עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. דגם N7000 קראתי קצת חומר ברשת ואני לא היחיד עם הבעיה בגדול הכרטיס רשת שלו מזה רשתות ובגלל שיש לי סיסמה רק לרשת שלי אז רק לזה אני מנסה ליתחבר וזה לא מצליח לפי מה שהבנתי צריך לעשות משהו בראוטר אבל לא יודע מה בתודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  2. קניתי HTC ONE S ויש בו מלא תוכנות מובנות של TMOBILE ושאר זבל,איך אני נפטר מהם ? ניסיתי לעשות UNINSTALL והם עדיין מופיעות ויש כאלה שהן אופציה למחוק בכלל.

• 18 תגובות
    • 3.1k צפיות
  3. Started by TheFly,

יש לי galaxy s2 שנקנה בארהב ואני רוצה לעדכן בו את מערכת ההפעלה ל ICS. כשאני בודק עדכונים דרך ההגדרות בטלפון זה מראה שאין עדכונים. בKIES שמותקן במחשב שלי מופיעה ההודעה הבאה כשהטלפון מחובר למחשב: New firmware is available. Upgrade your device to enhance its capabilities. Current firmware version : PDA:KI4 / PHONE:KI1 / CSC:KH1 (DBT) Latest firmware version : PDA:LP7 / PHONE:LPS / CSC:LP5 (DBT) השאלה שלי היא מה זה העדכון הזה? איך אפשר לדעת פרטים על הגרסא הזאת? בחיפוש בגוגל של פרטי הגירסא החדשה מתקבלות תוצאות בגרמנית בעיקר ולכן אני חושש להתקין אותה בלי לברר עוד פרטים... עוד שאלה: אם אני מתקין גרסא חדשה ואחרי זה מתחרט, יש אפשרות לעשות ROLL BACK איכשהוא לגרסא הקודמת? תודה ר…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. השאלה בכותרת. שמתי לב שיש 2 סוגים של המכשיר הנ"ל, אחד מהם יותר חזק מהשני (בשביל מה?) מעבד ה SNAPDRAGGON יותר חזק מה TEGRA 3 שאפשר לומר "מושמץ" בכל מקום כמעט למרות שהוא בסדר גמור והמכשיר עצמו - נראה מדהים מכל כיוון. אתמול היתי בחנות ועל הקשקש עצרתי מלשלם 2900 ש"ח על המכשיר הנ"ל (TEGRA). המוכר אמר לי שיש גרסה חזקה יותר ושווה הצצה, אמרתי נשאל לפני אם מישהו מכיר. מי ששם לב פתחתי כמה שרשורים על קניית מכשיר ואפילו הזמנתי SAMSUNG NOTE, אבל אז העדפתי לבטל ולהמתין ל ONE X, כמעט קניתי אותו ופתאום צץ לו ה XL. אז עכשיו אחת ולתמיד, XL או X? אגב, לגבי סמסונג S3 - לא בא לי על המכשיר הנ"ל, הן בגלל המחיר והן בגלל שנמאס לי לחכות, והכי חשוב, HTC בד"כ יותר איכותיים מאשר הבנייה הפלסטיק…

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. שלום, אני מעוניין לרכוש סמארטפון פשוט בעיקר בשביל לגלוש באינטרנט ולשמוע מוזיקה בנסיעות לעבודה אני גם שוקל להזמין דרך EBAY התקציב +/- 1000 ש"ח. אשמח לשמוע המלצות תודה !

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by malcolmx9,

*פורסם קודם בתפוז. אני אתחיל ואומר שאני מנוי עם חברת הוט לאינטרנט המהיר (ספק+תשתית) ואני נורא מרוצה, גם מהשירות וגם מהאיכות. כשאני משווה את הוטנט לבזק בינלאומי, הראשונה עוקפת בגדול וזולה בחצי מחיר/ ותשתית הוט לעומת בזק, לפחות באזור שלי, היא ללא תקלות ואיכות מעולה, לעומת בזק שעדיין לא התקינו בכלל תשתית בבנייה החדשה בגלל תהליכים ביוקרטיים! אחרי ההילול הזה להוט, מבחינתי בתחום הסלולר הם כישלון מוחלט בשירות! כן חברה חדשה, נכון אלפי ניודים בזמן קצר, כן ציפיתי לשבועיים אפילו עד שהניוד יושלם 100%,אבל זה לא תירוץ בשום פנים ואופן ליחס שזכיתי אליו היום במרכז השירות! הזמנתי שני סימים דרך השרל"ק ביום ראשון, אמרו שיגיע עד רביעי, ונתתי להם עוד יום ליתר ביטחון. נסעתי היום, ואחרי שלקחתי מ…

• 15 תגובות
    • 3.1k צפיות
  7. מה השיקולים שעלי לעשות כדי להחליט אם לקנות Note או S3? אל תגיבו "note יותר טוב..." או "s3 יותר טוב..." כי אין דבר כזה יותר טוב. אני מחפש נקודות להשוואה מקיפה על פי צרכים + חסרונות + יתרונות, אני רוצה לקבל קווי השוואה כדי להחליט מה יהיה לי הכי טוב. בעקרון אני התלהבתי בהתחלה מה note מאוד בגלל הגודל של המסך, זה מבחינתי יתרון גדול כי יותר כיף ונוח לגלוש לדעתי על מסך גדול + לשחק משחקים + לראות סרטים / סדרות / סרטונים בגדול זה הרבה יותר כיף. אני פחות אוהב פיצ'רים ו"שטויות" למיניהן, גם המראה והממשק פחות חשובים. אני רוצה בעיקר שיהיה לי נוח לשחק, נוח לגלוש, נוח לראות סרטים / סדרות / סרטונים, נוח להתכתב, ונוח לעבוד עם אפליקציות. כמובן שגם חשוב המעבד בשביל משחקים כבדים (שכמובן S3 ל…

• 4 תגובות
    • 3k צפיות
  8. Started by omerz90,

שלום, לפני מספר שבועות הזמנתי מנורת לד עם 12 צבעים, שלט וכו.. היום בבוקר(6/6/12) הלכתי להביא אותה מהדואר, הגעתי הביתה חיברתי אותה היא עבדה מצוין, באתי להוציא אותה כדי להחזיר את המנורה הישנה(עד שיגיע לי מתאם מבית מנורה אחת לשתי בתי מנורה) והיא יצאה לי רק חצי מנורה והחצי השני שלה היה בתוך הבית מנורה, הוצאתי אותו משם, חיברתי בחזרה את שתי החלקים של המנורה, חיברתי שוב לבית מנורה והמנורה כבר לא עובדת, יש בתוך המנורה כמה כבלים כנראה שצריך לחבר את הכבלים בין המנורה לחלק השני כדי שזה יעבוד, ואין לי מושג בזה אני די גרוע באלקטרוניקה. הנה כמה תמונות להמחשה: http://img15.imageshack.us/img15/8454/19814803.jpg http://img843.imageshack.us/img843/4475/85254655.jpg http://img252.imageshack…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  9. שלום. הפכתי את הרשת ולא מצאתי פתרון לבעיה הזאת שמסתבר שהיא דיי נפוצה. המכשיר לא מצליח להתחבר לשום רשת סלולרית, ניסיתי רומים שונים (CM7, DARKY, ICS) ניסיתי לעדכן מודמים ב CM7, כלום לא עוזר. ה IMEI שלי לא נמחק והוא זהה למדבקה. מישהו נתקל בזה ומצא פתרון? תודה מראש.

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. Started by SEangel,

שלום. כרגע אני והורי בסלקום. אני אנייד את עצמי ואת האייפון שלי (לדעתי לא תהיה בעיה לנייד אותו). הורי גם רוצים לעבור. הבעיה שלהם מכשירי דור 2. מהמכשירים הפשוטים, הבנתי שהנוקיה C2-01 הוא מכשיר ראוי. הבעיה היא שמחירו הוא כ400 שקל. יש מכשירים זולים יותר שיתאימו?

• 22 תגובות
    • 5.8k צפיות
  11. Started by Moon-Mage,

כמו שנכתב בכותרת, דרוש נגן המתאים לשחיה (ז"א עמיד לחלוטין למים, כולל אוזניות מתאימות), האם קיימת חיה כזאת? האם למישהו יש ניסיון עם נגן כזה וכמה תענוג כזה יעלה?

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. Started by xytkhi,

היי ברצוני לדעת אם וכיצד ניתן לחסום אינטרנט שעולה כסף, [ לא WI-FI ] דרך המכשיר או באמצעות תוכנה מסויימת שניתן להוריד. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by jackhammer,

לא יודע אם זה המקום הנכון אז מצטער מראש אם לא יש לי אייפד 3 64 גיגה 4G עשיתי לו JAILBREAK עם אבסינט אני מנסה עכשיו לשחזר אותו חזרה להגדרות יצרן אבל אני לא מצליח שאני מנסה למחוק אותו בלי אייטונס הוא פשוט נשאר במצב של חושב ולא קורה כלום (השארתי אותו ככה יותר מ12 שעות) אני מנסה לבצע RESTORE דרך אייטונס אבל הוא נותן לי שגיאה 1600 ניסיתי להוריד את הקובץ של 5.1.1 ולבצע SHIFT+RESTORE ולתת לו ידנית את הקובץ עדיין אותו דבר אני רוצה להסיר את ה JAILBREAK אבל הדרך היחידה שמצאתי זה רק דרך אייטונס מישהו מכיר שיטה אחרת תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. טאבלטים הם מחשבים ניידים לכל דבר. העובדה שהמקלדת שלהם היא וירטואלית ולא מכנית לא משנה את העובדה הזו. לכן הייתי מצפה שטאבלטים יהיו בפורום מחשבים ניידים. אז מה ההגיון שהם יהיו כאן?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by spitzi,

היי, כשאני מגיע הביתה, אני שם את הסלולרי איפהשהוא, שוכח ממנו ולא שומע שיחות נכנסות. האם יש מכשיר דמוי טלפון קווי שאני יכול לחבר לו (אלחוטית/בלוטות') את הסלולרי כך שיצלצל כשנכנסת שיחה ? כזה שאפשר לחבר לו שלוחות (אלחוטיות) לחדרים אחרים בבית. אני מנוי אורנג' ושאלתי אותם אם הם מציעים קו ביתי שיצלצל יחד עם הסלולרי, אמרו שאין. תודה.

