גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,797 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי זיכוי של 170 ש"ח ברשת באג שמצאתי והוא עדיין תקף. אז חשבתי לעצמי ואני מתלבט מה עדיף לי לקנות. או לקנות זיכרון נייד הנה http://www.bug.co.il/fpage.asp?orderby=1&c=212&t=14 אז ככה, יש לי כבל VGA כרגע, מפרט מחשב בצד. אז רציתי לדעת אם יהיה הבדל כלשהו בתצוגה אם אני אחליף לכבל DVI? אם כן, אז אני כנראה אקנה כבל DVI ובסכום שנשאר זיכרון נייד, או שאני אשקיע את כל התקציב ואקנה זיכרון נייד של 8 GB. אז מה עדיף? ומה עדיף בין הזכרונות שבלינק? תודה מראש לעוזרים
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש נייד חדש נוסף רכשתי לפני כחודש וחצי מכשיר מסוג sony xperia z3 compact. עכשיו אני רוצה לרכוש אחד נוסף לאשתי בחו"ל ישנו דגם שאינו משווק בארץ. - d5803 ההבדל? תמיכה בתדרים. זה המשווק בחו"ל עולה כ10 שח יותר מזה שנמכר בארץ - הוא ה D5833 מבחינת חפיפת התדרים, הוא כולל את כל אלו של הדגם המשווק בארץ ואף מציע יותר ברשתות ה3g וה4g אני מניח שאין מניעה ללכת עליו או שאני טועה? מבחינת מיסוי, למה עלי לצפות? תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מסתבר שכן http://en.wikipedia.org/wiki/Samsung_Wave_S8500 מדובר באותו המעבד רק שאפל כינו אותו "A4" ה-SOC S5PC110 כולל בתוכו ליבה גרפית בשם POWERVR מסדרת SGX דגם 540! השוואת מפרטים ה-Wave נחשב לאחיו הקטן של ה-GALAXY-S VIBRANT ברמת המפרט, שניהם בעלי אותו המפרט רק עם OS אחר. השוואת מכשירים IP4 vs Wave vs Galaxy S Vibrant http://www.careace.net/2010/06/08/comparison-of-iphone-4-vs-samsung-wave-and-samsung-galaxy-s/ דבר אחד שאינני בטוח בו הוא חלוקת זיכרון ה-RAM : 256MB RAM הולכים לכרטיס הגרפי ו-256MB RAM הם לזיכרון המכשיר? או 512MB RAM זיכרון מכשיר + עוד 256MB נוספים לכרטיס הגרפי? ודבר נוסף שמטריד אותי הוא,מה גורם למשחקים ב-IPHONE לעבוד כולכך טוב לעומת ה-WAVE שח…
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
1. יש לי מטען כמו של גלקסי 2 אבל כאשר אני מחבר את המכשיר לטעינה, המכשיר מזהה את הטעינה דרך USB למרות שאני טוען דרך המטען חשמל ולא דרך המחשב. האם זה בסדר או שזאת בעיה? קניתי את המכשיר מחנות פרטית ויש לי כרגע גירסא 4.1.1. 2. איזה כיסוי הכי מומלץ לפלאפון ויגן עליו בצורה הטובה ביותר מפני נפילות? אני כנראה אזמין מEBAY אבל אם יש מקום יותר זול בארץ אז אני אשמח לקבל. האם כדאי לי לקנות מגן מסך? אני כבר יותר מ4 חודשים עם הפלאפון ואני לא משתמש במגן מסך כי אני לא אוהב את זה כל כך וגם אני לא יודע להדביק את זה בצורה טובה. אם כדאי מגן מסך אז איזה? 3. האם הגלקסי 3 יקבל את גירסא 4.1.2? והאם הוא יקבל את גירסא 4.2? 4. איך עושים מסך נעילה כמו שיש בנקסוס שיש כזאת מעין גלגלת שאפשר דרכה לפתוח א…
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום ברשותי חבילת גלישה של 1 גיגה באורנג', ולאחרונה קיבלתי אייפד 2 3G, חשבתי על רעיון מדליק אבל השאלה האם הוא אפשרי? להגדיל את החבילה נגיד ל5 גיגה (לא בהכרח) ולרכוש סים נוסף בעלות חודשית של 15 שקל - כזה ששמים בדרך כלל בדיבורית באוטו, אבל השאלה האם יהיה בו גם אינטרנט? האם מישהו חשב או עשה את זה? אשמח לתגובות, תודה
