גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש תוכנת GPS לישראל, אבל שעובדת offline - כלומר שהמפות נמצאות על המכשיר, ולא דורשות חבילת Data כמו ב-Google Maps למשל. תודה
-
- 0 תגובות
- 940 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם יש אפשרות לחבר כמה אפליקציות מוכנות לאפליקציה אחד .. הסבר : נגיד יש אפליקציה x ,אפליקציה y . אני רוצה ששתי האפליקציות ידלקו בו זמנית בחלון אפליקציה שאני יצור והמעבר בינהם יהיה ע"י לשוניות x ,y. ולחיצת לשונית x נפתח חלון x ..כנל לגבי השניה .. האם זה חוקי לשלב שני אפליקציות שכבר קימות בשוק לאחד שאני יצור .. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
חברים... הביזיון של סמסונג ישראל עולה רמה, מבקש טובה יש לי בעיה עם הנוט 2 שלי... וסמסונג ישראל (שהם לא סמסונג) דחפו לי תגובה שפשוט העלתה לי את הסעיף. מה שכתבתי להם בעמוד בפייסבוק התגובה זה כבר מעליב את האינטליגנציה הבסיסית שלי... "חומרה מיוחדת" יותר גרוע, אם לסמסונג אין דרך ללמוד אודות ה"חומרה המיוחדת" שלהם, אז למי יש? בקיצור... רעש!!! אני סומך עליכם... תגובות נורמליות, לא צעקות... הם נטו מנסים להעליב את ההיגיון הפשוט https://www.facebook.com/Samsung.Israel/posts/10152224567374057
-
- 67 תגובות
- 14k צפיות
-
-
אחרי שסמארטפונים עם מסכי 6 אינץ׳ הפכו לפתע לנורמה חדשה, סדרת הפאבלטים הפופולרית של היצרנית הסינית עשויה לזנק קדימה עם תצוגה בגודל 7 אינץ׳ לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-
-
רוצים לדעת איך תיראה התחרות לשבבי הביניים החדשים מבית קוואלקום? התשובה בפנים לכתבה
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
- 1 follower
-
-
בדומה לשאלון של ייעוץ לרכישת מחשב, אני חושב שכדאי לעשות גם שאלון לרכישת סמארטפון שיכלול שאלות כמו גודל מועדף, סוג מסך, אם יש שימושים מיוחדים ולא סטנדרטיים, כמובן תקציב וכו'..
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
עברתי על חמשת הדפים האחרונים בפורום, יש כמה הודעות שנראו רלוונטיות אבל מה לעשות שאבא שלי רוצה רק צדפה או סליידר? לא צריך דור שלישי, לא צריך אינטרנט, לא צריך מסך מגע, לא צריך מצלמה טובה, לא צריך mp3. רק טלפון אמין, עמיד, עם כפתורים גדולים ופונט גדול (בכ"ז הוא כבר פנסיונר), הפעלה פשוטה בעברית, צלצול חזק, רטט משמעותי ותמיכה בדיבורית bluetooth, זה הכל. עדיף נוקיה, כי זה מה שיש לו כרגע, ואם יש המלצה לחנות שאפשר לנסות בה את המכשיר לפני הקניה - נהדר, כי מכרה שלנו קנתה שבוע שעבר נוקיה כזה "על עיוור" והצלצול בקושי נשמע והרטט בלתי מורגש. אז יש המלצות?
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
הי חברים. גיליתי שניתן לרכוש לאייפון X ביטוח לשנתיים שנקרא AppleCare+. הביטוח מכסה גם דברים כגון שבירת מסך (עד פעמיים ובהשתתפות עצמית של 29$). מה דעתכם? שווה את ההשקעה? https://www.apple.com/support/products/iphone.html
-
- 1 תגובה
- 873 צפיות
- 2 followers
-
-
אנדרואיד עקפה את המערכת הפופולרית ביותר בארה"ב בגזרת הסמארטפונים ובכך הפכה לנמכרת ביותר. [move][glow=yellow,2,300]מקורות:[/glow][/move] http://www.gottabemobile.com/wp-content/uploads/comScore-U.S.-mobile-market-shares-Jan1.jpg http://www.zdnet.com/blog/mobile-news/android-on-top-in-the-us-microsoft-in-decline/1288?tag=mantle_skin;content http://blog.seattlepi.com/microsoft/2011/03/07/windows-phone-7-not-reversing-microsofts-mobile-slide/
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
השאלה בכותרת. ספציפית, במכשירים K800,N73 וE65 תודה
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ואם כן, יש למישהו חנות מומלצת?