• 16 תגובות
    • 8.6k צפיות
  16. לפי מה שהבנתי זו רשת פלסטינית. איזור ת"א. (שי, אל תרצח אותי אם זה לא מתאים, פשוט תעביר לכללי). ;D

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. על רקע תקלות הניוד הרבות והקושי בהשגת מוקדי השירות של גולן טלקום ו-HOT מובייל, זה היה רק עניין של זמן עד שתוגשנה התביעות היצוגיות הראשונות כנגד שתי החברות. את דעתי על הנושא כתבתי כאן - http://www.netcheif.com/blog/?p=2293. מעניין לשמוע מה דעתכם.

• 33 תגובות
    • 7.2k צפיות
  18. אני לא מבין כלום בנושא; מישהו יכול ליעץ בבקשה? התייר ישהה 3 שבועות עם המכשיר הפרטי שלו. הוא מעוניין לרכוש מאחד המפעילים הישראליים חבילה סלולרית שכוללת הרבה שעות אינטרנט...

• 7 תגובות
    • 2.7k צפיות
  19. הSGS2 שלי נורא אוהב את הסוללה החלופית של אנקר שקניתי לו. מישהו יודע אם יש סיכון בעדכון הקושחה כשהסוללה החלופית בשימוש? אני זוכר בערך מימי נוקיה העליזים שעדכון עם סוללה חלופית היה גורם לנזק או לא עובר כראוי... יש ממש לחשש? תודה רבה, בז'נגלו

• 3 תגובות
    • 871 צפיות
  20. אולי שאלה טפשית, אבל רציתי לוודא - האנדרואיד שלי מתריע בפני חיובים גבוהים אפשריים אם אני מאפשר "נדידה", אבל למיטב ידיעתי זה נכון רק בחו"ל, לא? תודה.

• 45 תגובות
    • 12.9k צפיות
  21. שלום, אני מחפש אפליקציה טובה (אין בעיה שתהיה בתשלום), של תוכנת המסרים של גוגל (GOOGLE TALK) עבור מערכת ההפעלה ISO (איפון ואיפד) מצאתי כמה אבל תוכנות לא משאירות אותי מחובר ברגע שיצאתי מהאפלקציה (שזה דבר שחשוב שכל הזמן היה מחובר), ולא נותנות לי את האפשרות של Push. אם משהוא מכיר ויש לו המלצה, אשמח לשמוע בברכה, עמיר

• 1 תגובה
    • 910 צפיות
  22. חשבתי לקנות בטופ סלולר בהוד השרון אבל אז ראיתי כל מיני תגובות של אנשים בזאפ שטוענים למטענים מזויפים ובכללי בעיות בשרות אני מחפש לקנות גלקסי ניוט ולא רוצה חנויות שפותחות את הקופסא ועושות קומבינות יש הרבה חנויות שמוכרות סביב ה2700 שקל אבל אין לי מושג מי מוכרת אותו סגור עם יש לכם חנות מומלצת זה יעזור מאוד

• 0 תגובות
    • 988 צפיות
  23. יש אימולטור שיכול להפעיל אפליקציות לאיפון\איפאד על המחשב?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by yarin153,

אני מעוניין לסיים את העסקה עם פלאפון ולעבור לאחת החברות הללו שמעתי שהוט מובייל אומנם לא כותבים באתר אבל אני חייב לדבר 500 דק' כדי לקבל את החבילה של ה89 שקל האם זה נכון ? אם כן האם הדבר דומה גם אצל גולן טלקום ?? למרות שאני ישאל את הסוכנת בטלפון אני מעדיף לשאול גם צרכנים במידה וינסו "לערבב" אותי חח תודה על העזרה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  25. Started by yuvalm2,

אני מחפש לקנות מכשיר שיאפשר לי להשתמש בסלולרי לטובת הטלפון הביתי. ביתר פירוט, אני חושב על מכשיר שאחבר אליו את הסלולרי שלי / את כרטיס הסים שלי, ויתחבר לשקע הטלפון בבית שלי, ויאפשר לכל הטלפונים בבית שלי לקבל ולהוציא שיחות דרך ה-SIM. אני חושב (לא בטוח עדיין) שמכשיר כזה נקרא gsm gateway. מישהו משתמש בדבר כזה, ויודע לתת המלצות?

• 1 תגובה
    • 923 צפיות

דיונים חדשים בפורומים