גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
תקציב: 2000-2500 שקל מכשיר א' להשוואה: NEXUS 4 מכשיר ב' להשוואה: galaxy S3 מכשיר ג' להשוואה : OPTIMUS G מקור רכישה: google play מפעילה סלולרית: orange פיצ'רים חשובים: שהמגע יהיה טוב, יעבוד מהר בלי תקיעות, חיבור טוב לאינטרנט, מצלמה טובה, GPS,סוללה טובה *אם יש מכשיר יותר טוב בתקציב הזה אשמח אם תמליצו לי שלום , הייתי רוצה לקנות ברשת -אבל חושש לגבי אחריות . יש לי חבר שגר בארה"ב התכנון הוא לרכוש מכשיר שיגיע לביתו והחבר ישלח לי . אני מניח שמכשיר שתומך בתדרים בארה"ב לא יעבוד בארץ, מהם התדרים בהם המכשיר חייב לתמוך על מנת שיעבוד בארץ בצורה חלקה ? מבחינת גודל - עד כמה האופטימוס גדול יותר מהגלקסי ? את הגלקסי החזקתי ביד והיה די נוח . החיסרון הגדול ביותר של הנקסוס 4 הוא חיי סוללה …
-
- 16 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
אהלן, יש לי SGS3 ואני מעוניין לעשות לו רוט לצרוב עליו CM10. העניין הוא שיש הרבה מקומות להוריד מהם קרנלים שונים ואני לא יודע מה הכי כדאי לי לשים, מה הכי מעודכן והאם כל דבר יתאים לי בשביל ה-CM10. אשמח לעזרתכם
-
- 0 תגובות
- 778 צפיות
-
-
ניתן להטעין טאבלט ברכב ע"י ממיר מצת ל USB , או שזה עלול להזיק?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חברה, אחרי עוד כמה לילות לבנים הצלחתי לפתח עוד רעיון , אשמח לקבל מכם חוות דעת. האפליקציה לוקחת כל תמונה שתתנו לה מהגלריה, וממירה אותה לתמונה שמורכבת מאותיות. כמובן שגם היא בחינם, ותוכלו להוריד אותה מפה: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ValkA.psyfase הנה דוגמא:
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כאשר המכשיר במצב המתנה ומנסים להפעיל מחדש לא מתעורר. המסך נשאר שחור. אין שום אפשרות להפעיל מחדש אלא רק אם מוציאים את הסוללה. התופעה בעיקר ב XPERIA T . XPERIA V ואפילו קורה ב XPERIA Z . האם מישהו נתקל בתופעה ויודע פרטים על הבאג הזה? לינק: http://www.xperiablog.net/2013/01/24/so ... -death-bug
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום וחג שמח. לא מזמן הייתי בארה"ב, ולמרות שהיה לי סים אמריקאי ניסיתי להפעיל את הסים הישראלי של 012 כשהייתי שם, אבל הוא לא עבד. בשבוע הקרוב אני נוסע שוב ובשביל שיהיה לי סים למקרי חירום החלטתי לנסות לפנות ל 012 ולראות האם ישנה חסימה כלשהיא. בצ'אט התמיכה באתר שלהם אמר לי הנציג שאכן יש חסימה, והוא יפתח אותה מיד (כמובן שעל הדרך הוא ניסה למכור לי חבילה מסוימת לשימוש בחו"ל). כמו בכל חברה אחרת שהיה לי בה קו בעבר (סלקום, אורנג', פלאפון וכו'), ביקשתי ממנו גם לחסום כל אפשרות לגלישה בחו"ל מהסים הזה בשביל הצד שאני אשכח לכבות את הגלישה במקרה ואני אצטרך להכניס את הסים למכשיר. הוא הלך "לבדוק", ואחרי 15 דקות בערך חזר ואמר שאין בעיה לחסום אבל ה"שירות" הזה (חסימת המכשיר לגלישה בחו"ל נחשבת …
-
- 1 תגובה
- 3.6k צפיות
-
-
שלום, צריך הצלחתה למגן טוב עם סוללה מובנית, יש מישהו שקנה מוצר כזה ויכול להמליץ עליו? תודה
-
- 0 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שלום , לאחר שקבלתי בפורום הייעוץ על הנקסוס 4 ולאחר שהוסבר לי שכרגע הוא הקנייה המשתלמת בסכום שציינתי בכותרת ושאין בעיה של תמיכה בתדרים השונים מן התדרים בארץ או הגבלות אחרות כלשהן , נשאר להזמין בארה"ב ולקבל מתנה לכבוד היום הולדת מחיפוש בפורום הבנתי שהבמקום הזול ביותר להזמין בו את הנקסוס 4 הוא גוגל פליי . האם אוכל להשתמש בויזה כ.א.ל כדי להזמין ? בשנה האחרונה נחשפתי לאיביי וחבריו וביצעתי מספר רכישות בעזרת הויזה וחשבון פייפל שפתחתי -הכל הגיע בזמן ואין שום בעיה . במידה והכרטיס אשראי שברשותי לא מתאים, האם בכל זאת ניתן להזמין בגוגל פליי ? הפאן הבעייתי ביותר כפי שאני רואה אותו זו האחריות - האם אקבל אחריות מלאה על המכשיר ? לכמה זמן ? מה כוללת האחריות ? יש לי חבר שגר באטלנטה …
-
- 16 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אני מחפש את המיני טאבלט המושלם. מבחינת איכות, ביצועים, תצוגה, משקל וכרגע נניח בצד את נושא המחיר. מה אתם ממליצים ואם אפשר גם להסביר למה אתם ממליצים על דגם זה או אחר?
-
- 1 תגובה
- 873 צפיות
-
-
לפני פחות משבוע נגנב לי הפלאפון גלאקסי 2 אני לא בטוח מה הגירסה בדיוק אבל היא בערך 4 ה-SIM הוצא אבל הפלאפון עדיין מחובר לאימייל שלי PLAN B לא תומך בגרסה.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם ההבדל שלהם (למעט המסך שלא מעניין אותי בכלל) הוא גדול? לדוגמא:מצלמה,מהירות מעבד (האם מורגש או יהיה מורגש לפחות בעתיד?),תמיכה,תוספות חשובות שיש באחד המכשירים? הגלקסי 2 עולה 1500 והגלקסי 3 עולה 2000 מה שאומר שההבדל בינהם הוא 500 ש"ח ,השאלה האם התוספת הזאת משתלמת לטובת הGalaxy s3 ?
-
- 23 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
דרוש מסך של לפחות 4inch , תמיכה ברומים ממפתחים עצמאים , חברה אמינה , מצלמה סבירה עם פלאש , תמיכה בכרטיס זיכרון והחלפת בטריה (החיסרון הגדול ביותר של הנקסוס , כמה משחקים +שירים flac ואתה תקוע בלי זיכרון , וענן זה לא אופציה מספיק נוחה , במיוחד שאלא אם כן אני מביא אותו מחו"ל בלי מע"מ ומס קנייה, המחיר שלו יקר מדי בשביל הדרישות שלי והחסרונות שלו) , מעבד לפחות כפול ליבה עם 1 גיגה ראם ומעבד גרפי מספיק בשביל היום , ואלו הדרישות בערך... לי יש galaxy s2 ואני צריך סלולרי שיהיה ברמה שלו בערך , לא משהו יקר במיוחד , זה מתנה.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש המלצה לטאבלט בגודל 9.7 או 10.1 בעל 2GB זיכרון עם נתונים טכניים טובים אין צורך ב GPS או 3G תקציב 200--220$ תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-
-
עד היום לא היה לי צורך ב-smartphone, והנוקיה 6100 הספיק לי. כעת אני צריך לרכוש מכשיר שיוכל גם לקרוא מסמכים (kindle, microsoft reader, pdf, epub). אם אני קונה אחד מהמכשירים שבמצורף בחו"ל, האם תהיה לי בעיה בשימוש בעברית? תודה, רון.
-
- 0 תגובות
- 844 צפיות
-
-
חבר'ה אפשר לקבל עזרה פה אני מחפש טאבלט 10 אינץ שאפשר להעלות משחקים, גלישה באינטרנט, אין צורך ב 3G אבל שיהיה לו את כל החיבורים. רציתי לשאול מה בדיוק ההבדל בין ASUS שזאת חברה מכובדת לבין אינול (ראיתי טאבלטים סיניים בעלי מפרט מכובד). האם כדאי לרכוש את האיינול שכן ההפרש במחיר הוא גדול? או שההפרש במחיר לא מצדיק רכישת טאבלט סיני ועדיף לרכוש אסוס? האם מישהו יודע מה המחירים של טאבלטים באלמ דיוטי פרי?
-
- 1 תגובה
- 747 צפיות
-
-
ברצוני לקנות Samsung I9300 Galexy S3 מחנות באינטרנט http://eline.co.il/items/125153 החנות מציעה "שדרוג" המכשיר ל"גרסאת תוכנה והוספת ממשק בעברית Jelly Bean 4.1.2 עם ממשק עיברי מלא ומקלדת בעברית" תמורת 150 ש"ח. השאלה היא האם אני יכול לשדרג את המכשיר בעצמי?
-
- 2 תגובות
- 848 צפיות
-
-
מה חשוב: GPS מסך גדול עברית השאר לא חשוב. אני צריך לקנות GPS לאבא שלי ודיבורית. מסתבר שזה עסק לא הכי זול ולקנות סמארטפון שיעשה את העבודה של שניהם יכול להיות רעיון טוב. הסמארטפון יחובר למערכת עם AUX.
-
- 27 תגובות
- 6.8k צפיות
-
-
האפשרות המוכרת היא איביי. אתם מכירים עוד חנויות אמינות? אני מחפש לקנות מסך חלופי, את רכיב הכניסת היו אס בי ואת רכיב המיקרופון אוזן...
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים. אתחיל בדבר השני שציינתי בכותרת - האם ניתן להריץ משחקי פלאש בטאבלטים מבוססי אנדרואיד, דוגמת משחקים בפייסבוק למיניהם (פארמוויל למשל)? היעדר התמיכה בפלאש מאוד מטריד אותי בכל הקשור למעבר אפשרי מלפטופ רגיל לטאבלט מבוסס אנדרואיד (לא רק בהקשר של משחקים מבוססי פלאש). כאן אגיע לנושא הראשון - אני מעוניין לעבור מהלפטופ שעד כה הייתי צריך כדי להקליד בשיעורים כסטודנט (אני מסיים ללמוד תיכף) לטאבלט שיותר ישרת את הצרכים שלי. אני מחפש טאבלט בעיקר לתחום המדיה - משחקים, הרצת סרטי HD בעיקר בפורמט MKV עם תמיכה בכתוביות עברית לשם חיבור לטלוויזיה. כמובן שחשוב גם העניין של גלישה באינטרנט ומיילים, אך את זה יש בכל טאבלט אני מניח. את מערכת ההפעלה של אנדרואיד אני מכיר שכן אני בעל סמרטפ…
-
- 0 תגובות
- 774 צפיות
-
-
אני רוצה להעביר את אישתי מאיפון 4 לאיפון 5 בגדול אם יש גיבוי של ITUNES על המחשב , זה אומר שפשוט צריך להכניס את הטלפון החדש ולהכניס את השם משתמש והסיסמה של הטלפון הקודם והוא ישחזר הכול לטלפון החדש?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הלך חברים, למי שיש פה את טאבלט הזה, האם קיבלת איתו בקופסה, מתאם OTG?
-
- 0 תגובות
- 997 צפיות
-
-
יש לי אייפון 4gs ודיבורית בלוטות קבועה ברכב כאשר אני מנגן סרטים ופודקאסטים הם מושמעים דרך הרמקול של המכשיר להבנתי על מנת לאפשר ניגון האודיו מהדיבורית מבלי לפרוץ את האייפון, הדיבורית חייבת להיות סטריאו (אם כי לא אכפת לי שיהיה רק רמקול אחד) מחפש המלצות על דיבורית שהיא: 1. קבועה 2. סטריאו 3. לאייפון 4. בלוטות תודה
-
- 3 תגובות
- 975 צפיות
-
-
שלום לכולם, מצאתי את הפוסט הזה באתר http://hwzone.co.il/gadgets/news/140823 שמציע אנדרואיד 4.2.1 לגלקסי 3, במה שנראה כמו גרסה רשמית מודלפת.. מישהו התקין את זה ויכול לוודא שזה עובד? מה החסרונות של התקנה כזו? הסכנות? קיבלתי את הטלפון אתמול ומעולם לא היה לי אנדרואיד- ככה שאני לא יודע כלום. מאור.
-
- 1 תגובה
- 881 צפיות
-
-
חיטטתי לי באינטרנט בחיפושים אחר מכשיר אנדרואיד סיני זול חזק יחסית. הבנתי שהJiayu G4 נדחה לחודש הבא ולא ברור מה קורה איתו. כרגע נראה לי שאני בעד הNewman N2 שכמה אנשים פה כתבו שהם קנו אותו והוא סבבה אבל מתחמם מאוד שזה קצת מפריע לי. בכל מקרה מצאתי את הבחור הזה: http://www.aliexpress.com/item/Galaxy-S4-Smartphone-Android-4-2-N9500-Star-Mtk6589-Quad-Core-1-2GHZ-1G-RAM-5/807569781.html. מסך HD 5 אינצ' שזה מעולה בשבילי (לא רוצה יותר גדול) זכרון פנימי 8 ג'יגה שזה סביר, מגיע עם אנדרואיד 4.2 מותקן כבר שזה יתרון גדול על שאר הסינים, עם גוגל פלי והכל מותקן. המסך שלו נראה מצויין בסרטונים ביוטוב והיתרון הכי גדול שכתוב ברוב האתרים שיש לו סוללה של 3200mAh שזה אמור להיות פיצוץ. אני אוהב לט…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אוקיי עשיתי בירורים לגבי טלפונים בקטגוריה עד 1100 שקל ומצאתי כי ביחס מחיר תועלת וביקורות הסולה הכי טוב עכשיו החשש שלי הוא זה: הדגם שנמכר בארץ כולה כמעט הינו MT27i אבל יש לי חששות שהוא לא תומך בתדר 850 של דור 3 אלא רק דגם הmt27a אני לקוח של hotmobile אך משום מה כל חנות שמפרסמת אותו אומרת שהוא כן תומך ב850 עכשיו הנה מה שהכי גורם לי לחשוש http://gadget-mobile.co.il/items/131469#techDetailsAName זאת החנות שאני רוצה לקנות ממנה (אגב אם מישהו מכיר חנות בראשון או בתל אביב שיש פחות חשש לקופסא פתוחה בעיית אמינות\טכנאים רמאים בשקל אני אשמח להמלצה או שהחנות הזאת טובה מספיק) באתר אני רואה בברור בבחירת הדגם את החשש שלי אבל הבעיה שהם רוצים עוד 150 שקל בשביל הדגם השונה עכשיו החששות נכונו…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-