-
- 2 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שלום, אני יודע שפרטנר הולכים לשווק בקרוב מכשירים מבוססי אנדרואיד. ראיתי שהם משווקים סמסונג גלקסי בסוף החודש. שמעתי שהם גם ישווקו את מכשיר ה-HTC magic. האם זה נכון? יש לכם מושג מתי הוא אמור להיות משווק? האם ישנם עוד מכשירים מבוססי אנדרואיד שהולכים להיות משווקים בקרוב באורנג'? תודה,
-
- 2 תגובות
- 904 צפיות
-
-
מישו יודע איך ניתן לעשות את זה? האם יש חבילות חינמיות \ בתשלום שמאפשרות לבצע שיחות? האם אני צריך שרת במיוחד בשביל זה או שאני משתמש בשרת אחר כלשהוא? איך זה עובד? תודה!
-
- 2 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
דגם משוכלל במיוחד של הסמארטפון המשתלם נמצא בדרכו אל החנויות לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רב, קניתי לפני כשנתיים מחשב כף יד מסוג Palm Zire 71 עם העברי של כלנית. לפני כחודשיים הייתי צריך לפרמט את הפאלם אך שכחתי לגבות את העברית וכעת אין לימה לעשות ללא העברית. מצאתי קישור שהתאים לעברית שהייתי צריך ואכן היא פעלה וראיתי עברית והכל היה בסדר הבעייה היא שלאחר תקופת השימוש בעברית זו, פג הזמן בו ניתן להשתמש ושוב חזרתי לממשק האנגלית. מי שמכיר קישור לעברית של כלנית (לא תקופת נסיון Trial) המלא,אשמח לקבל קישור, או מי שברשותו פאלם זייר 71 כלומר מאותו סוג שיש לי אשמח לקבל את הקבצים האחראיים לעברית (הקובץ המרכזי נקרא Hebrew) לאימייל rjjb7@walla.co.il. בתודה רבה מראש, רועי. עריכה: מי שמוצא עברית של הראל (חברה המתחרה של כלנית בכל מה שנוגע לעברית של פאלם) , אשמח לקבל את העבר…
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי חבר'ה, יש לי את האיפון הראשון שיצא, המהדורה הזאת שלא היית לאף ערס שלא כמו היום... בכול מקרה היות והוא כל כך עתיק לא עדכנתי את הגרסה שלו כבר קרוב לשנתיים וכמו כן לא גיבתי שום דבר, אני מפחד לחבר אותו לאיטונס שלא ישאב לי את הנשמה האחרונה שלו. הייתי רוצה לשאול כיצד אני יכול לגבות את אנשי הקשר, לקובץ שאני יוכל להעביר אותו בבו היום לגלקסי 2 המיועד בעבר הצלחתי לעשות גיבוייים דרך יאהו וגוגל קונטקס אבל אני לא יודע אם עדיין אפשר לעשות את זה איתו. תודה
-
- 2 תגובות
- 814 צפיות
-
-
המכשירים החכמים החדשים מבית גוגל ינסו לחטוף את כתר ביצועי הצילום בעוד מספר שבועות - הפעם עם מערך צילום ראשי משולש במראה המזכיר את דגמיה החדשים של אפל לכתבה
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
- 1 follower
-
-
קיבלתי את ה המכשיר היום מארה"ב , ממה שקראתי עליו בארץ ובעולם הוא מכשיר מעולה , משהו מכיר אותו ויודע על בעיות שיש לו ?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי... אני מנסה ליצור תקשורת בין שרת שיושב ב PC לבין קליינט באנדרואיד. המצב כרגע שיש לי את השרת ב PC וגם את הקליינט ב PC ואני מנסה להעביר את הקליינט לאנדרואיד אך ללא הצלחה... משום מה אני לא מצליח לפתוח סוקט כמו שצריך מול השרת... כשהקליינט ב PC הסוקט נפתח בלי בעיה... ניסיתי כל מיני דברים שמצאתי באינטרנט אך לא ממש הצלחתי... try { socket = new Socket(serverIp,7000); tv.setText("I'm at " + socket.getLocalAddress() + ":" + socket.getLocalPort()); inputStream = new DataInputStream(socket.getInputStream()); outputStream = new PrintStream(socket.getOutputStream()); userInput = new DataInputStream(System.in); isConnected = true; …
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה להחליף את התוכנה שיש לי בGPS שהוא מדגם MIO 220 כבר שבועות שאנחנו מתייעצים עם אנשים לכן אני פונה לקהל הרחב ב HW מי שיכול למצוא דרך כלשהי להחליף את מערכת ה\GPS שלו מוזמן לשתף אותנו תודה ולילה טוב
-
- 3 תגובות
- 907 צפיות
-
-
http://www.celadonlab.com/ זה האתר שלהם. מישהו שמע עליהם? הייתי היום במשווק מורשה של אורנג' בפ"ת, הוא אמר לי שאם אני קונה ממנו מכשיר, הם אלו שמתקנים, והאחריות למכשיר היא מהם. אפשר קצת פרטים?
