עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. ממחר (שלישי) בבוקר, כל לקוח של חברת אורנג' שירצה להשתמש בסמארטפון שלו כמודם סלולרי, יאלץ להפרד מ20 שקלים בכל חודש. לקוחות שכבר משתמשים בו כמודם כיום, יוכלו להשתמש בו עד הפעם הבאה שיבצעו שינוי בקו שלהם (שינוי תכנית/שדרוג וכו'). אחרי זה יאלצו לשלם. חוקי? כנראה. מסריח? מאוד. עריכה: אורנג' מנחה את עובדיה, אם וכאשר לקוח מעלה את סוגיית החוקיות של כל העניין לענות בכך ש"הדבר נהוג בכל העולם וכי חברת פלאפון והוט מתכננות להגביל את הגלישה כמודם סלולרי בעתיד".

• 71 תגובות
    • 10.2k צפיות
  2. מישהו עבר בשבוע-שבועיים האחרונים אליהם ולא נתקל בבעיות? אם כן פרטו כמה זמן לקח למעבר, ניוד מספר וכו'...

• 391 תגובות
    • 150.4k צפיות
  3. אז אומנם יש לי SGS2 אבל כרגע באופן זמני עקב צמצומים אין לי חבילת גלישה ולא הכל כלול אלא את המלול של ה-10 אג' בהוט. כששידרגתי ל-ICS (יש לי CM9 של נייטלי) הגדרתי במפורש באפליקציה של FB שאני לא רוצה שיהיה שום סינכרון ושום התראות. משום מה אני רואה שבשבוע האחרון היה ישמוש כל 4-5 מגה באפליקציה של פייסבוק כשאני בוודאות לא נכנסתי אליה מהטלפון על גבי הרשת הסלולארית. יש משהו לעשות? הגדרות שפיספתי?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. אהלן, הIPOD 5G שלי שווק חיים אחרי 6 שנים של שימוש (מרוצה ממנו ממש) ואני מחפש נגן קטן יותר, קומפקטי, עמיד ובעל איכות שמע טובה בעיקר לאימונים (משקולות + ריצה) בנתיים אני מכיר רק את הסנסה קליפ אשמח לעוד המלצות בנושא לגבי תקציב, אין אחד מוגדר כרגע.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  5. http://www.iphoneforums.net/forum/iphone-news-site-news-7/apple-looking-preserve-one-hand-functionality-new-iphone-5-a-40938/

• 1 תגובה
    • 900 צפיות
  6. Started by spitzi,

בתמצית, יש סרטים של 1080p שהוא עושה לה buffering כל דקה. לפני יתר הפרטים, שאלה מקדימה: לבוקסי בוקס יש חומרה מספיק חזקה בשביל לנגן 1080p, נכון ? להלן פירוט, הכל מחובר חוטית: *) ראטור Netgear חדש של בזק, הבוקסי בוקש מחובר אליו בכבל אתרנט ואל הטלביזיה (Samsung D6000) בכבל HDMI. *) אל הראוטר מחובר בכל אתרנט גם מתאם חשמלי מסוג D-Link 306AV, אמור להיות 200Mbps. בממ"ד יושב המחשב שמארח את הסרט המדובר, והוא מחובר בכבל אתרנט אל מתאם חשמלי נוסף. *) הסרט (Apollo 18) הוא mkv בגודל 15GB, אמור להיות ברזולוציה 1080p. *) בוקסי בוקס עושה buffering כל דקה בערך, בין אם אני מנגן דרך שיתוף SMB, ובתדירות נמוכה יותר אם אני מנגן דרך תוכנת Boxee Media Manager שמותקנת על המחשב המארח. בואו נניח שהמת…

• 19 תגובות
    • 2.7k צפיות
  7. Started by yuval1324,

שלום לכולם אני מחפש אפליקציה או איזו דרך לשנות את הרטט של השתי שניות בשיחה נכנסת לפני ששומעים את הצלצול (כמו בכל מכשירי סמסונג) כל עוד לא צריך רוט או שינוי רום כלשהו.תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by lev-27,

ברכב של אבא הותקנה דיבורית של סלקום. הדיבורית עבדה על סים כפול. ניידתי את המספר של אבא לגולן טלקום ולא לקחתי בחשבון את הדיבורית. מישהו יודע אם גולן מספקים פיתרון לבעיה? עדיין לא קיבלתי מענה משירות לקוחות של החברה.

• 8 תגובות
    • 4.2k צפיות
  9. מישהו יכול לאשר 100% איזה גרסת מודם עובדת עם גולן טלקום על רום CM7?

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. חברים שלום, רציתי להתייעץ אתכם האם יש אפשרות להתקין על מכשיר Xaomi M1 MIUI רום אחר? הפלאפון עם הרום שתורגם לעברית מסינית נתקע כמה פעמים ביום ורק הוצאת הסוללה מאתחלת אותו. הבטרייה נגמרת מהר ואי אפשר לענות תמיד לשיחות. הייתי רוצה את עזרתכם במציאת רום אמין ונוח, לא בהכרח הכי מטריף, אבל אחד שייתן למכשיר הבאמת חזק לתת עבודה טובה. בתודה ענקית מראש.

• 2 תגובות
    • 795 צפיות
  11. Started by LIRON1,

שלום לפני כשבוע עברתי מפלאפון להוט מובייל ,יש לי דיברות ברכב של פלאפון .בגלל המעבר היא לא עובדת איך אפשר לגרום לה לעבוד? (נשארתי עם אותו מספר, והדיבורית ללא סים) תודה

• 0 תגובות
    • 769 צפיות
  12. Started by 7278608,

שלום אני זקוק ל kernel של הגרסה הזאת אני ישמח עם תוכלו לעזור לי kenel לגרסת מכשיר 2.6.35.7-i900tjikj1

• 0 תגובות
    • 780 צפיות
  13. Started by wooper,

המכשיר הישן שלי התקלקל קראתי על Sony Ericsson Xperia ray ביקורות טובות האם יש לכם הצעות נוספות שמתאימות לתקציב

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by viclick,

מישהו מכיר פלאג- אין להפעלה / כיבוי LED ה"פלאש" של מכשיר? אני לא מצליח למצוא משהו כזה. בעיקרון, אני שוקל לכתוב פלאגין בעצמי (לאנדרויד ואייפון) אבל אם כבר קיים משהו כזה אז למה להסתבך....

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  15. Started by shlomishlomi,

איזה מכשיר עדיף? חווית שימוש? מישהו שיצא לו לגעת בהם? ההבדל במחיר הוא 100 ש"ח לא כזה רציני.. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  16. אהלן חברים לא מזמן חזרתי ממסע מינימליסטי בעולם, ואני כרגע מכין את עצמי לאתגר חדש - להקיף את מרכז אמריקה בצורה עוד יותר פשוטה. אז ככה, במזרח הבנתי עד כמה סמארטפון יכול להיות כלי שימושי, למרות שלא לקחתי אחד. המקום הכולל שהוא תופס כבר קטן יותר ממחברת הצלילות ופנקס הרשימות+עט שלי, שבקלות יכולים להתחלף באפליקציה. אני זקוק למכשיר שיהיה עמיד מאוד (חסינות מפני נפילות/אבק/מים תהיה מצוינת), עם מצלמה מצוינת (גם וידאו HD, וגם סטילס. בעבר הייתי מצלם עם רפלקס ובמזרח הייתי עם האולימפוס XZ1, אני מניח שאין משהו סלולרי המשתווה אליהן, אך אני מחפש את הtop notch בתחום.), מספיק מקום לדחוף בתוכו קבצים שונים, וסוללה ארוכה מאוד (עד כמה שאפשר. זה חשוב לי כי אין לידי מקור חשמל זמין במשך היום). …

17. Started by id3232,

היי חברים@! הקפטיבייט שלי עושה צרות בזמן האחרון כל לילה שאני שם אותו בטעינה בבוקר הוא כבוי ולא טעון בכלל! במהלך היום הוא נכבה לבד אם אני לא מדליק אותו שעה רצוף בערך... ניסיתי SET CPU וכדו בכדי לשים אותו על 200-1000 מנוחה-עבודה,וגם את הKEEP קפטיבייט אלייב ועדיין אותם בעיות. האם אני צריך להחליף לסוללה חדשה? פתרון אחר? תודה לכם

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by dans41,

אני מאוד מסוקרן מהמכשיר הנ"ל ורציתי לדעת עוד פרטים עליו. חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי משהו שממש עוזר. אני בעיקר רוצה לדעת מה יהיה המחיר ומתי הוא יושק. אם מישהו יודע פה משהו על המכשיר המדובר אשמח עם ישתף אותי. תודה רבה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by ToMuSH,

אהלן! אני רוצה להחליף את המכשיר שלי, NOKIA 5230. בעבר רציתי לרכוש את ה- DEFY, ועכשיו ראיתי שיצא DEFY PLUS והוא במחיר סביר ועם מפרט מרשים למדי, אז זו אופציה; מה שכן אני בפלאפון, והבנתי שהמשכשיר לא תומך לגמרי בכל התדרים אבל אפשר לצרוב ROM או משהו כזה ולהוריד תוכנה שמסדרת את זה. נשמע מוכר? אשמח לשמוע על זה עוד. אני רוצה בתכל'ס מכשיר אנדרואיד לא יקר, הגג של הגג זה 1K שקל, בדגש על מצלמה כמה שיותר איכותית, ומסך טוב בשביל סרטים (כמו כן רזולוציה טובה גם כן) יותר מזה לא הכי איכפת לי, אני חושב שכל מכשיר יישרת אותי בצורה דומה (מעט גלישה, שירים, משחקים אולי גם קצת). מה שכן גם לא הבנתי איך הקטע של העברית במכשיר הולך עם חברות פרטיות. הם לא מספקים את זה? זה כאילו אקסטרה? (אם כן זה עצו…

• 1 תגובה
    • 992 צפיות
  20. שלום לכולם לאחר כמה ניסיונות של הגדרות שונות ובראשן הגדרת APN כפי שמופיע באתר שלהם internet.golantelecom.net.il אני עדיין לא מצליח לגלוש דרך הסלולר יש לי כרגע מכשיר HTC HD2 עם רום של אנדרויד באורנג הייתי צריך להגדיר ב APN שדות נוספים מה שבגולן טלקום לא מפרסמים אשמח לעזרה עריכה הצלחתי למצוא קובץ אינטרנט להגדרות באתר של גולן טלקום אך אני לא מבין איך מתקינים אותו http://‬www.golantelecom.co.il/web/GTelAPN.mobileconfig

• 6 תגובות
    • 20.2k צפיות
  21. מהי תוכנת הווקי-טוקי הטובה ביותר לאנדרואיד שעובדת בסגנון ה PTT של מירס ? (כמובן שדרך האינטרנט) צריך שתיהיה את האפשרות לפתוח ערוצים מאובטחים, עם מספר משתמשים בכל ערוץ. איך zello יחסית לתוכנות האחרות ? מבחינת נוחות, איכות קול, אמינות, וכו'.

22. כמה דקות דיברתי עד כה כמה SMS וכו' כדי לדעת אם יש חריגה מהחבילה, או לצורך חישוב. חיפשתי לא מעט ולא מצאתי תשובה. שירות הלקוחות שלהם לא מי יודע כמה.

• 13 תגובות
    • 2.8k צפיות
  23. אהלן, כונן C אצלי מהווה רק 40 ג'יגה כשאני מנסה לעשות ריסטור אין מספיק מקום בכונן C C:\Users\XXXX\AppData\Roaming\Apple Computer\MobileSync\Backup אני רוצה להעביר את כל המיקום לכונן D, אבל שאוכל לעשות ריסטור אחר כך בלי בעיות.. איך עושים את זה ?

• 6 תגובות
    • 18.9k צפיות
  24. שלום לכולם ברשותי samsung galaxy S ועליו הרום סטוק של סלקום - 2.3.3 כמדומני. התקנתי launcher pro ועכשיו הוא כל הזמן קורס ולא ניתן לעבוד עם המכשיר בכלל. מישהו יודע איך ניתן לפתור את הבעיה מבלי להתקין רום מחדש (יש גישה למצב download) ? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 941 צפיות
  25. היום פתחתי את העיתון, איתו הגיעה חוברת של באג ושם ראיתי שללקוחות גולן טלקום "מגיע" גלקסי S2 ב-72 ש"ח לחודש ל-36 תש'. מייד חיפשתי אותיות קטנות וכו' אבל עד כמה שזכור לי לא היו כאלו. אני מניח שאף אחד לא מכיר עוד פרטים מדויקים אבל יהיה מעניין לדעת האם מספיק מסלול של 9.90 בגולן כדי להנות מההטבה? מה קורה אחרי שמתנתקים מגולן, המחיר נשאר אותו דבר? בכל מקרה, החידוש בעניין הזה הוא מכשיר מרשת חנויות מוכרת וגדולה וכזה שמגיע עם אחריות היבואן הרשמי (וכתוצאה מכך גם עברית רשמית וכו'). גם אחרי ירידות המחירים בחניות הפרטיות בזאפ עדיין מדובר שם, כשמדברים על 36 תשלומים בכ-75 לחודש אך שם כאמור זה לא טלפון ביבוא סדיר, עם עברית מלאה ורשמית ופריסה נוחה ורחבה של חנויות למקרה של מימוש אחריות!

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים