עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. יש לי HTC עתיק שהחלטתי להחליף לסמסונג NOTE 2. בסקרים שלי נהייתה פתאום בעיה: יש מליון "יבואנים"/חנויות וכנראה טיב השרות שאחרי קניה והאחריות תלוי במצב רוח באותו יום (קראתי סיפורים שיחליפו בקלילות את אלף לילה ולילה). אז לקצר תהליכים, האם ידוע לכם ותוכלו להמליץ על יבואנים (נותני שרות ואחריות של ממש) וחנויות שעדיפים וטובים יותר מ"השאר"? אגב, למשל היבואן הרשמי לא הכי מומלץ (הכתבות שמורות לי, במיוחד זו מדה מרקר).

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by Dominet,

שלום לכולם, השאלה שלי בנוגע לנתוני קרינה של טלפונים סלולריים. בשנים האחרונות מופיעים 2 נתוני קרינה: HEAD ו BODY. מישהו יודע מה אומרים הנתונים האלה, מה ההבדל בינהם? בנוסף לזה קיימות 2 שיטות למדידה, אמריקאית ואירופאית. איזו מהן יותר מחמירה, לפי איזו כדאי ללכת? תודה רבה לכולם! נ.ב. כעת אני חדש בפורום , (למרות שכתבתי בו בעבר הרחוק לפני 10 שנים) אני טכנאי חומרה ואיש סיסטם. אשמח לסייע בנושאים שונים כאן בפורום למי שצריך. אריאל

• 1 תגובה
    • 992 צפיות
  3. אני יבקר בניו יורק + קליפורניה. תודה?

• 0 תגובות
    • 954 צפיות
  4. שלום, יש לי מכשיר גלקסי 2. כחלק מהעבודה שלי אני משמיעה קבצי מוסיקה מתוך מאגר מוסיקה דרך המדיה פלייר בלפטופ קטן. אני מעוניינת להשתמש בגלקסי כבגיבוי לבנייה ועבודה עם קבצי מוסיקה ומאגר מוסיקה, במקרה והמחשב שלי מתקלקל. אם כן, האם יש תוכנה כמו מדיה פלייר או איטיונס שאפשר לעבוד אתה בצורה קלה, מסודרת ומקצועית ??

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. שלום לכם, אני כותב כבר כמה שנים בלוג קטן בשם mobilize בנושא מובייל. בעיקר עסקים הקשורים לעולם המובייל כגון תוכן סלולרי, שיווק, פרסום ואפליקציות מצליחות (לא מתעסק בסקירות מכשירים חדשים ונושאים דומים). אני קורא המון מידע הקשור להפצה ושיווק של אפליקציות ומשום כך, החלטתי לייצר מדריך קצר בנושא. המדריך יעזור לכם לייצר את הדף המתאים באפסטור או בחנות היישומים של גוגל פליי, ייתן לכם טיפים לגבי הטקסט, הקישורים, האייקון וכן הלאה. בנוסף, הוא יציע לכם דרכים להתמודד עם שיווק האפליקציה - האתגר האמיתי העומד בפני כל מפתח כיום. המדריך הוא חינמי לחלוטין וללא כוונה מסחרית כלשהי. אני מקווה שהוא יעזור לכם: http://mobilize.co.il/wp-content/uploads/2013/07/app-marketing-for-developers.pdf …

• 0 תגובות
    • 2.6k צפיות
  6. Started by saarxee,

שלום, הייתי בהוט מובייל והתנסיתי במכשיר, גיליתי שדגמו של המכשיר לפי ההגדרות הוא I9505X. איזה דגם זה בדיוק? ובמה הוא שונה מגרסת ה-I9500 הרגילה? הגודל שונה? הביצועים שונים? המסך? או שזה הכל בדיוק אותו הדבר רק שפשוט ללא שיחות ואסמסמים וזה רק להתנסות? כי ניסיתי אותו שם ונורא אהבתי, הוא היה נורא מהיר ולא נתקע, כמעט ולא התחמם, מסך מדהים וכו'.. ואני חושש שבמידה ואקנה את ה-I9500 זה לא יהיה אותו הדבר וכמו שאהבתי את זה. מה דעתכם?

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  7. Started by natan805,

כשאני מפעיל waze פעמים קורה לי באמצע נסיעה שפתאום התוכנה משתבשת ואז האייקון של הwaze מהבהב-אין קליטה,האם האנטנה של הs3 כזאת דפוקה?כי באייפון של אחי זה לא קורה,או שאולי בגלל בעיות אינטרנט?(רימון).

• 1 תגובה
    • 807 צפיות
  8. Started by yakirsh4,

שלום, קורה לי הרבה שאתרים אוטומתית שולחים אותי לאתרים שמותאמים לפאלפון וזה מעצבן רציתי לדעת אם יש דרך שאותם אתרים לא יבינו שאני עובד מהפלאפון וישלחו אותי לגרסאץ המחשב תודה

• 7 תגובות
    • 992 צפיות
  9. אהלן, שיחררתי היום גרסא ראשונה לאפליקציה חדשה שלי - סימולצייה למסחר בבורסה. הרעיון שלה נורא פשוט, מסחר בבורסה עם כסף מדומה, על בסיס מידע אמיתי. ניתן להוריד אותה מכאן: https://play.google.com/store/apps/d...stocksimulator אשמח לקבל פידבק על האפליקציה, ואשמח גם אם תתנו לה דירוג חיובי במארקט. תודה !

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by eli_kats,

מה עדיף לקנות Lumia 1020 או Galaxy S4? נכון שהדבר העיקרי שמסקרן ב- Lumia זאת המצלמה... שאנחנו משתמשים בה כמעט על בסיס יומי. הייתי רוצה לדעת מה יותר משתלם לקניה? האם מערכת windows phone 8 באמת נוחה? ומה לגבי עתיד האפליקציות למערכת ההפעלה הזאת?

• 1 תגובה
    • 962 צפיות
  11. חבר קנה את הגרסה הבין לאומית של המכשיר (i9500) בארצות הברית והוא רוצה להפוך אותו מאנגלית לעברית. שמתי לו את התוכנה (More Locale 2) שבעזרת הפכתי את ה-s3 שלי לעברית, אבל היא לא עובדת. אני צריך שתסבירו לי אם הדבר אפשרי ואם כן, אז איך. הוא מעדיף להמנע מהתקנת רומים.

• 14 תגובות
    • 12k צפיות
  12. Started by watch out,

הי ברשותי galaxy 2 שמותקן בו רום cm 10.1 הגלישה בו מאוד איטית שהמפעילה שלי היא אורנג האם זה ככה גם אצלכם? חשוב לי גלישה מהירה

• 1 תגובה
    • 4.2k צפיות
  13. Started by moog,

רק רציתי ליידע נקנו 2 לחברים (לא חייבים להיות באורנג) מחיר מוזר...

14. שלום, אני טסה בקרוב לארה"ב ורציתי להתחדש במכשיר פלאפון חדש. בארץ אני בחברת הוט מובייל והבנתי שחשוב שתהיה תמיכה לתדר 850. ידיד המליץ לי על המכשיר lg optimus 4x hd הוא אומר שזה המכשיר שנותן את התמורה הטובה ביותר לכסף. רציתי לדעת אם באמת זה המצב או שזו הבחירה הטובה ביותר. תודה

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  15. Started by ModChiP,

כרגע יש לי LG P500H. קרוב משפחה רוצה להעביר לי את ה S3 שלו. הבעיה היחידה זה שה S3 הרבה יותר גדול ואני לא בטוח אם אני אצליח להתרגל. אני לא גולש הרבה מהמכשיר, אני לא משתמש בו עם פייסבוק, אלא רק קצת שיחות, SMS ווואטסאפ, אולי מישחק פשוט מידי פעם. תודה.

• 2 תגובות
    • 902 צפיות
  16. שלום לכולם! קיבלתי את הטבלט הנ"ל במתנה...יש לו מעבד 4 ליבות 1GB זיכרון וכו.... הורדתי תוכנה trickster mod כדי לבדוק אם ארבעת הליבות עובדות משום שהמכשיר ממש איטי ולא נראה כמו בסירטונים ביוטוב... בתוכנה רואים שרק שני ליבות עובדות ואחרות נעולות....מה אפשר לעשות בדבר?

• 1 תגובה
    • 891 צפיות
  17. Started by spooky fish,

אם אני עושה root לטלפון, זה לא מסכן אותי יותר מפני וירוסים ופרצות אבטחה בתוכנות מוכרות? בגלל ההרשאות המלאות למערכת ההפעלה - שאז התוכנה הזדונית יכולה לעשות יותר לעומת הגירסה המקורית שההרשאות שלה היו מוגבלות

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  18. Started by SerenB,

כבר זמן מה אני שוקל לקנות סטרימר, הבעיה שאין לי מושג איך להשוות בין הכמות העצומה של דגמים. אני כן יודע שיש מספר דברים שאני בהחלט רוצה לראות בדגם שאקנה לבסוף - - כניסת USB 3.0 לצורך הזרמת מדיה מכונן חיצוני - כניסת רשת (אני לא מאמין שהזרמת סרט Blu-Ray באלחוט תעבוד בלי קטיעות) - תמיכה בפורמט mkv. מאחר וקיימים ברשותי המווון סרטים באיכות גבוהה בפורמט זה אשמח לקבל הצעות, כמובן מנומקות, ועוד יותר אשמח להסברים בנושא כדי שאוכל לקבל החלטה מושכלת. נ.ב. הקניה, לכשתתבצע, אינה חייבת להיות בארץ. טווח ההשקעה שאני צופה יהיה לא יותר מ-500 ש"ח.

• 14 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. Started by yarbaur,

שלום, מחפשת המלצות לרכישת טאבלט. המכשיר הוא מתנה לאדם מבוגר, שישמש בעיקר לקריאה, וגלישה בסיסית באינטרנט (מייל+חדשות), מעט צפיה בסרטים. האילוצים שלי: - מסך 9" לפחות - קניה בארץ או מחברה מוכרת בחו"ל (לא סיני) - אפשרות לחיבור אינטרנט 3G לשימוש כGPS (אין אפשרות להתחבר דרך סמארטפון) - ידידותיות בשימוש והתקנה, תמיכה ברוסית - מחיר - עד 1000ש"ח תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 672 צפיות
  20. שלום אני עם אנדרואיד 4.2.1, ויש משהו ממש לא נוח שאני לא מצליח לפתור: אני מדבר עם בן אדם בטלפון, ואז כשהשיחה מסתיימת, אני מרחיק את הטלפון מהאוזן, ורוצה ללחוץ End, אבל המסך שחור לגמרי, בגלל ה-Proximity Sensor, אז אין לי את האפשרות ללחוץ End. ואני צריך לחכות 2-3 שניות, עד שהמסך חוזר לעבוד שוב, ורק אז אפשר ללחוץ End. מאד מאד לא נוח! מישהו יודע איך מבטלים את ה-Proximty Sensor? תודה רבה card

21. Started by Dvir6,

אהלן, אני מתכוון לקנות מסך טלוויזיה של סוני, אחרי שעשיתי סקר שוק קטן על מה עדיף. עכשיו אני מתלבט מאיפה הכי מומלץ לקנות מסך כזה. הכי חשוב לי לקנות ממקום שלא יעלם בעתיד, יבואן רציני שיעזור לי עם תקלות בעתיד (בתקווה שלא יהיו כאלו). המלצות? תודה

• 1 תגובה
    • 731 צפיות
  22. שלום, ברצוני לבנות מערכת סטריאו לסלון אשר תורכב מרמקולים Microlab solo7c המחוברים לטאבלט אשר ישמש כמקור להשמעת מוסיקה. (וגם רדיו וכו' דרך אפליקציות). השאלה היא איזה טאבלט במינימום מחיר יתן לי את הסטריאו (מיציאת האוזניות) הטוב ביותר. אין חשיבות לאיכות המסך וגודלו או מעבד מהיר במיוחד. אני מעדיף אנדרואיד אבל אם מוצרי אפל יתנו לי תוצאה הרבה יותר טובה במחיר נמוך נלך על זה. ואולי בכלל אין הבדל תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  23. Started by ToMeRv32,

יש לי Galaxy Nexus שהוא עם סוללה נשלפת, כלומר מכסה אחורי נשלף. מבחינה פיזיקלית אני מבין שבנפילה חלק מהמכה תפיל את המכסה והבטרייה, אז האם עדיף לי להיות בלי כיסוי? כשנופל המכשיר המכסה אכן נופל עם הבטרייה.. אני לא מתייחס למכות שטחיות אלא רק לנזק פנימי/שבר במסך.

24. Started by card,

שלום יש לי טלפון עם אנדרואיד גרסא 4.2.1, ותוכנת ה-Calendar שמגיעה איתו, אי אפשר אפילו להגדיר אותה כבינונית, היא ממש חלשה. אני מחפש תוכנת ה-Calendar יותר טובה, ורציתי לשאול אם מישהו משתמש במשהו אחר.. תודה רבה card

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים