גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
הערה: חייב להיות מותקנת גרסת אנדרואיד – 4.1.1 לפחות, לא חייב רוט. להכניס סים למכשיר, זה יפתח לנו הודעה להכניס קוד לפתיחת הסים, נבטל ונכנס ל תוכנת החיוג ולרשום - *#197328640# יפתח חלון תפריט ראשי ונבחר – [1]UMTS יפתח חלון ה – UMTS MAIN MENU. ונלחץ – [1] DEBUG SCREEN יפתח חלון ה – DEBUD SCREEN. ונלחץ – [8] PHONE CONTROL יפתח חלון ה – PHONE CONTROL. ונלחץ על – [6] NETWORK LOCK יפתח חלון ה - NETWORK LOCK. ונלחץ על – [3] PERSO SHA256 OFF ואז נחכה כ 30 שניות לתת לתהליך להסתיים. אחרי שחיכינו 30 שניות נלחץ על לחצן ה – MENU שבתחתית המכשיר השמאלי ונחץ על – BACK . ואז נחזור לחלון ה- NETWORK LOCK ונלחץ על – [4] NW LOCK NV DATA INITIALLIZ . ואז נחכה כדקה לתת לתהליך להסתיים, ואז…
-
- 0 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום, ה- CRT שלי התחיל לזייף (כן בשנת 2013 אני עדיין עם CRT - ואני יכול להתערב שכשהוא היה תקין הביצועים שלו היו טובים מרב ה-LCD שיש היום). אני לא מתכוון לתקן אותו - המה גם שאשתי כבר רוצה יותר מקום על שולחן המחשב. חשבתי על המסך דלעיל של דל אני מבקש לדעת חוות דעת ממי שיש לו - ממה להיזהר וממי כדאי לרכוש (מעדיף מקום אמין על פני מקום זול) תודה, גבריאל
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
Nexus 4 - נמכר בארץ ב 1750 (זאפ) דגם ה 8GB שמספיק לדעתי Xiaomi Mi2S - נמכר ב 1600 - במפגש עם המכס (2000) Nexus 4 - העדכונים של גוגל - רומים ללא סוף - מכשיר נפוץ - חומרה טובה - מובטח שקט נפשי ללא תקלות מוזרות Xiaomi Mi2S - מותג סיני נפוץ - רומים בספק - מקבל סקירות טובות ברשת - קפיצת מדרגה בחומרה - אפשרות לתקלות מוזרות כמו שאמר איש עם שיער אפור, מה אתם הייתם עושים ?
-
- 13 תגובות
- 5.5k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מתלבט מאוד בינו לבין הגלקסי S4.... שמעתי שהוא משווק חזק מאוד במזרח, המפרט שלו נראה איכותי מאוד. אשמח אם מישהו יוכל להגיד לי מה הוא חושב על המכשיר הזה והאם שווה לקחת את הסיכון בהזמנתו מאיביי... האם אפשר בכלל לקבל גירסה בעברית ?
-
- 4 תגובות
- 726 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי XPERIA ARC S וממש נמאס לי ממעבד האיטי, הקשיים בניהול רוט ורומים, היעדר המצלמה הקדמית והזיכרון הפנימי המגוחך! אני מחפש מכשיר שיעבוד חלק ומהיר ושאוכל לשחק עם רומים בכיף ובקלות. האם קיים מכשיר מוצלח יותר מ הSamsung Galaxy S III בטווח המחירים של עד 2000 ש"ח? אנדרואיד בלבד כמובן.... תודה על העזרה!
-
- 22 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
here: http://www.mobilescoop.net/wp-content/uploads/2013/04/Samsung_Galaxy_S4_35627724-92421.jpg השימושים שלי: מכשיר מהיר, נוח וממשק נוח, מצלמה טובה, מסך איכותי וחד ושיריץ משחקים כמו שצריך. כרגע יש לי מכשיר מאוד ישן וזה יהיה שינוי אדיר מבחינתי, מי עדיף? החשש שלי הוא הגודל של המכשירים הללו, ולכן חשבתי על האייפון.
-
- 38 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, התחילה להתארגן קבוצת רכישה לגלקסי 4. פנינו למספר גורמים ואנחנו מחכים להצעות מחיר. כל מי שיש לו עניין, שיצטרף לקבוצה. כבר מעל ל 700 חברים בקבוצה. https://www.facebook.com/groups/ChaverimTovim
-
- 29 תגובות
- 4.3k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, מעוניין לקנות אייפד מיני עם אחריות מורחבת ל-3 שנים וראיתי באחת החנויות שההרחבה עולה 299 ש"ח, רציתי לדעת אם המחיר טוב או שנתקלתם במחיר נמוך יותר - תודה!
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
היי אני רוצה לקנות פלאפון חדש ואני מתללבט בין ה S3 ל N4 (המחיר בארץ זהה) השיקול העיקרי שלי לטובת ה N4 היה שיש לו 2GB RAM לעומת ה S3. ראיתי שיש גירסה של S3 שנקראת i9305 שיש לה 2GB. רציתי לדעת אם מבחינת עדכוני רום וכאלה דברים יש הבדל בין הגירסאות של ה S3 ואם יש איזושהי סיבה לא ללכת על הדגם הזה. http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=835833 תודה
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי מכשיר גלקסי S3 I9300 שנקנה באייבורי (מיובא ע"י שיאקום). אני רוצה לנצל אחריות של המכשיר ולכן אני אצטרך להחזיר את הרקוברי והקרנל הרשמיים, מאיפה אני יכול להוריד אותם? ועוד שאלה, יש לי קרנל של SIYAH עם DUALBOOT הראשון זה הרום הרשמי והשני זה CM. איך אני מחזיר את המכשיר למצב שרק הרום הראשון נמצא בו.
-
- 21 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן. הסיפור הוא כזה. הנייד שלי(אנדרואיד) מחובר דרך הaux למערכת ברכב. אני רוצה לשלוט דרך איזשהו שלט בלוטוס על העברת השירים בלי לגעת בפלאפון. קיים דבר כזה? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי יש לי גאלקסי 2 שקניתי מחברת פלאפון לא נגעתי בוא עד עכשיו וגיליתי שהאנדרואיד שמותקן שם הוא 2.3 ( משהו כזה)הבנתי שקיימים אנדרואידים הרבה יותר חדשים שמשפרים את כל הביצועים של המכשיר במיוחד את הסוללה ברצוני להחליף לאנדרואיד החדש .... עכשיו הבנתי שזה תהליך די מסובך של צריבות והתקנות ורציתי לבקש ממישהו שמבין בזה שירשום לי את התהליכים שאני צריך לעשות לפי הסדר למשל 1. צריבה ואיך צורבים (מדריך) סתם דוגמא .... קחו בחשבון שהורדתי רום שהמליצו עליו באינטרנט בשם bestbbeanlil 500מגה בייט אז אבקש אם אפשר בתוך הפירוט להכניס לי איפה ואיך אני מתקין אותו! תודה על העזרה והסבלנות מראש!
-
- 2 תגובות
- 655 צפיות
-
-
שלום לכם אני מעוניין לקנות טאבלט ואני צריך את עזרתכם מה הכי מומלץ עד 2000-2500 ש"ח אני מחפש מעבד חזק+זיכרון כולל מה שמסביב עדיף סמסונג או אפל? המלצות בבקשה תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש לבתי טאבלט שמה שהכי חשוב בו שיהיה... צבעוני ולא שחור/לבן/כסף. כמובן שאני לא מתכוון לקחת זבל במחיר מופקע וכמינימום אני מחפש כפול ליבה עם מסך IPS ברזולוציה נורמאלית, 1G זיכרון ובטריה סבירה. לשם השוואה, יש לנו בבית שני טאבלטים AINOL AURORA2 (לאחיות הגדולות) ומכל הבחינות הם מספקים בהחלט לכל השימושים שלהם. ראיתי בארץ את ה- ASUS MeMO Pad ME172V-1G023A בצבע ורוד ב-550 ש"ח ב-KSP אילת. לצערי הוא יקר ב~50% מטאבלטים סיניים, ליבה בודדת חלושה, ללא HDMI ומסך TN רגיל. ראיתי את ה-Ainol Novo 8 Dream אבל עדיין לא יצאו צבעים מלבד שחור ולבן והמסך TN ולא IPS: יש רעיונות נוספים? אם אין, בלית ברירה אבחר משהו כסוף או לבן - יש המלצות? * הכי בטוח מבחינתי לפי הניסיון המצויין שלי עם AINOL …
-
- 1 תגובה
- 841 צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ אם יש איזה עדיפות לאחד מהשניים? בנתונים הם נראים זהים. כמו כן, בנתונים לא מצויינת תמיכה בעברית, האם באנדרויד 4.1 תהיה תמיד תמיכה מובנית בעברית מלאה? תודה. http://www.pandawill.com/ainol-novo9-spark-quad-core-a31-tablet-pc-97-inch-android-41-retina-ips-screen-2g-ram-4k-video-hdmi-black-p70925.html http://www.pandawill.com/chiwi-v99-quad-core-a31-tablet-pc-97-inch-retina-screen-android-41-2g-ram-16gb-4k-video-silver61-p71222.html
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-
-
היי חברה. האייפון 4 נשבר, ואת האמת אני די שמח, נתן לי לגיטימיציה לעבור למשהו חדשני יותר. היות ואני קורא המון דרך הסמרטפון , מצלם המון, ומתעסק לא מעט בג'דגטים , אני חייב משהו יותר איכותי. אני מחר רוצה כבר לקנות מכשיר חדש כי אני לא יכול להסתדר בלי מכשיר גם בגלל שזאת העבודה שלי - לדבר עם לקוחות. אשמח מאוד אם תעזרו לי למצוא את המכשיר המושלם - תקציב על 3500 ש"ח דגש על : - מסך גדול ואיכותי לשם קריאת תוכן נוחה יותר. - מצלמה איכותית (מצלם הרבה). - טאץ' : עוד לא יצא לי להתעסק עם סמרטפון עם טאץ' שמתקרב לאייפון, אבל אולי תחדשו לי. אופציות אפשרויות שאחריהן גיששתי : HTC One Sony Xperia Z Galaxy s 4 Neksus 4 Nokia Lumia ברמת העיקרון, לא שמעתי ביקורת רעה אחת על הנקסוס של ג…
-
- 2 תגובות
- 652 צפיות
-
-
המקלדת SwiftKey במבצע עכשיו בפליי, 5 ש"ח בלבד https://play.google.com/store/apps/details?id=com.touchtype.swiftkey
-
- 2 תגובות
- 932 צפיות
- 1 follower
-
-
איזה מכשיר עדיף לקנות- גלקסי 2 יד שניה או גלקסי Advance חדש? תודה מראש למסייעים
-
- 2 תגובות
- 550 צפיות
-
-
לאחותי ואמא שלי יש גלקסי SII שבזמנו התקנתי להם את המוד של cyanogenmod בגרסה 9 נקודה משהו. בכל מקרה יש לי אפשרות להחזיר לי לגרסה המקורית של סמסונג במהדורה הכי מעודכנת שיצאה לגלקסי S2? ואם ישנה אפשרות יש למישהו קישור להורדה לגרסה? בנוסף, התקנה דרך כרטיס SD או שזה כמו במוטורולה עם התקנה באמצעות תוכנה מהמחשב? תודה על העזרה!
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, בקרוב תהיה לי האפשרות לרכוש טלפון חכם מחו"ל! איזה כיף! או כך לפחות חשבתי.... הבעיה היא האפשרויות העומדות בפני, יותר מידי! אחחח צרות של ברי מזל אין ספק! לרשותי כ2500 שקלים חדשים לרכישת טלפון מסוג זה. אני מחפש טלפון שיחזיק מעמד, יהיה בנוי טוב ובעל מפרט של אלופים. כמובן שאני אעדיף זמן סוללה טוב אבל איאפשר לבקש הכל עם טלפון חכמים...יש לי יש לי יש לי! גם בעל אינטליגנציה גבוהה וגם לא יתעייף... פההההההה פההההההה פההההה(אני מתכוון לראות דרכו קומדי סטור בזמן נסיעה בתחבורה ציבורית מקוללת). כמה דגמים שעיני קלטו: (עמיד למים ואבק, איזה גברררר)Sony Xperia Z Nexus 4(בעיקר בגלל המחיר) HTC One(שבתקווה יוזל קצת עד למועד הקניה) האם למישהו יש הצעות נוספות. נ.ב- אני נוטה יותר ל…
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
אני מחפש סמארטפון/טאבלט מבוסס אנרויד שיכלול WIFI ויציאת אוזניות הכי זול שקיים לצורך ניסויים. אני מצאתי בDX ב55 דולר. מכירים אחד יותר זול?
-
- 2 תגובות
- 746 צפיות
-
-
here: http://www.mobilescoop.net/wp-content/uploads/2013/04/Samsung_Galaxy_S4_35627724-92421.jpg השימושים שלי: מכשיר מהיר, נוח וממשק נוח, מצלמה טובה, מסך איכותי וחד ושיריץ משחקים כמו שצריך. כרגע יש לי מכשיר מאוד ישן וזה יהיה שינוי אדיר מבחינתי, מי עדיף? החשש שלי הוא הגודל של המכשירים הללו, ולכן חשבתי על האייפון.
-
- 1 תגובה
- 846 צפיות
- 1 follower
-
-
סליחה על הבורות. רק רוצה להיות בטוח שמדובר באותו סוג, כי איפשהוא במפרט של הלומיה 920 קראתי mini-Sim
-
- 6 תגובות
- 781 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, לפני רכישת סמרטפון ראשון והשקעת סכום כסף לא מבוטל (כ 2K ש"ח) הייתי רוצה להתייעץ על מנת לא לצאת מאוכזב . הידע שלי בתחום לא רחב מספיק על מנת שאוכל להחליט בעצמי ועל כן , אשמח להתייעץ עמכם. אני רוצה מכשיר שבנוי טוב ולא יישבר מכל לחיצה או טיפה אבק . יש ילדים קטנים בבית ולכן חשוב שהמכשיר יהיה מספיק עמיד ולא ישווק חיים אפילו אם חס וחלילה יפול. כמובן שארכוש מגן בנפרד. מבחינת חומרה ופיצ'רים- אני רוצה מכשיר שיריץ אינטרנט ללא תקיעות, עם מעבד חזק ומסך חד מכשיר שיהיה רלוונטי לכמה שנים כי כמו שאני מכיר את עצמי, לא אחליף מכשיר בקרוב . נושא המסך הוא קריטי , אני מתכנן להשתמש באופציית הניווט ועל כן חשוב שאוכל לראות את המפה גם בשמש . יש לי מטען ברכב כך שנושא אורך חיי ס…
-
- 5 תגובות
- 907 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מתלבט בין השניים. מסקירות שקראתי הבנתי שלנקסוס יש מחסור באפליקציות, האם זה נכון? כמו כן רציתי לדעת אם ניתן לרכוש דונגל שאיתו ניתן יהיה לגלוש סלולרית לשני המכשירים? כמו כן אשמח להמלצות על מכשירים אחרים.
-
- 3 תגובות
- 885 צפיות
-