גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
שלום לאחרונה התחלתי להתעניין בטאבלטים סיניים וקראתי וחקרתי די הרבה בנושא. תוך כדי נחשפתי גם לעולם הסמארטפונים הסיניים. מה שמוזר לי זה ההבדל בגישה אל שני התחומים: בכל המקומות אומרים שישנם כמה חברות וכמה דגמים של טאבלטים סיניים שבהחלט נותנים פייט לטאבלטים המערביים ועולים רבע מחיר. למרות שהם סיניים הם די מומלצים ובפורומים השונים לא מתייחסים אליהם כזבל מוחלט. ההמלצה בגדול היא לא לקנות כל יצרן עלום שם אבל יש כמה "יהלומים" בתוך הערימה. בעולם הסמארטפונים לא נתקלתי במשהו מקביל. בכל הפורומים מתייחסים לכל הסמארטפונים הסיניים כאל זבל שאסור להתקרב אליו ואין ממש דגמים מומלצים. זה מוזר לי, איך יכול להיות שיש חברות סיניות שיודעות לייצר טאבלטים סבירים ואין כאלו שיודעות לייצר סמארטפונים ס…
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לנייד שני מספרים לחברת HOT mobile, מספר אחד שנמצא כרגע תחת אורנג', ואחד שנמצא תחת פלאפון. החשש העיקרי שלי הוא מפני בעיות קליטה. באתר של HOT mobile מצויין "ניתן להצטרף לרשת HOT mobile עם מכשירי GSM תומכים מדור 3 ומעלה". לצערי, אינני מבין דבר בתחום הזה, ולא הצלחתי לתפוס את כל עניין התדרים. לכן, אודה מאוד אם מישהו יוכל לאמת לי את שאמרו לי בחברת HOT mobile, כי שני המכשירים המתוארים להלן מתאימים, ולא יהיו בהם בעיות קליטה: 1. Nokia 5800 XpressMusic – ע"פ עדכוני ההתקן במכשיר, מדובר בסוג RM-356, תאריך גרסה מותאמת: 11-05-09. 2. Sony Ericsson Xperia Arc – מספר דגם (כפי שרשום ב"אודות הטלפון") – LT15a, אולם מתחת לסוללה ועל אריזת המכשיר רשום LT15i; גר…
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
Nexus 7: 16GB for $199 and 32GB for $249; available in U.S., U.K., Australia, France, Germany, Spain, Canada and Japan, and also through our retail partners Gamestop, Office Depot, Office Max, Staples, Walmart. Nexus 7 with 32GB and mobile data: $299 and unlocked, on sale 11/13 in the Google Play store in U.S., U.K., Australia, France, Germany, Spain and Canada.Nexus 10: 16GB for $399; 32GB for $499; available on 11/13 in the Google Play Store in U.S., U.K., Australia, France, Germany, Spain, Canada and Japan. הכל מ-13 לנובמבר http://googleblog.blogspot.co.il/2012/10/nexus-best-of-google-now-in-three-sizes.html
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
התופעה מסבירה את עצמה בכותרת, ואם לא - מדובר על מצב בו המכשיר מאבד קליטה ל x שניות וחוזר לאחר-מכן על הרשת השניה, בין אם זה סתם ככה, כשהקליטה עם הרשת הנוכחית תקינה לחלוטין או בתום שיחה/הוצאת שיחה. זה מעצבן. הפתרון הוא כמובן לקבע את GOLAN T באופן ידני, מאחר ועושה רושם שהיא בעלת קליטה טובה יותר overall, אבל הדבר גורם לדטה להפסיק ולתפקד באופן רנדומלי, מה שנפתר רק עם מעבר למצב טיסה וחזרה/כיבוי והדלקה מחדש של המכשיר. ה Data roaming מאופשר, רק שלא נראה שיש לו ממש השפעה, בניגוד לטענה של גולן שבלעדי נדידת דטה, האינטרנט לא יעבוד. עד מלפני חודשיים לערך, זה לא היה. בוודאות. נבדקו מספר מכשירים ויותר מחשבון אחד. האם גם אתם חווים את זה?
-
- 8 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
נרשמתי לפני כמה זמן לקורס טכנאי סלולר, וקראתי היום את בת'רד הזה שאין הרבה ביקוש בתחום משהו השתנה בחצי שנה האחרונה או שזה עדיין אותו דבר? והמצב באמת כ"כ גרוע שלא שווה לעבור קורס או שהביקוש רק לא כ"כ גבוה?