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, ההתלבטות שלי היא בין 1. D2 שעולה 885 ש"ח 2. E250 שעולה 478 ש"ח 3. U3 שעולה 589 ש"ח 4. F2 שעולה 589 ש"ח 5. U10 שעולה 779 ש"ח הדברים שהכי חשובים לי לפי הסדר הם: יחס מחיר-ביצועים הכי טוב, סאונד איכותי, ממשק נוח, וידאו טוב וזמן בטרייה ארוך. מה הנגן הכי משתלם? (לא הכי טוב, כי זה ברור שזה ה-D2). תודה
-
- 26 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם , אני מחפש טאבלט 7" , לא צריך משהו ממש טוב מכיוון שזה לאחיינית שלי בת ה3 (וגם קצת להורים שלה). אין יותר מדיי דרישות חוץ מעברית מובנית , אנדרואיד 4.1 ומעלה . אבל מן הסתם בתקציב הזה אני רוצה לקבל כמה שיותר מבחינת מעבד וזכרון פנימי. יהיה נחמד גם אם זה יהיה טאבלט של חברה אמיתית (ולא סתם איזה מוצר white label) שמוציאה דרייברים ל ADB וגם אפילו עדכוני תוכנה , אבל לא חובה. אין חובה להגיע עד לתקציב הזה , כרגע אני חושב בכלל על משהו שהוא חצי מהתקציב : http://www.netoneto.co.il/Product.asp?Pid=mp7402&Cat2Cat1ID=21&Cat2ID=120&aff=Zap〈=he אז אשמח לקבל המלצות אחרות. תודה רבה על העזרה חברים.
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, אחי מעוניין לילמוד פיתוח אפליקציות לסביבת WP8- האם יש לכם המלצה מנסיון על מקום מקצועי? באזור המרכז. הוא מרקע של מעצב גרפי(אתרים, פלאש,3D,פוטושופ, וקצת תיכנות באק אופיס) ועם הבנה בסיסית בתיכנות. מה הדרישות, משך קורס? עלויות? תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי לכולם, מעוניין לרכוש Fossil gen5 או Skagen flaster2 אני יודע שהמערכת הפעלה לא תומכת בעברית... אבל האם ההודעות או הנוטיפיקציות לפחות יוצגו לי בעברית, או שמה שיקרה זה שיהיה לי ג'יבריש או מלא סימני שאלה במקום... תודה רבה לעוזרים! בנוסף אשמח עם למישהו יש חוות דעת או המלצה על השעונים שרשמתי.
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
חפשו בגוגל: "firefds מפסיק את פעילותו" לפי הבנתי, סאני טוענת שיש קוד שלה בכל רום של סמסונג (גם באנגלית) ולכן גם תרגום מאפס מפר זכויות יוצרים שלה. בפעם הקודמת, תגובה נזעמת וסיקור נרחב של המקרה הורידו אותם מהעץ, אנא עזרו להפיץ זאת ולגנות את ההחלטה בדף הפייסבוק של סמסונג ישראל ובכל ערוץ אחר בו תמצאו לנכון.
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, כבר הרבה זמן אני שוקל לעזוב את פלאפון (למרות שיש לי מסלול מעולה) בגלל המכשירים העתיקים והיקרים שיש להם. פתאום להפתעתי נודע לי שפלאפון עברה לרשת חדשה, אני חשבתי שזה יקח עוד שנים אבל טעיתי. יש פה כתבה קצרה מ-ynet על הרשת החדשה וקצת על המכשירים http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3656963,00.html אני לא כל כך מכיר את המכשירים שהוזכרו שם בכתבה וגם לא מצאתי בשום מקום את הקטלוג המלא של המכשירים החדשים. מי יכול לספר לי קצת על המכשירים החדשים שהם מציעים? אני כרגע בדיונים איתם וכנראה יתנו לי מה שאני רוצה, אז לפחות שאגיע מוכן להתמקחויות. תודה רבה...
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קיים Dell Venue 8 עם חיבור LTE / 3G ??? תודה רבה...
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אבל לא בישראל. :'( http://tech.walla.co.il/?w=/4008/2619942
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, ראיתי שAnker הוציאו סידרה חדשה של סוללות חיצוניות, מישהו יכול לתת לי פרטים מה ההבדלים בינם לבין הישנות ? אני מחפש סוללה שתעשה את העבודה, כמה שיותר קטנה עם קיבולת גדולה (too good to be true?), קלת משקל. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
כותרת
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני רוצה לקנות שתי טלפונים חדשים. אחד שיהיה ממש קטן או הכי קטן שאפשר למצוא אותו בשוק והשני טלםון לעבודה. עם השני אני אסתדר, לא חסרים כאלה. אבל טלפון קטן אני לא מוצא. חשבתי ללכת על מודו, אבל החברה לא ממש מחזיקה מעמד אז צריך למצוא תחליף אחר. אז מה אתם ממליצים? תודה!
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יווווווווווווו אני לא מרמין אחי הגדול קיבל את האייפון שלו כולי אכול קנאה עוד לא ראיתי את המכשיר אבל הוא סיפר לי שרטוב לו בתחתונים.אומר שזה מכשיר מטורף בנוסף יש לו רשת אלחוטית בבית ואני כולי אכול קנאה. הוא קנה אותו פרוץ עם עיברית ב 2600 שקל 8 גיגה אני מקבל את שלי מארצות הברית ביום רביעי הבא 16 גיגה ב 1950 שקלֱֱֱ יש מישהו פה עם אייפון שיכול לומר איך המכשיר???
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היום הייתי בסלקום,ואחרי שעה של המתנה,קיבלה אותי נציגה,וצימדה לי את המכשיר. היא אמרה לי לאחר הצימוד,שאין למכשיר שלי החזרים,כי הוא לא מיובא באופן רשמי לארץ,ולכן לפי משרד התקשורת,אין לתת ללקוח החזרים. מישהו נתקל בתופעה הזו? האם מגיעים לי בכל זאת החזרים? לי כל הסיפור נשמע מאוד מוזר...... תודה לעונים.
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, אני מאוד אשמח לקבל המלצות לסמארטפון דואל סים בתקציב של עד 1,300 ש"ח. במידה והמכשיר מחו"ל אז התקציב של 1300 צריך לכלול בתוכו את המיסים. חשוב שיהיה מסך בגודל "5 לפחות. תודה לעוזרים !
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כלומר יש לי אפשרות בפלאפון בהגדרות של החיבורים לעשות שזה יתחבר רק דרך WAP GATEAWAY ז"א שככה אני לא מסוגל להכנס לאינטרנט שלסלקום?
-
- 23 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
חברת הצילום שחזרה מן המתים תנסה להמציא את עצמה מחדש עם מכשיר ה-Ektra לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
האם זכרון 4GB DDR3 יספיק להריץ ווינדוס 8.1, משחקי דפדפן\פייסבוק, שימוש בHDMI לטלויזיה לצורך צפייה ישירה?
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
צהריים טובים, להאחרונה קניתי פלאפון מסוד 5800 אשר מגיע עם GPS מובנה. תהתי אם מישה מכיר תוכנת ניווט (לישראל) שניתן לרכוש מהאינטרנט ותעבוד על מערכת סימביאן. כן, אני מכיר שלאורנג' יש אפשרות בתשלום אבל אני מחפש משהו ללא התחייבות חודשית. תודה רבה. צחי
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, ברצוני לקנות טאבלט להורים. מדובר באנשים מבוגרים שאינם מסתדרים עם עכבר ולכן מסך המגע הינו פתרון עבורם. המטרה היא גלישה באינטרנט (בבית בלבד), צפייה בסרטים ותמונות מינימום 16GB או לפחות עם יכולת הרחבה או גישה למחשב אחר בבית מסך מעל 8 אינץ' - סבירות שיהיה להם קטן מדי, בבדיקה... WIFI, אין צורך ב 3G USB או לפחות דרך כלשהי נוחה וידידותית על מנת להעביר להם סרטים\תמונות תמיכה בעברית NICE TO HAVE: רמקולים טובים לשמיעת הסרט חיבור HDMI לטלויזיה איזה מכשיר אתם ממליצים ולמה? בתודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-