גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,770 דיונים בפורום זה
-
טוב, נפלה לידי האופציה לקנות ככל הנראה אנדרואיד חדש שיחליף את הNEXUS 1 שלי קרוב משפחה וחבר קרוב (חוקי מרפי, לא מישהו אחד אלא שני אנשים במקביל) מגיעים בקרוב לארץ וחשבתי לנצל את ההזדמנות המחשבה הראשונה כמובן היא הסמסונג גלקסי S, שעד כמה שאני מבין נמכר שם באזור ה600~$ אחרי זה התחלתי לחשוב גם על קרובי המשפחה שלו שנמכרים ב100$ פחות אני גם מוכן לשקול אופציות אחרות אם אתם מכירים אני גם אודה לכם אם תוכלו לכוון אותי לחנות טובה במקרה היותר טוב אפילו חנות פיזית שנמצאת בשיקגו או קליבלנד
-
- 4 תגובות
- 956 צפיות
-
-
רציתי את המיילסטון אבל אמא שלי לא רוצה לקנות לי אותו בגלל שחייבים לקנות אותו רק בחנות פרטית ויש אותו רק ברשת בסלקום ואנחנו נמצאים ברשת פלאפון אני אולי ילך על הבלאקברי אבל לא יודע זה לא היה ממש בדרישות שלי מהטלפון באשכול הקודם שלי פה בפורום: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=472700.0 צריך עזרה
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני טס לתקופה של חצי שנה לדרום אמריקה וצריך נגן אמ פי 3 טוב. אני לא אוהב את אפל ויש לי סלידה לא קטנה מהם אבל אני לא מוצא מוצר אחר שעומד בדרישות שלי. הדרישות עם: WI FI ותמיכה בסקייפ. אפשרות לצפיה בתכני וידיאו. מוזיקה מוזיקה מוזיקה באיכות טובה ותמיכה בהרבה פורמטים. גודל לא מסיבי מדי. ונפח גדול. האייפוד טאץ' דור 4 בגירסת 64GB הוא היחיד שעומד כרגע בדרישותיי ובנוסף מגיע עם מצלמה וידיאו+סטילס באיכות וידיאו של עד 720P, מדובר בבונוס גדול מבחינתי. הדבר היחיד שמפריע בפוד הוא חוסר תמיכה בפורמטים חופשיים כמו פלאק וdivx ואיכות מוזיקה לא מהשורה הראשונה. האם יש מכשיר נוסף שעומד בדרישותי
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום, יש מוצר שאני מעוניין לרכוש דרך חנות המשווקת מוצרים דרך אתר alibaba שם החנות: http://www.bycfmarket.com/ מישהו מכיר את החנות ויכול להגיד לי אם הם מוכרים מוצרים מקוריים? או אם הם מספיק אמינים? בתודהמראש לכל העוזרים.
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מעונין לקנות ומחכה שיגיע לאורנג'/סלקום/פלאפון רק בשביל שהמחיר ירד קצת בחנויות הפרטיות..
-
- 16 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי כרגע מכשיר MOTOROLA W375, כבר כ-3 שנים. אני במסלול עסקי (לא חשוב הפרטים). בכל אופן הציעו לי מכשיר SAMSUNG C3053. ראיתי באתר האינטרנט של סלקום (אני לקוח שלהם), את המכשיר NOKIA 7020 FOLD. שנראה דומה לפחות במחיר, אבל נראה יותר טוב מבחינת פוקציות המכשיר. מתוך הנחה שאין הבדל מבחינת המחיר, ואני יכול לקחת אותו. למישהו יש ניסיון עם המכשיר הזה? מישהו מכיר אותו? אני לא רוצה מכשיר דור 3/3.5, כי במכשירים האלה צריך להתחייב לחבילת גלישה של לפחות 39 ש"ח. אני לא מעוניין בזה. יש המלצות אחרות על מכשירים אחרים (רק דור 2)? אם יש מכשירים כאלה שתומכים גם ב-WIFI, שהם לא דור 3/3.5, אני אשמח. תודה רבה מראש ושנה טובה, dr70
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, כבר יותר משבוע שאני מנסה להתקין עברית במכשיר ללא הצלחה גדולה. יש ברשת עשרות מדריכים וזה בדיוק מה שמסרבל את העניין. כל מדריך פועל בשיטה שונה ומסובכת מהשניה ובנוסף הם כבר לא מעודכנים. מישהו יכול להפנות אותי למדריך מעודכן ופשוט שפותר את כל הבעיות העברית במכשיר אחת ולתמיד? אם הייתי יודע שהמכשיר דורש התעסקות כל כך עמוקה עם הדברים הללו אני חושש שהייתי מוותר על הקנייה הזאת. מנק' המבט שלי זה נראה לי עסק מסובך וחסר תמיכה מן היסוד. חג שמח ושנה טובה לכולם!
-
- 1 תגובה
- 3.2k צפיות
-
-
שלום לכולם חג שמח ושנה טובה! אני רוצה לקנות כמה דברים מהמרקט באנדרואיד ויש לי ויזה נטען. מה אני עושה? כשאני מגיע ל-google checkout אז הוא מבקש ממני פרטי משלם, כתובת, וכו' וכו' ויש לי רק את המספר של הויזה, תוקף ו-CVC. אין פרטי משלם כי זה ויזה נטען ואני לא יודע מה לרשום שם בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי היום התחלתי להתעניין ב- gps ואם כבר קונים אז למה שלא יהיה משהו קצת יותר שימושי אולי כמו tablet כמו http://www.pandawill.com/X10-MID-Tablet-PC-7-Inch-WIFI-Ebook-Office-1080P-GPS-H-264-2GB-Camera-HDMI_p36006.html לדוגמה. עם הסוג הזה אפשר גם לגלוש , לראות סרטים לקרוא מסמכים ולשמוע מוזיקה (אהה ויש גם gps..). יש למישהו ניסיון עם המוצרים הסיניים האלו סטייל DX? הספציפי ששמתי נראה לא רע (על פניו לפחות לא רע או שחבל על הכסף?) רק בלי בלוטוס'. הבלוטוס לטובת שימוש כדיבורית ברכב ולכן לא חובה אבל ממש נחמד. (גם מקום ל SIM היה נחמד אבל אני מניח שזה כבר לבקש יותר מידי). אשמח לתגובות והמלצות היות ואין לי ממש ניסיון בנושא.
-
- 0 תגובות
- 881 צפיות
-
-
אני אמור להגיע ל הונג קונג בעוד כחודשיים חשבתי לקפוץ על המציאה ולקנות סלולרי חדש. אני מחפש smartphone כמובן סיגנון ה IPHONE ואולי את ה IPHONE עצמו אבל תאמת שאני לא בקיע בכלל בטלפונים החדשים שיוצאים. אשמח לקבל כמה המלצות לטלפונים בסיגנון של ה IPHONE והאם למישהו יש ניסיון בכלל של קניית טלפון מ HONG KONG ? תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 931 צפיות
-
-
יש לי את המכשיר ( Cowon iaudio q5w) והבנתי שיש לו GPS מובנה. יש אפשרות להשתמש בו בארץ ( אם כן, מאיפה אפשר להוריד מפות) תודה
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
שלום לכולם, עשיתי טעות מצערת ולחצתי על הכפתור RESTORE דרך ה-ITUNES ומחקתי את כל 55 הג'יגה שהיו לי באייפוד.. יש אפשרות לשחזר את זה? ואם כן אז איך?? תודה!!!
-
- 0 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום חברי הפורום היום הצבתי למכירה את הנוקיה N93I שלי עם כל האביזרים שקניתי לו ביד-2. אני רוצה לקנות במקומו טלפון חדש. שימושי בטלפון יהיו משחקים (כבדים כמו PS1), צילום, גלישה וזהו בעיקרון. על הטלפון להיות בעל מסך מגע, ואם יש מקלדת זה בונוס מבחינתי ,גם זמן סוללה ארוך הוא בונוס לא רע. את הטלפון החדש שלי אני אקנה מיד-2 בתקציב שנע בין 1300-1600 ש"ח. בינתיים מצאתי 2 מכשירים שעונים על דרישותיי, הMilestone והn900. שניהם יש מעבדים שאפשר לעשות להם OC ל1Ghz. לשניהם יש מקלדות נפרדות ומסך מגע גדול. לנוקיה יש בנוסף לכך מצלמה קדמית ומערכת Maemo. למוטורולה יש אחריות מסלקום (בה אני נמצא כרגע) ומערכת אנדרואיד. אני יכול להשיג את שניהם בסביבות ה1500 ש"ח, מי עדיף מביניהם? מי ירי…
-
- 22 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
אחרי שראיתי את הסקירה של הלג'נד המעוברת של סלקום, קיבלתי את הרושם שהמכשיר הזה הוא דווקא לא כלכך רע. כשעשיתי השוואת נתונים טכניים בינו ובין ה-Desire, המסקנות שהבנתי הן: = לשניהם יש אותם פיצ'רים בסיסיים. GPS, רדיו FM, קישוריות WIFI וכו' + לדיזייר יש מסך גדול יותר (3.7 לעומת 3.2) וברזולוציה גבוהה יותר - הדיזייר יותר גדול פיזית, ויותר כבד מהלג'נד - לדיזייר יש אומנם סוללה חזקה יותר אבל זמן הסוללה המוצהר שלו פחות טוב מעבר לזה, יש הבדלים נוספים שפספסתי? מלבד נושא הרזולוציה של המסך, הלג'נד נראה כמו אחלה מכשיר. אני לא מתכוון לשחק על הטלפון שלי DOOM 3 במסך 4 אינץ' כמו איזה ילד מסכן, ואני לא מתכוון להרוס לעצמי את העיניים ולראות סדרה/סרט על מסך כזה.. המכשיר ישמש בעיקר לגלישה …
-
- 75 תגובות
- 14.2k צפיות
-
-
אהלן, הגיע הזמן לשדרג את הK800I הוותיק שלי. אני יכול להיכנס לתוכנית חיילים בסלקום, ככה שהמכשיר הוא בחינם. איזה המלצות למכשירים יש לכם דרך סלקום? מה אני צריך/רוצה מהפלאפון? מסך מגע, רצוי מולטיטאץ' טוב. מצלמה טובה. זמן בטריה ארוך. אינטרנט טוב(גם בWIFI גם ברגיל) GPS. בינתיים חשבתי על הMILESTONE של מוטורולה, איך הוא? אריאל
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש לקנות כרטיס הרחבה 32gb לסלולרי ואני לא מבין איזה class מינימלי כדאי לי וראיתי שההבדלים במחירים בין הסוגים השונים די קריטיים... מישהו יודע (בוודאות) איזה קלאס כדאי לקנות ומאיזה קלאס זה סתם בזבוז של כסף לסלולרי?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן לכל אוהבי הסלולר... ביום חמישי האחרון 2.9.2010 קניתי לי HTC LEGEND חדש מסלקום. לאחר מחקרים רבים הבנתי שזה אחד המכשירים בטובים ולאחר מספר ימים הבנתי שהמכשיר באמת מעולה ועולה בכמה וכמה רמות על מכשרים אחרים. ברצוני לשתף אתכם קצת בחוויה וכמובן לענות על שאלות. למי שעדיין לא מכיר את המכשיר לינק לסקירה בעברית: http://www.youtube.com/gadgetytv לינק לאתר היצרן: http://www.htc.com/www/product/legend/overview.html כמה דברים שלמדתי בינתיים: א. המסך שלו פשוט מדהים! AMOLED capacitive touch screen with pinch-to-zoom capability.רואים מצויין והוא מרגיש מאוד איכותי, כמו כן הוא עובד על טכנולוגיה מקבילה ל IPHONE ולכן ניתן לעבוד עליו רק במגע. ב. הממשק שלו באמת מצויין! זהו המכש…
-
- 11 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות אותו לפי המלצות פה ואולי 87584395374 ביקורות ביוטיוב ובאינטרנט בכלל אבל יש משהו שמדאיג אותי כרגע אני בכיתה ט' ואני לא רוצה להישמע גזען חס וחלילה כן אבל הילדים האתיופים כל הזמן גונבים דברים עכשיו אי אפשר להימנע מזה אתם יודעים אם הטלפון בתיק ואנחנו בשיעור ספורט למשל התיק שלי לא עליי בזמן שאני רץ זו סתם דוגמא כן ורציתי לדעת אם יש איזה אפשרות להפוך את הטלפון לGPS שכזה כמו שיש אפליקציות מיוחדות לאייפון שהופכות אותו למין מכשיר מעקב שכזה ואז אפשר לראות איפה המכשיר נמצא בכל זמן שהוא בעולם דרך המחשב דרך תוכנה שמתחברת למכשיר כביכול יש את זה לאייפון אני יודע אבל האם יש את זה גם למיילסטון במיוחד כי איבדתי כבר כמה טלפונים בחיים שלי אני מאוד רוצה להבטיח שהטלפון הזה לא …
-
- 42 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
אהלן אני מחפש המלצה לאוזניית בלטות' שתתמוך בשני מכשירים בו זמנית רצוי שיהיה לה גם צג שמראה מי מתקשר תודה רבה!
-
- 9 תגובות
- 984 צפיות
-
-
אשמח לדעתכם, כמו כן אשמח לפירוט
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי את המחשב כף יד - MIP P350 אני מעוניין לשדרג את גרסת ה - WINDOWS MOBILE עליו ל- 6.5 איך מבצעים זאת ? האם זה בכלל אפשרי ? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
קניתי MP5 של Melody ושמתי לב שהגעתי הבייתה שהחיבור היחיד הוא למחשב, ז"א שהוא נטען דרך המחשב, איך אני אמור להטעין אותו אם אני בצבא בחדר רק עם חשמל? :\ יש למישהו מושג? אני נורא מתבאס על עצמי עכשיו.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
דרישות! המכשיר צריך להריץ SKYPE מצלמה טובה! עם אוטופוקוס WIFI תקציב שלי הוא עד 350$ אני קונה בחו"ל המחירים פה(אוקראינה) 230-5530דולר X-6 נוקיה 310 דולר חשבתי ללכת על אחר המכשירים האלה.... מוזיקה בכלל לא מעניית אותי.... הX-6 שוווה את ההשקעה או ש5530 יספיק? איך הסמסונג הזה Samsung Jet S8000 Rose Black או SE SonyEricsson U10 Aino blac 320 דולר -390 דולר U5i Vivaz Cosmic Black הסוני ה2 יוצא קצת מהתקציב אבל זה הגבול אם ממש שווה תודה...........
-
- 22 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
תקציב עד 2000 ש"ח- עבור מכשיר חדש. הדרישות : שישמעו אותה טוב ושהיא שם תשמע טוב את הצד השני , שהרמקול יהיה חזק בשביל שישמעו טוב כאשר מתקשרים ( אין דרישה לרמקול חזק בשביל לשמוע מוסיקה). אלו בעצם הן הדרישות . כמובן שכמה שהמצלמה תהיה באיכות טובה יותר זה יהיה בונוס- אבל לא משחק תפקיד כ"כ. לגבי הטאצ'- זו אפשרות, אבל יש מכשיר בתקציב הזה שמגיע עם טאצ' טוב? ( לא אייפון דור שלוש משומש.) תודה.
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם מחפש המלצה למכשיר כף יש GPS .. חשוב שיהיה אמין ועם מסך גדול .... מה אתם מציעים איזה מכשיר היום נחשב למכשיר אמין איכותי טוב ?.... :
-
- 2 תגובות
- 663 צפיות
-