עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by za-david,

האם ל S3 יש בעיות קליטה?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  2. Started by menihen16,

שלום לכולם (: יש לי מכשיר Nokia N97. אני מאוד רוצה לפרוץ אותו ולהתקין סקין עם אפקטים מיוחדים. רציתי לדעת אם מישהו עשה כבר פריצה כזו ושם אפקטים, זה מאט את המכשיר בצורה משמעותית, או שאפשר לחיות עם זה ? מהי רמת הסיכון שאני לוקח בפריצה כזו ? רציתי לדעת איך אני פורץ אותו, ואם יש מישהו שמוכן לעזור לי בזה, ניסיתי בכל מיני מדריכים למינייהם, כל המדריכים ברשת שווים לזבל ! תודה לעוזרים, מני חן.

• 13 תגובות
    • 3.8k צפיות
  3. רוצים לקבל לעצמכם את פאר הטכנולוגיה של היצרנית הסינית? כעת אתם יכולים לעשות זאת לכתבה

4. ברוכים הבאים לפורום פיתוח אפליקציות! מפתחי אפליקציות שעושים את צעדיהם הראשונים ב-Android מוזמנים להשתמש במדריך פיתוח האפליקציות שנכתב כאן באתר: http://hwzone.co.il/tech/guides/android_guide בהצלחה!

• 0 תגובות
    • 10.6k צפיות
  5. Started by RAND25,

מעונין לעדכן את הנקסוס 5 שלי למרשמלו 7.1 אנני מכיר את כל הנושא אם מישהו יכול להדריך אותי כיצד לעשות נכון וטוב

6. יש לי בעיה בסמסונג טאצ'ויז F480. כל פעם שאני מצלם תמונות, ובא להעביר אחרי זה למחשב (בדרך כלל יום יומיים) אני שם לב שהתמונה נחלקת ל2 חלקים (לא בהכרח שווים) ומה שקורה זה שתמיד החלק התחתון זז ימינה (כמו שווארמה) כך שבחלק השמאלי אני מקבל את הסוף של החלק הימני או לפעמים אני מקבל בחלק הזה קטע אפור. הבעיה נפוצה? יש דרך לתקן אותה? הבעיה בפון או בכ.זיכרון? יש דרך לתקן את הבעיה? ויש דרך לתקן את התמונות? ניסיתי עם "צייר" אבל אי אפשר, צריך משהו מקצועי יותר.

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. היי, יש לי ברשת הביתית שרת web עם סרטים, באופן כזה שכל מי שיש לו מחשב ברשת הביתית יכול לראות סרטים מהשרת. אני רוצה שיהיה אפשר לראות את הסרטים מטאבלט. לכן אני מחפש אפליקציה (נגן סרטים) לטאבלט שיודע גם להציג כתוביות ושיודע גם לקרוא תוכן מהרשת. שימו לב, דרך הדפדפן אני יכול להזרים את הסרט, אבל לא יכול להוסיף את הכתוביות. אשמח להמלצה לנגן מתאים תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. Started by avihy_1989,

שלום לכולם. המכשיר המדובר sgs3 16gb white rom : firefds v15 odin version after full wipe מהיום התחילו לי 2 תקלות ממש מוזרות: 1. מידי פעם (בערך כל כמה שעות) הmicrosd עושה לי unmout&mount והוא מתריע שהיה שגיאה. לפעמים הבעיה יותר חמורה שהוא לא מצליח לעשות לו mount הדגם של הכרטיס זה : sandisk mobile ultra 200x micro sdhc uhs-i 32gb class 10 עשיתי חיפוש בגוגל ראיתי תוצאות ב xda והרבה מדברים שמה שלאחר זמן מה זה קורה להם ניסיתי לעשות לו פורמט ל fat32 אך הפרמוט נכשל משום מה ניסיתי גם מלא וגם מהיר הכרטיס נרכש ב6/11/12 מ ksp בראשון לציון יש לי אחריות לכל החיים על הכרטיס אפשרי להחליף אולי לחברה אחרת ? מישהו נתקל בזה ויודע מה לעשות? 2. מהיום התחילה לי עוד בעיה שקור…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  9. תצורת הפומית מסרבת להיעלם מהשטח גם ב-2017, ומבצעת קאמבק במסגרת דגם יוקרתי טרי לכתבה

10. כן כותרת מדברת על עצמה, למה לאזזל טאבלט עם מודם 3G נופל בהגדרה של סלולרי?, יש לי בן דוד ששבוע הבה נוסע לאילת, תכננתי על NEXUS 7 3G, חישבתי הכל ונראה ש KSP לא ממש מרוויחה עליו הרבה, לפי : http://shoparound.co.il/tax_calc.php, אבל קודם כל למה באמת הוא נחשב טלפון סלולרי? VIBER לדוגמה כן יכול לעבוד על גבי רשת 3G אבל השימוש ב DATA,זה כלל לא שיחה קולית רגילה, יש איזה דיון על זה? איזה הפרדה בעתיד? זוכר לי איזה סיפור אם סאני תקשורת והתיקרות ומכס, אתם ממליצים לקנות אותו ב1500? או לחקות להכרזה שהעולי תהיה בחודש הזה? חבר נוסף יהיה באילת ביוני, אבל האם עד אז עוד יהיה ניתן להשיג אותו? יש לי כבר תחנת עגינה מקורית בשבילו, נרתיק איכותי מעור בדרך, לדעתכם המחיר ירד מתחת ל1500? ואם כן, לכמ…

