גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,797 דיונים בפורום זה
-
מצאתי הרבה סמארטפונים של חברות לא מוכרות, לרוב סיניות, ב-deal extreme וברצוני לרכוש אחד מהם בכדי להתחבר ל-hotmobile בארץ (ז"א שיש צורך בדור 3 ומעלה). המכשיר הזה מצא דווקא חן בעיני : http://dx.com/p/c208-android-2-3-gsm-bar-phone-w-3-5-capacitive-screen-dual-band-wi-fi-and-dual-sim-blue-156269 אני צריך משהו בסיסי. ונראה לי שזה יתן לי מענה מתאים. מה אתם אומרים ? על מה יש לשים לב בקניית מכשירים אלו ?
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם אני שוקל לקנות טאבלט במחיר בינוני של כ- 900 שקל - מישהו יודע אם על פי המפרט אשפר יהיה להשתמש בו למשחקים-אינטרנט-סטרימינג בצורה סבירה? מישהו יודע איך המסך והרגישות לנגיעה בו? [table][tr][td]מחשב טאבלט TEAC Classic 101 יצרן Teac טאבלט של חברת TEAC מדגם Classic 101, עם מסך בגודל ´´10, מערכת הפעלה Android 4 ומעבד A9 1.5GHz. מק"ט: 7290006105301 מפרט טכני:מעבד: Cortex A9 Multi Core 1.5GHzמערכת הפעלה: Android 4מסך: 10’’רזולוציה: 1024x600קיבולת: 16GBחריץ הרחבה: לכרטיסי זיכרון microSD עד 32GBתקשורת אלחוטית: WiFi802.11b/g/nמגן מסך ונרתיק מתנה כלולים באריזהתכונות נוספות:מצלמה קדמית 1.3MPצילום וידאו באיכות נגן מוזיקה ווידאו ממשק HDMIתמיכה ב-Adobe Flashתמיכה מלאה בעבריתאח…
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן, יש לי בעיה כשאני מנסה לשלוח הודעות בעברית, הנמען מקבל סימני שאלה. אני משתמש ב AnySoftKeyboard עם הaddon של עברית. אגב אני ממש לא מבסוט על המקלדת אם אתם יכולים להמליץ על אלטרנטיבות גם טוב. אגב נגיד ב whatsup אין לי בעיה או משהו בסגנון. מכשיר motorola razr. רעיונות? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום. היום עם SGS1. מעוניין לשדרג מכשיר. הוא כבר די ישן. במחיר של SGSIII מחו"ל אפשר להביא גם Galaxy Nexus וגם Nexus 7. אני חושב שהטאבלט יכול להיות מכשיר נוסף נחמד לבית, אבל לא יודע כמה שימוש אעשה בו באופן אישי. (מצד שני- מעולם לא היה לי טאבלט אז אני לא יודע כמה אפשר להוציא ממנו). השיקול הוא שה-Galaxy Nexus פחות מושך אותי מהבחינה שעל אף שהוא מקבל עדכונים ישירות מגוגל, הוא עדיין יחסית ישן (יחסית ל-Galaxy SIII) חומרתית, ללא כפתורים פיזיים, ללא סוללה נשלפת וללא כרטיס זכרון. ה-Galaxy SIII עונה על כל הדרישות שלי, רק שהוא מעט גדול מדי לדעתי. אני פשוט מנסה לחשוב ביחסי עלות/תועלת, ואם שווה לקנות מכשיר שהוא לא מהדור האחרון. המטרה היא כמובן לא להצטרך לקנות מכשיר חדש בשנתיים/שלוש הקר…
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום וברכה, מכיוון שהאפליקציה להרחקת יתושים משמיעה קול בתדר גבוה, רציתי לדעת האם זה יכול להרוס את התקן הקול המכשיר? יש בעיה כלשהי להשתמש בה? תודה לעונים!
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, ראיתי שAnker הוציאו סידרה חדשה של סוללות חיצוניות, מישהו יכול לתת לי פרטים מה ההבדלים בינם לבין הישנות ? אני מחפש סוללה שתעשה את העבודה, כמה שיותר קטנה עם קיבולת גדולה (too good to be true?), קלת משקל. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי את האפשרות לקחת את אחד מהשניים מאורנג'.. כיוון שאני לא מכיר את הטלפונים האלו בצורה האישית וגם לא מכיר אנשים שיש להם אותם.. יש מישהו שיודע עליהם קצת.. נוחות.. איכות.. חוזק.. ממשק... מהירות... וכו'.. חיפשתי קצת באתר של נוקיה עליהם אבל שם יש מצב שמחרטטים אותי... אם מישהו יוכל לעזור לי אני אשמח תודה!
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, אני מאוד אשמח לקבל המלצות לסמארטפון דואל סים בתקציב של עד 1,300 ש"ח. במידה והמכשיר מחו"ל אז התקציב של 1300 צריך לכלול בתוכו את המיסים. חשוב שיהיה מסך בגודל "5 לפחות. תודה לעוזרים !
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
חפשו בגוגל: "firefds מפסיק את פעילותו" לפי הבנתי, סאני טוענת שיש קוד שלה בכל רום של סמסונג (גם באנגלית) ולכן גם תרגום מאפס מפר זכויות יוצרים שלה. בפעם הקודמת, תגובה נזעמת וסיקור נרחב של המקרה הורידו אותם מהעץ, אנא עזרו להפיץ זאת ולגנות את ההחלטה בדף הפייסבוק של סמסונג ישראל ובכל ערוץ אחר בו תמצאו לנכון.
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
איזה מכשיר מאילו שהזכרתי בכותרת עדיף? אשמח להשוואה הכוללת גם מחיר
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מחפש לקנות את המכשיר HTC Sensation Unbrended (ישירות מהיצרן ולא מחברה) מי שהוא יכול להמליץ על המקום ? בינתיים לא מצאתי כזה(Tickom,eline לא מוכרים)
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
שלום לאחרונה התחלתי להתעניין בטאבלטים סיניים וקראתי וחקרתי די הרבה בנושא. תוך כדי נחשפתי גם לעולם הסמארטפונים הסיניים. מה שמוזר לי זה ההבדל בגישה אל שני התחומים: בכל המקומות אומרים שישנם כמה חברות וכמה דגמים של טאבלטים סיניים שבהחלט נותנים פייט לטאבלטים המערביים ועולים רבע מחיר. למרות שהם סיניים הם די מומלצים ובפורומים השונים לא מתייחסים אליהם כזבל מוחלט. ההמלצה בגדול היא לא לקנות כל יצרן עלום שם אבל יש כמה "יהלומים" בתוך הערימה. בעולם הסמארטפונים לא נתקלתי במשהו מקביל. בכל הפורומים מתייחסים לכל הסמארטפונים הסיניים כאל זבל שאסור להתקרב אליו ואין ממש דגמים מומלצים. זה מוזר לי, איך יכול להיות שיש חברות סיניות שיודעות לייצר טאבלטים סבירים ואין כאלו שיודעות לייצר סמארטפונים ס…
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם! חדשה בפורום ואשמח לעזרה...אמורה לטוס ב3.8 לחו"ל ורוצה לקנות סמטרפון חדש בדיוטי פרי. אני מעלה פה קישורי לסמרטפונים שבאים בחשבון (מבחינת מחיר) ואשמח אם מישהו שמבין יגיד לי מה הכי טוב (פשוט כי אין לי מושג מה אומר המפרט הטכני) הראשון: http://www.alm.co.il/dutyfree/Items.aspx?ItemId=242&vmenu=5 השני: http://www.alm.co.il/dutyfree/Items.aspx?ItemId=86&vmenu=5 השלישי: http://www.alm.co.il/dutyfree/Items....mId=66&vmenu=5הרביעי: http://www.alm.co.il/dutyfree/Items....mId=43&vmenu=5 תודה!!!!
