רשתות GSM\ דור 3 ניתן שם לקבוע לטלפון להשתמש רק בGSM! מנסיון של כמה ימים, מצב זה פוטר גם את בעיית ההתחממות, וזמן הבטריה אפילו יותר טוב משל הK750, אני פשוט לא הטענתי אותו בשלושה ימים האחרונים והוא עדיין בועט! חשוב לציין כמה דברים להבהרה - מאוד יכול להיות שלא רק לס…

• 1 תגובה
    • 988 צפיות
  12. Started by morbidangel,

שלום לכולם ברשותי גלקסי נקסוס עם 4.1.1 (רום מקוסטם). ניסיתי את טסקר כדי לעבור ל-2G כאשר המסך כבוי ולחזור ל-3G כאשר דלוק. משום מה זה לא ממש עובד. זה מה שעשיתי: Created a new task ->net -> Mobile Data 2G\3G -> Mode -> 2G only Created a new profile -> *name* -> State -> Display -> Display State -> Is ->off Add the task to the profile, create an exit task (Created a new task ->net -> Mobile Data 2G\3G -> Mode -> 3G preferred) למישהו יש ניסיון עם האפליקציה שיוכל לזרוק טיפ? תודה!

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  13. Started by ToMeRv32,

יש ברשותי את הסטרימר הזה: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=6628 ורציתי לדעת אם יש אפשרות להתקין עליו אנדרויד איכשהו.. O: אני רוצה לדעת אם זה אפשרי, לא אם זה יהיה נוח (כי הרי אין מקלדת/מסך וכו')

• 1 תגובה
    • 792 צפיות
  14. Started by lee.,

בני משפחה נוסעים לארה"ב ואני שוקל לקנות איתם סמרטפון (ראשון, שיחליף פלאפון גרוע במיוחד) אני לא מעוניין להשקיע יותר מדי, כי אני לא חושב שאני אשתמש בו יותר מדי (אם הנוכחי לא היה גרוע במיוחד כנראה לא הייתי שוקל) חשבתי סביב ה-200, רצוי פחות. בני המשפחה המליצו לי על סמסונג ג'יו (יש להם נסיון חיובי עם 2 כאלה), וחשבתי אולי על האייס הגדול יותר. אח"כ ראיתי פה המלצה (מלפני כשנה) למוטורולה defy על פני שניהם. ויש כ"כ הרבה דגמים, או אותם דגמים עם 2, או פלוס שנאבדתי לגמרי, ובאתי לבקש המלצה. אין לי דרישה לחברה ספציפית (אבל רצוי שלא אפל). שיהיה GPS, WIFI ושיתקע רק אם אני פותח יותר מדי אפליקציות... מסך 3.5 ומעלה. האמת הdefy נשמע לי אחלה, אבל אני צריך את דעתכם. תודה רבה

15. לפי מה שנאמר לי ולפי מה שכתוב בכל אתר אמור להיות למכשיר הנ"ל בקרת ניעור, ז"א שכדי להעביר בין השירים בזמן ההאזנה, אפשר לנער את המכשיר וכך להעביר בין השירים קיבלתי אתמול את המכשיר, והפונקציה לא עובדת, מישהו מכיר את הבעיה?[br]פורסם בתאריך: 18.05.2009 בשעה 15:30:59 אפשר לנעול את הדיוןהסתדר סורי ותודה

• 1 תגובה
    • 907 צפיות
  16. Started by arkadur,

אני מחפש ערכות נושא\ כל מיני "תוספות" למכשיר שלי למי שיש - אודה לו מאוד (עד גבול החוקיות כמובן..)

• 1 תגובה
    • 3.3k צפיות
  17. אני מחפש אפליקציה של מילון או מתרגם שלא מצריכה חיבור קבוע לאינטרנט ויודעת לתרגם משפטים. עדיף שידע לדבר. שפות דרושות ספרדית ופורטוגזית. יש חיה כזאת?

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  18. ב-19 לאוגוסט אנחנו עתידים לקבל היכרות עם מכשירי ה-Zenfone 4 המסקרנים, אך נראה כי מישהו באתר הרשמי של היצרנית הטאיוואנית לא הצליח להתאפק לכתבה

19. Started by רן200,

היי, לפני שאתחיל בסקירה אודות מערכת ההפעלה, אספר גילוי נאות, היה לי אייפון כ- 5 וחצי שנים, ולפני כ- 7 חודשים עברתי לגלאקסי 3 של סמסונג. עדיין יש ברשותי אייפון 4 וחשבון מפתחים של אפל (יש לי אייפד, ו imac). כשצפיתי במצגת ביום שני דיי התאכזבתי מהעיצוב. זה עניין של טעם ואני פחות אהבתי את העיצוב ה"צבעוני", לטעמי הוא צעקני מידי, וצבעוני מידי, ופשוט לא. לאחר שהתקנתי אני גיבשתי ספר דעות, וחשוב להדגיש, התמונות והסרטונים הם לא יהיו בחיים כמו ה"דבר האמיתי"- לראות על המכשיר, ו"לשחק" ולתפעל. הדבר הראשון שניתן להבחין בו הוא כמובן העיצוב, אין צורך להרחיב בנושא, זה פשוט עיצוב שונה לגמרי. האנימציות דיי נחמדות ואני דיי אהבתי אותם. הבעיה מתחילה לאחר כמה דקות של שימוש, הפונטים עברו שינוי וה…

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  20. Started by arik_bulldog,

מכשיר חדש, אני עוד לא מסתדר כל כך עם התוכנה.... תחילה הייתי שם שירים בipod בכך שהייתי גורר אותם עם העכבר מתיקיה בווינדוס אל התוכנה, הdevice בקטגוריה music. כך הייתי שם שירים והייתי מוחק אותם מהמכשיר עם delete פשוט. עכשיו, אחרי שעשיתי כל מיני דברים, אני לא יכול להעביר ולמחוק שירים בצורה שכתבתי. שני דברים שעשיתי זה סימנתי בV את הSync music, והעברתי שירים מהמחשב לLIBARY, ומשם לdevice. לא יודע אם פעולות אלה קשורים לבעיה, אבל אני חושב אלה הדברים החריגים היחידים שעשיתי. ואת שניהם אני עדיין לא מבין. (מה זה נותן לי ה-Sync הזה? ובשביל מה הLibary?) אשמח לקבל עזרה, אני דיי אובד עצות.

• 1 תגובה
    • 739 צפיות
  21. שבב מתומן ליבות, מעטפת עשויה סגסוגת אלומיניום וחיישן טביעות אצבע ב-200 דולר? כן, גם זה משהו שקיים בשוק הסיני לכתבה: http://hwzone.co.il/elephone-p7000-%d7%a2%d7%95%d7%93-%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%a1%d7%99%d7%a0%d7%99-%d7%9e%d7%a9%d7%95%d7%9b%d7%9c%d7%9c-%d7%91%d7%9e%d7%97%d7%99%d7%a8-%d7%9b%d7%9e%d7%a2/

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  22. שלום, עקב אי שמירה נאותה על האייפוד טאץ' שלי המסך שלו התמלא שריטות וזה ממש מעיק להשתמש בו ככה. ראיתי מתישהו פה שמוכרים דיגיטייזרים וערכה להחלפה ב-20 דולר מאיפושהו מישהו יכול לתת לינק בבקשה? יש גם לינק למדריך איך בדיוק אני מחליף את הדיגיטייזר? כמה מסובך זה? תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  23. Started by rido,

שלום לכולם! אני באמצע כתיבת אפליקציה לאנדרואיד... אשמח מאד אם תוכלו לתת לי קטע קוד בjava שמאפשר לחייג מתוך האפליקציה... תודה

24. Started by MaorSwan,

אני רוצה להתקין את הרום Android Revolution HD 12.0, עכשיו השאלה שלי היא כזו: הוא בא עם JB של המפתחים, האם זה יראה לי שיש עדכון ל-JB המקורי או לא? אני רוצה את הרום הזה אבל JB מקורי, מה עושים במצב כזה? תודה.

25. עוד הזדמנות לרכוש מוצרים במחירים אשר זולים בעשרות אחוזים מאלו אשר זמינים בארץ לכתבה

• 1 תגובה
    • 616 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.