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. Started by EviLeader,

שלום לכולם, אני מתכוון לשדרג לפלאפון חדש יום ראשון זה. יש ברשותי Lg u8120i שאינני יכול לסבול עוד, פשוט מכשיר חרא שלקחו עליו הרבה כסף. עכשיו, יש מצבע חדש בחברת אורנג' לכבוד הקיץ: http://img133.imageshack.us/img133/4141/25693201ok9.jpg המבצע הוא רק על אחד המכשירים המוזכרים, K800i. אישית, לא פגשתי מעולם את הk800i וקיבלתי רק שמועות רעות עליו. אומנם המפרט הטכני עליו טוב (מצלמת 3.2 ועוד..) הג'ויסטיק קטן ולא נוח לשימוש, מצלמת הוידאו גרועה לחלוטין והספק הרמקולים לא מספק. אולם שוב, מחיר זול יותר בעקבות המבצע. עכשיו, יש מבצע אחר על הN73me: http://www.orange.co.il/catalog/ (כנסו לn73 music edition) אתה משלם 78 ש"ח לחודש, אני אישית משלם 74 על פי הבנתי (אני מחזיר את הLG), אם אני מדבר …

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. שלום, אני מעוניין במכשיר טלפון סלולארי עם איכות המצלמה הכי גבוה לסרטונים, צילומים ב1080P. ו.. אני לא כל כך מבין במצלמות אבל אני רוצה את הכי איכותי בשביל שלא אצטרך לקחת את המצלמה שלי לכל מקום. במילא אני מתכנן להחליף מכשיר בקרוב.. הצעות?

• 16 תגובות
    • 2.9k צפיות
  13. Started by manganga7,

שלום. אני חדש בקטע של הפאלפונים ואני רוצה להתחיל להבין את הקטע הזה יותר טוב (מה לעשות היום הפאלפונים נימצאים בכל מקום) אני זקוק לביקורת של ה-v3x. אני חדש ולא מבין בתחום אז יש לי כמה שאלות בנושא ואשמח אם מישהוא יענה לי עליהם. השאלות שלי הן: 1-מהו הפאלפון כיום שנחשב להכי משתלם ביחס העלות והביצועים שהוא מספק.? 2-יש קטע שאני לא מבין והוא איך זה שיש את אותו מכשיר (לדוגמה ה-v3x) בכמה רשתות (לדוגמה בסלקום ובמוטרולה).? 3-מי בדיוק מייצר את הפאלפון עמצו. החברת שרואים בפרסומות (סלקום וכו) או שיש יצרן אחר ? 4-אילו פרמטרים קובעים את טיב איכותו של הפאלפון (אני יודע שהמצלמה, הנגן שבו ועוד).? תודה מראש על הטירחה . (אם יש עוד דברים בסיסיים שמומלץ לדעת לפני שהולכים לקנות פלאפון אני…

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. כרטיס הזיכרון שלי במכשיר הנייד שלי היה מוצפן שלחתי אותו לתיקון . , כנראה שהחליפו שם משהו שהכרטיס כבר לא מזה את ההצפנה . אשמח לעזרה...

• 1 תגובה
    • 4k צפיות
  15. אהלן. אני מתכנן לקנות PPC בקרוב[ מאוד מאוד בקרוב], למעשה כבר יש לי אחד בראש, הIPAQ RX5940 של HP.. הוא בול באיזור המחיר שלי, שמעתי שיש לו אחלה GPS וWIFI מובנים, ולמעשה כל מה שאני צריך.... הצרכים הכלליים שלי הם WIFI שיכול לעמוד בשימוש רב. GPS מדוייק ושאין לו הרבה לאג בזמן שהוא נותן לי הכוונות, זמן הדלקה פחות מפריע לי. BT, אם אפשר IR [למרות שיש לי פחות צורך בזה] ... ו..זהו בעצם, שיהיה עמיד ועם בטריה כמה שיותר ארוכה. ברמת העיקרון הIPAQ ענה לי על כל הדרישות עד כמה שאני יודע, אבל אני אשמח לדעות עליו או על מחשבי כיס מקבילים אחרים. תודה ויום טוב.

• 3 תגובות
    • 765 צפיות
  16. היי, אני מפתח איזושהיא אפליקציה לאנדרואיד ויש לי בעיה די מרכזית. חלק חשוב באפליקציה שלי היא קבלה של פקודות קוליות, ולפיהן להפעיל פונקציות מסוימות. הרעיון שלי הוא בעיקרון להשתמש בפונקציה שנפוצה בהרבה פלאפונים והיא פקודות קוליות. לדוגמה כשמקליטים בעבור איש קשר מסוים את השם שלו, ואז כשאומרים לפלפאון את השם הזה, הוא יודע להתקשר לאותו הבנאדם. ניסיתי למצוא את ה- API לדבר הזה באנדרואיד, וכל מה שמצאתי זה Voice Recognition APIs כדוגמת Google Voice. Google Voice ממש לא מתאים לי כי הוא לא זמין בארץ, הוא Way over the top מבחינת היכולות כי הוא ממש Speech to Text ודורש גישה לאינטרנט, וכו וכו... כל מה שאני צריך זה את הזיהוי הקולי הפשוט והישן, שמקליטים קול, ואז משווים פקודה קולית …

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. היי, כבר זמן מה שאני רוצה לקנות Desire S. יש לי העדפה כלכלית לקניה בארץ, משיקולי מס. יש לי העדפה צרכנית לקניה בחו"ל, משיקולי אמינות של חנויות בארץ :-X עד אתמול המחיר בארץ היה מופרז, כ-3,400 ש"ח. אתמול בלילה, חנות אחת (קינג פון) הורידה את המחיר ל-2,500 ש"ח. הבוקר, נראה ששאר החנויות מתחילות ליישר קו. (במאמר מוסגר: עכשיו כשאני מסתכל שוב, קינג פון הורידו עוד את המחיר - 1,839 ש"ח!) התקשרתי לאחת מהחנויות שהורידו הבוקר את המחיר ל-2500, בשם ELINE, כדי לברר אם יש את המכשיר במלאי בסניף שקרוב אליי (חיפה), ומסתבר שיש. אז אני רוצה ללכת היום לקנות אותו. מעבר לכך שאני אעמוד על זה שיגיע איתו כרטיס הזיכרון המקורי של 8GB, אני לא רוצה חלילה לקבל מכשיר שעבר התעללות תוכנתית. כל מיני צריבות ק…

• 112 תגובות
    • 12.5k צפיות
  18. לצד ה-855 זכינו להצצה גם לדגם ה-Snapdragon 8cx, אשר מבהיר כי השאיפה לגרום לחלונות 10 לפעול באופן מיטבי בהתבסס על ארכיטקטורת ה-ARM עדיין חיה ובועטת לכתבה

19. אני מסתכל על כל מיני דגמים ולמרות שזה לא קבוע אני רואה שהרבה טלפונים יותר קטנים יש להם יותר קרינה מאשר לטלפונים דומים נגיד ביכולות פחות או יותר, אבל גדולים יותר. זה הגיוני או שזה סתם מקרי במכשירים שראיתי?

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  20. אני רוצה לקנות Samsung Galaxy SM-T585 ואיתי שיש הבדל של 100 ש"ח בערך בין מכשיר שבא עם מטען מקורי למשכיר שבא עם מטען "תומך". החנות שמוכרת מכשיר עם מטען "תומך" נמצאת רחוק ויש אחריות שנה על ידי "גט סל" החנות שמוכרת עם מטען מקורי נצאת קרוב ונותנת אחריות על ידיה (Go Mobile) אבל היא יקרה ב-100 ש"ח. תודה.

• 0 תגובות
    • 893 צפיות
  21. מישהו מכיר את החנות הזו? או התנסה בקנייה משם בעבר? מוכרים שם תגלקסי S ב1700 ש"ח כבר,מחיר אטרקטיבי לכל הדיעות.. ראיתי שכתוב שם שהמכשירים באים ממפעילים באירופה,האם זה לא יכול לעשות בעיות בשימוש פה בארץ? תודה לעונים!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by omrij,

יעלה בין 599 ל-1,499 שקל והתחייבות של 18 חודשים לחבילות דקות/sms/data בסכומים של 200-300 ש"ח (150 sms ו 200 דקות) מכירי מכשיר "ברזל" יהיו 4,000 ו5,000 ש"ח לגירסאות ה16 וה32 ג'יגה בהתאמה. http://www.themarker.com/tmc/article.jhtml?ElementId=nh20091001_1442112

• 0 תגובות
    • 776 צפיות
  23. Started by xxdragonxx,

כשאני מוריד משחק אז בשביל להעביר אותו אני צריך להשתמש בתוכנה שבאה עם הפלאפון של נוקיה. והשאלה שלי היא האם זה עולה כסף שמעבירים את המשחק בעזרת התוכנה הזאת? כי זה כותב מתחבר וכל מיני דברים כאלה..

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. MIO זאת החברה הכי טובה של GPS?

• 1 תגובה
    • 778 צפיות
  25. המכשיר החכם המוביל מבית Oppo מככב בביקורת - ובמקביל קובע סטנדרט חדש לזמני טעינה מהירים בסוללות גדולות לכתבה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.