גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,770 דיונים בפורום זה
-
בעיקרון עדיף במקסיקו כי שם אני אהיה במשך שבועיים. בספרד אני אהיה רק במדריד ליום אחד(טיסת CONNECTION) לא משנה לי אם נעול או לא. כמה שיותר זול. אפילו יד שנייה. ללא חוזה. יש מקומות שאתם ממליצים לקנות מהם שם? תודה מאש
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ה-WM7 ממש בפתח, מכשירים מתחילים לצוץ וסקירה נרחבת על המערכת עצמה ניתן למצוא כאן : http://www.gsmarena.com/windows_phone_7-review-521.php האם אתם רואים אותה כאופציה למערכת הסלולארית הבאה שלכם ?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איפה מוכרים את האייפון 4 במחיר הזול ביותר? כולל חו"ל ומה המחיר בארה"ב? תודה.
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היה כאן בפורום קישור לחנות מומלצת בלונדון למכשיר HTC ואני לא מוצא את הקישור. מישהו יכול לכוון אותי לאתר של החנות בבקשה.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים, אני מחפש לקנות אייפון 4g בהונג קונג. אשמח אם תוכלו לתת לי לינק לחנות בהונג קונג שמשווקת iphone 4g ומה עלות המכשיר. בתודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 910 צפיות
-
-
שלום חברים אני רוצה לקנות אייפד או משהו בסגנון ורציתי לשאול, עם אני קונה את האינטרנט של אחת החברות הסלולריות כמו נטסטיק יש אפשרות לחבר את הנטסטיק אליו? או להכניס לו כרטיס סים כדי להתחבר לאינטרנט?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שקונה מיבואנים רשמיים בלבד ,באיזור קריית אונו\פתח תקווה\גני תקווה\יהוד בלבד. עם דגש גדול מאוד על אמינה.("קצת" יודע מה הולך בחנויות הפרטיות.) תודה.
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, קודם כל מה אתם אומרים בכלל על הגירסא Droid של מוטרלה? האם אפשר לסמוך על מוטרלה בעניין הזה, כי רוב הפעמיים מוטרלה די איכזבה אותי בפלאפונים שלה. איך המסך המגע של שניהם? מהי מהירות המעבד? האם הפלאפון עובד חלק או שהוא נתקע לפעמיים? ומה ההבדל בעצם בין מילסטון ל- Droid? מאיפה אני יכול למצוא מפרט טכני של המכשירים הנ"ל? תודה רבה, וסליחה על כל השאלות החופרות...
-
- 19 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
ואני אומר - נחמד מאוד - כל הכבוד - וכו'...אבל איפה הגלקסי כמכשיר סלולרי?!!? בכל מקרה ה-TAB יהיה זמין מה-13 לחודש באתר של סלקום מה-17 לחודש בכל שאר נקודות המכירה.מעניין מה יהיה היקף המכירות מקור: http://news.pocket.co.il/content/viewnews.pl?id=EklyFZFyAlwfKhsUVV&tmpl=pkt7&style=pkt7
-
- 21 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שמעתי איפשהו שמשהו שמקוטלג כengineering sample מקבל פטור ממע"מ וממכס. מישהו יודע אם יש אמת בדבר?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם מישהו מכיר גאדג'ט שכזה, שבאמצעותו אפשר להפוך את הלפטופ גם לטלפון סלולרי?
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הנה לינק לעמוד המכשיר: http://shop.orange.co.uk/mobile-phones/San-Francisco-from-Orange-in-grey מחיפושים הבנתי ש: 1. המכשיר נקרא גם ZTE BLADE ומיוצר בהתאם ע"י איזו חברה סינית. 2. ניתן לבטל את הנעילה של המכשיר לORANGE UK כך שהוא יעבוד גם בORANGE ISRAEL. 3. שאפשרי להתקין לו עברית. 4. שהוא מגיע עם גרסאת ANDROID 2.1 5. תדר המעבד 600MHZ. למה בכלל המכשיר הזה? כי הכל כולל הכל זה יוצא כ660 ש"ח עבור טלפון עם צג 3.5" ברזולוציה גבוהה, כולל WIFI וGPS, מסך CAPACITIVE, ולפי המוכרים פה שלא מבינים הרבה מהחיים שלהם, צפוי לצאת למכשיר עדכון ל2.2. למה לא? כי לא שמעתי על ZTE בחיים שלי. כי אני לא יודע כמה המדריכים לגבי עברית ופתיחה של המכשיר (לא מדובר במשהו לא חוקי גם החברה עצמה עושה את זה פה …
-
- 13 תגובות
- 3k צפיות
-
-
מבקש המלצות מאנשים שיצא להם כבר להזמין.
-
- 0 תגובות
- 794 צפיות
-
-
אז כמו כל מתכנת שמקבל iPhone הייתי חייב לנסות ליצור app. לקח לי זמן להתרגל למאק ול-IDE הלא כל כך נוח של אפל, אבל הצלחתי לכל אתר שמכבד את עצמו יש אפליקציה משלו לאייפון, אז חשבתי שיהיה נחמד אם גם ל HWzone יהיה. כרגע, האפליקציה די פשוטה והיא מאפשרת לראות את כל הכתבות,ביקורות והמדריכים מהאתר בצורה נוחה ומותאמת לאייפון. בנוסף ניתן לעיין במאגר המפרטים המומלצים שנמצא באתר. אז הנה לפניכם כמה סקרינשוטים: התוכנה נבדקה על ה-3GS גרסא 4.0.1 שלי ועל 3GS גרסא 3.0 של אחי. כרגע ניתן להוריד את התוכנה מ-Cydia בלבד (על מנת להעלות לאפסטור יש לשלם לאפל 99$, דבר שאני אשמח לעשות בהמשך אחרי שאני "אשתפשף" טיפה יותר בתכנות לאייפון). פשוט חפשו HWzone בסידיה והורידו יש לי עוד הרבה ר…
-
- 29 תגובות
- 9.5k צפיות
-
-
היי, יש לי Nokia 5800 וגירסת מערכת הפעלה (סימביאן) היתה מיושנת 30.0.0.xxx ראיתי באתר של נוקיה שיש גירסה עדכנית יותר 51.0.006 . הורדתי את התוכנה Nokia Ovi Suite וניסיתי לעדכן דרכה... התוכנה הורידה את העידכון למחשב אבל במהלך ההתקנה זה רשם לי שכבל ה USB מנותק (הוא היה מחובר) הוצאתי אותו הכנסתי שוב, זה המשיך להתקין ואז שוב לא זיהה את הטלפון, ככה כמה פעמים, ואז ראיתי לוגו אחר של נוקיה אל המסך, התוכנה רשמה שההתקנה הצליחה וטלפון עושה ריסטרט. הוא נכבה לי, אבל לא נדלק. חיקיתי איזה 10 דקות... ניתקתי אותו מה USB, הוצאתי סוללה חיברתי חזרה, ניסיתי להדליק והוא פשוט לא נדלק... יש רטט כזה בהתחלה שהוא מנסה להידלק אבל לא נדלק. כשאני מחבר אותו ב USB ומנסה להדליק אז המחשב משמיע צליל של מכשי…
-
- 11 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
לסלולרי שלי התקלקלו המגעים של המטען, דבר מה שהופך את הטענתו לתהליך בלתי אפשרי.. איפה אתם ממליצים לי לתקן אותו ? מדובר בדראק של lg תודה מראש govner
-
- 0 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שלום חצי שנה בערך אחרי שהMEIZU M6 התקלקל לי, החלטתי שאני זקוק לMP3 חדש. עשיתי קצת קריאה באינטרנט ובפורום. אני יודע שרובכם ממליצים פה על הCOWON D2. אך יש בו כמה דברים שמרתיעים אותי. ראשית, הMP3 צריך לדעת להקליט באיכות סבירה לפחות (שניתן יהיה להקליט שיחות), ואני לא מעוניין לחבר לו מיקרופון חיצוני. קראתי שלD2 יש בעיה שמה שהוא מקליט נוסף לו צליל בטון מאוד גבוה שמפריע לשמיעה. שנית, לפי מה שהבנתי הממשק של הD2 מסורבל ובתוספת זה שהוא מסך מגע הממשק בעייתי עוד יותר. אני לא מדובר על עקומת הלמידה שלו אלא כמה נוח לעשות פעולות. בכל מקרה, אני אהבתי את הMEIZU (על כל הבאגים שלו), ולכן אני לא בהכרח מחפש משהו דומה אבל כן משהו שלפחות יעמוד בסטנדרטים שלו (כמובן שעם שיפורים, בכל זאת עברו שנתי…
-
- 2 תגובות
- 781 צפיות
-
-
החלטתי להתחדש בסלולרי חדש, אני מכיר מישהו שחוזר בקרוב מארה"ב והוא יקנה לי את המכשיר. התקציב שלי הוא עד 1400 ש"ח וחשבתי על ה HTC WILDEFIRE אבל מסתבר שהוא לא נמכר שם בכלל... מה המכשיר שמומלץ לקנות בטווח מחירים הזה ושאפשר להשיג משם? מה שחשוב לי זה מסך מגע ועדיף שיהיה אנדרואיד, ישמש בעיקר לגלישה ברשת חוץ משיחות.
-
- 3 תגובות
- 744 צפיות
-
-
מישהו יכול להצביע על ההבדלים בין המכשירים, מה נחשב ליותר טוב, האם ההבדלים משמעותיים. אח שלי כרגע נמצא בארה"ב והוא מצא את הויברנט, ולא את הi9000, האם עדיף להמשיך לחפש את הi9000, או שהויברנט באותה רמה?
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני נוטה לכיוון של HTC Desire HD, אך מה שמפריע לי (תגובות בבקשה, אולי אני סתם נתפס לקטנות..) זה שהמסך העצום אינו Amoled, וצפיתי בהרבה סרטונים ב youtube ומתברר שאיכות השמע בהקלטת וידאו על הפנים. חוץ מזה הוא מושלם. אם למישהו יש הצעה אחרת, אשמח לדעת. כאמור ללא הגבלת תקציב
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ביקורת די מפורטת מהאתר mobile-review.com והשוואה בין NOKIA N8 לשאר המצלמפונים החזקים בשוק. שורה תחתונה, המצלמה של ה-N8 היא הטובה ביותר שהיתה לנוקיה אבל הם עדיין לא ברמה של החברות האחרות. המצלמה של ה-N8 ניתן לומר מציגה במצבים מסויימים תמונות פחות טובות מפלאפונים של 5-8 מגה פיקסל. על מקרה זה נאמר: הגודל(העדשה) לא קובע. http://www.mobile-review.com/review/nokia-n8-camera-en.shtml
-
- 16 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי דיבורית בלוטות' שקיבלתי מ Orange - היום אני כבר לא לקוח שלהם ולכן אני לא יכול לקבל בשבילה שירות. הדיבורית עבדה בסדר גמור עד שהיום היא פשוט נתקעה - גם כשהרכב מכובה והמפתח לא בסויטצ' הנורות שלה דולקות והיא לא מתחברת לטלפון בשום מצב. מישהו יודע מה אפשר לעשות במצב כזה? או לפחות מה הדגם של הדיבורית שנותנים באורנג' (הסטנדרטית שלהם עם פאנל קטן של 4 כפתורים)? תודה
-
- 0 תגובות
- 672 צפיות
-
-
2 המכשירים חדשים ומעודכנים לגירסה החדשה 51. באחד המכשירים כמות זיכרון הטלפון הפנוי היא 60 מגה. במכשיר השני רק 22 מגה. בשניהם מותקנים אותן אפליקציות. שניהם היו בהתחלה 60 מגה ויום אחד שמתי לב שאחד ירד ל- 22 מגה. מה יכולה להיות הסיבה?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אחרי הרבה יותר מידי זמן, החלטתי לשדרג. כדי למנוע מעצמי בושות, אני אוותר על ציון המכשיר הנוכחי. נסתפק בזה שהוא כ"כ ישן שאין לו סים ולדרישות: מסך גדול. אני אסתדר עם כל דבר עד 4-4.5". יש לי יד גדולה, ואין לי בעיה להסתובב עם מכשיר גדול בכיס כל עוד הוא לא עבה. איכותי! אני אראה וידאו על המכשיר. מעבד חזק. הרבה זכרון. מצלמה - לא חובב צילום גדול. לא רואה את עצמי מצלם יותר מידי. וגם כשכבר אצלם, אני לא אשב עם זכוכית מגדלת ליד המסך כדי לחפש פגמים באיכות החומר המצולם. במילים אחרות, לא פקטור, אבל שתהיה מצלמה קדמית - רוצה. לא אכפת לי עד כמה זה לא שימושי מקלדת פיזית - לא צריך. נוח לי מספיק עם המקלדות on screen. שיהיה נגן מדיה טוב מבחינת איכות שמע. אני יושב הרבה עם אוזניות (די ט…
-
- 3 תגובות
- 935 צפיות
-
-
אני מעוניין לנקות את המכשיר שלי. איך אפשר למחוק כל מה שיש בתוכו, להשמיד את מערכת ההפעלה שלו ולהתקין גירסא חדשה יותר? הודרה NOKIA PC SUITE ולא הצלחתי דרך זה לעדכן גירסא. זה שלח אותי לOVI SUITE שעכשיו אני ינסה אותו. המחשב זיהה את זיכרון הפלאפון, אבל נותן לי גישה רק לכמה תיקיות (גלרייה: סירטונים, תמונות.. ) ולא נותן לי למחוק את הכל. הגדרתי גם שיצג קבצים מוסתרים אבל זה לא שינה משהו. עריכה: יש בפלאפון שמחברים עם הUSB מצב שנקרא "אחסון נתונים" הבעיה אי שזה לא נותן לי ללחוץ עליו.
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-