גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16855613001 נראה טוב לא רק 166$ יחסית זול
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום. אבא שלי נותן לי את הA696 שלו כי הוא רוצה שאני אמצא לו מכשיר עם מסך גדול, וזה כמובן משאיר אותי רק עם מערכות ניווט לוויניות למיניהן ולא עם מחשבי כף יד. המערכות באות חלק עם I-go 8 וחלק עם Miomap, ורציתי לדעת איזו תוכנה מומלצת יותר. *כרגע יש לי רק נסיון עם I-go ואני מרוצה. תודה מראש!
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום אני עומד לקנות בשבוע הבא נגן ואני ממש מתלבט בין השניים , לכל אחד היתרונות והחסרונות שלו ולכן רציתי לשמוע את דעתכם בנושא : הראשון - איפוד נאנו דור רביעי נפח :16 ג'יגה מחיר : 900 ש"ח השני - קריאטיב זאן אקס פי : נפח :8 ג'יגה (+ עוד כרטיס זיכרון של 16 בעתיד) מחיר : 750 ש"ח השיקולים העיקריים שלי הם המחיר והאיכות , מחיר אני מתכוון ( נגן + מקום + נרתיק) תודה מראש לעוזרים
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מישהו מכיר אולי איזה תוכנה ל K800I שאני אוכל להשתמש בפלאש שמובנה בטלפון בתור פנס? תודה.
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לרכוש ANDROID TV DONGLE. הדבר היחיד שהוא יריץ זה סרטים מהPLEX שלי. על FULL HD 5.1. אשמח להמלצה.
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן יש לי גלקסי מיני ואני רוצה שהוא ישתף את האינטרנט הסלולרי שלו למחשב הנייד שלי. אני הופך אותו בהגדרות לנקודה חמה ומנסה להתחבר דרך המחשב. המחשב מצליח להתחבר אבל מודיע באמצע שההתחברות לקחה הרבה זמן ואח"כ הוא מראה שזה מחובר ללא גישה לאינטרנט. מה הפיתרון? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני ממש מתלבט בין שני המכשירים האלה. אני לא חושב שאני אוכל להרגיש בין 8 ו5 מגה פיקסל במילא הצילום לא כל כך חשוב לי, הבנתי שזה ההבדל המשמעותי ביותר. יש עוד הבדלים? הוא שווה תוספת של 250 שקל?
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היום (יום שישי) נסעתי לקניות אילון (רמת גן) ורכשתי לי את הD2 ומה אני יגיד לכם? נגן הכי טוב שהייה לי בחיים (היה לי נגן 1.. חחחחח) התמונות מוצגות ממש יפה (צריך עזרה בהמשך). מוזיקה ממש מעלפת, שומעים חלק וברור בלי כל מיני רעשים.. רוב השירים שלי הם ב128 - 256 MHZ ושמעו פיצוץ! אז ניסיתי שיר עם 320MHZ ואין לי מילים לתאר את האושר שלי VIDEO: עכשיו פה אני חייב לציין לטובה את הנגן שכן לא ציפיתי לאיכות כזאות, הסרטים מוצגים חלק בלי כל מיני עיוותים או הפרעות, קידדתי פרק ששקל 350 מגה ל190 מגה וראו ממש טוב. רדיו בסדר לא יותר מזה.. ואם.. מספר שאלות: בתוכנה של קידוד סרטים יש מלא אפשרויות של קידוד לD2 ולא ממש הבנתי אז עשיתי איזה אפשרות שם וזה יצא בסדר אבל הייתי רוצה ללמוד יותר על א…
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן אני מחפש לרכוש לבת זוג שלי מכשיר חדש ליומלדת באיזור ה 1000-1300 ש"ח, ויש העדפה חזקה לרכישה מ KSP כי זה מאוד נגיש לי. היום יש לה גלקסי 5 מיני שהתחיל כבר לעשות בעיות. אני לא מעוניין מבחינה טכנית במשהו נחות מזה, ההיפך אני מחפש לשדרג אותה. בגדול אין העדפה למשהו מסוים.. אנדרואיד זה משהו שרשמתי מאחר ואני אישית משתמש באייפון וזה לא משהו שהיא תרצה, הגלקסי הנוכחי והקודם שלה הרבה יותר נוחים לה מבחינת שימוש שוטף. היא משתמשת די קבוע יום-יום במכשיר.. גם לעבודה וגם שעשועים ( אינסטגרם, פייסבוק וכו' ). אז בגדול אני מחפש לשדרג לה את הגלקסי 5 מיני וחשוב לי שיהיה לה מסך די איכותי, מכשיר מבוסס אנדרואיד ואם זה אפשרי - שיהיה במלאי של KS…
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
איך נראה ה-Apple A10X שמפעיל את מכשירי ה-iPad החדשים ומצעיד את אפל אל עידן שבבי ה-10 ננומטר במבט מקרוב? התשובות בפנים לכתבה
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי מספר שאלות: 1)האייפון הוא אייפון דור רביעי (אייפון 4) שהגיע אלי מחבר הוא לא שמושי בשבילו יותר... והוא גם שבור ב3 מקומות:סוללה נפוחה ולכן החלק האחורי שבור משהו כזה והמסך. הסוללה שלו התנפחה(לפני שבועיים לפני שהוא הגיע) אני אחליף אני יודע אבל לפני איזה חצי שנה הוא ניכנס למים והוא מאז עבד פיקס עד שפשוט הוא הפסיק להתשמש בו ביגלל סיבות אחרות אז הוא החליט לתרום לי אותו הוא השאלה שלי האם יש קשר בין המים לסוללה? 2)השפוץ יעלה לי בערך 700 ש"ח השאלה שלי מה ההבדלים בין מסך מקורי ולא מקורי ואיך אני יכול לדעת עם הוא מקורי או לא... 3)כדאי לעשות את הבדיקה בחומרה של האייפון ( החלק הפנימי)? כי הוא עבד פיקס חצי שנה.... תודה לעונים
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כותרת input:100-240vac0.3a 50/60hz output:9v-2000ma היכן אפשר לרכוש בארץ? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אני מחפש טאבלט סיני עד 150 דולר כאשר השימוש העיקרי בו יהיה אינטרנט וקריאת ספרים אלקטרוניים (ואולי מעט משחקים). יהיה נחמד אם יהיה לו BT כדי שנוכל לחבר מקלדת חיצונית בקלות, אבל לא חובה. בגלל שאני רוצה לקרוא ספרים אני חושב שמסך 7 אינץ' יהיה קטן מדי, ומצד שני מחשבים עם מסכי 9.7 אינץ' ומעלה עולים בדרך כלל מעבר לתקציב שלי. היום ראיתי באתר של ainol את הטאבלט הנחמד הזה שגודלו 8 אינץ': http://www.ainol-novo.com/android-4-1-tablet-pc-spider-8-inch-ips-screen-dual-core-1-6ghz-bluetooth-16gb.html רזולוציית המסך לא מדהימה אבל כל השאר נראה אחלה. אבל יש שני דברים שקצת מעלים אצלי חששות: משום מה לא מופיע עליו הלוגו של ainol כמו בכל הטאבלטים האחרים שלהם, ושנית, אי אפשר למצוא ברשת שום …
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי lg g3 שמתחיל להיות בלתי נסבל ודורש החלפה מכיוון שיש לי אותו רק 10 חודשים החלטתי הפעם לא להשקיע סכום ענק ולקנות פלאפון ב1000-1500 שקל (כמה שפחות יותר טוב) השימושים העיקריים שלי הם המצלמה ואפליקציות פשוטות (פייסבוק וואטסאפ וכדומה) מבחינת ביצועים הg3 מספק אותי (הוא דורש החלפה כי הוא עושה הרבה בעיות כמו כיבוי פתאומי וכדומה) אז אני רוצה משהו שיתקרב למפרט שלו כמה שיותר אין צורך לעבור אותו חשבתי על הzenfone 2 הדגםב1200 ש"ח מה דעתכם? איך הוא מבחיעת מצלמה לעומת הg3? תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום, יש מוצר שאני מעוניין לרכוש דרך חנות המשווקת מוצרים דרך אתר alibaba שם החנות: http://www.bycfmarket.com/ מישהו מכיר את החנות ויכול להגיד לי אם הם מוכרים מוצרים מקוריים? או אם הם מספיק אמינים? בתודהמראש לכל העוזרים.
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את המוצר הבא - http://www.dealextreme.com/p/fv-1-google-tv-box-android-2-2-internet-tv-box-w-wifi-usb-rj45-hdmi-sd-4gb-samsung-s5pv210-1ghz-66302?r=88474882 השימוש יהיה בעיקר הזרמת וידאו לטלויזיה ואולי גלישה מדי פעם באינטרנט. משהו התנסה עם המכשיר או מכשיר דומה? עד כמה אפשר לסמוך שהוא מוצר אמין? נ.ב. מצאתי אותו באתר סיני ב-75 דולר, נשמע הגיוני?
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בת זוגי התקשרה לפלאפון להחליף תוכנית שמסתיימת עוד שבועיים. שם שימור לקוחות סיפרו לה שחוק ניתוק זיקה שונה ב-25/1/2012 ומעכשיו הוא חל אך ורק על מכשירים זהים לאלה שנמכרים בחברה. יש לה samsung nexus s. חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי שום דבר בקשר לזה. מישהו יודע משהו אחר? נראה לי שזה עוד ניסיון מריחה של שירות לקוחות גרוע.
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לאחר שרציתי לקנות Ipad Mini Retina אך הרצון ירד בגלל המחיר, חשבתי לקנות טאבלט לא של APPLE למרות שאני צרכן נלהב שלהם, אני מעוניין לקנות טאבלט שישמש אותי למשחקים, אינטרנט, לימודים (שאני יוכל לפתוח קבצי pdf), סרטים FHD, מוזיקה ואם יש אפשרות דרך אנדרואיד, תוכנה שמתנהגת כמו word. אני מתכוון להשקיע סכום של עד 1000 ש״ח ורציתי להתלבט לגבי מה שהכי יתאים לי. 1. Nexus 7 2013 www.zap.co.il/model.aspx?modelid=856135 2. Memo Pad HD 7 http://ksp.co.il/?enter_zap=1&store=shipment&uin=23558&utm_source=zap&utm_medium=cpc&utm_campaign=zap Memo Pad 7 HD http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=857929 Memo Pad 8 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=864637 3. Nexus 7 20…
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום חברים ראו נושא. מבקש המלצה למודם סלולרי USB עבור רשת פלאפון, אבל אחד שיתאים גם לרשתות האחרות, כדוגמת סלקום. חיפשתי בזאפ, ומצאתי מבחר גדול http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=c-modem&keyword=%ee%e5%e3%ed+%f1%ec%e5%ec%f8%e9 אשמח להמלצות. נ.ב. נראה לי שזה הפורום המתאים לנושא זה. אם טעיתי, בבקשה להעביר.
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתכנן לרכוש בקרוב iPhone דרך eBay והייתי שמח אם אנשים שהתנסו בזה יוכלו לתת קצת טיפים בכל הנוגע לביטוח בארץ (הבנתי שיש בעיה כלשהי), מכס שמשלמים על המכשיר ועוד כל מידע שיכול להיות רלוונטי. תודה מראש, עומר.
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ערב צח וערב זח כולם ביום ראשון קיבלתי סוף סוף את האוזניות המיוחלות- האוזניות האלחוטיות של לוג'יטק. אז דבר ראשון, בקשר לאיכותן- לא ציפיתי להרבה מאוזניות אלחוטיות עם יחס snr/db של 85, אבל תחזית זו התבדתה- איכותן של האוזניות מעולה, במיוחד הופתעתי מהבאסים העמוקים, מזכירים את אלו של ה PMX60 אחרי בדיקה קצרה הצלחתי לסחוט מהן טווח של 6.5 מטר בלי הפרעות, וטווח של 8 מטר עד לניתוק מוחלט התיאום בין המתאם לאוזניות הוא חד פעמי וקל- אח"כ כל פעם שתדליקו את שניהם הם יתקשרו מיידית. הקשת אל האוזניות לא כל כך שבירה כמו הרושם שקיבלתי עליה מתגובות של אחרים- אחרי קצת התעסקות וכיפופים לא קרה כלום. יש בקרת ווליום על האוזניות, חביב ושימושי אני שומע שהווליום בנגן (Zen V ) על 13 והווליום באוזניות 2…
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום ושבוע טוב לכולם מסתבר שלאבא שלי יש כרגע עובד שעומד לחזור מארה"ב, ואני בדיוק צריך נגן MP3. התקציב בכותרת. דרישות- -איכות שמע מעל לכל. אוזניות כבר בדרך מאיביי, אז לא לדאוג לגבי זה. -לא חייב להיות פצפון, אבל לא גודל מוגזם. -נפח 4 ג'יגה ומעלה (גם 2 אפשרי, אבל שתהיה סיבה מוצדקת למה נפח קטן במחיר כזה) -רצוי שיהיה Line in -כדאי שידע לנגן קליפים, לא חובה. -זמן סוללה -חובה- מעל 20 שעות (גם 20 מתקבל כמובן) -לא אייפוד. אני לא מתכוון לשלם יותר בשביל לקבל פחות, במחיר של אייפוד נאנו בד"כ מקבלים נגנים פי 3 יותר טובים עם פי 3 יותר נפח. אפשר לחרוג טיפה עם המחיר, אבל רק אם שווה את זה. מועדף ממקום שאפשר לקנות בו ישירות (וול מארט, JR, B&H, סירקט סיטי, וכדומה) תודה מראש ל…
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי אייפון 4 בן שנה וחצי בערך, שנקנה בארה"ב עם נעילה ל at&t. הגירסה שהוא מריץ היא 5.1, עם baseband 2.10.4 (בנתיים לא jailbroken) עד אתמול, הייתי מנוי בסלקום ולא הייתה שום בעייה מיוחדת - פתחתי את המכשיר עם gevey sim ב4.5$ מדיל אקסטרים, ולא הייתה בעייה לקבל/ להוציא שיחות. אתמול עברתי לרמי לוי (כי העלות לדקה היא שליש מהעלות בסלקום..), ומאז אין לי אפשרות להוציא/ לקבל שיחות. אני כרגע על טלפון נוקיה מצ'וקמק. מישהו הצליח להפעיל אייפון על הרשת של רמי לוי? אם כן, איך? מה פספסתי? תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
https://blog.whatsapp.com/614/WhatsApp-Web
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
תומכת עברית, ליצירה, עריכה וקריאה של קבצים. רצוי חינמית ואם לא- אז בתשלום וגם שתהיה דרך לקרוא/לערוך את הקבצים עם מיקרוסופט אופיס על מחשב PC תודה
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-