גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
חיישני צילום מתקדמים עם רזולוציות צנועות, מסך 4K שאין כמעט לאף חברה אחרת וגם דגם מיני ששומר על רוב היכולות של האח הגדול - סוני כנראה לא תהפוך ליצרנית הסמארטפונים הכי מצליחה בתחום לפתע, אך גם לא מציגה שום רמזים על תכנון לוותר על הסגנון הבלתי רגיל שמלווה אותה מתחילת הדרךלכתבה
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
- 2 followers
-
-
אשמח להמלצה על סמארטפון לאמי בת ה- 75. עד עכשיו היה לה נקסוס 5. מחפשת טלפון ידידותי למשתמש ואמין. השימושים הם ווטסאפ, אינטרנט, קצת מצלמה וכמובן שיחות. הוצאה באזור ה-1000 ש"ח. על מה ללכת? שיאומי? גלקסי? אשמח להמלצה על דגמים ספציפיים. תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
היי לצערי בטעות הפלתי חזק את ה XIAOMI MI 9 PRO שלי בחדר כושר והוא נפל ולא נדלק. בחנויות הציעו לי להחליף מסך ב 600 - 650 שקל. שווה להשקיע על המכשיר הזה כזה סכום? או שהיום הוא כבר מיושן. לשימושים הבסיסים שלי בטלפון הוא הספיק השאלה אם עדיף לקחת את ה600 שקל ולהשקיע במכשיר חדש אני אקבל יותר תמורה? תודה
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
ככל שעוברות השנים יש ציפיה שכמות זיכרון הRAM יעלה ובמקום לעלות אני רואה הרבה מכשירים מכל מיני חברות למיניהם שמוצאים מכשירים עם 4GB במקום לעלות ליותר מ 6 או לפחות להשאיר על 6. אני מדבר על סמסונגים, שיאומים וכו'. כמעט ולא ראיתי אף אחד מדבר על זה שגלאקסי 21S לא יותר טוב מה S20 כמעט בכלום ויש פרמטרים שהוא פחות טוב ממנו. מה הולך כאן?
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
זמן קצר אחרי כניסתו הרשמית של המותג הסיני הגדול לשוק המקומי - אנחנו מקבלים השקה רשמית לדגם ה-Find X3 Pro המתקדם בעל העיצוב הייחודילכתבה
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
- 2 followers
-
-
מכשיר הדגל הבא מבית הענקית הטאיוואנית מבטיח להיות גדול בביצועים אבל קטן במימדיו - ויהיה לו גם אחר שישמור על המצלמה המתהפכתלכתבה
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
- 1 follower
-
-
המותג הסיני הפורח ממשיך להרחיב את ההיצע המקומי שלו בשוק הביניים עם דגם מעניין שעולה פחות מקודמו הישירלכתבה
-
- 1 תגובה
- 461 צפיות
- 1 follower
-
-
מהם תדרי LTE המתאימים בארץ לסמארטפון סיני 4G: FDD-LTE: B1/3/5/7, TDD-LTE:38/39/40/41 xiamoi mi5s plus האם התדרים תומכים בארץ
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, אני מעוניין לרכוש טאבלט (מעוניין לחבר במקביל מקלדת, השאלה אם ללכת על טאבלט שמגיע ביחד עם מקלדת או לרכוש מקלדת בנפרד והאם זה יהיה פחות יציב), אני מעוניין במסך מגע וגם במקלדת, לכן ירדתי מאופציית מחשב נייד. אני מעוניין לגלוש באינטרנט, לצפות ביוטיוב, וגם לצפות בתכנים באיכות של 1080P בצורה חלקה לגמרי ללא שום תקלות. בגדול אלו הן הדרישות שלי, כמובן שאני רוצה שאוכל לפתוח מספר תוכנות במקביל ללא תקלות. אני פשוט לא מבין את העניין של המעבדים, יש טאבלטים של סמסונג עם מעבדים של סמסונג שהם דומי למעבדים של הסמארטפונים עם מעבדי EYNOX. ויש מעבדים של אינטל עם מעבדים של X5, מעבדי Z למיניהם, וכמובן המעבדים של ה-I3 ומעלה שהם כבר ברמה הגבוהה יותר. ה…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
לפני כחצי שנה קניתי Vernee Thor. מה שלא שמתי לב זה שאין לו מצפן (מגנטומטר), פשוט בדיחה. כעת גם איכות ה-GPS מידרדרת, הוא בקושי מבין איפה אני על הכביש בנהיגה, חוסר דיוק של כמה וכמה מטרים. הורדתי אפליצקיות פופולריות לאיפוס GPS, אין שיפור. יש לכם עצה? האם זה מקרה של You get what you pay for וזהו?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
מדליף סיני שופך אור על הדגמים הבאים של מפתחת השבבים, לשוק הביניים ולשוק העליון לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
הסדרה החדשה של קלארקסון, האמונד ומיי שעלתה לאוויר בשירות הוידאו של אמאזון זוכה לשיתוף פעולה חביב מצד Waze לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
כל ההנחות לרגל הבלאק פריידי והסייבר מאנדיי השאירו אתכם איכשהו עם טעם של עוד? יש פתרון גם לזה לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, עד אתמול השתמשתי בLG G3 שפתאום שבק, אז אני צריך לחפש מכשיר חדש. אחרי מחקר קצר החלטתי שאני רוצה טלפון עם SNAPDRAGON 820/821 והגעתי לשתי אפשרויות הראשונה מכשיר פרימיום של SAMSUNG S7 או S7 EDGE כרגע נמכר בארץ ממגוון יבואנים, היבואן הרשמי נותן הנחה של 500 שקל אם משלמים באמריקן אקספרס אבל לו יש אחריות רק לשנה במחיר דומה אפשר לקבל אחריות לשנתיים ע"י מובייל ישראל שלא שמעתי עליהם או גופים אחרים שלא שמעתי עליהם. השניה לקנות מכשיר של XIAOMI דגם MI5 לתת דגמיו השונים בחיסכון של 1000 פלוס שקל או לקבל הרבה יותר תמורת אותו מחיר, קיים בהרבה גרסאות בכמה רשתות, החסרון העיקרי ששמתי לב אליו הוא רזולוצית המסך הנמוכה יחסית. כמו כן…
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
השחקנית הסינית מתכננת לעבות משמעותית את היצע משפחת מכשירי ה-Miix שלה בעתיד הקרוב לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
השחקנית הסינית החליטה ללכת בעקבותיה של שיאומי וליצור 'סמארטפון בוטיק' משלה לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
- 2 followers
-
-
האם אפליקציית שיתוף התמונות והסרטונים הפופולרית תהיה זו שתביא את המציאות הרבודה על הקהל הרחב? לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
חברתי מקבלת מהעבודה טלפון חדש, ויש לה אחת מארבע אופציות: iPhone 7, iPhone7+, Galaxy S7, Galaxy S7 Edge. הפלוס וה-edge גדולים מדי עבורה ולכן לא רלוונטיים. אז נשאר לבחור בין Galaxy S7 ו-iPhone 7. היא מקבלת את המכשיר מהעבודה ככה שהמחיר אינו שיקול. עד עכשיו היו לה רק מכשירי אנדרואיד (המכשיר הנוכחי הוא נקסוס 5, ולפני כן היה לה motorola defy). באופן אישי אני מעדיף את הגלקסי כי אני מעדיף אנדרואיד על פני אייפון (ובעיקר אני לא אוהב את המגבלות שאפל שמים לנו), אבל זו כאמור דעתי האישית. הדברים הכי חשובים עבורה הם כנראה הסוללה והמצלמה. אז מה דעתכם? מי מהשניים עדיף?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
ברשותי טאבלט נקסוס 7 2012. המכשיר עם אנדרואיד 4.4 קיטקט והוא ממש זוחל - אני חושב שזה בגלל שיש לו רק 1GB של ראם. זה יעזור במשהו אם אני אעשה לו Hard Reset כלומר החזרה להגדרות המפעל? אני פשוט לא רוצה לעשות את זה סתם ככה כי אחר כך אני אצטרך כמובן להתקין מחדש את כל האפליקציות, ואני לא רוצה לפרמט אותו ואז לגלות שאין שום שיפור. תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
מה קורה כשמנסים לשלב בין עולם הטכנולוגיה ועולם האופנה והאקססוריז במוצר אחד? התשובה היא אוזניות ה-Fuse האלחוטיות החדשות לכתבה
-
- 1 תגובה
- 920 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חברים:) אני זקוק להמלצה לטאבלט עד 1500שח שאפשר לקנות בארץ עם מסך בגודל של לפחות 10 אינץ' היעוד של הטאבלט הוא בעיקר כתיבה של טקסט,אינטרנט וסרטים. הטבלט הזה הוא בשביל בחור מבוגר אז אם יש טאבלטים יעודיים לאנשים מבוגרים עם פיצ'רים כלשהם השמח להמלצות
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
מסמכים מארגון התקינה האמריקאי אישרו כי מפתחת השבבים תכננה לשלב את החומרה של קונסולת ה-Shield הסלונית שלה גם בגירסה ניידת מעודכנת, אבל יתכן מאוד שהמיזם הזה לא יבשיל למוצר מעשי לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-
-
מה קורה, בת דודה שלי רוצה מכשיר של סוני. מה היא יכולה לקנות? אני יודע שהm5 מכשיר לא טוב, נראה טוב אבל לא מסתדר עם המדיהטק ויש לו איטיות רבה ונתקע המון אבל איך הe5 או איך סדרת ה x? יש להם עוד מכשירים עם בעיות חוץ מה M5.?
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
מה ההבדל בין מכשיר LG G3 Beat למכשיר LG G3-16GB? תודה,
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
- 2 followers
-
-