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש נייד חדש נוסף רכשתי לפני כחודש וחצי מכשיר מסוג sony xperia z3 compact. עכשיו אני רוצה לרכוש אחד נוסף לאשתי בחו"ל ישנו דגם שאינו משווק בארץ. - d5803 ההבדל? תמיכה בתדרים. זה המשווק בחו"ל עולה כ10 שח יותר מזה שנמכר בארץ - הוא ה D5833 מבחינת חפיפת התדרים, הוא כולל את כל אלו של הדגם המשווק בארץ ואף מציע יותר ברשתות ה3g וה4g אני מניח שאין מניעה ללכת עליו או שאני טועה? מבחינת מיסוי, למה עלי לצפות? תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
צהריים טובים, להאחרונה קניתי פלאפון מסוד 5800 אשר מגיע עם GPS מובנה. תהתי אם מישה מכיר תוכנת ניווט (לישראל) שניתן לרכוש מהאינטרנט ותעבוד על מערכת סימביאן. כן, אני מכיר שלאורנג' יש אפשרות בתשלום אבל אני מחפש משהו ללא התחייבות חודשית. תודה רבה. צחי
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש כיום הרבה רכיבים כמו מצלמות סטילס , גו-פרו שיש להם אפליקציות אנדרואיד שמאפשרות תיקשורת ואף שליטה ישירה באמצעות wifi או BT של סמארטפונים וטאבלטים מבוססי אנדרואיד .אולם משום מה אין כמעט רכיבים חדשים שהם בעלי תמיכה בטאבלטים מבוססי חלונות וזאת למרות שגם הטאבלטים החדשים תומכים בתקנים האחרונים של תיקשורת אלחוטית כמו BT version 4 ,WIFI .אני זקוק לאמייולטור טוב שיכול לרוץ הייטב על טאבלט windows עם מעבד אטום חלש .על מה אתם ממליצים מניסיון ?
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
חיפשתי ולא מצאתי את התשובה. אני יודע שלמכשירי SANSA של SANDISK אין תמיכה בתיקיות ולכן רציתי מכשיר אחר זול ואיכותי, ואמרו לי שכדאי את ה-T30. כמו כן אם מישהו רוצה לכתוב מה יתרונות / חסרונות שלו אני אשמח תודה
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, כבר הרבה זמן אני שוקל לעזוב את פלאפון (למרות שיש לי מסלול מעולה) בגלל המכשירים העתיקים והיקרים שיש להם. פתאום להפתעתי נודע לי שפלאפון עברה לרשת חדשה, אני חשבתי שזה יקח עוד שנים אבל טעיתי. יש פה כתבה קצרה מ-ynet על הרשת החדשה וקצת על המכשירים http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3656963,00.html אני לא כל כך מכיר את המכשירים שהוזכרו שם בכתבה וגם לא מצאתי בשום מקום את הקטלוג המלא של המכשירים החדשים. מי יכול לספר לי קצת על המכשירים החדשים שהם מציעים? אני כרגע בדיונים איתם וכנראה יתנו לי מה שאני רוצה, אז לפחות שאגיע מוכן להתמקחויות. תודה רבה...
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי HTC Cruise עם WM6 כמובן. אני חדש בעולם הזה, אשמח להמלצות לתוכנות מעניינות \ שימושיות, לשפצר את המכשיר קצת 8) תודה!
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי לכולם, מעוניין לרכוש Fossil gen5 או Skagen flaster2 אני יודע שהמערכת הפעלה לא תומכת בעברית... אבל האם ההודעות או הנוטיפיקציות לפחות יוצגו לי בעברית, או שמה שיקרה זה שיהיה לי ג'יבריש או מלא סימני שאלה במקום... תודה רבה לעוזרים! בנוסף אשמח עם למישהו יש חוות דעת או המלצה על השעונים שרשמתי.
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ברצוני לספר על חוויית השירות הנוראית שהיתה לי עם החנות גיים אנד מובייל. לפני כשנה קניתי מהם נקסוס 4. נסעתי עד לראשון (מנתניה) כי לא היה את המכשיר בהרבה חנויות וחשבתי שמבין אלה שיש – זו חנות בסדר. כבר בשבוע הראשון הייתי צריך להחליף את המכשיר פעמיים. בשני המכשירים הראשונים היו בעיות. אחרי כמה חודשים התחילה בעיה של טעינה. הסוללה היתה נגמרת מהר ובמצב של חצי טעינה הטלפון היה מפסיק לתפקד. פעם ראשונה החליפו סוללה. פעם שניה החליפו גרסה. פעם שלישית החליפו סוללה נוספת. שום דבר לא עזר. בשלב מסוים עירבתי את המנהל. הוא טען שהבאתי את המכשיר רק פעמיים. התיקון של הגרסה בכלל לא הופיע אצלם. הוא לא היה מוכן להחליף לי את המכשיר. אמר שהוא לא מכיר תקלה כזאת ואם החלפת הסוללה לא תעזור – הוא ישלח…
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מממ לא הכי חשובות תכונות הMP4.. הוא הולך לשמש לאודיו נטו. הדבר הכי חשוב מלבד הנפח זה העיצוב והגודל של המכשיר. הרבה זמן לא התעדכנתי בתחום, אבל נראה לי שהנאנו גירסא2 יכול להיות די נחמד... מה אתם אומרים?
-
- 23 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי טלפון XPERIA NEO V כל פעם שמנסה לעדכן אפליקציה רושם שאין מספיק זכרון , כבר העברתי כל מה שאפשר לכרטיס SDCARD , אני חושב על קנייה של LG G2 MINI F כי לא רוצה מסך יותר גדול מ-4.7" . אני רואה שיש לטלפון זה זכרון מכשיר של 8G . האם זה מספיק זכרון להרבה אפליקציות ? הבנתי שמערכת ההפעלה תופסת בערך 4G כך שנשארים רק 4G לאפליקציות,האם לדעתכם זה מספיק או עדיף לקנות טלפון עם 16G ? מתוך סינון שעשיתי בזאפ ל16G הגעתי למכשירים HTC M7 , HTC M8 MINI 2, SONY Z1 COMPACT איזה טלפון מבין השלושה עדיף? (ב- M7 אין דור 4 -האם זה משמעותי?) מצורף קישור השוואה בין הטלפונים http://ksp.co.il/?list_compare=.19862..24500..22380. תודה אייל.
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
[h=1] שלום לכולם , הרבה זמן לא יצא לי לכתוב בפורום... לאחרונה קיבלתי במתנה מלגה דיי מגניבה לקורס מוכר על ידי התמ"ת במכללה חדשה באזור מגורי (פריפריה). המלגה מכסה 100% משווי הקורס (שום קשר לפיקדון) והבחירה הייתה בין פיתוח אפליקציות לאנדרואיד ובדיקת תוכנה. לאחר קבלת החלטה אישית ראשונית פיתוח אפליקציות לאנדרואיד הכי עניין אותי (הייתה אפשרות גם לאייפון) , אני מגיע מרקע של C# ומאוד קורץ לי ללמוד גם JAVA ולדעתי זאת הזדמנות מעולה לקבל בסיס. אני מודע שהקורסים אינם קורסי פלא שהופכים אותך למתכנת על וישר תמצא עבודה, אבל בכל זאת אשמח לקבל חו"ד אודות הקורס אם מישהו עבר אותו. הקורס הנ"ל בהיקף 280 שעות, במהלך 4 חודשים 3 פעמים בשבוע. יש לציין שאני חייל משוחרר בן 22 , הש…
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-