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני רוצה לעשות מעבר לאנדרואיד, היות והנוקיה שלי כרגע ברגעיו האחרונים.. אני מתלבט בין 3 הדגמים הנ"ל מאחר והם קומפקטיים, ליותר מדי חברים שלי יש אנדרואידים שלא נכנסים לכיס\תיק\מזוודה, וזהו נתון שאינני יכול לסבול. אני יודע שהויתור בגודל מתורגם למעבד חלש יותר (600-800MHZ) אבל לי זה מתאים מאחר ואינני משתמש 'כבד', אלא אחד שכמעט ולא משחק בטלפון ולא משתמש במולטיטאסקינג בצורה מוגזמת. השימושים העיקריים הם: טלפון נורמלי (בראש ובראשונה! זה עדיין מכשיר לביצוע שיחות...) אינטרנט (מייל, פייסבוק) אפליקציות מוזיקה מצלמה בנוסף, לאחרונה גיליתי אתר בריטי בשם CLOVE המציע מכשירים במחירים נוחים - אשמח אם מישהו שמכיר יתייחס לאמינות האתר. אשמח לקבל המלצות, דעות בעד\נגד וכד'. תודה
-
- 17 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום רב אני רוצה לקנות פלאפון חדש וצריך קצת עזרה... כרגע יש לי 6680 וכמו שאני מאמין שיודעים פה ברגע שהרגשת סימביאן אי אפשר בלי אז חייב שיהיה בו סימביאן מצלמה כמה שיותר טובה חריץ הרחבה וכל הסטנדרט (אם אפשר גם WIFI אבל לא חובה) ושהגודל יהיה נורמלי כמובן, ה6680 למי שמכיר לא פלאפון קטן בכלל לא הייתי רוצה לחרוג מהמידות שלו (בטיפה זה לא נורא) התקציב נניח שהוא לא מוגבל (אני קונה בחו"ל אז תציעו חופשי גם דברים שלא משווקים בארץ) יש הצעות?
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
צריך איכות שמע כמה שיותר טובה, אפשרות לניגון קליפים - לא צריך להיות איכות גבוהה, אבל שתהיה האפשרות נפח של לפחת 16 ג'יגה תקציב - 1000 ש"ח תודה מראש - איל
-
- 21 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אוקי, לאחר הרבה לבטים והתלבטויות החלטתי ללכת על מערכת הפעלה של וינדואוס. יש לי אנדרואיד בטלפון ואני מעדיף את הטאבלט/מחשב למשהו שיותר לעבוד איתו. אני די נעול על הדגם T100 שיש לו מעבד 4 ליבות 2370 ומעבד SSD והוא גם מחשב נייד לכל דבר וגם טאבלט (מקלדת עצמאית שמתחברת אליו) אני רק מתלבט לגבי המסך כי הבנתי שזה לא מסך מה שנקרא פול היץ די FHD האם יש טאלבט של אסוס בעלת אותם הנתונים (שנראים לי מעולים אבל אשמח כמובן לחוות דעתכם) ושיש לו גם מסך FHD? תודה רבה הנה המפרט המלא: מפרט מלא: תצוגה 10.1” HD silm wide view רזולוציה 1366X768 מעבד Intel Atom Bay Trail-T Z3740 quad core זיכרון 2GB DDR3 דיסק קשיח 32GB SSD כרטיס גרפי Intel HD 5000 חיישנים G-sensor Ambient…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-