עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. שלום. אני מעוניין לקנות נגן MP3 ואוזניות עד 400 שקל לשניהם. מכיוון שעיקר השימוש יהיה ריצות אני צריך נגן עם תפס ליד/קליפס ואוזניות שיושבות טוב על האוזן. חשבתי על הSansa Clip 2GB בגלל הקליפס והאיכות הטובה ועל Sennheiser CX300 בגלל שהן יושבות טוב באוזן עם האטמים ולפי מה שהבנתי יש להן גם איכות מצויינת. הבחירה שלי טובה או שיש לכם משהו יותר יעיל וטוב להציע בגדר המחיר שלי?

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. כאילו ברמה תמיכתית מינימלית , SMSים וספר טלפונים..

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  3. https://blog.whatsapp.com/614/WhatsApp-Web

4. שלום ברצוני לרכוש נגן Mp3 עכשיו לצרכים שלי: אין צורך בכל כך הרבה ג'יגה מספיק לי 4-6 (למרות שכמה שיותר לא כזה יזיק האמת אבל אם זה יבוא על חשבון דברים אחרים אז לא) גם חשוב הממשק של הנגן...שיהיה מהיר ונוח לשימוש בלי יותר מדיי חפירות עכשיו חשבתי על האייפוד נאנו הוא דיי נחמד קטן ובעל ממשק טוב אבל העוצמה לא ממש מספקת אותי....ראית גם הרבה ממליצים על האיי אודיו הזה האם הוא שווה את ההשקעה?בכל מקרה אני יודע שאם אני לא יקנה נגן עם ניגון סרטים וכל שאר הפיצ'רים אני בסופו של דבר אצטער אבל מה לעשות שקשה לחרוג מהתקציב הזה.... הבעייתיות הגדולה עם האייפוד בכל מקרה שהוא מצריך לקנות הרבה דברים לאחר הקנייה של הנגן עצמו....והשאלה מה אני מקבל עם הבאנדל של האיי אודיו? ואגב איך נחשבת החבר…

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. שלום זה בטח ישמע מאד מוזר, אבל אני מחפש טאבלט, כמה שיותר קטן מבחינת גודל מסך, ושכולל כניסת Ethernet - RJ45. מישהו מכיר משהו כזה? ככל שהמסך יותר קטן, ככה יותר טוב. תודה רבה!! card

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. היי, אני מאוד אשמח לקבל המלצות לסמארטפון דואל סים בתקציב של עד 1,300 ש"ח. במידה והמכשיר מחו"ל אז התקציב של 1300 צריך לכלול בתוכו את המיסים. חשוב שיהיה מסך בגודל "5 לפחות. תודה לעוזרים !

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by sashakrik,

אני מתכנן לקנות HTC DESIRE משומש מארה"ב האם יהיה אפשרי לצרוב לו רום בעיברית ? תודה !

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. שלום חברים, ראיתי שיש כל כך הרבה סוגים של אייפד כיום... איזה אייפד הכי חדש ומומלץ לקנות כיום בסביבות של מחיר 1,500 ש"ח פלוס מינוס? (של apple כמובן)

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by D_mon,

אני מעוניין לקנות טאבלט בגודל 10 אינץ בשביל לראות סרטים בעבודה וגלישה באינטרנט (WIFI). דרוש מסך טוב שיריץ סרטים באיכות HD וסוללה טובה. כמו כן שיעבוד חלק. חשבתי על: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10590 יש אפשרות לקנות באילת ב 780 ש"ח תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by IG,

שלום, רציתי לדעת אם כדאי לקנות סוללות מהסידרה הנ"ל בשביל מצלמה. מדובר בPOWERSHOT A530 של קנון... לא משהו פנסי, אבל עדיין מצלמה... הסוללות האלה אמורות להיות 1.2V ומשהו כמו 2000mA... תודה לעוזרים.

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by Pika007,

שלום ושבוע טוב לכולם מסתבר שלאבא שלי יש כרגע עובד שעומד לחזור מארה"ב, ואני בדיוק צריך נגן MP3. התקציב בכותרת. דרישות- -איכות שמע מעל לכל. אוזניות כבר בדרך מאיביי, אז לא לדאוג לגבי זה. -לא חייב להיות פצפון, אבל לא גודל מוגזם. -נפח 4 ג'יגה ומעלה (גם 2 אפשרי, אבל שתהיה סיבה מוצדקת למה נפח קטן במחיר כזה) -רצוי שיהיה Line in -כדאי שידע לנגן קליפים, לא חובה. -זמן סוללה -חובה- מעל 20 שעות (גם 20 מתקבל כמובן) -לא אייפוד. אני לא מתכוון לשלם יותר בשביל לקבל פחות, במחיר של אייפוד נאנו בד"כ מקבלים נגנים פי 3 יותר טובים עם פי 3 יותר נפח. אפשר לחרוג טיפה עם המחיר, אבל רק אם שווה את זה. מועדף ממקום שאפשר לקנות בו ישירות (וול מארט, JR, B&H, סירקט סיטי, וכדומה) תודה מראש ל…

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. באתר של פלאפון כתוב שהאייפון תומך ב 850/2100 HSUPA ובאתר הזה:http://www.mayeast.com/simsale.html כתוב שצריך 850/1900 עכשיו ה850 תואם זה אומר שזה יעבוד? (גם לא מפורט באתר עם זה GSM או לא, זה רלוונטי?)

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. אתמול קיבלתי את ה Window n101 מסין. עבדתי עליו קצת ואז הוא הגיע ל 1% סוללה. חיברתי מטען אבל זה לא עזר. עכשיו הוא מכובה ואם אני משאיר אותו לכמה שעות מחובר לחשמל אני מצליח להגיע ל BOOT אבל לא להריץ את המערכת. חיפשתי בעיר (באר-שבע) מטענים אך לאף אחד אין את הפין המוזר הזה שיש לטאבלטים הסינים. בקשתי היא האם למישהו פה יש איזה טאבלט סיני שיש לו חיבור קצת כזה כמו הנוקיה הישנים רק יותר קטן. ומוכן לארח אותי לכמה דקות לראות האם המטען דפוק או הטאבלט. אני יכול לחתוך את המטען שלי ולחבר מטען אחר אבל אני לא בטוח שהחברה בסין תקבל אותו. תודה.

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. אני קונה נגן חדש, סוף סוף. ובגלל שכנראה הוא ישמש אותי לעוד הרבה זמן, אני צריך אחד טוב... הדרישות שלי: -זמן סוללה ארוך למוזיקה (לסרטים זה לא ממש משנה, כי אני אראה רק קליפים). -איכות שמע טובה+, בלי הפרעות... -איכות וידאו טובה. למרות שאראה רק קליפים, הם עדיין צריכים להיות באיכות נורמלית. \= -ממשק נוח. -סידור לפי תיקיות. -הגודל לא ממש משנה, אבל אני לא רוצה לסחוב בלטה בכיס. -תומך בפורמטים רבים, שאני לא אצטרך להמיר כל פעם. -אמין. לא ממש בא לי שהוא יתקע פעם בחודש... -שיהיה לו נרתיק נוח. חשוב מאוד. רצוי לציין שאני קונה את גרסת ה-30 GB של אחד משניהם. התקציב לא חשוב. אשמח לשמוע דעות. לא רק "קנה את ההוא כי הוא יותר טוב"... תודה מראש.

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. אהלן, אני מחפש מכשיר סלולרי עבור אחותי, לא בדיוק משנה לנו מאיפה לקנות (אם זה ממפעילה אז היא ברשת סלקום, בגדול מעדיפים לקנות בחוץ כדי לא להתחייב ל 36 תשלומים) הדרישות שלה זה: מצלמה סבירה+ נגן MP3 רדיו WIFI (לא חובה אבל מאד מאד רצוי) מצלמה קדמית לטובת שיחות וידאו ושלמכשיר תיהיה תחושה סולידית קניתי לה E52 ישירות מיורוקום, לאחר סאגה של 6 שליחות לקבלת שירות תוך חודש ביצענו ביטול עסקה לאחר שמהתשובות של יורוקום השתמע שהחלפת מכשיר לא תפתור את הבעיות (כנראה משהו דפוק בתכנון) הצעתי לה את ה N82, היא לא התלהבה במיוחד מהעובי שלו והכפתורים הקטנים שלו פוסלים אותו מבחינתה... כרגע היא שוקלת סוני-אריקסון C902... יש למישהו דיעה עליו? יש לכם דיעות/המלצות למכשירים אחרים?

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. היום (יום שישי) נסעתי לקניות אילון (רמת גן) ורכשתי לי את הD2 ומה אני יגיד לכם? נגן הכי טוב שהייה לי בחיים (היה לי נגן 1.. חחחחח) התמונות מוצגות ממש יפה (צריך עזרה בהמשך). מוזיקה ממש מעלפת, שומעים חלק וברור בלי כל מיני רעשים.. רוב השירים שלי הם ב128 - 256 MHZ ושמעו פיצוץ! אז ניסיתי שיר עם 320MHZ ואין לי מילים לתאר את האושר שלי VIDEO: עכשיו פה אני חייב לציין לטובה את הנגן שכן לא ציפיתי לאיכות כזאות, הסרטים מוצגים חלק בלי כל מיני עיוותים או הפרעות, קידדתי פרק ששקל 350 מגה ל190 מגה וראו ממש טוב. רדיו בסדר לא יותר מזה.. ואם.. מספר שאלות: בתוכנה של קידוד סרטים יש מלא אפשרויות של קידוד לD2 ולא ממש הבנתי אז עשיתי איזה אפשרות שם וזה יצא בסדר אבל הייתי רוצה ללמוד יותר על א…

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. חברת הצילום שחזרה מן המתים תנסה להמציא את עצמה מחדש עם מכשיר ה-Ektra לכתבה

18. שלום חברים אחרי חפירות עמוקות, מצאתי מכשיר שנראה לי מכל הבחינות - הסמסונג Galaxy S Advanced , בבדיקת חנויות, ראיתי שהוא נמכר ב-eline ב-1538 ש"ח, עם אחריות שלהם http://eline.co.il/aecommerce/c205/148043.php וב-Bug ב-2169 , עם אחריות של סקיילקס שהבנתי שהוא היבואן הרשמי של סמסונג בארץ. http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=13180 מה דעתכם על המכשיר בכלל ועל החנויות בפרט ? מישהו רכש מ-eline ויכול לתת חוות דעת על החנות ועל השירות שלהם ? איך השירות של סקיילקס ? האם הוא מצדיק הפרש של יותר מ-630 ש"ח במחיר? בנוסף, eline כותבים לגבי עברית: "אנדרואיד 2.3.6 כולל תמיכת עברית (ללא יישור לימין)"[table] [tr] [td]אנדרואיד 2.3.6 כולל עברית מלאה+מקלדת בעברית [/td] [td]([/td] [td]₪99[/…

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. הגיע הזמן לשדרג את המכשיר הסלולארי שיש לי ואם אפשר מכם כמה המלצות יש כמה דרישות מהמכשיר דבר ראשון, שיהיה פליפר מסך פנימי גדול וצבעוני לפחות 2" ובאיכות טובה (1.8" לא יספיק P:) וגם מסך חיצוני נורמלי BT וWI-FI חריץ הרחבה לזיכרון מקשים גדולים ונוחים אלה דברים שאני מוכרח שיהיו מומלץ מרשת אורנג' איך הN76? שווה קניה? הבנתי שזה מכשיר אחלה אבל המקשים שלו ממש לא נוחים והמסך החיצוני שלו באיכות גרועה למדי המלצות?

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. כחלק מהחברות המקיימות אירועים מיוחדים בסביבת תערוכת MWC השנתית שתתקיים בחודש מרץ, שלחה NVIDIA הזמנות לאירוע בו היא תחשוף מוצר חדש ומהפכני הנמצא בפיתוח זה שנים לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%90%d7%99%d7%a8%d7%95%d7%a2-%d7%9e%d7%99%d7%95%d7%97%d7%93-%d7%a9%d7%9c-nvidia-%d7%91%d7%a7%d7%a8%d7%95%d7%91-%d7%aa%d7%97%d7%a9%d7%95%d7%a3-%d7%90%d7%aa-%d7%98%d7%90%d7%91%d7%9c%d7%98-%d7%94/

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by Cyanide,

אני ממש מתלבט בין שני המכשירים האלה. אני לא חושב שאני אוכל להרגיש בין 8 ו5 מגה פיקסל במילא הצילום לא כל כך חשוב לי, הבנתי שזה ההבדל המשמעותי ביותר. יש עוד הבדלים? הוא שווה תוספת של 250 שקל?

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. היי ....רוצה להשתדרג מ S1 (לחוץ כספית כרגע) יש לי הזדמנות לקנות מחבר מכשיר שביקר בקערת המים של כלבו החמוד רמבו ונשלף בהצלחה וחזר לעבוד לאחר יום כאילו לא קרה כלום שווה 1400 ? כבר חצי שנה מאז המקרה ולא קרה כלום הכל עובד פיקס ! בדקתי את המכשיר והכל .... השאלה על קורוזיה ...הרי זה סוג של סרטן כאשר נגעו במכשיר מים ... (יותר נכון המכשיר צלל צלילת 5 כוכבים נהנה טיפה וחזר לפני הים,מת וחזר לחיים אחרי יום ...) כבר חצי שנה מאז עברו והכל עובד פיקס . שווה את ה 300 שקל פחות האילו מאשר ב 1700 לחפש עכשיו מכשיר יד שניה ממוכר זר ? תודה .

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by S2DON,

שלום אני עומד לקנות בשבוע הבא נגן ואני ממש מתלבט בין השניים , לכל אחד היתרונות והחסרונות שלו ולכן רציתי לשמוע את דעתכם בנושא : הראשון - איפוד נאנו דור רביעי נפח :16 ג'יגה מחיר : 900 ש"ח השני - קריאטיב זאן אקס פי : נפח :8 ג'יגה (+ עוד כרטיס זיכרון של 16 בעתיד) מחיר : 750 ש"ח השיקולים העיקריים שלי הם המחיר והאיכות , מחיר אני מתכוון ( נגן + מקום + נרתיק) תודה מראש לעוזרים

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by Yakim Peled,

אבל לא בישראל. :'( http://tech.walla.co.il/?w=/4008/2619942

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.