-
- 11 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
-
ברשותי הטלפון sony xperia s והפלאפון איטי, לרוב בגלל חסרון ברם (מעבד:2 ליבות בתדר 1.5 , וג'יגה רם , מאיץ גרפי:adreno 220 - החומרה הזאת אמורה לספק ביצועים גבוהיים מאוד , והיא כוללת כמות גדולה יחסית של רם ). על פי הכתבה שיצאה לא מזמן באתר אני יכול להבין איך ליפרוץ את המכשיר אבל אני צריך הצעות לרום יציב ומהיר !!! ושמישתמש בפחות רם כמובן ... ואם זה לא טירחה בישבילכם תעזרו לי להגביר את יציאת הaux של האוזניות ... לפחות ב25% (זה פחות חשוב) תודה לעוזרים !!!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות פלאפון אנדרואיד בסביבות ה 1000 ש"ח (אפשרי פחות ). אני רוצה מכשיר יחסית פופולרי עם רומים מקוסטמים כמו CynogenMod ו IMUI, ראיתי מספר חברות סיניות כמו Huawei ו OPPO, אבל אני לא יודע מה מהדגמים שלהם פופולרי ועם אפשרות להחלפת רומים, אשמח להמלצות על דגמים כלשהם. אני מעוניין במכשיר עם חריץ הרחבה, לגבי שאר המאפיינים אני מוכן להתגמש, עדיף שתהיה גרסת אנדרואיד מתקדמת יותר כמו 4.0 או 4.1 אבל לא קריטי כל עוד שיש קהילה שמפתחת רומים מקוסטמים. כמו כן יש לציין שאני קונה בסין בחנות פיזית (בלי משלוח) כך שאין לי בעיות עם המכס.
-
- 3 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
64g 3G ? תודה אה, יד שניה כמובן עם מעט פגמים אסתטיים , לא על המסך.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, ראיתי שחברות סלולריות מציעות בחבילות של ללא הגבלה גם אינטרנט (אני רוצה לחבר את הלפטופ). אני לא צריך הרבה תעבורה, אני צריך שיהיה עד 3GB במהירות סבירה. באיזה חברה אפשר לקבל את החבילה הכי משתלמת לדעתכם? תודה
-
- 30 תגובות
- 5k צפיות
-
-
שלום , אמי קיבלה מכשיר דאפי, ומותקנת עליו כרגע גרסה די ישנה של אנדרואיד. ברצוני להתקין עליו את גרסה זו, האם הגרסה העדכנית ביותר היא 4.1.2 ? מצאתי ב XDA, אני חדשה בנושא, היה לי בעבר Desire HD, אך זה היה מזמן ושכחתי כיצד מתקינים גרסאות ורומים שונים. אשמח לקבל הסבר בבקשה, כיצד עושים זאת? תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נוקיה מכרה את מפעלה בפינלנד לחברת פארמה בשם Orion. החברה תקים במקום המפעל מרלו"ג (מרכז לוגיסטי). המפעל היה האחרון באירופה שייצר מכשירים סלולריים. מעתה והלאה החברה תייצר (אני מניח שבאמצעות קבלני משנה) מכשירים במזרח הרחוק. האם הצעד הגיוני? כנראה שכן. אבל אני חייב לציין שזה כן "מרגיש טוב" להיות בעלים של טלפון שכתוב עליו Made In Finland, גם אם ברור שההשפעה של זה על השימושיות וגם על האיכות של המוצר היא זניחה. קישור לידיעה: http://www.allaboutsymbian.com/flow/item/16047_Nokia_has_finally_sold_its_Sal.php
-
- 0 תגובות
- 924 צפיות
-
-
-
אני לא בטוח אם זה שייך לכאן או לפורום אחר, במקרה הצורך תעבירו בבקשה. חיפשתי בDX לראות מה יש בשביל הפלאפון שלי (Galaxy Nexus i9250), ומצאתי את הדברים הבאים: בטריות להחלפה: http://dx.com/p/nohon-replacement-3-7v-1700mah-battery-pack-for-samsung-i9250-more-white-blue-114711?item=70 http://dx.com/p/replacement-3-7v-1650mah-extended-battery-for-samsung-i9250-galaxy-nexus-132295?item=72 http://dx.com/p/replacement-3-7v-1900mah-battery-w-usb-charging-cable-for-samsung-galaxy-nexus-prime-i9250-120774?item=103 קורא כרטיסים: http://dx.com/p/otg-card-reader-for-samsung-galaxy-i9100-i9220-i9250-black-130793?item=74 דוק להטענה: http://dx.com/p/charging-docking-station-for-samsung-i925…
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום חברים. לאמי יש מכשיר מסוג גלקסי Y. לאחרונה היא מקבלת הודעות "השטח אוזל/internal phone storage is getting low" ו"הזיכרון של הודעות הטקסט מלא" מה שמוביל לכך שהיא פשוט לא מקבלת MMS ו SMS חדשים. לצערי המכשיר (שאינו מומלץ ד"א) מגיע עם שטח אחסון פנימי זניח. נכנסתי לנהול היישומים ונסתי להעביר חלק מהם לכרטיס אחסון הנוסף שהתקנתי (16 ג'יגה) אך לצערי אין שם אופציה שכזו, כנראה בגלל שהמכשיר הוא מגירסה 2.3.5 בלבד. לשם הבהרה, חלק מהיישומים אכן מותקנים על כרטיס ה SD, אבל אלו שיושבים בזיכרון המכשיר לא ניתנים להעברה לזיכרון ה SD על מנת לפנות מקום. איך פותרים את הבעיה? לא מצאתי דרך להגיד למכשיר לשמור הודעות על כרטיס הזיכרון או להעביר ישומים לשם.
-
- 4 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
http://live.theverge.com/apple-ipad-mini-live-blog/ חצי שנה בלבד אחרי הדור השלישי. השדרוג העיקרי מעבד A6X. אפל טוענים לביצועים כפולים בהשוואה ל-A5X. מדהים כמה מהר הם התנערו מ-A5X. כנראה היו בעיות באייפד 3. מדברים על אייפד מיני. נראה מרשים מאוד. הם עקצו חזק את נקסוס 7. במחיר הנכון הם ירצחו את כל הטאבלטים הקטנים עם אנדרואיד. מחיר 329$ ל-16GB. 79$ יותר מנקסוס 16GB. מה מקבלים בתמורה? בגדול מוצר יותר איכותי ומגובש.
-
- 45 תגובות
- 6.9k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה. המון זמן שאני עדיין נשאר עם ה-Nokia classic 2730 שלי מטעמים אידואלוגיים משהו, אבל כבר הגעתי למצב שבכנות - די קשה לשרוד בלי סמארטפון, ולכן אני צריך את עזרתכם. אני מחפש סמאטרפון בגבול של עד כ-1,200 שקל. חריגה קלה של כמה מאות שקלים תתאפשר במידה וההבדל במוצרים יהיה שווה את זה. ואגב, אין חובה שהמכשיר יהיה חדש, למרות שאני בהחלט מעדיף (בכל זאת, אני לא אתלהב לשים על הפרצוף משהו שאני לא יודע איך מישהו השתמש בו). מה שחשוב לי בעיקר זה כמובן אפליקציות ואפשרות לגלוש באינטרנט בנוחות, עדיפות לטלפון שלא יהיה רגיש וייהרס בקלות קיצונית, למרות שאני שומר על פלאפונים לא רע בכלל אז אין בעיה, רק שלא יהיה רגיש באופן קיצוני, ואם כבר סמאטרפון, אז מאוד חשוב לי אחד שגם יהיה מספיק חזק …
-
- 18 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אהלן , יש לי מכשיר די ישן כרגע ואני רוצה לשדרג לאייפון ההתלבטות שלי האם לקנות אייפון 4S או אייפון 5 ... אני לא אחד שהסמאטרפון מעסיק אותו תמיד , אני רק רוצה להתקדם ושיהיה גם לצורך הנוחות כיוון שאני רוכש עכשיו גם טאבלט רציתי לשאול האם השינייום בין האייפון 4S ל5 ממש מורגשים? חוץ מזה שה5 יותר דק' ובעל מסך יותר גדול ההבדל במחירים הוא משמעותי כמעט 2000 שקל אם אני לא טועה.. השאלה אם זה שווה את זה . ודבר נוסף , במידה ואני רוכש את אחד המכשירים , מישהו מכיר אתר טוב בארץ לרכישת סמארטפונים? שיהיו סים פרי פתוח לכל החברות ועם ממש מלא בעיברית . כי אני רואה מלא אתרים ואתר מסויים מוכר אייפון 4S ב2600 ואתר אחד ב3,800 נראה לי הבדלים די הזויים , רציתי כיוון לאתר אמין. תודה מראש...
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מכשיר ( טאבלט, מכשיר כף יד תקראו לזה איך שאתם רוצים ) שאני יוכל להתקין עליו WAZE ולהשתמש בו בתור gps באוטו. שיהיה מסך די גדול 10 בערך אמור להספיק. כמו כן שיהיה לו אופציה להתחבר ל wifi. תקציב עד 1000 שח. חשוב שיהיה WAZE.
-
- 4 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
קניתי את המכשיר מKSP אילת ואני מאוד מרוצה. אני מעוניין להתחיל להתנסות ברומים מותאמים בין השאר בגלל 2 בעיות שמפריעות לי: 1. מהירות העתקה ברשת WIFI ביתי עומדת על כמגה אחד במקרה הטוב בעוד מחשב נייד מעתיק במהירויות גבוהות בהרבה. 2. מהירויות ההורדה המקסימליות בSPEEDTEST הן 1.8 במקרה הטוב. אני בהוט מובייל והבנתי שזו מהירות נמוכה לכל הדעות. כמה שאלות: 1. איך אני מברר איזה רום יש לי וכיצד אני מגבה אותו כך שאוכל לחזור למצ סטוק למקרה שאצטרך לממש אחריות? 2. האם בעיית המהירות קשורה לגרסת המודם שעל המכשיר? 3. אני מחפש רום שיהיה אפשר להקליט בו שיחות אוטומטית, יציב וחסכוני בסוללה (לפי סדר זה) יש המלצות? זהו לבינתיים. שאלתי גם בIANDROID אבל שם קצב התשובות נמוך.
-
- 37 תגובות
- 5.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, הורדתי את הרום של סלקום מאחד האתרים ויש לי בוט לופ, איך אני יכל לסדר את זה ? והאם יש אפשרות לעשות שיחזור למה שהיה לי ממש בהתחלה ? כי עשיתי בריקוברי מוד באקאפ .. מה שחשוב לי זה האנשי קשר .. או שפשוט יחזיר לי את הפלאפון למה שהיה לפני שהתחלתי לעשות שטויות.. אפשרי ?
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, התחדשתי בסמארטון הראשון שלי (= אין לי מושג מה עושים איתו) הבנתי שהיה אמור לצאת עדכון למערכת הפעלה, אבל אין לי מושג איך לבדוק את זה או איך לעדכן. בנוסף, אם יש לי בעיה להתחבר לגול ןטלקום (הכנסתי סים, הפעלתי אותו באתר, ומשום מה המכשיר לא מוצא רשת- לפי מה שאני מבין, הסים עדין לא מופעל), אז אם מישהו יכול לעזור לי גם עם זה אני אשמח. תודה מראש לעוזרים!
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן, אני מתלבט בין 2 המכשירים האלה, בעיקרון הדבר היחידי שמפריע לי בנקסוס זה הזיכרון, אבל אני מאמין שאצליח להתגבר על הצורך בעוד מקום נוסף תוך כדי שימוש בשירותי הענן. אם ההדלפות האחרונות נכונות, איזה מכשיר יותר מומלץ? בעיקרון אני אעשה שימוש מאסיבי באינטרנט ואולי קצת משחקים, סרטים ושירים. הנטיה שלי לנקסוס היא בגלל המפרט היותר טוב, שהוא מגיע עם גרסה נקיה של גוגל והוא יקבל עדכונים ראשון. מישהו יכול להגיד לי מה החסרונות שלו מול הSGS3 חוץ מהמקום? עכשיו לשאלה החשובה מכולם:לפני ניסיון העבר, אם מכריזים על המכשיר ביום שני, מתי הוא צפוי לצאת לחנויות? האם יהיה אפשרי לקנות אותו בלונדון?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש ברשותי Galaxy Nexus עם Sim+, שאם אני לא טועה זה סים דור 2 (יש לי אותו הסים כבר הרבה מאוד שנים). לאחרונה הצטרפתי לחבילת גלישה, ורציתי לדעת אם יש צורך להחליף לUSIM+. האינטרנט עובד, אבל השאלה היא האם זה פוגע במהירות הגלישה או בכל דבר אחר (תמיד יש סימן של H, פעם אחת היה 3G..). תודה מראש לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-