עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by Danikk8,

מחפש לקנות את המכשיר HTC Sensation Unbrended (ישירות מהיצרן ולא מחברה) מי שהוא יכול להמליץ על המקום ? בינתיים לא מצאתי כזה(Tickom,eline לא מוכרים)

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by Cyanide,

אני ממש מתלבט בין שני המכשירים האלה. אני לא חושב שאני אוכל להרגיש בין 8 ו5 מגה פיקסל במילא הצילום לא כל כך חשוב לי, הבנתי שזה ההבדל המשמעותי ביותר. יש עוד הבדלים? הוא שווה תוספת של 250 שקל?

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by Moshik144,

קיים Dell Venue 8 עם חיבור LTE / 3G ??? תודה רבה...

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by geigera,

ברצוני לספר על חוויית השירות הנוראית שהיתה לי עם החנות גיים אנד מובייל. לפני כשנה קניתי מהם נקסוס 4. נסעתי עד לראשון (מנתניה) כי לא היה את המכשיר בהרבה חנויות וחשבתי שמבין אלה שיש – זו חנות בסדר. כבר בשבוע הראשון הייתי צריך להחליף את המכשיר פעמיים. בשני המכשירים הראשונים היו בעיות. אחרי כמה חודשים התחילה בעיה של טעינה. הסוללה היתה נגמרת מהר ובמצב של חצי טעינה הטלפון היה מפסיק לתפקד. פעם ראשונה החליפו סוללה. פעם שניה החליפו גרסה. פעם שלישית החליפו סוללה נוספת. שום דבר לא עזר. בשלב מסוים עירבתי את המנהל. הוא טען שהבאתי את המכשיר רק פעמיים. התיקון של הגרסה בכלל לא הופיע אצלם. הוא לא היה מוכן להחליף לי את המכשיר. אמר שהוא לא מכיר תקלה כזאת ואם החלפת הסוללה לא תעזור – הוא ישלח…

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by yaloner,

שלום לכולם, כבר הרבה זמן אני שוקל לעזוב את פלאפון (למרות שיש לי מסלול מעולה) בגלל המכשירים העתיקים והיקרים שיש להם. פתאום להפתעתי נודע לי שפלאפון עברה לרשת חדשה, אני חשבתי שזה יקח עוד שנים אבל טעיתי. יש פה כתבה קצרה מ-ynet על הרשת החדשה וקצת על המכשירים http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3656963,00.html אני לא כל כך מכיר את המכשירים שהוזכרו שם בכתבה וגם לא מצאתי בשום מקום את הקטלוג המלא של המכשירים החדשים. מי יכול לספר לי קצת על המכשירים החדשים שהם מציעים? אני כרגע בדיונים איתם וכנראה יתנו לי מה שאני רוצה, אז לפחות שאגיע מוכן להתמקחויות. תודה רבה...

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. יש לי טלפון XPERIA NEO V כל פעם שמנסה לעדכן אפליקציה רושם שאין מספיק זכרון , כבר העברתי כל מה שאפשר לכרטיס SDCARD , אני חושב על קנייה של LG G2 MINI F כי לא רוצה מסך יותר גדול מ-4.7" . אני רואה שיש לטלפון זה זכרון מכשיר של 8G . האם זה מספיק זכרון להרבה אפליקציות ? הבנתי שמערכת ההפעלה תופסת בערך 4G כך שנשארים רק 4G לאפליקציות,האם לדעתכם זה מספיק או עדיף לקנות טלפון עם 16G ? מתוך סינון שעשיתי בזאפ ל16G הגעתי למכשירים HTC M7 , HTC M8 MINI 2, SONY Z1 COMPACT איזה טלפון מבין השלושה עדיף? (ב- M7 אין דור 4 -האם זה משמעותי?) מצורף קישור השוואה בין הטלפונים http://ksp.co.il/?list_compare=.19862..24500..22380. תודה אייל.

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  7. איך עושים זאת?

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by digitalseeker,

אהלן, אתמול הלכתי לרכוש לי אחד אך לא היה במלאי - ואין במלאי בעיר הבירה בכלל גם לא טלפונית שישלחו לי . מה שכן ראיתי את כל המכשירים של הכתומים ועדיין הכי אהבתי את הN97 - רק הדגם בתצוגה ללא עברית במקלדת ותהיתי לעצמי - יש לו אותיות בעברית ?

