גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
שלום! אני יכול לקנות מחו"ל בזול את הגלקסי 3 החדש אבל הדגם שלו זה sch-i535 ולא gt-i9300, המכשיר של חברת verizon, האם הוא יעבוד בארץ?
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, האם מישהו מכיר דרך לחבר מצלמה חיצונית לאנדרואיד? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
הטאבלט הוא עם אנדרואיד 4.. שהיא מסורבלת והשולחן עבודה מעצבן, אני מחפש משהו יותר פשוט.. וגם העיצוב כהה מידי. והשאלה הכי חשובה שלי בנתיים.. למה כל הנגנים שאני מתקין מתעקשים לפענח כתוביות בסינית.. בMoboPlayer הוא מראה כתוביות בעברית בו זמנית לכתוביות בסינית.. כנ"ל בmVideoplayer.. ואני לא מוצא דרך לבטל את הכתוביות בסינית... זה משגע אותי!!
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום וברכה, חלק מההודעות שאני מקבל זה בסימנים לא ברורים (שכבייכול אמורים להיות מספרים), ולמשל שאני שולח הודעות חברים מקבלים את זה בג'יבריש. האם אני יכול להחזיר ל-KSP את הפלאפון? זה חלק מהאחריות? נ.ב. יש לי את ה-Galaxy Y.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אילו אופציות טובות יש בטווח המחירים הנ"ל? תודה.
-
- 6 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
עד סכום של 250 יורו ראיתי את HTC ONE V בסכום הזה האם כדאי? המלצות אחרות תודה
-
- 0 תגובות
- 822 צפיות
-
-
שלום אני שוקל לקנות בסוף אוגוסט את ה ASUS Transformer Pad Infinity TF700T יחד עם המקלדת שלו דרך אתר אמזון http://www.amazon.com/ASUS-TF700T-C1-GR-10-1-Inch-Tablet-Gray/dp/B008F4NL18/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1344790476&sr=8-2&keywords=Asus+tf700 מישהו מכיר את המכשיר? יוכל לתת מידע על חווית המשתמש שלו? בגדול אני מחפש טאבלט בעיקר לקריאה , סרטים ומשחקים מישהו יכול להמליץ על טאבלטים אחרים? תודה!
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום חברים. אשתי החליטה שגם היא רוצה להצטרף למועדון. הקצבנו לכך כ 1300 שח בגסות. המוטורלה DEFY+ ירד מהפרק כי לדבריה הוא "מכוער". חשבתי על זה, אם יש לכם המלצה למכשיר טוב יותר בטווח מחיר הזה אשמח לשמוע: http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_xperia_neo_v-4122.php
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אחרי שהבנתי שהחבילה שלי בסלקום יקרה מאוד, החלטתי לעבור אל המפעילים האחרים. אני חושב לעבור אל גולן טלקום או הוט מובייל, יש לי פלאפון שנרכש מחברת סלקום ואני כרגע אצל סלקום. על מי אתם ממליצים? אני גר באיזור מרכז(ראש העין).
-
- 11 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אין דרישות יותר מדי - רק שיהיה דומה ככל האפשר, ממש לא יקר ולא ביזיוני מדי בביצועים.
-
- 5 תגובות
- 937 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת אם אדם שרוכש טאבלט זול שיש לו גירסא 3.2 או 2.3 לדוגמא יכול בכל מצב לעדכן לגירסאות אחרות, כגון ICS? והאם זה גם בפלאפונים, לדוגמא Xperia 10 mini או LG optimus one גם ניתן לעדכן?
-
- 3 תגובות
- 901 צפיות
-
-
שלום לכולם שבוע טוב , אני מחפש בדחיפות(מכיוון שהמכשיר שלי נדפק טוטאלית ) ,מכשיר שהוא לא טאץ' ,שתומך exchange כי אני חייב לעבודה ,ושהמחיר יהיה עד 1,000 ש"ח יד שנייה . את האמת שאין לי שמץ בעולם הסלולאר ,אז אני לא יודע אם הדרישה שלי ריאלית ,אבל אם תוכלו לכוון אותי למספר דגמים (נגיד לרשום מספר יתרונות וחסרונות ,וכמובן שיענו על הצרכים הבסיסיים שציינתי) ,ואחפש כבר באתרי יד-שנייה . נ.ב אני לא יודע אם זה משנה ,אבל אני עובר להוט מובייל אז אני צריך מכשיר שהם תומכים בו.... תודה רבה מראש אנשים טובים ! רון
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן, אני אסביר את הסיפור : אני קונה SGS3 מארה"ב בקרוב (הטלפון הקודם סיים את חייו עם שבירת מסך וחצי טלפון מרוסק ).. אני צריך לבדוק איפה מוכרים אותו באיזור (ניו-יורק). עכשיו, אני רוצה לדעת איפה מוכרים שם את הגרסה העולמית (לא של T MOBILE או AT&T וכו') - אני חיפשתי ולא מצאתי, אז אולי אתם יודעים? שאלה, אם באמת לא נמצא את הגרסה העולמית, ונקנה את אחת הגרסות של ארה"ב, יהיו בארץ בעיות קליטה או משהו בסגנון? (כמעט בטוח שאני עובר להוט מובייל או גולן). ועוד משהו: שמתי לב שהמעבדים בגרסות של ארה"ב שונים (במקום הexynos של סמסונג, יש את הsnapdragon S4) האם יש הבדל גדול בין המעבדים? מי באופן כללי יותר טוב? מי זולל יותר סוללה? אם יהיו עוד שאלות אני אשאל. תודה רבה לעוזרים. ע…
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שאלה בכותרת יש לי את המכשיר ואני לא מוצא בו את מנהל המשימות. הכווינו אותי כאן למקום מסוים, אבל זה לא היה מנהל המשימות, זה היה מקום שיש גם בגלאקסי, אבל בגאלאקסי אפשר לנקות זיכרון (Ram), יישומים פתוחים וכו...
-
- 16 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
יש לי XOOM ואני רוצה לאפשר לילדה שלי לצייר איתו. יש תוכנה מומלצת? יש עט מומלץ?
-
- 2 תגובות
- 769 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לקנות מתנה לאבא שלי אייפד (נראה לי האייפד החדש, תלוי מה יהיה המחיר), אז יש לי מספר שאלות שאשמח לקבל עליהן תשובות 1. האם אפשר באייפד לכתוב מסמכים באפליקציה כמו WORD ולשלוח להדפסה במדפסת? 2. ניתן לקרוא מסמכי אופיס? (.doc) 3. חסרונות בולטים באייפד? תודה!
-
- 5 תגובות
- 864 צפיות
-
-
איך מסדרים את האפליקציות בסדר שאני רוצה עם האפליקציה nova launcher prime
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
משום מה במקבוק הוא לא רוצה לזהות בכלל את המכשיר. הקטע הוא שנכנסתי דרך vmware לוינדוס וגם שם הוא לא מזהה אותו. מה הקטע?
-
- 0 תגובות
- 777 צפיות
-
-
שלום לכולם,אני רוצה לקנות מכשיר חדש .הישומים שלי הם גלישה,מצלמה(לא משנה לי ההבדל לטובת סוני),סוללה חזקה(יחסית לסמארטפונים),מעבד גרפי חזק(שיספיק להרבה זמן) ותמיכה בהרבה עידכונים.הבנתי שב-XPERIA S הייתה את הבעיה עם הכתמים הצהובים,האם הבעיה נפתרה?על מה אתם ממליצים לי? תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מאחר ויום הולדתי קרב חשבתי לרמוז בעדינות לבני משפחתי שאני מעוניין בטאבלט. אבל...אני צריך לדעת מה להזמין. יש עדיפות גדולה מאוד להזמנה מהארץ (אחריות,אולי להקל עליהם עם תשלומים, זמינות וכו') במידה ומדובר על כל דבר אחר שהוא לא נקסוס 7 . כעיקרון אין דרישות מהותיות כי הוא הולך להיות אביזר מותרות, כמעט כמו כל הטאבלטים אבל כן היתי שמח לקבל "הכל הכל" וכמה שיותר ביצועים, איכות ונוחות בישביל הכסף. אז בגלל המחיר והמפרט חשבתי על הנקסוס 7 אבל מאחר ולא החזקתי אותו מעולם מפחיד אותי קצת הגודל הקטן שלו אולי, אני מפחד שהוא קרוב מדי לסלולריים (הוא רק 2.7" יותר מהגלקסי שלי) מאשר לטאבלט. מישהו יכול לתת דעה בנושא? חוץ מהעניין של המסך הוא מתאים לי מכל בחינה (מפרט, מחיר וכו'). אם ללכת לכיוון מסכי…
-
- 21 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
איפה יש חנות באזור הוד השרון כפר סבא רעננה לרכישת אנדרויד ? רכישה כולל שרות טוב במידה ויש תקלה אני מעוניין ב HTC או S3 או NOTE
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, לאבא שלי היה את הSGS2 עם רום סטוק ושיניתי לו לICS של CM. גיביתי לפני השינוי רום את הכל ע"י העתקה של כל מה שקיים על המכשיר לדסקטופ שלי + CWM. ניסיתי למצוא בגוגל פליי את התוכנה, אבל היא לא הייתה שם והרמה של תוכנות האופיס האחרות לא מגיעות לרמה שלה. איפה אפשר למצוא אותה או איך אפשר לשחזר אותה מהגיבויים? תודה מראש, Zinger777.
-
- 3 תגובות
- 921 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות אייפון 4S חדש. לא נראה לי שאני אחכה ל-5 ועד שהוא יצא בטח המחירים יהיו בשמיים.. בכל אופן, ההורים שלי כרגע בארה"ב והבנתי שעדיף לקנות משם את האייפון. נכנסתי לחנות של BESTBUY http://www.bestbuy.com/site/searchpage.jsp?_dyncharset=ISO-8859-1&_dynSessConf=361020501987051839&id=pcat17071&type=page&st=iphone+4s+16gb&sc=Global&cp=1&nrp=15&sp=&qp=&list=n&iht=y&usc=All+Categories&ks=960 יש שם מחירים לגבי האייפונים: 4S AT&T 4S SPRINT 4S VERIZON WIRELESS. השאלה איזה מהם אני צריך? אני רוצה שזה יהי sim free כדי שאוכל להשתמש בו בארץ. שימו לב שבאתר כתוב תחת הקטגוריה של 4s verizon wireless* *2 year con…
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם. לפני מספר ימים האייפון המזדקן שלי נדפק ללא סיבה כלשהי ונכנס ללולאת Recovery mode , עשיתי שחזור למכשיר לגירסא 4.2.1 שהייתה לי קודם לכן. המכשיר נדלק ללא בעיות וגם עובד אך משום מה , בכל פעם שאני נועל את המכשיר והמסך מחשיר , לאחר מספר שניות אינני יכול לצאת ממצב הנעילה. אף כפתור לא מגיב ונדמה כאילו המכשיר נכבה , אך כאשר אני מנסה להפעיל אותו בצורה רגילה לא קורה כולם. הדרך היחידה לצאת מהמצב הזה היא לעשות hard reset. אבל משום מה , כשהמכשיר מחובר להטענה בין אם זה למחשב או לקיר , הכל עובד והבעיה נעלמת. ניסיתי לעשות Restore שוב כשחזרתי מהבסיס אך הבעיה נשארה כפי שהיא. כרגע אני יכול להשתמש במכשיר כרגיל ( אני חייב לציין שחוץ מזה הכל עובד מצוין ) רק בלי להיכנס למצב נעילה. בנ…
-
- 3 תגובות
- 858 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין בהמלצה על סוללה חיצונית ל(כנראה) HTC ONE S. הבנתי שהמחירים של הסוללות האלה (באמזון לחות) הוא סביב ה-30$- אני רוצה משהו טוב (= קטן ומחזיק ללפחות פי 2 מהסוללה המובנית). אם יש משהו ממש משתלם גם ב-50$ אז אין בעיה, אבל לא להגזים (ראיתי כל מיני סוללות עם קיבולת של איזה פי 6 מהמכשיר עצמו- זה קצת מוגזם לפי דעתי) תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-