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by bomba6,

שלום. היום עם SGS1. מעוניין לשדרג מכשיר. הוא כבר די ישן. במחיר של SGSIII מחו"ל אפשר להביא גם Galaxy Nexus וגם Nexus 7. אני חושב שהטאבלט יכול להיות מכשיר נוסף נחמד לבית, אבל לא יודע כמה שימוש אעשה בו באופן אישי. (מצד שני- מעולם לא היה לי טאבלט אז אני לא יודע כמה אפשר להוציא ממנו). השיקול הוא שה-Galaxy Nexus פחות מושך אותי מהבחינה שעל אף שהוא מקבל עדכונים ישירות מגוגל, הוא עדיין יחסית ישן (יחסית ל-Galaxy SIII) חומרתית, ללא כפתורים פיזיים, ללא סוללה נשלפת וללא כרטיס זכרון. ה-Galaxy SIII עונה על כל הדרישות שלי, רק שהוא מעט גדול מדי לדעתי. אני פשוט מנסה לחשוב ביחסי עלות/תועלת, ואם שווה לקנות מכשיר שהוא לא מהדור האחרון. המטרה היא כמובן לא להצטרך לקנות מכשיר חדש בשנתיים/שלוש הקר…

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. אחד מסדרות הניידים המפורסמות ביותר מאז ומעולם חוגגת חצי יובל, ותזכה לדגם ייחודי שייזכר בעידן שבו חברת IBM הייתה זו שניהלה את העניינים לכתבה

11. היי.. הכותרת אומרת דיי הכל... מה שאני צריך לדעת זה איזו תוכנה מקטינה את הרזולוציה שתתאים לפלאפון (איזו רזולוציה בכלל המסך שלו?) ראיתי בפלאפון של חבר שיש לו divxplayer, והוא מפעיל סרטים בצורה חלקה.. בתנאי שהם הוקטנו מראש. הבעיה שאני לא יודע איך עושים זאת. מעבר לזה , לא הכי קשור אבל יש תוכנה שמצרפת את הכתוביות לסרט שאני אוכל לראות את הסרט עם הכתוביות? תודה!

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by zahiz007,

צהריים טובים, להאחרונה קניתי פלאפון מסוד 5800 אשר מגיע עם GPS מובנה. תהתי אם מישה מכיר תוכנת ניווט (לישראל) שניתן לרכוש מהאינטרנט ותעבוד על מערכת סימביאן. כן, אני מכיר שלאורנג' יש אפשרות בתשלום אבל אני מחפש משהו ללא התחייבות חודשית. תודה רבה. צחי

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. שלום, חיפשתי בפורום נושאים דומים וראיתי הפניות לדגמים שנראים מצויינים, כדוגמת אלה: http://www.aliexpress.com/item/New-Sale-Star-B94M-3G-Smart-Phone-4-5-QHD-960X540-1G-4G-MTK6577-Dual-Core/742745879.html http://www.aliexpress.com/item/original-jiayu-G2-phone-mtk-6577-android-4-0-GPS-WIFI-8MP-Camera-4-0-inch/714053160.html ואולם, למרות שחלק מהאנשים כתבו שהמכשירים כדוגמת אלה שבלינקים תומכים ב - 850 ב - 3G, אני מסתכל על המפרט ואני לא רואה שיש את התדר הזה. במקרים אחרים אני רואה שחלק מהמוכרים מציינים 850 + 2100 וחלק מהמוכרים מציינים רק 2100. ולכן - אודה על המלצה על מכשיר בסדר גודל הזה (150 עד 200 דולר), שתומך בדור שלישי בתדרים של פלאפון - 2100+850. תודה מראש לכל העונים.

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. שלום וברכה, מכיוון שהאפליקציה להרחקת יתושים משמיעה קול בתדר גבוה, רציתי לדעת האם זה יכול להרוס את התקן הקול המכשיר? יש בעיה כלשהי להשתמש בה? תודה לעונים!

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by oz25,

אהלן רציתי לשאול אם קיימת סוללה משודרגת ואמידה יותר לנקסוס 4 מהסוללה הסטנדרטית ?

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by ronbubl,

ישנן המלצות? למיטב הבנתי עליי לדאוג ליציאת 5V 1A כמו המטען הביתי: http://ksp.co.il/?uin=15081 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=13125 מה דעתכם?

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. היי, חשבתי לקנות את אחד הקינדלים (אולי אפילו את הכי זול) בשביל לקרוא איתו חומר טכני שבא בעיקר בפורמט PDF. הבנתי שמהקופסא הוא לא מציג טובPDFים אלא צריך להמיר ל-MOB. עד כמה סביר זה יוצר בהמרה? אם המטרה שלי זה לקרוא חומר טכני באנגלית שבא בד"כ כ-PDF אין קורא הכי מומלץ לי?

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  18. שלום, מבקש המלצה לאוזניות עם ביטול רעשים אקטיבי שיעלימו במקסימום האפשרי רעשי טיסה, במיוחד בכי של תינוקות. תכונות נוספות שיתקבלו בברכה: חיי סוללה ארוכים ; אפשרות לכבות סלקטיבית ובקלות את סינון הרעשים, כדי לשמוע את הדייל/ת. תקציב: עד 350$, כלומר אפשרי BOSE QC 35 או SONY MDR-1000x אם מורגש ההבדל באיכות לעומת אוזניות זולות יותר. אבל פחות חשובה לי איכות המוזיקה, אז לא צריך לנצל את כל התקציב אם יש סינון רעשים אקטיבי מעולה בזול יותר. תודה!

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. שלום, לאחרונה הצטרפתי לחבילה בסלקום הכוללת 200 דקות לחו"ל כל חודש דרך המפעילה 013, ואני מעוניין לדעת איפה אני בודק כמה דקות מהחבילה כבר ניצלתי? האם זה דרך סלקום או דרך 013, ואיך? תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by Milford Cubicle,

יש לי פיקסל בודד שתקוע על לבן, מישהו יודע מה מדיניות התיקון במקרה כזה? יש דרך "לשחרר" או מצידי "לבטל" אותו (שיקבל את הצבע של הפיקסל הצמוד אליו או משהו)?

21. Started by gillk1,

אהלן אני מעוניין להביא טלפון מארה"ב כרגע מדברים איתי על הטלפון שבכותרת.. ויש לי כמה שאלות 1. האם דגם כזה בכלל קיים? אני לא מוצא אותו באף אתר.. רק את ה hd2 הרגיל.. 2. מה צריך לעשות כדי שהוא יעבוד בארץ? סים וכאלה? 3. אני בפלאפון, האם יהיו בעיות קליטה וכדומה? תודה.

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by rk666,

הקסטה יצאה לדרך, גוגל שיחררה את קוד המקור של הICS! עונת ה-ROMים חוזרת http://www.androidpolice.com/2011/11/14/breaking-android-4-0-1-ice-cream-sandwich-source-is-uploading-to-aosp-now/

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. סמארטפון סיני זה כבר מזמן לא שם נרדף לאיכות מפוקפקת וסטנדרטים לקויים - יותר ויותר יצרניות ממדינת הענק מאתגרות את המותגים העולמיים המוכרים עם מכשירים מרשימים במחירים מפתיעים, ואנחנו כאן כדי להציג לכם את הטופ של הטופ לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a2%d7%a9%d7%a8%d7%aa-%d7%94%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%a0%d7%99%d7%9d-%d7%94%d7%a1%d7%99%d7%a0%d7%99%d7%9d-%d7%94%d7%9e%d7%a2%d7%a0%d7%99%d7%99%d7%a0%d7%99%d7%9d-%d7%91%d7%99/

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by Elite_Sniper,

אני רוצה לקנות גלקסי 2 מחנות פרטית, אני בחברת אוראנג, מה צריך לדעת לפני הקנייה? ואם יש המלצה לחנות טובה באיזור המרכז?

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by slassaf,

יש תוכנה שמאפשרת לשלוח ולקבל פקסים? ואני לא מדבר על תוכנה שמחוברת לאיזה שצריך לעלות אליו קבצים. הרי, להקליט שיחה אין בעיה, לפענח גם צריך להיות אלגוריתם פשוט. ולשלוח בכלל נשמע לי קל, אז איך אני לא מוצא משהו כזה?

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים